Pages

22. 2. 2015

NOVINKY A NÁKUPY PROSINEC/LEDEN 2015 - video


Moji milí,
snad vám nedělní večer, případně pondělní ráno, zpříjemní nové video. 
Novinky jsem natáčela naposledy v listopadu, a tak se mi doma sešlo opravdu hodně produktů.
Dokonce tam moc, že jejich část si musím nechat do videa "oblíbenci měsíce", protože
jinak by to byl opravdu celovečerní film :-).

Letos nově zavádím do novinek i nákupy, protože vás to zajímá.  Já ale nakupuji
pravidelně většinou to samé, nové věci pořizuji spíše nárazově,
 a tak budu speciální nákupní úlovky zařazovat do "novinek měsíce". 

Všimla jsem si, že v poslední době se hodně beauty blogů snaží profilovat buď do kategorie
"drogérkové" anebo naopak "luxusní značky only"....

Doba, kdy přípravky z parfumérie byly o hodně lepší, než ty z drogérie,
 skončila, domnívám se, cca před 5ti lety. Chtěla bych vám přinášet takový obsah a informace,
které budou mít hodnotu.  Asi se to nebude všem líbit, ale
nakupovat pouze a jen v parfumérii, vše od A-Z, zvládne každý.
Z mého pohledu je to zbytečnost, co se týká min. poloviny kosmetických produktů. 

Svůj blog chci v letošním roce profilovat tak, aby vám šetřil čas a peníze, samozřejmě, 
pokud je to vaše priorita :-). Existují fantastické produkty z drogérie, na druhou stranu, některé typy přípravků, dle mého názoru, najdete pouze mezi "high-end" značkami.

I takové vám budu doporučovat, ale jen za předpokladu, že nenajdu ve stejné kvalitě 
něco cenově dostupnějšího.

Velmi bych uvítala, kdybyste mi napsali, jaký typ článků anebo videí vás baví nejvíce.

Podle statistiky sledovanosti příspěvků jsou to hlavně videa, překvapivě. Psané recenze
tolik ohlasu nemají, nevím jestli je to tím, že recenze píšu blbě :-), anebo protože psaných
recenzí je na blozích více, než videí. Jak to vidíte vy? Děkuju moc za vaše názory :-)


7 komentářů:

  1. Ahoj Ájo, souhlasím s Tebou, co se týče souboje drogerkové vs. high end kosmetiky. A jsem ráda, že nejsi zaměřená jednostranně. Začínala jsem tě sledovat na youtube a tvůj psaný blog jsem vůbec nezaregistrovala, to až nedávno. A od té doby jsem jeho stálý čtenář, píšeš hezky, poutavě... Mám ráda psané blogy, ale musím uznat, že musím mít tu správnou náladu, abych se začetla. Videa na YT mám často jako kulisu - u vaření, u žehlení, u cvičení apod., takže ty si většinou pouštím každý den. Líbí se mi tutoriály a různé hauly. Přečtu si od tebe ráda recenze, protože většinou obsahují všechny informace, které by mě zajímaly a nejsou odbyté. Je vidět, že si s nimi dáš práci...
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  2. Báječné video jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ájo,
    recenze blbě nepíšeš jen se na Tebe dobře dívá:o) je to relax a vždycky Ti to moc sluší. Jsem ráda, že do videí zařazuješ věci dražší i levnější, protože sama nakupuju i v parfumeriích i v drogeriích. Myslím, že tipy na levnější varianty některých produktů ocení nejen studentky, ale i pracují lid jako já. Třeba od Bione už jsem taky měla pár věcí i na vlasy a byla jsem spokojená kolikrát i víc než s přípravky z kadeřnictví. Z videí mám ráda oblíbence měsíce teď i novinky a nákupy a moc se mi líbil i Tvůj poslední tutorial. Jeden z mála, který se dá použít i do práce. Na blogu mám ráda outfity, skin care a hair care články jsou taky vždycky inspirativní.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ájo, jsem asi v té menšinové části čtenářů tvého blogu, ale mám radši psané recenze než videa. Na videa koukám na všechny a baví mě, ale prostě si radši přečtu článek s recenzí. Není to tak, že bys psala blbě :-D ale prostě to tak mám u všech blogerek. Naprosto s tebou souhlasím co se týče drogérkové kosmetiky. Vždycky mám radost, když si našetřím na dražší produkt a ten pak funguje, jak má, ale ještě větší radost mám, když seženu něco z drogérky za poloviční nebo i nižší cenu a jsem stejně nadšená. Třeba oční krémy z Lidlu nebo od Ziaji u mě nemají konkurenci :-) oblíbené mám i řasenky od Miss Sporty, o kterých mluvíš ve videu, nebo růžičkovou tvářenku od Milani za dvě stovky, ta snad neubývá :-) stejně tak zlatý Dermacol make up cover, který jsem kupovala ve slevě za stovku a používám ho hlavně jako korektor, z něj snad zbyde i pro vnoučata :-D z videa naprosto souhlasím s jucháním nad odlakovačem od Dermacolu, mám snad třetí balení a už jiný nechci a nalákala si mě na ten růžový sprej od Garnier pro objem, vypadá roztomile a jestli i funguje, tak se u mě určitě zabydlí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ájo, mám určitě raději videa než psané recenze. Moc hezky se na tebe dívá a ráda tě poslouchám, ale bohužel dojem z videí kazí neustálé střihy. Dnes jsem dokonce video ani nedokoukala :-(
    Jinak moc děkuji za rady, které nám, čtenářkám, přinášíš. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že Tvá videa jdou více na dračku proto, že jsi strašně sympatická a moc hezky se na tebe díva, je to příjemné :) a to jsem jeden z mála lidí, co si raději přečte psanou recenzi, ale co se týče tebe, tak ani videem rozhodně nepohrdnu ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ájo, já budu asi taky v menšině, ale mám radši psané recenze. Můžu si tak líp výrobek prohlédnout včetně jeho názvu a přečíst v recenzi třeba jen to co mě zajímá a svou rychlostí. Na videa nemám moc času a taky se mi často stává že se musím vracet, abych identifikovala produkt o kterém zrovna mluvíš a i tak je někdy těžké ho určit. Proto bych se chtěla přimluvit jestli bys mohla alespoň pod videorecenze napsat seznam výrobků o kterých mluvíš, jak jsi to dělávala dřív. Tvoje videa, jsou ale jinak super, důkazem čehož je, že jsi jediná youtube bloggerka kterou sleduju :-) Jsi moc milá a sympatická a dobře se na to dívá.
    Jinak šampony a kondicionéry Bione byly pro mě ojev minulého roku. Nejen že jsou levné a přírodní, ale po nějaké době používání už myju vlasy max. 2x za týden, před tím jsem musela mýt obden. A po kondicionéru Cannabis jsem si všimla, že mi rostou vlasy 2x rychleji! Dávám ho až ke kořínkům a lekce vmasíruji i do pokožky hlavy, protože jí dělá dobře a nikdy vlasy nezmastí a nezatíží.
    Loreal Texturizer mám taky, ale až tak nadšená jsem z něj nebyla. Můj Holy Grail ve vytváření objemu je suchý šampon Batiste Volume XXL. Má jen tu nevýhodu, že se špatně shání a že se musí naučit dávkovat ho opatrně, ale takový celodenní objem mi ještě žádný přípravek nevytvořil.
    Tak se měj krásně a těším se na další recenze :-) To mi připomíná, jestli bys neudělala ten tutorial a recenzi na domácí chemický peeling?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.