Pages

29. 11. 2015

Zoella Beauty Giveaway - vyhlášení


Krásný adventní večer,
dnes mám pro vás vyhlášení soutěže, kterou jsem nedávno vyhlásila na svém kanále na YouTube

Jako vždy, vítěze vybral random.org, tentokrát ze dvou videí, která jsem od vyhlášení GA zveřejnila...

25. 11. 2015

TIGER mega Haul, Co dostala Nikča k svátku, Tipy na dárky - VIDEO

Krásný večer moji milí,
včera jsem se zúčastnila díky vám finále Blogerka roku 2015. Hrozně moc děkuji vám všem, kteří jste mi poslali hlasy, ale i těm, kdo jste poslali hlasy někomu jinému, protože pro nás blogery/youtubery je to největší odměna, pominu-li to absolutně nejdůležitější a sice, že nás čtete, sledujete, komentujete :-).
Dnes mám pro vás první vánoční video. Tento víkend již začíná Advent a já vám slíbila tipy na vánoční dárky. Asi to byl osud, protože se otevření prodejny Tiger na Černém Mostě časově setkalo s tím, kdy má Nikča svátek a koupila jsem jí tam spoustu dárků, ale i něco  pro sebe :-D. Snad se vám video bude líbit. Nechci ukazovat Mátovou tyčinku moc často, tak to berte spíše jako první adventní zpestření zde :-).  U nás budou vánoce v klidu, protože o dárky se nám postará Ježíšek, jenom napeču pár druhů cukroví, zbytek koupíme a uklízím průběžně celý rok, takže není co řešit :-D. Napište mi, jestli znáte dánské prodejny Tiger, jestli jste tam už někdy byli a jak se vám celkově líbí :-). Mně osobně se celý koncept líbí moc,  produkty jsou originální, vtipné a za pár korun. To myslím na trhu chybělo. 

Krásný advent přeji :-) <3

21. 11. 2015

PODZIMNÍ OBLÍBENCI Z DROGÉRIE

Poslední dobou jste mi psali, že vám chybí u mne na YouTube/blogu produkty z drogérie. Je pravda, že poslední dobou jsem je trošku opomíjela, ale ne proto, že bych si v posledních měsících nic v drogérii nekoupila/neoblíbila. Nic není vzdálenější realitě :-). Dnes jsem zde s několika oblíbenci z této kategorie a jsem přesvědčena, že svou kvalitou šlapou na paty i luxusnějším brandům.

13. 11. 2015

LUSH HAUL - VIDEO + otevření nové prodejny v Palladiu


Jak asi již víte, před pár týdny byla znovu-otevřena nově zrekonstruovaná prodejna Lush v pražském Palladiu. Na otevírací akci byli kromě novinářů pozváni i někteří blogeři, včetně mne. Nová prodejna se vizuálně více podobá britským obchodům a navíc je vybavena klimatizací, která odvádí poměrně silné vůně a lépe se zde dýchá a tím pádem i nezkresleně vybírá :-)... Dnes mám hrozně moc fotek a pod nimi je i video s Haulem, ve kterém ukazuji, co jsem si v Lush v průběhu října nakoupila.

12. 11. 2015

AUTUMN GOODIES - What's in My Handbag + OOTD



Krásný večer vám všem,
s blížícím se víkendem mám pro vás nový formát postu "season goodies",  mix toho, co mám nové, s mými oblíbenci pro aktuální sezónu. Takže něco jako "favourites" a "new in" dohromady :-). Určitě mi napište, zda se vám nová "rubrika" líbí :-)......

11. 11. 2015

VYHLÁŠENÍ PŘEDVÁNOČNÍ YANKEE CANDLE GIVEAWAY



Krásný svatomartinský večer,
také byl někdo z vás dnes na lampionovém průvodu? My ano a musím říct, že to byla vážně krása! 
Jsem zde s vyhlášením "Předvánoční Yankee Candle Giveaway", o kterou se soutěžilo na mém YouTube kanále ZDE.

9. 11. 2015

VLOG - Blogerky v Baru, Paletky na Kolejích, Haul Mátové Tyčinky, Útěk do Lesa,...


Krásné pondělní ráno, 
osobně rána moc ráda nemám, a to pondělní už vůbe ne! :-D. Snad vám zpříjemní začátek nového týdne vlog, který jsem po hoooodně dlouhé době natočila.  S mátovou tyčinkou vás vezmeme na akci DM drogerie, která proběhla v Buddha baru, uvidíte, jak jsme pořídily s Rendy vánoční paletky od Too Faced. O víkendu jsme se s holkama sešly na prezentaci suchých šampónů Batiste a vyjely jsme si na výlet do lesa. 

S natáčením vlogů nemám moc zkušeností, tak vás to snad bude bavit, napište mi do komentářů, jestli chcete více takových videí :-). Přeju vám prima nový týden, ať vám vše vyjde tak, jak si přejete :-).....

 photo copyright.jpg
envye template.