Pages

16. 5. 2013

C&A - a NEW FASHION DESTINATION??

C&A  NÁKUPNÍ PŘEKVAPENÍ ROKU....?

Dnešní post asi nebude moc "vypisovací", nýbrž "obrázkový", jelikož můj dnešní a včerejší den byl trošku náročnější....
Za největší "opruz" na světě jsem doposud považovala balení balíčků na e-shop, ale zjistila jsem, že jsou i více deprimující činnosti, jako je například označování všech věcí v kufru pro prcka, odjíždějícího na "Školku v přírodě" :o))). Po 3 hodinách stříhání náplastí a polepování všeho, včetně ponožek, jsem děkovala Bohu, že mám ještě zbytek mozku v obarvené palici a nemusím se živit stříháním a lepením (zatím :D). Protože  můj včerejší den skončil "dnes" v 01.00 a ten dnešní začal v 05.55, nečekejte ode mne slohová cvičení :o))), která by měla hlavu i patu, dnes budu ráda aspoň za tu "patu" :D a omluvte prosím případné překlepy nebo chyby :D....

Po vyčerpávajícím,  pracovním dni (na mozek, respektive na to, co z něj ještě zbylo :D), jsem  balila balíčky pro e-shop a vezla je na poštu, mé "oblíbené" místo ....:D. Ale protože mi blogování moc chybí, dnes snad "dám" alespoň krátký post na téma mých "objevů" v C&A.  Za poslední 2 dny nějak nevycházím z údivu, například mne šokovalo, že se stále ještě prodává "korespondenční lístek"!!!! Wow, za 11,- Kč :o))). Další překvápko je nová limitka Coca - Coly se jmény, která mi vzala dech!!!!! Fota budou následovat, protože když jde o ptákoviny, tak to jsem ve svém živlu :o)))).

Přiznám se, že obchod C&A  jsem fakt nikdy nemusela a celkem úspěšně jsem se mu téměř celý svůj život vyhýbala... Ale, chyba lávky!!! Samozřejmě v tom má opět prsty Aya!! Jak říkám, všechno zná, na všem ušetří, všude byla a "od všeho má klíče a vzorečky" :o)))).

Když mi Aya poslala smsku, že zítra "sleva 25% na vše v C&A", trošku mne toto sdělení překvapilo, protože Aya prostě umí nakupovat. Dál už jsem to neřešila, až do okamžiku, kdy jsem šla z obchodní schůzky a přímo přede mnou se zjevil...... obchod C&A...... :D. Jelikož jsem typicky zvědavá ženská, vstoupila jsem dovnitř, pro jistotu "co kdyby", no znáte to.... :o)))).  Paní prodavačka se na mne podívala jako, že jsem asi úplné mišuge, když jsem se jí ptala, "zda mají dnes slevy" :o))) a odkázala mne na stojan se zlevněným zbožím, u kterého jsem vytvrdla asi 20 minut a řešila velké dilema, které z 10 fantastických kousků vzít do kabinky, když limit je pouze 6 ks :D

Následuje pár obrázků, pro inspiraci.... Když jsem nákup nafotila a poslala kamarádce s komentářem "já Tě zabiju :o)))", přišla mi nevinná odpověď " a proč"???  Na což jsem odvětila, že ať už mi neposílá info o žádných slevách! :D Odpověď byla stručná a překvapivá: " ale slevy v C&A jsou až zítra" :o))))))))). Budiž mi útěchou, že akce se vztahovala jen na nezlevněné  zboží :D. 
JJ, to je tak když se bruneta kamarádí s blondýnou :o)))))

P.S. nelekejte se kvality fotografií, v kabince jsem fotila na BlackBerry, bohužel, zrcadlovku s sebou běžně na jednání nenosím, ale možná začnu :D
P.P.S.jedno je jisté, Němci vědí, jak dobře naladit zákazníka. Velikosti jsou totiž brutálně podstřelené, tzn. že moje mnohaleté a všude stejné "S-ko" mi C&A bylo totálně obr. Naštěstí, já "hru na velikosti" nehraju, ale chápu, že někoho to může potěšit :o)))

1) jarní "army" parka

Líbila se mi moc a můj šatník by takovou sportovně elegantní bundošku potřeboval jako sůl, ale bohužel ve výprodeji už měli jen velikost "M", takže jsem parce musela zamávat, i když stála jen pár stovek. I po důkladném utažení by se do ní vešla ještě moje 5-ti letá dcerka :D....


2) pruhovaný "tunel" na krk, ostnatý pásek, meruňkové "crossbody"a slimky

Přestože jsou kabelky a pásky jednou z mála věcí, u kterých jsem hodně náročná a nevadí mi investovat i do dražšího, nadčasového kousku, musím říci, že meruňková crossbody, vzdáleně á la Botegga Veneta, za dvě kilča, byla prostě "láska na první pohled" :). 
Ostnaté, zlaté doplňky jsou aktuální módní hit, který podle mne zmizí stejně rychle, jako se objevil, ale musím přiznat, že se mi tento trend líbí. Obzvláště pak za 120,- Kč :o)))

Poprvé v životě  (to asi kecám, něco podobného jsem nosila na ZŠ:o))), jsem na sobě měla meruňkové slimky. Střih, detaily i barva byla skvostné. Bohužel, velikost S mi byla velká a střih kalhot do pasu je u mého typu postavy "módní pohroma", takže i s těmi jsem se rozloučila. Oceňuji ale, že byly na "S-ka" fakt dostatečně dlouhé! Což se moc často nevidí.






3) á la "vintage" mikina v "boyfriend" střihu

 Na podobné kousky jsem se dívala u mnohem dražších značek, ale prostě za tyto věci nerada utrácím.
Ale cenovka na cca 200,- Kč už trošku mění situaci :o))), tím spíše, když materiál je skvostný a detaily perfektně provedené. Jen jsem si lámala hlavu nad tím, zda to není součást nějaké těhotenské kolekce, protože velikost XS mi připadá jako těžký úlet :).



4) sportovní sáčko á la "Chanel"

Po kousku v tomto stylu jsem doslova prahla už delší dobu. Je to v mé profesi jediná "průchozí", sportovnější varianta, tradičního "business dress". Navíc se mi klasické "chanelovské" sáčko strašně moc líbí a určitě bych doporučila všem, si jeden takový kousek pořídit (nebo klidně více barev :o))). Pochopitelně, nenosit se sukní ze stejného materiálu, pakliže Vám není 60+ :)... Využijete jej jak pro formální příležitosti, kdy je hezké sáčko zkombinovat například s pouzdrovými šaty, v pudrovém odstínu atp., tak pro běžné nošení.

Tyto klasické kousky je dobré "odrazit" nějaký "kontrastujícím stylem", takže ideálně v kombinaci s riflemi
nebo čímkoliv sportovnějším. U tohoto konkrétního kousku z C&A velmi oceňuji roztřepené okraje, dále zlatý, kvalitní zip i hezký materiál. Super je i odstín lahodné smetanové, s vetkanou, sotva viditelnou lesklou nitkou. Ze sáčka jsem nadšená, i když si jej budu muset nechat trošku zúžit u mé šikovné švadleny.





Tak teď ještě pár fotek v "normálnější" kvalitě :o)))


DETAILY SÁČKA I PÁSKU SE MI MOC LÍBÍ. POCHOPITELNĚ, PÁSEK JE NA SAKU  POLOŽENÝ KVŮLI FOCENÍ, NÉ ŽE BYCH TO TAKTO CHTĚLA NOSIT  :))

Z TUNÝLKU JSEM NADŠENÁ, HODÍ SE MI K MNOHA DALŠÍM VĚCEM.

TENTO OUTFIT BUDU NOSIT S BÍLÝMI SLIMKAMI, MOŽNÁ I S LEGÍNAMI, MIKČA JE HODNĚ DLOUHÁ.

DETAILY MIKČI, V REÁLU JE KRÁSNĚJŠÍ, NA FOTU TOLIK NEVYNIKNE.

UŽ JSTE VIDĚLI TOTO???!!!! 


 MILUJI MARKEŤÁKY Z COCA-COLY ZA TENTO NÁPAD, KTERÝ MI ZPŘÍJEMNIL VEČER A DÁVÁM PĚT SRDÍČEK ZA SUPER NÁPAD :O))))





Hlavně mi nepiště, že na toto běží už půl roku reklama v TV, já na ni totiž nekoukám, nějak  není KDY :o))))

Nakupujete Vy v C&A a případně co se Vám osvědčilo??? Písněte mi do komentářů Vaše tipy, budu moc ráda za inspiraci!






17 komentářů:

  1. Anonymní16/5/13

    Velké díky za inspirativní článek. Minulý týden jsem pořídila v Orsay podobné slim kalhoty v růžovo-lososové barvě ve slevě za rovných 200,- Kč - naprosto super kup :-)) ale absolutně se mi nedařilo zkombinovat tak, abych nevypadala právě jako holčička ze ZŠ :-D zkoušela jsem jen s bílými jednoduchými kousky a nebylo to ono. Tohle má styl! Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuji moc! :) jsem moc ráda za tip na Orsay slimky, za 2 kila bych je brala všemi dvaceti :o)))), hned zítra tam naběhnu! :D

      Vymazat
  2. Anonymní16/5/13

    Pro velký úspěch čtu článek ještě jednou pozorněji a až nyní jsem si všimla, že v popisu slimek je barva meruňková (na fotkách se mi jeví spíše jako růžová - záleží na nastavení obrazovky). I tak mne čl. Inspiroval :-))) Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))), no přemýšlím, jak tu barvu přesně definovat. Ta "meruňková" je asi zavádějící. Tato barva byla teplá růžová, spíše "lososová" než studená "pink" :)

      Vymazat
  3. Anonymní16/5/13

    Měli ješte světle žluté tuším také za 200,- ale bohužel už ne v mé velikosti a mentolové za 400,-

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní17/5/13

    Ahoj Andreo,

    to jsi mě po ránu docela pobavila :-). Já mám podobný zážitek z C&A z minulého roku. Do C&A občas zajdu, když jsem v nějakém nákupním centru a tak nějak je to "po cestě". Občas jsem tam třeba jeden kousek koupila, ale nějak mi přijde, že to oblečení většinou nemá šťávu. Až do minulého roku... Byla jsem na pár dní v Brně a měla čas, tak jsem zavítala do C&A a tam byla jedna část naprosto úžasného oblečení, které bych tam vůbec nehledala. Nakoupila jsem tam opravdu hodně a byla jsem móóc ráda. Slevy sice bohužel nebyly, ale prostě jsem to tam nemohla nechat :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář, jsem ráda, že v tom nejsem sama! :o)))

      Vymazat
  5. Andrej, super úlovky :) ta mikča a to sáčka jsou super, taky bych hned brala a asi budu muset také zavítat do C&A, protože normáůně tam také nechodím, ale po vaši inspiraci tam zajdu na kukandu :)Jinak Andrejko, děkuji moc za odpověď ohledně toho líčení zapadlých očí a jakmile bude chvilka tak pošlu tu fotku a budu moc ráda za váš názor jak na to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, děkuji :)!!!! Kromě výběru jsem zjistila, že jsou v obchodě i skvělé prodavačky, protože dnes jsem sehnala sáčko v menší velikosti v jiném obchodě a bez problémků mi ho vymění :). Takže můžu jen doporučit. Kamarádka ulovila také senzační kousky! Nádherné věci se nyní objevily i v nové kolekci Tesco, takže mám velkou radost, že kvalitní a trendy kousky si už konečně může dopřát prakticky každý! :)

      Vymazat
    2. Andrej, tak to děkuji za tip a budu se muset vydat i do Tesca :) :) :) a je super, že jste sehnala sáčko v menším. Andrej, ještě jestli se můžu zeptat co to máte za lak na fotkách? Je moc hezký.

      Děkuji Sandra

      Vymazat
    3. Sandři, lak na fotu je CATRICE, č.20 Meet Me At Coral Island. Stojí asi 60,- Kč a musím říci, že barva je opravdu nádherná a lak vydrží nalakovaný skoro stejnou dobu, jako OPI.. :)

      Vymazat
  6. Anonymní17/5/13

    :-)) aha, zrovna jsem chtěla zaperlit, že: "je to v reklamě". Upozornila mě na ní dcera. A taky musím říct, že v C&A jsem snad v životě nebyla, ale meruňkový slimky a pásek s ostny mě tam navnadil!! Moc pěkné úlovky, Andrejko, jste inspirativní. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, velmi jste mne potěšila! :)
      S tou reklamou jsem to tušila, protože často lidé z mého okolí zmiňují různé reklamy a já se vůbec nechytám :D. Kromě C&A ještě moc doporučuji novou kolekci F&F, která mi vzala dech, troufám si říci, že mají stejně kvalitní věci jako Zara, ale možná i více trendy a za ceny, které si může dopřát každý, což je skvělé :)

      Vymazat
    2. Anonymní19/5/13

      Super!! Zara je moje letitá favoritka, ale byla jsem v Palladiu v F&F a jejich šaty pouzdrovky se Zaře vyrovnají a v ceně vítězí. :-) Těším se na příspěvek o FF. Jana

      Vymazat
    3. Jani, děkuji :)! Myslím si to samé, jedny pouzdrovky jsem si pořídila ve výprodeji F&F, z aktuální kolekce a jsou tak luxusní, že si kamarádka myslela, že je to Max Mara :o)))). Za 390,- Kč. Jsem fakt ráda, že už to zde pomalu začíná být jako ve státech, kde se dá obléknout hezky za "babku" :)

      Vymazat
  7. Anonymní18/5/13

    Andrejko,děkuji za inspiraci a bezva blog.Už jsem pravidelný čtenář :).Do Tesca bych se ráda podívala na dětské plavky,tak snad pořídíme.Krásný den.Monika J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, moc děkuji!! :)
      Na řadu F&F připravuji příspěvek na blog, protože mají tak skvělou kolekci, že na ni chci upozornit. Je myslím dostupná úplně pro každého a já bych si moc přála, aby se každá žena měla možnost hezky obléct a za přijatelnou cenu.
      Dětské plavečky jsou v letošní kolekci krásné, dívala jsem se na ně :). Doporučuji to asi moc neodkládat, protože z těch hezčích kousků už neměli všechny velikosti...:)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.