Pages

26. 5. 2013

KVĚTNOVÝ SENZABOX

KVĚTNOVÝ SENZABOX :)

Krásné nedělní odpoledne všem,

přestože mi kurýr dovezl "senzáče" už  v pátek, nechtěla jsem hned jeho obsah zveřejňovat, protože mi několik z Vás psalo, že si ho také objednaly a nechtěla jsem Vám kazit radost z překvapení. Věřím, že už všechny máte Senzabox doma a tak Vám bleskově ukážu, co jsem našla v krabičce já. Předpokládám, že tentokrát asi budou co do obsahu a především pak v odstínech velké rozdíly, protože v květnové edici převládala dekorativní kosmetika. 

Brandy v květnovém senzaboxu mluví za vše: MAKE UP FOR EVER, DERMACOL, SALOOS, MAYBELLINE, YVES ROCHER. Poslední značku nechávám jako poslední záměrně, jelikož já nějak YR nemusím, i když uznávám, že jeden z přiložených produktů se mi líbí.

Po obsahové stránce,  Senzabox je opět parádní, co se odstínů dekorativky týká, už tak nadšená nejsem. Dovolím si výjimečně použít výraz naší 1. slečny :) a sice, že odstíny dekorativní kosmetiky v mém Senzaboxu jsou "krutopřísné" :o)))))).

Takže jdeme na to! :)

Balení, které Vám předá kurýrní služba...

Tajemství "proutěného košíku" :). Růžová je základní barva Beauypedie, takže Senzabox-ákům, děkuji za senzační balení (podle mne)! :)


 Zde obsah:
1. celé balení zeštíhlujícího, sprchového gelu Dermacol, s vůní levandule a zázvoru. Já osobně vůbec nevěřím v jakýkoliv efekt všech "zeštíhlujících" a jiných produktů na tvarování postavy, takže toto jsou snad jediné produkty z parfumérií, které u mne doma fakt nenajdete :o)))). Nicméně, gel náááádherně voní, takže za mne spokojenost!
2. plná velikost COLODRAMA laku Maybelline. Vyrábí se v 70ti odstínech. Některé mám doma, ale ten, který přišel mně, je opravdu DRAMA :o)))), viz foto.
3. plné balení očního stínu YVES ROCHER, v mém Senzaboxu naštěstí docela hezký odstín  11. Rose Pétale.Jemná starorůžová s nenápadným shimmer-em. Dá se použít i jako tvářenka. Hezká neutrálka, která nenadchne ani neurazí.
4. vzorek rakytníkového balzámu SALOOS. Z toho jsem nadšená, kosmetiku SALOOS mám moc ráda, hojivý balzámek s bambuckým máslem má univerzální použití, velikost do kabelky je super a dá se použít na děti, takže paráda!!!!
5. vzorek make - upu YVES ROCHER,  Pure Light. Jedná se o mírně krycí, velmi přirozený make-up, který rozjasňuje. Uznávám, že konzistence je parádní, ale odstín 200 Teint Clair, je tak světlý, že ho pošlu dál, jedné ze svých sestřiček.
6. nejluxusnější vzorkem je rtěnka MAKE UP FOR EVER - Rouge Artist Intense Lipstick.
MUF patří ke špičce v dekorativní kosmetice a používají ji i profesionální vizážisté. Přišel mi odstín 42, klasická červená s podtónem do modra. Na mne použitelná, pouze pokud bych si chtěla přivydělat nejstarším řemeslem na světě :o))))), toto je prosím VTIP, pro méně chápavé! :o)))))) Ale, pokud rtěnku nanesete prstem a jemně vklepete do rtů i tato barva je nositelná a vypadá hezky :). Při stejném způsobu nanášení lze použít jak krémovou tvářenku :)
Senzabox dále obsahuje slevový kupón Yves Rocher (možná využiji na svoji oblíbenou pleťovou masku, asi jediný produkt YR, který používám). Dále letáčky Dermacol (celá řada na modelaci těla) a SALOOS, který si moc ráda přečtu :).







Jak se líbil a hlavně hodí obsah květnového Senzaboxu Vám???? Budu moc ráda za Vaše postřehy :)!





15 komentářů:

  1. Anonymní26/5/13

    Ahoj Ájo, musím souhlasit s Vaším názorem, tento senzabox zklamal, lak ani rtěnku nepoužiji. Balzám bych brala ten rakytníkový a až na stíny a gel docela zklamání. Ten dubnový box byl super, takže teď trochu mínus. Pěkný den. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já už se dopředu raději moc netěším, že využiji vše a spíš počítám s tím, že udělám radost někomu dalšímu. Kamarádce brunetce jsem dala rtěnku i lak a měla velikou radost :).
      Uvidíme, co se bude dít v červnu :), tipla bych si, že by v Senzaboxu mohlo být něco na "opalování" :).......

      Vymazat
  2. Anonymní26/5/13

    Já jsem se na svůj první senzaboxík hodně těšila, ale po otevření jsem byla dost zklamaná...nic z toho neupotřebím, snad jen rakytníkový balzám pro syna..Takže váhám, zda si objednávat další boxík..:-)Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, já jsem pár věcí rozdala, zbytek použiji na líčení zákaznic, třeba ten světlý make-up. Souhlasím, že duben se povedl víc. Každopádně jsem zvědavá, co bude v červnu :)

      Vymazat
  3. Anonymní26/5/13

    Dobrý den Ájo,

    minulý měsíc jsem byla naprosto nadšená, ale tenhle měsíc spíš zklamaná. Výrobky nejsou špatné, ale ty barvy... Výrazná rtěnka mi nesluší, v takto růžových stínech vypadám ubrečená a na takhle tmavý lak se necítím. Tak snad to bude příští měsíc lepší.

    Hezký zbytek dne!

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, no vidím to podobně :). Každopádně, já jsem rtěnkou i lakem udělala velkou radost kamarádce a věřím, že v červnu najdeme v Senzaboxu nějaké užitečné věcičky na dovču :)

      Vymazat
  4. Krásna recenzia ! :)


    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko, děkuji za pěkný článek! :-)
    I já se musím přidat, že dubnový box byl mnohem lepší, ale nemůže být každý měsíc posvícení... :-)
    Využiji všechno,kromě rtěnky, mám stejný odstín jako vy, a k tomu plné rty, vypadala bych jak kačer Donald načerveno...(rtěnky nepoužívám téměř vůbec).
    Nicméně s barvou stínů jsem spokojená (mám Peche nude) a s lakem taktéž - tam se naopak vyžívám v "extrémech" :-)A Saloos (granátové jablko) můžu jakýkoli, kdekoli, kdykoli.. :-)
    Pěkný zbytek dne!
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, souhlasím :)!! Moc se těším, co přinese červnová edice. Saloos mám také moc ráda! :)

      Vymazat
  6. Andrejko, také se přidávám k většině,dubnový super, květnový nic moc.Upotřebím akorát sprcháč a lak na nehty.jinak vůbec nic.Přesto dám ale Senzaboxu šanci a zkusím ještě červnový a uvidím.
    Vali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Valinko, něco mi říká, že ten červnový bude lepší, je to asi logické, že každý měsíc nemůže být "nejlepší" :), tak uvidíme!! Krásný víkend!

      Vymazat
  7. Hanka Francová5/6/13

    Dobrý večer Andrejko,

    nejprve Vám musím pochválit Váš blok. Je jedním slovem SENZAČNÍ !!! Už se těším na Vaše další články. Nechala jsem se Vámi nalákat na Senzabox, už ho mám objednaný a mooooooooooc se těším, až dorazí, co v něm bude za překvapení :o). Mějte se pěkně.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Hanka Francová5/6/13

    .....omlouvám se za chybu......BLOG a néééééé BLOK :o)))))))

    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, moc děkuji, hrozně moc jste mne potěšila!! :) Tak mi pak dejte vědět, jak se Vám "senzáč" líbil :), krásný víkend! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.