Pages

17. 6. 2013

HOW TO ENHANCE YOUR SUMMER LOOK :)

JAK ZDŮRAZNIT LETNÍ VZHLED :)

Krásný letní večer všem!
Nádherný víkend nás asi všechny potěšil :). Dnes mám pro Vás několik tipů na přípravky, pomocí kterých můžete zvýraznit a vylepšit letní vizáž (óoo ... otřesné to slovo, raději bych napsala "look"). Každopádně píšete si hodně o tipy na bronzery, hezké laky na nehty a další vychytávky.... Protože jsem  chtěla všechny přípravky nejprve řádně otestovat, než Vám je doporučím, chvilku jsem si dávala s tímto  postem na čas.

1) super samoopalovací přípravek (pozvolný - gradual tanner)

jsem  objevila v Sephoře a můžu s klidným svědomím říct, že je ještě o něco lepší, než Xen-Tan!! Má lepší, více gelovou a hydratační konzistenci. Jako bonus obsahuje jemné zlatavé třpytečky, ale v opravdu decentním množství. Nedělá fleky a výsledná barva je perfektní. Výsledek můžete posoudit na mém fotu, protože přípravek používám nejen na tělo, ale i na obličej :)..... Takže to je on, mého srdce šampion :o)))), seženete v Sephoře, pc myslím 380,- Kč. PS. nááááádherně voní, jako moře :)



2) solný sprej na vlasy pro "beach look" od  "got2b."


Poprvé v životě jsem si koupila solný sprej na vlasy pro "beach look" nebo-li plážový vzhled a musím říct, že jsem absolutně nadšená! Zajímalo mne, co solný sprej s vlasy udělá.V mém případě přesně to samé, jako když si vlasy namočím v moři a nechám je uschnout.Vlasy jsou krásně zvlněné, dostanou texturu a i objem, hezky drží. Nutno dodat, že mám svoje vlasy přirozeně vlnité, takže nevím, co by vykouzlil ten solný pomocník s vlasy, které jsou úplně rovné.  Po umytí vlasy nastříkám tímto sprejem a rukou trošku "promačkám" o konců délek až ke kořínkům a pak nechám uschnout, výsledek na fotu níže...
Tuto značku seženete asi úplně všude, já sprej kupovala v Globusu, kde byl za nižší cenu, než je v DM, stál cca 100,- Kč (v DM stojí okolo 120,- Kč).

 PS. abych si byla jistá, že Vám doporučuji opravdu něco se solí, musím se přiznat, že jsem trošku spreje ochutnala :D, je hodně slaný, asi jako voda v moři :)


3) bronzery na obličej a tělo a můj momentálně nejoblíbenější lak na nehty

U bronzerů je (podle mého názoru) hrozně moc důležité, aby barvu pleti decentně zdůraznil a v žádném případě by neměl být oranžový. Začnu tím, co bych za sebe nedoporučila. Na fotu níže tester luxusního bronzeru od Diora. Takovýto odstín Vám udělá "medvědí službu".......

Nejskvělejší bronzery jsem našla v obyčejné drogérii a opravdu mne fascinuje, že výsledek je "neobyčejně" hezký. Dříve jsem měla různé luxusní brandy včetně Guerlainu a nikdy jsem bronzerům nepřišla na chuť, dokud jsem neobjevila tyto "obyčejné"...

MÝMI FAVORITY MEZI BRONZERY PRO TUTO SEZÓNU JSOU:

1) Gabriella Salvete - BRONZING POWDER no. 1
nádherně béžový, hedvábný pudr, který obsahuje mikro-jemný "shimmer", možná bych spíše řekla "perleť ". Pokud je správně nanesen, vykouzlí sametově hladkou, rozzářenou a zdravě (nikoliv zmalovaně) vypadající pleť. Navíc má SPF 15. Odstíny se vyrábějí myslím 3, ale pouze č.1 nemá nádech do "oranžova".
Vydrží celý  den (pokud je nanesen na správný podklad a kvalitním štětcem). Já na aplikaci bronzerů používám jedině multifunkční, cestovní kabuki zn. Petra Lovely Hair. Tento pudr můžete použít na obličej, dekolt, tělo, ale i jako oční stíny nebo podklad pro transparentní lesk na rty. Tento bronzer jsem koupila  v akci asi za 100, - Kč! :), běžná pc je okolo 150,- Kč.

2) Dermacol - krajková tvářenka č. 4
O tomto produktu už jsem zde psala vícekrát, dá se použít matná hnědá část jako konturovací pudr, pokud se smíchá s perleťovu částí, získáte bronzer nebo tvářenku. Samostatnou perleťovou část využijete jako perfektní rozjasňovač. Vynikající produkt, cena také :) (cca 120,- Kč)

3) The Body Shop - Honey Bronze
Tento jediný bronzer je z kategorie spíše dražších přípravků, kupovala jsem ho v prodejně The Body Shop a stál v zimě něco okolo 400,- Kč. V podstatě to není klasický bronzer, ale nádherný zlatý rozjasňovač, který pro  svátečnější příležitosti udělá s trošku opálenou pokožkou úplné zázraky :). Sypká náplň rovnoměrně zásobuje štětec, takže se přípravek velmi snadno nanáší i na větší plochy.




 MOJE TYPICKÉ LETNÍ LÍČENÍ, S POUŽITÍM VŠECH UVEDENÝCH PŘÍPRAVKŮ.....

Jemný lesk na tvářích vytváří  kombinace matného konturovacího pudru a perleťového bronzeru Gabriella Salvete. Zbytek líčení nechám na samostatný make up post.


4) tip na lak na nehty, aktuálně můj nejoblíbenější

je Catrice no. 20 "Meet Me At Coral Island". Mnoho z Vás mi posílalo dotaz, jaký lak mám na nehtech v jednom z outfit postů, tak je to tento:



Foto nepatrně zkresluje, v reálu se jedná o decentní korálově - oranžovou barvu, která krásně zdůrazňuje opálenou pokožku rukou. Lak vydrží několik dnů, za cenu cca 60,- Kč je opravdu super
a všem bych ho doporučila. Jako nadlak používám Essence "More than gel nails - high shine", dodá laku výrazný lesk a prodlužuje jeho trvanlivost....

Co se nechází ve Vaší letní kosmetické TOP 5-tce???? Děkuji za Vaše tipy :)....

Krásné letní dny všem!!!!



29 komentářů:

  1. Hanka Francová17/6/13

    Krásné letní ránko Andrejko,

    moc děkuji za Vaše letní typy. Určitě vyzkouším ten solný sprej na vlasy, ten mě zaujal. Také se mi vlasy přirozeně vlní, tak jsem zvědavá, jaký to bude mít efekt. Jsem ráda za Váš blog a těším se na další Vaše příspěvky. Já sama mám citlivou a problematickou pleť, což jste psala, že se tomuto také budete věnovat samostatně v jednom z Vašich příspěvků, tak se už také moc těším :o)

    Mějte se pěkně.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, děkuji moc! Tak mi pak dejte vědět, jak se Vám solný sprej líbí :). Krásný den!

      Vymazat
  2. Fajn tipy, hezký post :) S letním líčením mám celkem problém. Jsem už teď hodně opálená a snad ještě více pihatá a to vylučuje většinu mé kosmetické výbavy. Takže si musím vystačit s řasenkou (tvářenky na mě nejsou vidět), případně tužkou. Čas začít s rtěnkama :) Na fotce ti to moc sluší, ale mě by to příliš nesedlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Vystačit si s řasenkou je myslím ideální situace :))). Brzy budu dělat makeup post na letní líčení, tak třeba v tom najdeš nějaký prvek pro sebe. Krásný den!

      Vymazat
  3. Dobrý den Andrejko,
    už dlouho se Vám chystám napsat a teď jsem se konečně odhodlala. Objevila jsem Váš blog úplnou náhodou a i když jsem spíše "nevěřící Tomáš", po přečtení Vašich článků - mimochodem ten o odličování mě úplně nadchunul, mám doma micelární vodu od Biodermy /úžasná, nevím jak jsem bez ní mohla žít/, ocuflash, světlík, mám objednané senzaboxy na půl roku a dnes jsem si z polední pauzy přinesla bronzing powder č.1 a dále jsem si udělala radost matující bází pod make up od dermacolu, tak jsem na to zvědavá :-)
    Ještě mi chybí štětec, o jehož nákupu silně uvažuji. Nevím jestli ten co mám doma je dostačující :-)
    Moc děkuji za Vaše krásné články, ve mě máte nadšenou fanynku!
    Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Sabinko, moc Vám děkuji za milý komentář, nesmírně jste mne potěšila :)!! Ať Vám všechny ty nové přípravky dělají radost :). Nějaký kvalitní štětec určitě doporučuji, výsledek je nesrovnatelně lepší a trvanlivější :).
      Přeji krásné léto :)

      Vymazat
  4. Anonymní18/6/13

    Dobrý den Andreo,

    Vy mě asi zrujnujete :-). V každém Vašem postu najdu něco, co prostě potřebuju mít :-).
    Tentokrát mě zaujal ten solný sprej. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte pocit, že vysušuje vlasy? Já mám vlasy od přírody kudrnaté, tak zkouším všechno možné, aby byly "zkroucené tak nějak poslušně" a zkouším všechno možné, ale většina výrobků mi vlasy hodně vysušuje a nevypadají moc dobře.

    Mějte se moc hezky!

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jani, sprej určitě trochu vysušuje. Ale zkuste sprej na vlnité vlasy od Redkenu, ten nevysušuje určitě :). Výborný a i levnější je také hydratační kondicionér ve spreji od BC Hairtherapy, ten jsem měla asi pětkrát :), je skvělý a dělá moc krásné vlny!
      Zde odkaz, snad to bude fungovat :)
      http://www.lookfantastic.com/bc-hairtherapy-moisture-kick-spray-conditioner-200ml/10556355.html

      Vymazat
    2. Anonymní24/6/13

      Dobrý den,
      děkuju moc za tip :-). Od Redkenu občas používám šampon a kondicionér pro kudrnaté vlasy a obojí je moc bezva. Ten kondicionér ve spreji od BC vůbec neznám, tak jsem ho už objednala a vyzkouším. Nakonec jsem stejně neodolala ani s tím solným sprejem a je výborný (ani zase tak moc extra nevysušuje). Jana

      Vymazat
  5. Anonymní18/6/13

    Ahoj Ajo, kdysi dááávno jsem si pořídila kokosový olej do vlasů. Použila jsem na líbánkách v Karibiku. Ještě po těch letech cítím tu dokonalou kombinaci a vzpomínky mě tam okamžitě přenesou. Jinak jsem si jak jinak než po letech začala lakovat nehty a zkusila jsem lak Douglas. Mám ostín Pepp´ina 28 a Lena 03, ještě zkusím zdokonalit tou Essence, snad se tak brzy nezačnou loupat, jinak texturou jsou dobré. Ta korálová je letos opravdu in. Jo a ještě něco mám, ale to napíšu raději mailem. Pá, Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, děkuji moc za tip, Douglas mám asi tak 2 minuty cesty :o))), tak to se ráda podívám!!! Kokosovou vůni také miluji a vždy, když ji cítím, si vybavím moře :). Měj se krásně! :)

      Vymazat
  6. Anonymní18/6/13

    A taky jako paní nade mnou jsem si včera pořídila micelárku Bioderma, chi :))) Jsi prostě náš beauty guru:) ....Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, tak to mám radost, že se Ti můj tip hodil, jen upozorňuji, že tato micelárka je fakt "návyková" :o))), takže sleduj partnerské lékárny Bioderma, v nejbližších dnech se má objevit akce 1+1 na 500ml balení :). Krásné letní dny! :)
      PS. popř. je akce na opalovací přípravek Bioderma a k němu je micelárka zdarma, což také není "nejhorší" :D

      Vymazat
  7. Andrejko, moc moc děkuji za bezvadné tipy! Včera jsem omrkla ten bronzující pudr Gabriella Salvete a naprosto jsem si ho zamilovala! Překrásný odstín a textura také perfektní! Už dlouho hledám něco takového! Bohužel měli jen tester, takže zkusím štěstí příště, ale je na mém seznamu spolu se samoopalovacím přípravkem a solným sprejem!:D :) Hezký večer:))Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, to mne mooooc potěšilo!! :) Mám dobrou zprávu, dnes jsem byla v drogérii Teta a mají tam tento GS Bronzing Powder v akci za 99,- Kč!!! Nevím, jak dlouho tato akce potrvá, ale do konce týdne by snad tato cena měla platit :). Krásnou dobrou noc!

      Vymazat
  8. Anonymní18/6/13

    Ájo moc díky za další super tipy na kosmetické vychytávky, které prostě musím doma mít!! :-) určitě vyzkouším solný sprej...miluji sůl ve vlasech, na dovolené si je téměř nemyju :-D věřím, že budu spokojená...dnes dorazily štětce, hned ráno vyzkouším a taky se musím přidat k zástupu spokojených čtenářek....Ocuflash, Xan-Tan, Bioderma micerální voda...jak jsem mohla bez nich žít??? :-D
    hezké letní dny přeji! a těším se na další inspiraci
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji hrozně moc za milý komentář! :) Já také nechápu, jak jsem mohla tak dlouho "míjet" solný sprej, je to přesně to, co na dovolené miluji! :)
      Přeji krásné letní dny a hodně radosti z nových štětců. A věřím, že bude veliká, alespoň soudím dle sebe :)!

      Vymazat
  9. Anonymní19/6/13

    Ahoj Ájo, opět zajímavý článek - jako vždy :-) Já osobně jsem se nechala inspirovat lakem na nehty, tento konkrétní jsem nesehnala, ale každopádně naprosto stejný odstín nabízí Miss Sporty a nyní i za super akční cenu do 40,- Kč !!! Musím říci, že vypadá opravdu velmi luxusně a vyniknou opálené ruce.
    Osobně nepoužívám vůbec pudry ani bronzery, měla jsem vždy problém s výběrem vhodného make-upu a jeho nanášením. Mohla byste některý z článků věnovat i tomuto? Já osobně např. měla při make-upu pleť místy dost vysušenou a šupinatou - i přes pravidelný peeling a "krémování". Nakonec se mi osvědčil make-up Soft touch mousse od Essence (make-up s pudrem v jednom) a nedovedu si představit nic jiného. Přesto si ráda rozšířím znalosti :-) Moc díky Andrea z Krkonoš :-)
    PS: jinak do mé summer pětky rozhodně patří body butter Au Lait (Scottish Fine Soaps), běz jehož jemné přírozené mýdlové vůni si nedovedu svůj život představit :-) Škoda, že tato značka nenabízí nějakou svěží toaletní vodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej, na laky Miss Sporty jsem se také dívala a musím uznat, že barvy mají moc hezké :)! Opálené ruce přímo volají po nějakých "živějších barvách" :).
      Pěnový make-up od Essence je moc fajn, pokud Vám vyhovuje, tak bych ho neměnila, jediné, co bych přidala, pokud nepoužíváte, je báze pod make-up. Z těch dostupnějších je fantastická zmatňující od Sephory anebo L´Oreal.Údajně je dobrá i báze od Dermacolu, ale tu jsem osobně nezkoušela, takže nemohu posoudit. Výběru make-upu určitě chci věnovat místo na Beautypedii, ale spíše formou videa, je u toho hodně "kecání" okolo :o))). Děkuji za tip na body butter, na ty jsem vysazená :)!! Krásný večer a děkuji! :)

      Vymazat
  10. Andrejko,
    ten samoopalovací přípravek ze SEPHORY mě moc láká . Třpytky jéééééééééééé už se v tom vidím :-)))Používala jsem samoopalovací krém na obličej od Diora ten se třpytkami , ale tento bude přístupnější . Dobrý tip.
    Na Vás vypadá úžasně!!!
    Solný sprej na blond vlasech dělá krásný efekt ,ale jak to bude vypadat na tm. hnědých do černa?? se toho trochu bojím.
    Bronzery miluju všech barev, konzistencí, značek...
    Pěkný článek.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, samoopalovák ze Sephory je méně třpytivý, než ten Dior. Ale dají se v této samoopalovací řadě najít i úplně třpytivé přípravky :). Solný sprej udělá přesně to samé, jak voda z moře, takže z toho bych asi vycházela... :)
      Jinak hrozně moc děkuji!!! :)

      Vymazat
  11. Andrejko opět krásný post s krásnýma fotkama,moc vám to sluší;-).Ovšem jak jinak:-).
    Začínám pomalu ale jistě obměňovat své kosmetické zásoby dle vašich rad a tipů a zatím jsem se vším moc spokojená.
    Měla bych na vás dotaz,zda máte(a věřím že určitě ano;-) )vyzkoušenou super voděodolnou řasenku?Já je teda nemusím,ale čeká mě nějaké to koupání a a s našima klukama můžu na líčení zapomenout:-))))).Tak jen abych aspoň ty řasy zvýraznila.Barvení řas mi fakt nepomáhá a jsem proti umělým řasám.
    Moc vám děkuji za odpověď.
    Krásný den a budu se těšit na další zajímavý post.
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Pavlínko, moc Vám děkuji, velmi jste mne potěšila! :)

      Upřímně, voděodolným řasenkám se vyhýbám a jestli je použiji 2-3x za rok, tak je to moc. Důvod je ten, že jejich složení dost ničí řasy a navíc, při odličování dostávají řasy opětovně "zabrat", i když máte i super dvoufázový odličovač. Ale když už je to absolutně "nezbytné" :D, nejvíce se mi osvědčila levná řasenka Essence multi-action waterproof. Popř. zkuste jakoukoliv Maybelline s plastovým kartáčkem "one by one, collosal volume" atd. Krásné léto! :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Děkuji Andrejko za tip.
      Přeji vám také krásné léto s Nicolkou:-).P.

      Vymazat
  12. Anonymní21/6/13

    Andrejko, opět skvělé počtení, pro mne velmi přínosný post :-) Mám pro Vás zajímavý tip. Znáte server kupi.cz? Hlídá akční nabídky kosmetických produktů všech drogerií. Vyberete si oblíbené produkty dekorativní, vlasové, tělové kosmetiky ... a zapnete si jejich hlídání. Jakmile je Vámi vybrané zboží v akci, přijde Vám upozornění o slevě na e-mail. Mrkněte na http://www.kupi.cz/slevy/krasa :-) Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuji moc za bezvadný tip! :) Krásné léto!

      Vymazat
  13. Anonymní23/6/13

    Dobrý večer, dnes jsem si pořídila samoopalovací přípavek a mají v Sephoře akci 2+1 zdarma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za info, Sephora je s těmito akcemi opravdu moc fajn :). Krásný letní večer!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.