Pages

10. 6. 2013

PETRA LOVELY HAIR BRUSHES - REVIEW

ŠTĚTCE PETRA LOVELY HAIR - RECENZE

aneb "pohlazení od Péťi" :)

 

 


Když jedna z našich nejslavnějších, nejkrásnějších a mých nejoblíbenějších blogerek, Péťa z Lovely Hair oznámila, že brzy uvede na trh své vlastní štětce, mé srdce doslova zaplesalo. Bylo mi totiž jasné, že to budou štětce výjimečné kvality. Péťa je známá svým perfekcionismem a na štětce je jednoznačnou odbornicí. Moje sbírka štětců je rozsáhlá a obsahuje kousky od Estee Lauder, Prescriptives, MAC, Sephora, Dior a další,  myslím si, velmi kvalitní štětce. To, co ale doposud v mém kosmetickém "hardware" chybělo, byl "flat top". V mém hledáčku byla "třináctka" od MAC, ale protože se v dohledné době nechystám do zámoří, nelíbila se mi ani trošku představa, dát za "flatíka" 14 kilo... :(.

Když se štětec konečně objevil u Péťi v eshopu, opravdu jsem zajásala a také užasla při zjištění, že jeho cena je 225,- Kč a to včetně pošty (při platbě převodem)!!! Začala jsem tedy přemýšlet, zda je Péťa kouzelnice či se dala na charitu, ve snaze vylepšit obličeje žen národa českého  :D? Vzápětí se objevil menší bráška "placaťáka", cestovní kabuki v pouzdře a moje zvědavost dosáhla maxima. Na MDD Péťa navíc vyhlásila na "mrňouse" akční cenu, takže nebylo co řešit :).

Jednoho upršeného rána mne vzbudila paní pošťačka a přinesla mi balíček, který mi ihned po otevření vykouzlil na tváři úsměv od ucha k uchu, protože ke štětcům je připraven letáček, který je podle mne moc vtipný a roztomilý :). Rozhodla jsem se jej nefotit, abych další kupující nepřipravila o krásné překvápko :)...

Ihned!!!! jsem štětce začala testovat, jak jinak, samozřejmě! Nějaká snídaně, podružná věc, v tu chvíli :D

Takže zde je můj názor na štětce po několikadenním testování, kdy štětce používám opravdu vícekrát za den. Pro přehlednost rozděluji "sourozence" a začnu tím větším, mrňouse nechám jako druhého :).

1) FLAT TOP - multifunkční
a) design:
+ krásný design, anatomicky tvarovaná dřevěná rukojeť, skvěle se s ním pracuje!!!
+ krásně zbarvený štětec je ze syntetických štětin, bez přehánění, je to to nejjemnější, co se kdy v 
   životě dotklo mého obličeje!!! 
+ hustota i délka štětin je naprosto ideální (štětec se dá "postavit na hlavu"),
   v některých recenzích jsem četla, že štětec pelichá, což v mém případě se nestalo, ale i kdyby, nechápu, 
   jak toto může někdo vůbec napsat, protože před prvním použitím a po prvním praní Vám bude trošku 
   "pelichat" i MAC nebo Dior!!!
b) využití:
+  na zapracování podkladové báze je velmi vhodný
+ na zapracování BBčka nebo makeupu jakékoliv konzistence, vyzkoušela jsem od fluidních až po krémové,
  je naprosto fantastický! (Bye bye Estee Lauder foundation brush(i) :o))), dostanete se s ním i pidi pórů či
   záhybů pokožky, kam se jiným štětcem nedostanete!
+ největší pecka je ovšem využití flat topu na zapracování pudru!!!! Nevěřila jsem svým očím, jak skvěle
   může vůbec má pleť vypadat!!!!
+ konturování - ano, výborně plní funkci
+ tvářenky - u krémových naprosto vynikající výsledek, u pudrových tvářenek také ok, ale v tomto,
   ojedinělém případě, dávám přednost svému zkosenému "starochovi" Sephora
- mínus - ano, musím říct bohužel, že i tento štětec jedno malé mínus má a sice, ohrožuje bezpečnost silničního provozu :o))))))!!!!. Po zapracování všech přípravků tímto štětcem je má pleť tak dokonalá, že mám neustálé  nutkání se prohlížet ve zpětném zrcátku při jízdě autem :D!

Za sebe dávám "velkému bráchovi" pět srdíček z pěti  a fakt bych dala i více!! 

5/5




2) CESTOVNÍ MINI  KABUKI  - multifunkční, v pouzdře
a) design:
obal - četla jsem v některých recenzích různé remcání, že obal není dostatečně "de luxe"... ehm, vezmu-li v úvahu cenu, nechápu, že ještě na nějaký obal vůbec "zbylo" :o))! Na první pohled neutrální, elegantní pouzdro. Jasně, Hermes má trošku lepší vypracování výrobků :), ale současně také za cenou další 3 nuly :o))). Osobně bych možná uvítala spíš i textilní obal, který by šel vyprat, protože pouzdérko mám bleskurychle "umatlané" a je fakt, že by mohlo být i menší. Na druhou stranu plní svoji funkci a pokud máte malou kabelku, v klídku se dá štětec nosit i bez pouzdra (pokud se "inteligentně uloží", dle mého subjektivního názoru).
štětec - do nádherné stříbrné rukojeti s logem jsou vsazeny krásně zbarvené syntetické štětiny, opět neskutečně jemné, až se tají dech!  Luxusní mrňous, který mi zvedne náladu, jenom na něj pohlédnu :)!!

b) využití:
budu upřímná, jsem tak "zabouchlá" do "velkého bráchy", takže ho nosím všude s sebou :o))), protože na zapracování pudru je prostě a jednoduše nejlepší na světě.  Ajá svoji mastnější pleť pudruji několikrát za den.
+ "mrňouse" jsem si zamilovala pro nanášení pudrové tvářenky a hlavně na aplikaci bronzeru. Neznám nic lepšího, když chcete velmi decentně a rovnoměrně nanést bronzer i na větší plochy, včetně krku nebo dekoltu. Jemňounké štětiny jsou relativně dlouhé a připadá mi, že ve spojení s bronzerem či rozjasňovačem, působí jako světelný "difuzér".

Moje hodnocení, opět jako u "flat topu" :)


5/5


Ještě pár obrázků, abyste si mohly udělat představu o reálné velikosti obou štětců:







Co dodat závěrem? Já osobně jsem s nákupy štětců Petra Lovely Hair neskončila, mám totiž spoustu kamarádek a 4 sestry k tomu :o)))), takže pšššt, ale dárky k narozkám a spol. už mám vybrané :).

Štětce koupíte v eshopu Petra Lovely Hair, KLIK ZDE.

V životě už jsem nakoupila spoustu blbostí, hodně  kvalitních věcí a také se mi povedlo několik  "super "kaufů". Tento nákup jednoznačně řadím do té poslední kategorie :). Péťo díky, že si díky Tobě připadám každý den hezčí!! :)






18 komentářů:

  1. Krásné ráno Andrejko!
    Tak tímhle článkem jste se mi trefila přímo "na tělo", štětec vypadá perfektně a já ho prostě nutně potřebuju ;-)
    Razím "nakupovat"!! :-)
    Děkuji a pěkný den, L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, moc děkuji :)! Mně oba štětce dělají radost každý den a výsledek, který dodávají, je opravdu perfektní. Doporučuji podívat se k Pétě na instruktážní video, jak se štětci pracovat. Krásný den! :)

      Vymazat
  2. Anonymní11/6/13

    Milá Ajo,
    to je ale až podbízivé hodnocení, řekla bych si, kdybych sama nekoupila štětce (ve stejný den jako Ty) a neměla je vyzkoušené. Musím souhlasit, jsou opravdu kvalitní, flat top je úplně super. Chtěla jsem se zeptat na Tvůj typ na opravdu dobrý bronzer, budu si ho kupovat a Tvůj názor mě opravdu zajímá. Těším se na další článek. Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško, NIKDY bych nenapsala pozitivní recenzi na něco, z čeho opravdu nejsem nadšená!! Což myslím, moji pravidelní čtenáři pochopili :). Na super bronzer tip dám ráda, připravuji na ně recenzi. Překvapivě jsou to dva výrobky poměrně levné. 1) Bronzer Powder od Gabriella Salvete, č. 01, pozor, všechny další odstíny (myslím, že jsou celkem 3) už jdou trošku do "oranžády", ale ta jednička je perfektní!! Dá se použít i jako rozjasňovač. Jsem s ním nalíčená v recenzi na stíny NAKED 2 u toho 1. líčení.
      Další můj tip je krajková tvářenka DUO blusher od Dermacolu, odstín 04. Výhodou je, že obsahuje 2 části, jednu matnou (také není vůbec oranžová) a druhou perleťovou, takže plní 4 funkce: kontury, tvářenka, rozjasňovač anebo bronzer.
      Mám doma i bronzery od Diora nebo Guerlain, ale tyto 2 levnější jsou daleko lepší.

      Vymazat
  3. Anonymní11/6/13

    Hezký večer Andrejko,

    moc děkuji za recenzi. Byla skvěle načasovaná. V pátek jsem si u Petry Lovely Hair objednala můj první štětec na makeup a teď se o to víc těším na balíček. Díky za váš názor, díky za vaše články. Moc vám fandím.
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Péťo, tak to si můžete už teď gratulovat, máte na co se těšit! Dokonce budete mít na štětci i své jméno, co více si přát :o)))! Moc Vám děkuji :)

      Vymazat
  4. Anonymní11/6/13

    Tak ti teda dík. Právě jsem je oba objednala. :D Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo :o))), až vyzkoušíš, pochopíš :)... Krásný večer :)!

      Vymazat
    2. Anonymní15/6/13

      Už je mám doma, oba dva, Petra to fakt zasílá bleskovou rychlostí. No jo, jsou super! Ale po tom minulém meganákupu v Rossmannu a DM bych si teď prosila nějakou "úspornou recenzi". Má peněženka Ti poděkuje.
      Eva

      Vymazat
  5. Anonymní11/6/13

    Ahoj, Ajo!
    Tvoji krásnou recenzi mohu jen podtrhnout svým nadšeným komentářem. "Velký brácha" LOVELY HAIR je nejen elegantní svým designem, ale také velice jemný a hlavně praktický. Při jeho navržení Péťa rozhodně myslela na nás - uživatelky. Se štětcem se velice dobře pracuje, krásně se drží v ruce.
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji za milý komentář :)! Naprosto souhlasím, už jsem měla v ruce hodně štětců, ale tento je prostě NEJ .... Krásný večer :)!

      Vymazat
  6. Anonymní11/6/13

    Milá Ajo, děkuji za recenzi ,hned musím objednat .....Štětce vypadají skvěle a ta cena.No prostě , nutně potřebuji... Už ted se nemůžu dočkat .Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jani, moc děkuji za milý komentář :), určitě budete spokojená! Doporučuji ještě juknout k Péťě na blog (www.petralovelyhair.com), kde najdete instruktážní video :). Krásný den! :)

      Vymazat
  7. Milá Andrejko,

    na váš blog jsem narazila úplnou náhodou, ale jsem za to nesmírně ráda. Všechny články jsem s chutí přečetla od začátku do konce. Zapsala jsem si několik vašich tipů a rad- zejména co se týká péče o pleť a jsem moc spokojená. Takže velké díky! :) Recenze na štětec je perfektní, naprosto mě přesvědčila a půjdu objednávat:))Těším se na další článek :) Krásný den! :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, děkuji, hrozně moc jste mne potěšila, že se Vám blog líbí a našla jste rady, které se Vám osobně hodí. Krásný den :)!

      Vymazat
  8. Andrejko,štětce vypadají fakt dobře profesionálně.
    Super tip.
    A mám zas o čem přemýšlet:-))))))
    Eva

    OdpovědětVymazat
  9. Evičko, kouzlo je v tom, že na perfektním nalíčení jsou důležitější správné štětce, více než dekorativní kosmetika jako taková... myslím, že v tom se shodnou všichni vizážisté :). Krásný večer! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní13/12/14

    Ahoj Andrejka,

    po celkom slušne dlhej dobe čítam túto recenziu a velmi rada by som si štetce kúpila. Ale buď som úplne mimo :-D alebo ich už Péťa v ponuke nemá.Klikla som na ten odkaz a nevidím ich tam... Neporadíš mi, či sa dajú ešte niekde kúpiť?

    Ďakujem
    Andy :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.