Pages

9. 6. 2013

TAG: NEŽIJU JEN MAKEUPEM

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/8139165/?claim=rqyxknfy8ur">Follow my blog with Bloglovin</a>

TAG: Nežiju jen makeupem

Před pár dny vytvořila tento TAG Kája z Plum Foolery a vyzvala další blogerky, aby se přidaly. Nápad se mi líbí, takže jsem zde se svojí troškou do mlýna :o)))).

ASI NEPOTŘEBUJE KOMENTÁŘ :o)))

1. Koukáš se na televizi? Jaký je Tvůj oblíbený pořad, případně seriál??

Na televizi se nedívám prakticky vůbec a už vůbec ne na seriály. I když přiznám, že miluju seriál "Dokonalý svět" a úplně starou "Nemocnici na kraji města".  Když už bych se na televizi dívat "musela", vybrala bych si něco na ČT 2, třeba 13.komnatu.  Vysloveně se "vyhýbám" zprávám, protože mi připadají cíleně negativní a manipulativní. Při žehlení se dívám na TV Paprika,  HBO, ale v poslední době žehlení nestíhám :D. Na netu si pročítám různé blogy a už několik let sleduji úžasná zpravodajství a rozhovory Lilou Mace.  Téměř každou středu se připojuji  internetové webmináře koučky Marie Michaličkové.

2. Vaříš? Jaké je Tvé nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert?

Dříve jsem vařila hrozně moc a úplně každý den, hodně jsem pekla a zkoušela nové recepty. Pak přišel zlom, kdy mne to bavit přestalo. Na vaření musím mít náladu a čas. Většinou vařím několikrát týdně. Mé nejoblíbenější jídlo se mění v závislosti na ročním období. Obecně mám moc ráda italskou a francouzskou kuchyni, ale i českou klasiku, často dělám svíčkovou z králíka. Dezerty miluju, hlavně cokoliv s krémem. Úplně nejvíc mám ráda créme brulée a cheesecake.

3. Vysněné povolání?

Vysněné povolání už mám. V oblasti kariéry jsem si splnila vše, po čem jsem toužila, od 25ti let pracuji v mezinárodních korporacích, hodně jsem  nacestovala a byla jsem služebně i v Bílém domě ve Washingtonu. Kromě toho jsem chvíli pracovala i pro televizi jako "pomocná režie", takže jsem poznala i jiný svět, respektive svět, který znám z  už dětství. Jako dítě mne táta bral často na natáčení a moc se mi to líbilo.  Určitě by mně bavilo dělat moderátorku :).

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?

Ovládám jenom angličtinu, i když pořád ne na úrovni, se kterou bych byla úplně spokojená. A jsem líná na ní pracovat, ze stejného důvodu se neučím němčinu, kterou bych se ráda naučila :).

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za make-up??

Utrácím za vše, co udělá šťastnou moji dcerku, protože nic mne neudělá šťastnější, než její štěstí :). Když bych měla mluvit čistě o sobě, nejdražší jsou tréninky krasobruslení, ale je to jeden z mála sportů, který miluji a strašně mne baví, dává mi spoustu energie a naučila jsem se díky němu vytrvalosti a pečlivosti, což jsou vlastnosti, se kterými jsem se fakt nenarodila :D.....   Kromě toho, když můžu, s radostí utrácím za  cestování, výlety, knihy a obecně za "zážitky"...., spíš než za "věci".

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?

Dnes už jednoznačně ano, ale jako dítě jsem byla typický zakřiknutý introvert. Nedělá mi problém navázat kontakt v podstatě s kýmkoliv a kdekoliv. Moje práce je z 90ti % o komunikaci a jednání s lidmi, takže když celý den mluvím a telefonuji, jsem moc ráda, když v soukromí tolik mluvit nemusím :D

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?

Jémine, jednoznačně jsem zastáncem "papíru" :o))).  Miluji knihy a jsem "studijní" typ, takže si do knih dělám poznámky a podtrhávám si vše, co mne zaujme. Kromě toho zbožňuji vůni papíru. Nečtu ale skoro nikdy klasickou beletrii, nebaví mne to a připadá mi to jako "ztráta" času. Baví mne  knihy z kategorie osobního rozvoje a spirituality, mezi mé nejoblíbenější autory patří Pablo Coelho, Dr. Wayne W. Dyer, Robin S. Sharma, Don Miguel Ruiz a další. Kromě toho hodně se zajímám o Feng - Šuej (čínská nauka o uspořádání prostoru).

8. Co je Tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?

Nejhorší vlastnost u mne je netrpělivost, organizace času, plánování a ranní vstávání, kdyby měl někdo tip, jak se si oblíbit ranní vstávání, tak sem s ním!!! :o)))

Nejlepší vlastnost asi vytrvalost, schopnost překonávat překážky, optimismus a empatie, ráda pomáhám druhým lidem. Dost často se mi svěřují z nepochopitelných důvodů i cizí lidé.

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?

Vzhledem k tomu, že přes den prakticky nezavřu pusu, asi by mne zabilo ještě po večerech chodit mezi větší skupiny lidí a "plkat o blbostech" :o))). Mám ráda společnost, ale spíš lidí, které dobře znám a oni mne, moji přátelé jsou jednoznačně mojí rodinou.

10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?

Určitě bych měla doma konečně uklizeno jako "dřív" :o)), více bych spala, sportovala a četla.



Tak musím říct Kájo, že mám zavařený mozek! :D

Kdo z čtenářek bloguje, budu mít radost, když budete pokračovat a napíšete mi odkaz do komentářů.

Pokud zatím nikde nic nepíšete, zkuste si udělat rozhovor samy se sebou, uvidíte, že je to docela legrace a chvílemi i práce pro mozek :o). Každopádně mi dejte vědět, jestli se Vám takovýto "kecací" post líbí nebo ne, pokud jste můj dnešní experiment dočetly až do konce, máte bobříka za statečnost :o)))) a děkuji za komentáře! :)







16 komentářů:

  1. Takové posty mě celkem baví, nakouknout do soukromí. A konečně taky nějaká blogerka, která má dítě:-)

    Taky jsem o tomto tagu uvažovala, tak uvidím, jesti se do něj pustím:-)


    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, hrozně moc děkuji! :) Určitě si ráda počtu u Tebe na blogu! Krásnou neděli :)

      Vymazat
  2. Andrejko tak mně se"kecací"post moct líbil.Příjemné čtení ke kávě;-).A fotečka nemá chybu-vyzařuje z ní láska,štěstí,pohoda.
    Krásný zbytek neděle přeji:-).P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, hrozně moc děkuji! :) Krásnou neděli přejeme :)

      Vymazat
  3. tagy mám rada, hlavne takéto, kde sa človek dozvie niečo zo sukromia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, spíš jsem čekala, že to moc lidí bavit nebude :)

      Vymazat
  4. Anonymní9/6/13

    Ajo, díky. "Známe se" z MMB, moc ráda tu chodím, je příjemné si číst beautyblog od někoho "mého věku". Tím myslím, že většina bloggerek jsou bezdětné holky, studentky, mláďata, často řeší z mého pohledu podružnosti a takový ten ženský, vyzrálejší pohled ala Život začíná ve třiceti ;-) mi tu dost citelně chyběl. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo, děkuji, to jste mne hrozně moc potěšila!! :)

      Vymazat
  5. Anonymní9/6/13

    Neskutečná a dokonalá, líbí se mi to moc... Mimochodem krásná fotka. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, děkuji hrozně moc, i když do dokonalosti to má myslím daleko, na druhou stranu o "dokonalost" jako takovou myslím ani nejde :). Krásný večer!

      Vymazat
  6. Anonymní9/6/13

    Aji, krásný povídání, mám moc ráda takový nakouknutí do soukromí :o)))), mám to v oblasti knížek hodně podobné, taky jsem klasickou beletrii nečetla hodně dlouho a naopak těch druhých knih mám u postele stohy a vytahuji je dle večerní nálady, taky hodně o výchově dětí, to když už si nevím rady tak náhodně otevírám. Moc ráda k tobě chodím na blog. Hezký zbytek neděle Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, hrozně moc děkuji za krásný komentář! :) To jsem ráda, že co do výběru četby nejsem sama... a s těmi "stohy" také :o)))). Hezkou dobrou noc!

      Vymazat
  7. Andy, moc hezké počtení a zase Tě lépe virtuálně poznáme. Nádherná fotka plná štěstí a pohody. Jsi jediný blog, do kterého nakukuji denně - co kdyby náhodou bylo už něco nového... A s knihami jsme na tom podobně, beletrii jsem nečetla už hodně dlouho. Krásný den Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo, moooc díky, to mne opravdu těší i co se výběru knížek týká! :). Ráda bych publikovala posty každý den, ale to prostě časově "nedávám" :o))). Krásný den!

      Vymazat
  8. Anonymní26/6/13

    Super,dala jsem si post k snídani ;-) Me se líbí moc!!!!Petrush

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.