Pages

5. 6. 2013

URBAN DECAY - NAKED 2

URBAN DECAY - NAKED 2 

 

Omlouvám se za téměř týdenní odmlku, tento post jsem měla připravený již na neděli večer. Ale bohužel, při pozorování  nekontrolovaně  šířích  se záplav, klesala postupně moje chuť zveřejňovat post o něčem tak triviálním, jako jsou oční stíny... Nicméně, pevně věřím, že snad nejhorší už je pryč.... Je mi hrozně moc líto všech lidí, kteří museli nedobrovolně opustit domov a voda jim odnesla i věci, které jim žádná pojišťovna na světě nenahradí, jako jsou třeba fotky dětí, domácí mazlíčci atp. :-(.

Ale píšete mi, že je pro Vás můj blog relax,  a že díky mým článkům třeba na pár minut zapomenete třeba i na věci, které Vás trápí nebo unavují. Což je pro mne opravdu velký hnací motor, protože i kdybych svým článkem nebo radou pomohla byť jedinému člověku, tak mi mé úsilí stojí za to!!!!

Ptáte se, jak dlouho trvá připravit jeden "post" a jestli budu točit videa. Photo (makeu up/outfit) post zabere minimálně 2 - 4 hodiny času, v závislosti na tom, jak moc jdu do detailu a kolik času mi zabere líčení atp. 

Add druhý dotaz, zda budou videa, odpovím upřímně, že se mi do nich moc nechtělo. Ale po kauze, kdy mi někdo zneužil fota na internetu, jsem se rozhodla, že do toho půjdu :). Videa se prostě jen tak jednoduše nedají zneužít, minimálně by to dalo nesrovnatelně více práce :). Navíc Vás zajímají věci, které než bych napsala, tak je raději "nakecám" (omlouvám se za ten výraz, ale myslím, že je nejvýstižnější..:o))), za 15 minut. Samozřejmě, úprava videa a jeho nahrání zabere dalších pár hodin, ale to už se dá trošku zautomatizovat :), popř. požádat o pomoc "dobrovolníky" z řad rodiny :o))).

Dnes tedy recenze kultovních stínů Urban Decay, NAKED 2. 

Asi to vypadá "nelogicky", že začínám s "dvojkou", když si skoro všechny blogerky pořizují nadšeně "jedničku". Důvod je jednoduchý, NAKED 1 obsahuje spíše teplé odstíny barev a více se hodí na modré nebo zelené oči. Já mám oči tmavě hnědé a tudíž si vybírám stíny z palety "studených" odstínů (i když existují výjimky, samozřejmě!). Kromě toho, mám ještě úžasnou paletku AMMO, kde jsou i teplé odstíny, takže pro svoje použití i na klientky jsem tím pádem "vybavená" :).

Připravila jsem si pro Vás dvě varianty líčení. Jednu "nude" a jednu "kobaltově šedo-stříbrnou", což je barevná kompozice, kterou jsem měla v životě na sobě jen párkrát, takže malinko "experiment" .....:)
Obě varianty líčení jsem Vám popsala, abyste případně věděly, co kam "máznout" a mohly se inspirovat i co do kombinací barev, přestože UD N2 nevlastníte. Opravdu velmi důležité je mít kvalitní podkladovou bázi  pod oční stíny a také kvalitní, profesionální štětce. Tyto dvě věci udělají v konečném výsledku veliký rozdíl. Součástí paletky je poměrně kvalitní, oboustranný štětec ze syntetických štětin.  Nicméně, plnohodnotně nenahradí profi štětce. Přiložený štětec UD na jedné straně plní funkci "multitasker" a na druhém konci "blending brush".

Začnu tím, kde jsem paletku pořídila a to na svém oblíbeném eshopu Lookfantastic.com, LINK Pokud plánujete cokoliv pořizovat, tento eshop většinou mívá cca 2x měsíčně před víkendem slevové akce, takže doporučuji hlídat :).

Jednoho dne zazvonil pošťák (dvakrát!! :o))),  otevřela jsem balíček a našla:

 Jak vidíte na fotu, paletku jsem koupila v akci společně "mimi" leskem Naked, který je fantastický
a zaslouží si samostatnou recenci. Ta krásná, růžová retro věcička :) níže, je Prime Venom, podkladová báze na rty od značky DuWop, která se u nás zatím neprodává.  Je to značka z kategorie brandů Urban Decay, Stilla, Benefit, Two Faced atd., což znamená "super" :). Mám nejsušší rty na světě, přestože dodržuji pitný režim na jedničku s hvězdičkou. Z toho důvodu jsem se doposud vyhýbala rtěnkám. Po přečtení mnoha skvělých recenzí jsem se rozhodla pro "test" lip primeru a je to taková pecka, že napíši recenzi zvlášť :).

Naked 2 v celé své kráse:
 Snažila jsem se nafotit vše tak, jak to vypadá i v reálu, aby Vám post přinesl hodnotnou
a nezkreslenou informaci. Foto níže je z "exteriéru",
tzn. nafotila jsem stíny venku. Záleží na nastavení Vašeho monitoru, u sebe vidím, že to na 95% odpovídá realitě. Možná jsou odstíny v reálu mírně sytější, "foťák prostě žere barvy" a v případě NAKED 2 se mu vůbec nedivím :D :o)))))!!!
Stíny jsou jak matné, tak duhové, s mírným shimmerem, až po "mokře lesklé". Jsou bohatě pigmentované, skvěle se s nimi pracuje, barvy se perfektně kombinují, neubývají, co víc si přát :).
Jediné a poměrně zásadní mínus je hmotnost paletky, váží přesně 200g, což Vás ujišťuji, je opravdu při nošení v kabelce "znatelné" :o))).

Každopádně, stínům dávám pět srdíček z pěti :)
 Zde již dvě varianty líčení:

A) kovově- šedo-stříbrné







B) varianta "nude" (doufám, že ne "nudné" :D)




Všechny použité odstíny jsou z paletky NUDE 2, kromě odstínu Polyester Bride, u kterého všude uvádím v závorce (AMMO). Pod stíny jsem použila podkladovou bázi na oční víčka Urban Decay Potion, o které jsem již psala dříve.

Další použitá "dekorativka" na oči je:

1) pudr na obočí Clinique
2) Speed Brow - Benefit
3) tekutá linka Maybelline - pouze vnější třetina horního víčka (velmi tenká, konturovací linka)
4) hnědá tužka Christian Dior - na tečky mezi řasami na spodním víčku (jak víte, spodní řasy líčím minimálně).
5) řasenky Astor - růžová od H.Klum a prodlužovací (viz make up post "My daily make-up)

Zbytek použité kosmetiky bych si nechala na příští make up post, protože obsahuje "nevídané vychytávky", které jsem objevila minulý měsíc a jsem z nich unešená :).

Snad se Vám dnešní post líbil a případně mi dejte vědět, jaké jsou Vaše zkušenosti s paletkami Urban Decay??? Děkuji za milé komentáře! :)








22 komentářů:

  1. Naked paletka je tak dokonalá :D jak klasická tak i 2, nejraději bych si pořídili obě (snad časem) zatím se chystám na 1. Nalíčila ses pěkně, sluší ti to. Taky se těším až si stíny nanesu na víčka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! Ode dne, kdy mi přišla jsem ji použila úplně každý den :). A hlavně možností kombinací jsou miliony, je to príma hračka :D

      Vymazat
  2. Hana Francová6/6/13

    Andrejko, opět precizně sepsáno, vysvětleno i nafoceno......vždy se těším na Vaše články.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní6/6/13

    Jako vždy... Krásná a okouzlující, už mi to chybělo. Jinak NAKED jsou opravdu super, už je taky mám... Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, moc děkuji!!!! A kterou, jestli se můžu zeptat, "1" nebo "2"???. Krásný večer!

      Vymazat
    2. Anonymní7/6/13

      Andrejko, nakonec 2..., i když si mi radila 1... Krásný den. Iva

      Vymazat
    3. Ivčo, tak to jsem vážně překvapená, ale je fakt, že odstín "Tease" byl super na tvé obočí. Určitě bych Ti doporučila i tu AMMO :). Krásný víkend! :)

      Vymazat
  4. Moc se mi Tvoje líčení líbí, hlavně to první!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, mooooc děkuji! Já jsem vůbec nečekala, že by to mohlo být hezké, protože těmto barvám jsem se zatím vyhýbala, samotnou mne to překvapilo. Je tam spousta možností kombinací, takže se těším, až je postupně všechny vyzkouším :)

      Vymazat
  5. Krásný den Ajo,

    i když nestíhám vše komentovat, každý článek čtu a vždy se těším na další :-). Krásné líčení a moooc se mi líbí to druhé, krásně rozzáří oči! :-). Opravdu nádhera!

    Mějte se krásně a přeji sluníčkové dny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, hrozně moc děkuji :)!!! Krásný víkend!

      Vymazat
  6. Jsou to užasné stíny :) Hned bych je brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :). Určitě je to dobrá investice, stíny nejen, že jsou skvělé, ale také vůbec neubývají! :)

      Vymazat
  7. Ahoj Andrejko,

    luxusní líčení, obzvlášť na tvé tváři! Na jedné fotce, kde máš vlasy vyčesané do culíku vypadáš jako Dara Rolins :-)
    Přesně tyto stíny už mám doma a jsou fakt super.

    Ovšem dámy, které je teď sháníte, pozor na prodejce typu Moda, styl, oblečení na "fejsbůku" (prodávají je za 300,- Kč) a jim podobné. Kamarádka našla ještě dva prodejce, kteří prodávají tento fake made in China.

    Krásný víkend
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji!!! :) Jsem v šoku, že už jsou "fake" i stíny, to je děs... obzvláště u očí bych se bála o bezpečnost složení, pokud je výrobce s otazníkem... díky za upozornění!! Krásný víkend! :)

      Vymazat
  8. Ahoj na tvém blogu jsem poprvé a co mě uchvátilo?? Ty vypadáš jako Dara Rolins. A jinak paletka Naked 2 je krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, děkuji hrozně moc! :) Je fakt, že občas mi to lidé říkají. Jen bohužel nedisponuji ani zdaleka takovým hlasem :o))))

      Vymazat
  9. Já už si na ni budu muset našetřit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, určitě je to skvělá investice.... líčím s ní každý den sebe, kamarádky i zákaznice a ta paletka prostě neubývá, je nesmrtelná!! :D. Když to porovnám se stíny od Diora, tak ty např. ubývají 2x rychleji ...
      Krásný večer! :)

      Vymazat
  10. Nevím,jak je možné,že jsem do dneška neznala tvůj blog! Moc se mi líbí!
    Stíny vypadají supr. Můžu se zeptat,co je to za rtěnky? Jedna hezčí než druhá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji hrozně moc za milý komentář! :)
      1. rtěnka je MAKE UP FOREVER, Aqua Rouge, odstín 18
      2. rtěnka je "mosska", Rimmel - Lasting Finish by Kate, odstín 16

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.