Pages

21. 7. 2013

BEAUTY WEEK WITH TCHIBO

BEAUTY TÝDEN S TCHIBEM :)

Krásný letní večer,

od zítřka, tj. pondělí 22.7., bude na  prodejních místech Tchibo akce "týden krásy" 
a prodej produktů, které do této kategorie patří :).

Připravila jsem pro Vás "mini-exkurzi" katalogem a pár výrobků, které se mně osobně líbí a půjdu se na ně podívat, už jen ze zvědavosti :)!


Katalog:




Pinzeta s led osvětlením..... a sada na úpravu obočí. Na první pohled mi  pudr na obočí připadá jako příliš "teplý" odstín, který bude slušet málokomu. Ale uvidíme v reálu :)....




Plnitelný flakón, podobný jako jsem Vám ukazovala na Youtube v "June empties"....., cena se mi zdá na "Tchibo" docela vysoká...



Gelová maska by mohla být, vzhledem k bočnímu zapínání na suchý zip, velmi zajímavá. Pokud ji budete mít v ledničce, zachrání Vás ráno před oteklými očními víčky.

 


Relaxační CD-čka mám ráda, jsem zvědavá, jaké bude toto. Šumivé koule do koupele, s kousky ovoce... na ty se určitě  ráda podívám :)

 Super boxík, vypadá hezky řešený a líbí se mi postranní prostor na štětce, ALE... pro mne asi brutálně malý :o)))).... Jako nápad se mi líbí a určitě dobrý tip na dárek.



Pochybuji, že jakékoliv "perleťové kuličky" nechají průměrně "šminkově založenou" ženu v klidu :o)))  Světlé mne nelákají, protože pochybuji silně, že by Tchibo mohlo překonat Guerlaina :), ale ty bronzové by nemusely být špatné :)).......

 


U štětců mám také otazník, myslím, že buď to bude propadák anebo budou super, necháme se překvapit :).....




Toto vypadá jako domácí varianta profi IPL přístrojů, nevím přesně o jakou technologii  se jedná, ale určitě to bude zajímavé, tedy až na cenu :o))), ta je zdrcující. Na druhou stranu, mohlo by to fungovat lépe, než krém za "pět litrů" si myslím....



Rukavice a dokonce i ponožky na noční regeneraci, wow!!! Super vychytávka, protože funguje skvěle........ jen použití doporučuji odložit, třeba až bude Váš partner na služební cestě nebo tak podobně :D


Přístroj na suchou pedikůru. Vypadá dobře, i násady se zdají být rozumné, otázka je, jaký výkon předvede "motorek", těžko posuzovat z obrázku. Ale obávám se, že za 2 kilča to úplný hit nebude. Nicméně, ráda se nechám přesvědčit o opaku :)!




Lidi, tohle chciiiii!!!!! :D Miluji masáž nohou a tohle se mi fakt líbí :). Super relax při brouzdání po netu :D....




Podobnou "věc" jsem viděla minulý týden v Dentálním Depu, ale výrobcem je Philips. Nemáte prosím náhodou někdo zkušenost s touto depilační/epilační novinkou??? Pokud ano, sem s ní! :)



Stoleček na kosmetiku mne vysloveně "ba"! To snad musela navrhovat nějaká žena :D!!! Jediné, co se mi nezdá, je vsazené zrcátko do víka, u toho by se mohla nalíčit tak možná žirafa :o))), vnitřní prostor vypadá jako dobře promyšlený, co se mi ale nelíbí vůbec, je cena. 3 litry plus, to je "lehce" přehnané, ne??



V katalogu je poznámka, že stoleček je k dostání pouze on-line.... Pokud se vypravíte podívat, co pro nás, holky, Tchibo připravilo, budu moc ráda, když mi dáte v komentářích vědět, co se Vám líbilo a event., co jste si pořídily :).

V sortimentu je ještě spousta stínů a i pleťových přípravků, ale ty mne nezaujaly vůbec, tudíž jsem je v tomto postu ani nezmiňovala.

Zaujal Vás některý z výrobků?????  :)







22 komentářů:

  1. zdravím Andrejko... já dnes šňupala u nás v Globusu u regálů Tchiba..chtěla jsem tu pinzetu...a ono až od zítřka :)... díky za info..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný večer Laďko, také moc zdravím a děkuji! Já jsem katalog objevila rovněž při nákupu v Globusu :D, tak pak písněte, jak se Vám kolekce jeví a zda pinzeta, stojí za to :). Já vůbec nevím, kdy se tam dostanu ..., ale jsem hrozně zvědavá :D

      Vymazat
    2. hlášení.... pinzeta OK...s tím světýlkem dobrá vychytávka..+ jedna náhradní baterie.., jinak jsem byla v Globusu s manželem..tak u regálu s Tchibem letem světem.. :(...
      přeji hezké dny...a těším se na recenzi Ladyboxu...už ho mám doma... spokojenost... full krabička :)

      Vymazat
    3. Laďko, děkuji za zprávičku!!! Já dorazila do Tchiba a vše už bylo rozebrané :D, takže jsem ušetřila! :)...... Video s rozbalováním Ladyboxu mám hotové :), také spokojenost a velká! :) Krásný večer!!!

      Vymazat
  2. Anonymní22/7/13

    Ahoj Andrej, mě zaujaly ty štětce, něco takového bych potřebovala (kdyby sem někdo napsal jaké jsou, bylo by to príma) a taky ten průhledný boxík. Tu pedikůru/manikůru mám, už to měli jindy a myslím, že to není špatné, já s tím ošetřuju zatržené nehty a taky na cestování je to fajn. Pravda, motorek by mohl být silnější, ale za ty peníze to jde. Díky za upozornění, na netu to ještě nemají. Monika B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, děkuji za zprávičku, tušila jsem, že motorek asi nebude úplně první liga, ale určitě se na to podívám, až se tam dostanu, tak pak napíšu, co a jak :).
      Ovšem výborné jsou štětce Realtechniques, na které budu dělat video recenzi..., ale je fakt, že cena je trošku vyšší..... Krásný večer!

      Vymazat
  3. Tchibo má kvalitní věci, ale nevím jak teda kosmetiku. vykoupila bych to tam každý týden :D škoda, že jsem zrovna v zahraničí, snad ještě něco zbyde, přes eshop nechci kupovat, tohle si musím prohlédnout a osahat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, přesně tak, ono na obrázku je to vždy nafocené efektně, člověk to musí vidět.... Ale myslím, že ta dekorativka a péče, kterou jsem ani nefotila, nebude nic moc... Mně se moc líbí ten stoleček, ale nelíbí se mi jeho cena :D. Dají se sehnat lepší organizéry v Ikee a za poloviční cenu...

      Vymazat
  4. Anonymní22/7/13

    Já to dojdu omrknout, nicméně mám s tchibem celkem dobrou zkušenost, přístoj na omlazení mám od taliky, funguje spíše jako cream buster, ale je fajn :-)... Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivčo za zprávičku, na Taliku jsem se také dívala, ale u těchto přístrojů mne odrazuje cena. Protože za 5 tisíc jsou dvě profi ošetření IPL a kůže je pak jako "nová" :)

      Vymazat
    2. Anonymní28/7/13

      Já ho koupila za méně :-)... Andrejko, Douglas a slevy na Den Marianne to jistí... Iva

      Vymazat
  5. Haha, to me pobavilo, ten flakonek za 299kc. V Sephore ho maji taky za stejnou cenu a jeste mi do nej pridaji jakejkoliv parfem si vyberu.. Hezky vecer..

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Andrejko,já na Tchibu při jeho boomu celkem ulítávala:-)) A štětce - sadu mám už několik let a používám je stále. Jsou výborné. Jen jsem dokoupila na minerální make-up a na masku a nějaké na stíny. Ale sadu Tchibo miluju, výborná výdrž a jsou krááásně jemné. Snad i tyto budou takové. Jen mají jiné typy těch měnších. Já tam mám takový ten vějířek a ještě na obočí a řasy ten dvojitý. Jinak ostatní jsou asi stejné. Jeden-na tvářenku se mi vyndavá, budu ho muset slepit. Jinak mě to už nechává chladnou. Naštěstí:-))
    A taky hlásím, že s Biodermou jsem nadmíru spokojena-jak micelárka, tak sérum a krém Hydrabio -super!!!! A stíny MUA bohužel dorazily poškozené (vysypané dva stíny a ulomený pant)-zítra jdu reklamovat na poštu. Ale musela jsem je zkusit a jsem spokojená, výdrž dobrá, krásně se kombinují, no už se těším, až je budu mít celé komplet:-)))
    Krásný večer přeje Elen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elenko, děkuji moc za info, já bohužel přišla do Tchiba a už bylo vše rozebrané :D. Byla tam pouze sada masek a kosmetika Tchibo nějak moc neláká, stíny špatně pigmentované...., ale věřím, že to, co máte Vy, je určitě perfektní. Ohledně rozbitých stínů MUA už jsem slyšela dokonce několikrát! To Vás tedy lituji :(, ale při nejhorším, na některých blozích jsou super návody, jak rozsypané stíny "opravit", tak kdyžtak jukněte :).
      Krásný večer! :)

      Vymazat
    2. Anonymní25/7/13

      Tak s tím souhlasím. Kosmetiku jsem taky zkusila a není to ono. Ale to tak mají se vším, něco dobré-někdy hodně dobré a něco o ničem:-)
      Já stíny reklamuji na poště, jsem zvědavá, jak dopadnu. Prodejkyně mi pošle druhé - snad už dorazí v pořádku a pak se nějak pořešíme s výsledkem pošty. Tedy na to jsem hoooodně zvědavá:-)
      Ladybox mám už taky doma, na recenzi se těším. Jen mi přišel bez dopisu, tak jsem chvíli nevěděla, co to mám za stíny s pinzetkou :o))))
      mějte se krásně
      Elen

      Vymazat
  7. Ahoj Andrejka. Na tvoj blog som prišla len dnes a som veľmi nadšená že som ho našla pretože je skvelý :) Ešte by som sa chcela opýtať do kedy táto akcia trvá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuji hrozně moc! :) Akce v Tchibu trvají vždy týden, (co týden, to jiné "téma"), tzn. "beauty week" sortiment by měl být do konce tohoto týdne. Ale už v úterý to bylo hrozně rozebrané :o))), on-line asi bude ještě něco k sehnání :). Krásný víkend! :)

      Vymazat
  8. Anonymní29/7/13

    Ájo díky za tipy..a moc se mi líbí styl, kterým píšeš...jak to napsat...prostě "čtivý" sloh :-)
    hezké letní dny, Peťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc! Jenom si musím zakázat svůj "noční spisovatelský kroužek", protože pak už po sobě nevidím překlepy, a když na to ráno kouknu, jsem na infarkt :D
      Krásné babí léto! :)

      Vymazat
  9. Anonymní5/9/13

    Ahojky :o) Ten boxík na kosmetiku mám a musím říct, že je moc fajn. Mám v něm sice jen rtěnky a lesky(v uzavřených patrech), protože mám kosmetiky taky "trochu" více, ale je skvělý třeba na věci, které používám nejvíce a denně a tak je nemusím lovit ve skříňce a krabičkách. Takže je to skvělý pomocník a vše vypadá pěkně uklizeně :o) Jinak ti přeju krásný den, Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc děkuji za komentář a zkušenost, já jsem měla představu, že boxík bude přeci jen trošku větší, takže jsem si ho nakonec nekoupila, ale věřím, že pro někoho, kdo se líčí každý den stejnými přípravky, to může být super. Já většinou použiji každý den něco jiného, takže na svoje "minimum" potřebuji něco mnohem většího :D. Mám nově moc fajn organizér z Ikea a průhledné šuplíčky z Jysku. Hrozně se mi líbil ten stolek na líčení, který prodávalo Tchibo on-line, no ale ten byl hned vyprodaný :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.