Pages

5. 7. 2013

BLOG NEWS - JULY

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT V ČERVENCI





Krásný letní večer :),

děkuji tisíckrát za Vaše milé komentáře a emaily ohledně prvního "mini-videa", které se na Beautypedii objevilo. Mám velkou radost, že Vás ty naše ptákoviny baví :o))))!

Pokud nenastane žádný technický problém, již zítra se můžete těšit na video post "Kosmetické přípravky, které jsem spotřebovala (dopotřebovala) v měsíci červnu" :). Natočení videa už bylo nutností, protože veškerý obsah košíku s prázdnými obaly putoval do "kosmetického nebe" :o))).





Dneska Vám chci "prásknout", jaké posty a videa na Beautypedii uvidíte v červenci. Ale neprozradím samozřejmě vše, ať máte nějaké překvápko :)!!

Začnu ale 2 tipy, které "hoří"! Za prvé, jedná se o supervýhodnou a dlouho očekávanou akci na micelární vodu Bioderma 1+1 zdarma (velké balení), které právě probíhá v partnerských lékárnách této značky. Protože každá lékárna dostala příděl jenom 20 balení, tak Vám to raději píšu, protože hrozí "nebezpečí z prodlení" :D. Dnes jsem stála ve frontě u pokladny a paní přede mnou i za mnou měly úsměv na tváři a tento duopack v ruce, v regále poslední 2 balení, takže asi tak... :)






Druhý můj tip se týká méně známé, ale o to úžasnější, luxusní veganské kosmetiky "YES TO" (carrots, cucumber, tomatoes, blueberries). 
Momentálně probíhá v Sephoře výprodej tohoto brandu se slevou mínus 70%!  Zásoby se tenčí kosmickou rychlostí a já se vůbec nedivím. Máte šanci získat například naprosto úžasná tělová másla za cenu cca 100,- Kč namísto téměř 500,- Kč, atp. Až všechny přípravky důkladně otestuji, určitě Vám dám vědět, jak se mi produkty osvědčily. Zatím je mám pár dnů a perfektní se mi zdají naprosto všechny! :)



Protože se blíží moje narozeniny, přistál mi s předstihem dárek, který mám už XY let na "wish listu" a to je paletka korektorů. Toužila  jsem po paletce MAC nebo Inglot a dostala MAC, jupííí :)!!!  Recenze Vás nemine :).......




A aby byla také nějaká legrace, těšit se můžete na další vlog video ze seriálu "Pat&Mat na výletě" :o)), tentokrát z cesty na Food Festival  Dobřichovice....



Na závěr mám ještě otázku..... Je léto a kdo nemá ještě vybranou dovolenou, pravděpodobně ji vybírá :)). Tudíž se chci zeptat,  zda-li by se Vám líbily i nějaké travel posty, protože mám poměrně hodně nacestováno a určitě by se našlo pár tipů na hezká místa, kam se dá vypravit, třeba i s malými dětmi :).

Užívejte léta :)!!!



18 komentářů:

  1. já jsem rozhodně pro travel posty!

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní5/7/13

    Krásné ráno..:-)
    vždy mě potěší, když otevřu stránky a tam nový článek..usadím se s kávičkou a vychutávám si každé slovo...Včera jsem udělala nálet a DM drogerii...se seznamem, co si mám pořídit..:-))))Moc děkuji za tipy a post o dovolené bych určitě uvítala..Jen tak dál...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, děkuji, to jste mne hrozně moc potěšila! Travel posty určitě zařadím :)!
      Krásný víkend!

      Vymazat
  3. šup sem s travel posty pro inspiraci videjka i články jednoznačně THE BEST.Aji my odlétáme do Egypta a co se tam děje tak tedy kááákt nevím co????biodermu jsem koudila 2x za cenu 1000kč ji mít 4x to je fááákt LUXUS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, tak držím palce, ať máte klidnou dovolenou!!! A 4 ks micelárky jsou za tuto cenu parádní, můžeš se v ní i koupat :o))), né legrace! To budeš mít na rok! :)

      Vymazat
  4. jo a Aji už jsme vyzkoušeli barvu ala tvůj tip na odrosty a fákt díky jednak za ušetřené peníze i čas v salonu takže jsme se sestrou spokojené zdraví obě blondýny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kolegyně blondýny :o))), to mám fakt radost!!! Také si říkám, proč ztrácet hodiny vysedáváním někde a ještě za to platit majlant :)!

      Vymazat
  5. Anonymní6/7/13

    Kráné ráno,
    micerálku objednávám zde stále za super cenu:
    http://www.bioderma-centrum.cz/bioderma-sensibio-h2o-pletova-voda-500-ml?ref=zbozi.cz
    jen pro ty,které neseženou v lékárně..:)
    Jink Áji děkuji za super čtení i rady
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no tak to je parádní!!! Děkujeme moc za tip!! Krásný víkend Míšo :)

      Vymazat
  6. Anonymní6/7/13

    A kdyby někomu stačilo menší balení biodermy, tak na krasa.cz jsem brala 250ml v akci 1+1 za 350,- (měla jsem ještě nějaké slevové kupony navíc) ;-)Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Evi, to je také super koupě :)! Menší balení je zase lepší na cesty...

      Vymazat
  7. tesim sa na recenziu korektorov od MAC:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Zatím testuji a už teď musím říct, že jsem nadšená! :)

      Vymazat
  8. jéé to Yes To jsem si kdysi používala (balzámy na rty, vlasovou kosmetiku a krém na obličej) a pak jsem na to nějak úplně zapomněla :( akorát jsem teď zrovna týden pryč, tak to už asi nestihnu...škoda škoda. jinak do Sephory nechodím, protože ty jejich ceny jsou nehoráznost. a travel posty ano!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, veškerá kosmetika YES TO se dá sehnat za velmi dobré ceny na www.feelunique.com, oproti Sephoře ceny poloviční :). Za normální ceny v Sephoře nikdy nenakupuji, to je šílenost. Ale pokud jsou zajímavé akce, tak proč ne. Samozřejmě něco bych nekoupila ani v "akci", protože to seženu on-line daleko levněji :).
      Krásné léto!!

      Vymazat
  9. Ahoj Ájo:-)
    Travel posty? sem s nima.
    papa.Val.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou, jen nevím, co dřív! :) Krásné léto Valinko!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.