Pages

6. 7. 2013

JUNE EMPTIES

CO JSEM SPOTŘEBOVALA V ČERVNU :)

Krásný sváteční večer,

konečně se mi podařilo nemožné :D, upravit, přeformátovat a nahrát video na YouTube. Možná to zní jednoduše, ale fakt jsem nečekala, že to bude tak technicky náročné.

Každopádně, původně jsem natočila recenzi na úplně vše, co jsem "dopotřebovala" v červnu. Tzn. většinu přípravků, které jsem používala několik měsíců (něco i opakovaně, několit let), takže myslím můžu říci, jaká je moje dlouhodobá zkušenost s těmito produkty. Ovšem zdůrazňuji, že je to subjektivní hodnocení, protože opravdu na každý typ pleti/vlasů funguje něco jiného.

Výrobky jsem rozdělila do tří kategorií:  "péče o pleť, péče o vlasy a přípravky na péči o tělo".  Jenomže....., pak jsem s hrůzou zjistila, že video trvá  zdrcujících 30 minut :D......, což mi připadá jako šíleně dlouhá doba. Takže jsem kompletně vystřihla celou péči o pleť, protože o té už jsem na blogu psala docela hodně. 

Musím říci, že jsem zvyklá dělat prezentace i pro docela velký počet lidí, ale půlhodinová "samomluva" do "plechové krabičky", v prázdném pokoji, byla docela "zvláštní" zkušenost.... :D. 
 
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se Vám recenze produktů hodily/líbily a co byste případně chtěly doplnit.

U produktů, které se nedají v ČR koupit v obchodech anebo jsou předražené, uvádím v titulcích odkaz na internetové obchody, o kterých vím, po několika letech objednávání, že fungují spolehlivě.

Event. jestli máte nějaký  lepší zdroj, neváhejte ho napsat do komentářů! :). Video je natočené v HD, ale připadá mi, že je lepší v menším rozlišení. Protože jsem ho natáčela v noci, nemá úplně ideální osvětlení, ale to snad do příště "vypiluji" :D.

Krásný víkend všem!







36 komentářů:

  1. Anonymní7/7/13

    Aji,
    opět moc děkuji za super příspěvek...:-)
    Docela by mě zajímalo, jak vypadá Vaše koupelna nebo kosmetická taštička..ení to spíše kufr?..:-)))kde to vše skladujete..;-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, tak to si raději nepřejte vidět :o))))), ale mám ráda ve věcech pořádek, takže v tom mám systém. Určitě udělám časem nějaké video :). Děkuji hrozně moc za milý komentář a přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  2. Hanka Francová7/7/13

    Pěkné dopoledne Andrejko,

    tak jsem jedním dechem zhltla Vaše další video a musím říci, že jste mě opět inspirovala :o) Také si nerada myji vlasy, tak určitě vyzkouším ten suchý šampon. Akorát mám tmavé vlasy, tak asi ten od Baley, že ? Příští týden se chystám do DMka, mám 10 % slevu na celý nákup, tak ji alespoň využiji. Co byste mi ještě doporučila z DM drogerie vyzkoušet ? Nedostanu se tam často, tak když už tam budu a mám tu slevičku :o))))))

    Mějte se pěkně.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji za milý komentář!! :)
      Na tmavé vlasy bude určitě lepší ten modrý šampon Balea. Jsou i dražší suché šampony, které jsou z tmavého prášku, ale ty jsou mnohem dražší, 300,- Kč a více...
      Důležité je suchý šampon správně použít, tj. důkladně vlasy ručníkem "prosušit" a vykartáčovat. Pak to bude určitě fungovat i na tmavé vlasy. Obecně holky moc nevědí, jak suchý šampon správně použít a pak nejsou samozřejmě spokojené :). Ráda Vám poradím, co z DM zkusit, napište mi ale z jaký druh kosmetiky byste chtěla vyzkoušet, event. jaký typ pleti máte. Krásné léto :)!

      Vymazat
    2. Hanka Francová7/7/13

      Áji, děkuji za rady ohledně suchého šamponu......jinak z té DM bych chtěla vyzkoušet něco z dekorativky a i péče o tělo......pleť mám takovou mastnější až citlivou, hlavně v té T-zóně na obličeji......dá se tam sehnat i ta značka Essence ?

      Díky.

      Hanka

      Vymazat
    3. Hani, Essence v DM seženete, ale mají o hodně "užší" sortiment oproti např. Tescu nebo Rossmannu...., "dekorativka a péče o tělo" je opravdu hodně velká množina :o)), to co jsem uváděla v postech můžu doporučit :), kromě toho jsou velmi dobrá tělová másla z DM balea, například tělové máslo "Sugared Kiss", tj. "cukrová pusinka", má takový růžovo-žlutý obal, nádherně voní, pokud máte ráda sladší vůně. Super jsou i sprchové gely a potom celá opalovací řada, včetně jednoho kokosového hydratačního mléka po opalování, které je velmi příjemné a obsahuje třpytečky :). Tak snad jsem Vám trošku poradila:)

      Vymazat
    4. Hanka Francová12/7/13

      Dobrý večer Ájo,

      tak Vám musím napsat, jak jsem pěkně pokoupila v DM :o)......mám to tělové máslíčko "Sugared Kiss", moc krásně voní, nejradši bych ho snědla :o)))).... potom 2 sprcháče od Balea, šampon repair od Balea, suchý šampon Balea......no, jsem 100 % spokojená......a konečně se mi také podařilo sehnat ty úžasný žabky z TESCA :o)

      Ještě jednou moc díky za tipy. Mějte se pěkně.

      Hanka

      Vymazat
    5. Jémine, tak to mám radost!!! Já včera objevila od Balei úžasnou novou limitku krémů na ruce s pumpičkou a nové borůvkové máslo, tak až vše dopotřebuji, už vím, co si pořídím :). Gratuluji moc žabkám F&F, už byly rozebrané, to jste měla kliku :). Krásnou neděli! :)

      Vymazat
  3. Anonymní7/7/13

    Ahoj Ájo, video je super, díky za kosmetické tipy! Ale velká škoda, že jsi ustřihla tu péči o pleť :( Dlouhá videa mi vůbec nevadí, mám je moc ráda (ale teda jen u lidí, kteří v nich mají co říct - a k těm ty rozhodně patříš!!! Miluju třeba dlouhá videa i u Péťy Lovely hair) Vždycky si je pustím u snídaně nebo kávy a užívám si půlhodinku. Takže škoda, ta péče o pleť by mě taky zajímala!!! Hezký den, Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renčo, děkuji moc!! :) Já mám takový divný pocit, že mluvím moc pomalu a lidi to zdržuje :D Ale je fakt, že videa Péťi mám také moc ráda, i když trvají třeba půl hodiny! Péči o pleť určitě také natočím :).
      Krásné léto a ještě jednou děkuji!:)

      Vymazat
  4. Anonymní7/7/13

    Dobrý den Andrejko,
    číhala jsem tady na avízovaný post jako myslivec na zvěř,na posedu.
    Pro člověka jako jsem já posedlého kosmetikou,hadříky a vším co k tomu ženskému šílenství patří absolutně perfektní a vyčerpávající.
    Těším se na všechny Vaše další posty....obzlášt o cestování, neb si z Vašich fotek pamatuji,že jste toho navštívila opravdo mnoho.
    Za sebe bych mocinky,moc poprosila(doufám,že nebudu jedinná) o "parfémový post" což je další z mých vášní.
    Přeji krásný zbytek neděle a celého léta.
    Jitka(z MMB)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jíťo, moc Vás zdravím a hrozně moc děkuji!! :) Post na téma "parfémy" určitě plánuji :) a i cestování, jen bych potřebovala den "nafouknout" tak o 5-6 hodin a byla by to paráda :D. Přeji krásné léto a ještě jednou děkuji!! :)

      Vymazat
  5. Anonymní7/7/13

    Andrejko, jak můžete vypadat tak krásně v půl čtvrté ráno?? :-D Jinak moc pěkné video, hezké a barevně sladěné prostředí, super vlasy a super top, vmetková slova v projevu se dají tréninkem odstranit (sama jich používám plno a hrůza se pak sama sebe slyšet) a máte nesmazatelný pražský přízvuk. A ten já mám ráda, protože mluvím stejně. :-D Díky za inspiraci, už jsem si podle Vašich tipů koupila pár výrobků a přišla jsem na chuť Balee. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jani, moc Vám děkuji!! :) Půl 4. ráno pro mě není problém, jsem typická "noční sova", horší čas je třeba 7. nebo 8. hodina ráno, kdy jsem většinou úplně "mimo provoz" :D. Velmi jste mě potěšila, samozřejmě, pořád je co zlepšovat :o))). ale říkám si, že kdo nic nedělá, nic nezkazí :D. Přeji krásné léto!

      Vymazat
    2. Anonymní8/7/13

      Naprosto přesné - kdo nic nedělá, nic nezkazí. Máte můj obdiv, vedete si skvěle a navíc u toho skvěle vypadáte. :-D Jana

      Vymazat
    3. Děkuji mockrát :)!!

      Vymazat
  6. Dobrý den Jíťo, to jste mne fakt pobavila :o))!! Děkuji hrozně moc, jste moc milá!! Parfémy jsou moje obrovská vášeň, takže ano, mám to v plánu, akorát bych o tom mohla napsat knihu :D, takže nevím ještě, jak toto téma "uchopit", aby to lidi bavilo :).
    Přeji Vám krásné léto! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní7/7/13

    Dobrý den Andreo,

    bezva post :-). Já myslím, že Vy se dlouhých videí bát nemusíte, máte zajímavé postřehy.

    Neměla byste nějaký tip na dobrý odlakovač na nehty? Zkoušela jsem jich několik, ale je to většinou bída...

    Hezký den!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Jani, MOC Vám děkuji!! Tip na odlakovač jsem dávala přímo ve videu ve vloženém komentáři :), je to modrý odlakovač ORLY, který seženete všude, kde se tato značka prodává, například v Sephoře. Je trošku dražší, ale jeho kvalita a rozpouštěcí schopnosti jsou fantastické, takže i více vrstev odlíčíte bleskově :)
      Krásné léto! :)

      Vymazat
  8. Anonymní7/7/13

    Tos neměla stříhat, tu péči o pleť, to ještě dej, klidně zvlášť! Zdraví Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, dobře, podívám se, zda to mám archivované :), pokud ne, určitě na péči o pleť dojde a to velmi brzy :). Jinak hrozně moc děkuji a přeji nádherné léto :)!

      Vymazat
  9. Anonymní7/7/13

    Andrejko, každý den aspoň třikrát nahlížím, jestli zde není nový post, takže obě videa jsem shlédla nadšená jedním dechem. Suchý šampon Balea rozhodně vyzkouším, také si zrovna extra ráda nemyji vlasy - zabere mi to se vším všudy skoro hodinu času, pokud chci vypadat aspoň trochu použitelně (foukám, žehlím ...) a to už je někdy na palici, když musím co dva dny podstupovat tohle martyrium :-))

    Jinak díky Vám mám nové stálice a to micelárku od Biodermy - nechápu jak jsem bez ní mohla žít :-) a pudr L´Oreal True Match ... a málem bych zapomněla na vosky Yankee Candle. Kosmetický stolek mi zdobí velký YC HouseWarmer, ve kterém podle Vás skladuji kosmetické tampony (ty velké z Dm - dle mého úplně nejjemnější nejkvalitnější).

    Dnes beru Dm drogerii útokem, mám slevu 15% na celý nákup, takže procházím starší posty a hledám, co jsem na základě Vašich tipů chtěla vyzkoušet ... a že toho bude toho hodně! Drogérko, třes se :-D

    Těším se na všechny další posty a videa. Stáváte se součastí mého relaxačního rituálu u šálku dobré kávy :-)

    S přátelským pozdravem Terez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Terezko, děkuji MOOOC za překrásný komentář, velmi jste mě potěšila! :) S těmi vlasy to mám přesně stejně :D
      Přeji zdařilý nákup v DM :o))) a krásné léto!!

      Vymazat
  10. Andrejko, moc hezké video, přišlo mi ještě krátké :D a už teď se těším na další! :) Ve videu mne velmi zaujaly hodinky, mohla bych se zeptat o jakou značku/typ se jedná? Děkuji moc:) Přeji krásný den:) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji, já jsem si myslela, že těch 20 minut snad nemůže ani nikdo "dokoukat do konce" :D. Hodinky jsou MK, ale seženete velmi podobné i např. DKNY atp. :). Přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  11. Zdravím vás Andrejko:-).
    To jsem měla ale pěkné ráno s kávičkou u vašeho příjemného a hlavně moc zajímavého video,moc díky;-).Zase zajímavé výrobky.O víkendu jsem byla na výletě v Praze,nemohla jsem neminout Sephoru,tak jsem nějaký výrobek pokoupila,který jste již zmiňovala dříve a zatím velká spokojenost-peeling a samoopalovací mléko.MOžná dobře,že tady u nás není tento "obchůdek",nevím,jak bych finančně vycházela:-))))).
    A moc vás obdivuju,jak jste zvládla to video,já bych asi nebyla schopná mluvit;-).
    Mějte se krásně.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Pavlínko, hrozně moc děkuji, to jste mně fakt potěšila!!! Protože, jak si určitě umíte představit, vidět se a hlavně slyšet na videozáznamu je děěěěěs :o))))!!! Mluvit jsem zvyklá, ale myslím, že mám hodně co zlepšovat :D
      Těší mně, že jste s výrobky spokojená! V Sephoře nakupuji jenom, když jsou "akce", to se pak dostanu o 20-30% s cenou níže :).
      Moc Vás zdravím a přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  12. Anonymní7/7/13

    Milá Ájo,
    super video..naučila jsem se pravidelně chodit na tento blog a už se nemůžu dočkat dalšího postu :) a jestli můžu,taky se přimlouvám za parfémy ♥
    Krásné léto Ája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc :)))!!!! Parfémy určitě budou :). Krásné léto!!!!

      Vymazat
  13. Aji teda smekám před tvou šikovností krásou a vůbec před vším co tady pro nás děláš opět skvělé už se těším na nákupky a prosím kolik stojí to pouzdýrko na vůni???znáš mě parfémů nemám nikdy dost moc ti děkuji jsi užasná přípravku top.super že jsem tě našla neb s tvými radami mám život hezčí a s vychytávkami aj jednodušší pa Ala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkuji, jsi zlatá!! :) Ten rozprašovač stojí 280,- Kč, ale já jsem ho měla se speciální slevou, takže mně vyšel hodně výhodně :), papa a přeji krásné léto!!! :)

      Vymazat
  14. Anonymní8/7/13

    Hezký den :)
    na videu jsem si všimla, že máte krásné bílé zoubky, chtěla bych se proto zeptat, jestli si k bělosti nějak dopomáháte (bělící pasty, bělení zubů v ordinaci apod.) nebo to máte dáno od přírody. Jinak moc pěkný blog :)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, svoje zuby mám od přírody velmi světlé, ale i přesto si je pravidelně bělím, za prvé mám gel Carbamide Peroxide od mé stomatoložky a kromě toho ještě používám bělící pasty, které ale následně střídám s pastami na citlivé zuby, s účinkem na posílení zubní skloviny. Pokud chcete něco úplně "levného" pomůže i obyčejná domácí soda (hydrogenuhličitan sodný), kterou nasypete na jakoukoliv zubní pastu a pak 5minut zuby čistíte. Na závěr pastu se sodou nevypláchnete vodou, ale jen "vyplivnete" ... no není to zrovna příjemné, ale funguje to. Tento postup opakovat max. týden a pak dle potřeby. Při jakékoliv bělící proceduře je dobré používat souběžně zubní pastu a vodu na citlivé zuby. Snad jsem Vám poradila :), krásné léto!

      Vymazat
  15. Anonymní8/7/13

    Ahoj Aji, já vždycky číhám na post, pak chvíli nekoukám a hned dva nové. Klidně bych dala i 30 minut. Ze všech těch úžasných přípravků mám doma ten odlakovač :) ještě jsem ho ani pořádně nezkoušela a už díky tobě vím, že to bylo no-no. Taky mě právě nalákala ta papaya a kokos. Akorát nevím, nikdo se o tom nezmiňoval, ale já jsem ty vložené komentáře měla nějaké useklé, jakože tam kousek chyběl. Jak tak čtu komentáře přede mnou koukám, čeho všeho si každý všímá, hodinky, zuby, to jsi teda pěkně pod drobnohledem:). A ten atomizér, asi bych se bála používat více různých parfému v jednom atomizéru, nemám zkušenost, ale bála bych se že ten první nepůjde úplně vymýt. Jak jsi někde zmíňila ten organizér kosmetiky, to by byl taky parádní námět. Tak zdravím zase u dalšího postu. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, záleží na tom, jaký odlakovač Vám vyhovuje. Ale mně osobně i obyčejný odlakovač z DM za 30,- Kč přišel desetkrát lepší než tato pseudo-kokosová "vychytávka" od Essence. Atomizér vyčistíte lékárenským lihem :), dobré je také důkladně ho umýt v prostředku na nádobí, trysku prostříkat a pak nechat otevřené uschnout na slunci :)
      Ohledně těch "useklých komentářů" mi zatím nikdo další nepsal, možná záleží i zařízení, na kterém video přehráváte. Jestli máte možnost přepnout i na větší obrazovku a nezkoušela jste to, možná by to pomohlo. Děkuji moc za info i za komentář, krásné léto! :)

      Vymazat
  16. Andrejko, hrozně ráda si čtu a dívám se na příspěvky od tebe.vždy dostanu chuť začít se o sebe starat.néé že bych se jinak nestarala ;-) ale někdy jsem líná,že se musím dokopávat i k odličování.
    Úplně jsem zapomněla ,že existují suché šampony, takže díky za připomenutí, musím si mýt hlavu každý den a fakt mi to leze na nervy,takhle bych mohla aspoň ob den,což by byla úleva.Nemáme tu DMko, tak se budu muset mrknout v Rosmannu nebo v Tetě.A nebo si naplánuju s dcerou výlet do Č.Budějovic, tam je,a spojíme to s nákupama hadříků:-)
    přeju dobrou noc.Vali.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.