Pages

17. 7. 2013

MY PASSION FOR YANKEE CANDLE :)

YANKEE CANDLE - MOJE ŽIVOTNÍ LÁSKA :)

Ať je léto nebo zima, s Yankee je mi vždycky prima :D! 

 

 

 

A jéje, říkáte si, tak Ája už se definitivně zcvokla! :o))) Možná si to někteří myslí už dávno, ale já prostě jsem taková, jaká jsem. Už od dětství mám jedno velké "postižení", kterému se říká "nadprůměrně vyvinutý čichový smysl" :o)). Což v praxi znamená, že dokážu okamžitě poznat, kdo má jaký parfém na sobě, event. pokud cítím vůni, kterou jsem já nebo někdo z mého okolí používal, okamžitě mne to "hodí" i do příslušného časového období, včetně všech detailů a pocitů z té doby, což není někdy zrovna neeeeej :D!

Tak třeba, když si přivoním k oslazené bílé kávě, bum, je mi 9 let a ležím v nemocnici se zlomenými obratli, brrr........ Anebo, cítím klasickou vůni Coco od Chanelu a v tu chvíli je vedle mne moje milovaná babička. Když okolo mne  projde někdo navoněný vůní Sun od Jil Sander  ocitnu se v tu chvíli na Fuerteventuře, sedím na promenádě, koukám na moře a jím mořské plody :). Takže shrnuto a podtrženo, dost často cestuji, jak vidíte a to i v čase:o))))!

O Yankee Candle jsem poprvé "zavadila" někdy před 9-ti lety v USA, kdy jsem nějak "nechápala", proč je obchod se svíčkami narvaný lidmi.... jen tak ze zvědavosti jsem vešla dovnitř a od té doby v tom jedu :D..... Moje první vůně byla a vždy bude Clean Cotton. Koupila jsem si ji překvapivě ne jako svíci, ani vosk, ale jako vůni do elektrické zásuvky :)...

Později jsem se stala pravidelnou zákaznicí v mém milovaném zahradnictví Chládek v Praze, na Ořechovce. Když nastala éra "sdílení" na sociálních sítích, občas jsem si vystavila foto aktuálního Yankee "miláčka" a postupně mně hodně mimopražských kamarádů a později i kamarádů mých kamarádů prosila, abych jim "skočila ke Chládkům" něco koupit. No a když jsem se dostala do fáze, kdy jsem takto "skákala" ke Chládkům několikrát týdně :o))), řekla jsem si, že by možná bylo méně časově náročné, začít prodávat tento úžasný produkt sama, ve svém vlastním obchůdku :). Takže abych udělala dlouhou story kratší, už cca rok a půl Yankee C. i prodávám a tento článek rozhodně nepíšu jako jakékoliv "promo", protože na svém blogu chci zásadně sdílet to, co mám ráda a za druhé, Yankee Candle rozhodně žádné promo nepotřebuje :D!

I v době, kteří někteří pociťují jako "recesi" (což v překladu znamená: "měli jsme se jako, s prominutím, "čuníci v žitě" a teď se máme už  "jen dobře" :o)))).... Yankee nestíhá výrobu a já neustále řeším, že něco ze sortimentu není a jsou na některé zboží pořadníky :).

Většina lidí asi nezná historii vzniku této značky. Yankee Candle vzniklo v USA, cca v 60-tých letech min. století. Story je dojemná, asi i autentická, každopádně oficiální příběh zní tak, že když byl pan Yankee malý chlapeček, neměl peníze na dárek k Vánocům pro svoji maminku. Takže rozpustil staré voskovky a z této směsi vytvořil svoji první svíci. Na návštěvu přišla sousedka, a když výtvor pana Yankeeho viděla, nabídla mu za ni pár centů. Pak svíci viděli další a další sousedé a tak vznikla (velmi zjednodušeně popsáno) cesta k výrobě a k založení mezinárodní korporace, která je, ať si kdo chce co chce říká, no. 1 v této produktové kategorii, celosvětově. Svíce nejsou levné, to je tedy nesporný fakt. Ale důvodem je to, že každý knot ve všech svících je ručně rovnán, neobsahuje žádné karcinogenní složky (pozor na levné svíčky a napodobeniny) a "design" všech vůní je stejný, jako u klasického parfému, tzn. pyramida. Všechny vonné komponenty jsou přírodní.... co dodat.

Dnes Vám ukážu, jaké jsou mé nejoblíbenější produkty a také nejprodávanější :). Když se Vám post bude líbit, klidně napíšu i pokračování :). 

Takže na úvod: momentálně mi v pokoji voní vosk Beach Walk v aromalampě a kromě toho, v hale voní velký tumbler Clean Cotton. Kdo neví, co je tumbler, tak je to  svíce ve skle, která už se bohužel nebude vyrábět :(. Tumbler má tu výhodu, že svíce má dva knoty a tím pádem se rychleji vytvoří "vonné jezírko" a vůně rychleji provoní i velké prostory.

Aromalampičky jsou také v sortimentu Y.C. a samozřejmě jsou naprosto dokonalé!!! Alespoň podle mne :). Posuďte sami:



Když jsem vosk poprvé rozbalila, vůbec jsem netušila, co s ním :o)))! Aromalampu jsem vesměs používala pro směs vody a éterických olejů. Nechápala jsem, co bylo myšleno "kusem vosku bez knotu" :D! Následně jsem zjistila, že se jedná o naprosto geniální výrobek. Rozbalený vosk se vloží do horní části aromalampy (viz obrázek nahoře). Ve  spodní části zapálíte klasickou čajovou svíčku.  

POZOR!!! Vosky NIKDY NEDROLTE, ve snaze "ušetřit", pokud dáte do misky aromalampy jenom "drobky" bude se Vám to přepalovat!! Vosky můžete míchat mezi sebou (já to ale nedělám), nicméně minimální množství je vždy dávka v objemu 1 ks vosku!! :)

Ale pozor, není čajová svíčka, jako čajová svíčka! :) Některé obsahují karcinogenní látky, navíc jsou nekvalitní, knot padá už třeba po hodině do vosku a celkově strašně kazí celkový "zážitek" z rozpuštěného vosku. Vosk z čajové svíce by měl obsahovat přírodní ztužený tuk a parafín, nic dalšího!!! Nejvíce se mi osvědčily a naprosto bezpečné svíčky jsou z Ikea a XXLutz.

Vosk se během cca 15 minut úplně rozpustí a poměrně intenzivně (dle druhu) provoní i velikou místnost. Po dohoření čajové svíčky vosk postupně opět ztuhne do pevné hmoty. Z aromalampy ho vyjmete velmi jednoduše tak, že celou aromalampu vložíte na cca 15 minut do mrazáku a vosk vypadne sám :). Pak ho samozřejmě můžete dál používat. Vosk postupně přestává vonět. Ze své zkušenosti mohu říct, že vydrží vonět min. po dobu hoření cca 4-5ti čajových svíček. Ale liší se to dle typu vůně.

Y.C. má naprosto úžasně rozdělené druhy vůní do tzv. "rodin". Protože každému voní
a nebo naopak "nevoní" něco jiného, už podle etikety se můžete skvěle zorientovat v sortimentu. "Rodinky" vůní jsou mj. tyto: svěží, ovocné, květinové, jídlo a koření, sváteční atp.

Kromě toho, ještě existuje tzv. elitní skupinka, prominentních vůní, které to "dotáhly" tak daleko, že patří do "platinových vůní". Platinové vůně aktuálně tvoří 14, celosvětově nejprodávanějších vůní! Já osobně, z těchto 14 vůní, mám nejraději tyto: Sun and Sand, Pink Sands, Beach Walk, Clean Cotton, Lemon Lavender, Vanilla Lime a Black Cherry.


 Na obrázku nejsou zdaleka všechny vůně, které jsou v Y.C. sortimentu. Vůně, které se exportují do ČR jsem vyzkoušela úplně všechny a z cca 70ti vůní bylo jenom asi 5 vůní, které bych spíše nedoporučila. Ale jak jsem psala na úvod, je to velmi individuální. Vůně, ze které je nadšen jeden zákazník, se druhému bude dělat mdlo :).....

Co se mi líbí hrozně moc, je velmi široká nabídka různých provedení od většiny druhů vůní. Což znamená, pokud Vám hrozně moc voní nějaká vůně, můžete si ji koupit jako různě velké svíce, jako vůni do auta, prostorový difuzér nebo koncentrovaný sprej. Vyráběly se i vonné sáčky, ale jejich výroba už byla bohužel ukončena. 







 Tato forma svíce se jmenuje "střední housewarmer" a je to nejprodávanější typ svící ve skle. Osobně ale dávám přednost "velkým housewarmerům", protože rozdíl v ceně je cca 140,- Kč, ale velikost je téměř dvojnásobná.

Oproti voskům mají svíci jednu nevýhodu, většina z nich voní trošku méně intenzivně. To ale pro někoho naopak může být "výhoda". Osobně používám spíše vosky, ale u vůní, které miluji a nemůžu se jich nabažit, si pořizuji svíce ve skle. Odpadá neustálé lítání pro nové čajové svíčky :).  Navíc, v interiéru vypadají opravdu luxusně. Na svíce je možné dokoupit i tzv. stínidla, která vypadají jako stínidla u klasických stolní lamp. Vzniká tak krásný efekt "voňavé lampičky". Stínidlo má kromě dekoračního efektu i schopnosti usměrňovat hoření knotu a tím "optimalizuje" vonný efekt.

Úplnou "extraligu" Y.C. tvoří řada Pure Radiance, která je moje asi NEJoblíbenější. Vosk je zpracován v tzv. vázách a to, co tvoří jedinečnost tohoto produktu, je patentovaný široký knot, který rychleji rozpouští vosk a vytváří efekt "krbového hoření" :). Bohužel ale, Y.C. nedělá od této řady "vosky" na zkoušku. Nicméně, mohu říci, že v této řadě nemůžete "šlápnout vedle"....




Osobně mám nejraději z této řady vůni Key Lime, která se ale už bohužel nebude vyrábět :((((, což je veliká škoda, kdo ji máte rádi, tak se zásobte, protože už prostě nebudou :/.

Vůně Denim je další nádherná vůně, "unisex" a svěží, název myslím mluví za vše. Tato vůně je úplný bestseller, takže Y.C. začalo vyrábět i vonné difuzéry.

Min. 2x ročně se objevují v této řadě novinkové vůně, mezi něž patří i Sugar Flower, kterou vidíte na obrázku nad vůní Denim. V letní kolekci se objevilo několik dalších vůní a zítra mi snad jedna novinka dorazí, takže pak dám vědět, jaká je :). I když pochybuji, že mi cokoliv nahradí moji milovanou Key Lime (v překladu limetka se šlehačkou).

Dostáváme se k dalším mým oblíbencům, mezi které bezesporu patří vůně do auta, vůně do el. zásuvky a cestovní spreje.


Největší radost mám z toho, že k mé nejoblíbenější vůni do zásuvky Clean Cotton, přibyly další vůně, například Lemon Lavender, která je opravdu exkluzivní!!!



Toto jsou nejprodávanější vůně do auta loňského roku :). Já osobně mám teď v autě po delší době Midsummers Night, což je spíše "pánská" vůně, dřevitá a svěží a je to platinová vůně. Nutno ale zdůraznit, že Y.C. vůně do auta jsou díky svému přírodnímu složení  decentní, nikoliv "brutálně vlezlé", jako klasické stromečky. Tzn. pokud nemáte úplně malé autíčko, je lepší mít v autě vůně 2, pakliže dáváte přednost intenzivnějšímu provonění :).


 Komu by autoparfémky  - visačky nestačily, může je doplnit ještě o "kolíčky" :o))):




Yankee Candle myslí na potěšení i překvapení zakazníků, takže několikrát ročně, pravidelně přináší novinky a také speciální sváteční vůně :), například vánoční, velikonoční atp: :).....




A jéje, vidím, že článek už je dlouhý jako "Lovosice" a to jsem se ještě nedostala k mé oblíbené řadě Coconut Numeric a hlavně k milovaným difuzérům...... No nic, tak už poslední, pro mne osobně, "nezbytný produkt", a když budete mít zájem, tak někdy příště "pokračování" :o)))

Přípravky, bez kterých se neobejdu, je řada Good Air. Tato řada obsahuje patentované složky, jež neutralizují molekuly "zápachu", což je revoluční produkt, jež zápachy "nepřebíjí", ale "zabíjí" :o))). Naprosto úžasný je například osvěžovač tkanin, bez kterého už si neumím "představit" svůj život :o)))). Je totiž výborný na věci, (kromě jiného), které nemůžete vyprat!!!  A když si třeba vezmete koženou bundu nebo kabát  do restaurace, asi se shodneme na tom, že většinou nevoní následně jako "po konvalinkách" :D. Stačí oblečení trošku přestříknout a pachy jsou pryč!! Zázrak! Osvěžovač tkanin je super i do auta na sedačky, na osvěžení bytového textilu, na přestříkání vyžehleného prádla, no mohla bych ještě pokračovat :o))). 


O Yankee Candle bych mohla psát ještě hodiny, ale nevím, zda Vás to bude zajímat, takže raději hodím stopku :o))) a pokračování třeba někdy.... :)

Jednu věc vím jistě. Nevím, zda mám vždy na 100% perfektně uklizenou domácnost, ale vím jistě, že nám to doma vždy na 200% voní čistotou :o))). Nikdy bych nevěřila, o kolik může být život s vůněmi Y.C. hezčí a každý den "jiný". Stačí vosk za pár korun a vše je najednou o 100tisíckrát hezčí. Tedy aspoň pro mne :).

Krásné léto všem!

PS. Tímto zdravím moc i všechny své zákaznice!!! :) Pokud se budete chtít kdokoliv zeptat na cokoliv ohledně Y.C., neváhejte napsat do komentářů vše, co Vás bude zajímat!
 

37 komentářů:

  1. wow, to je krása :) já jsem nedávno dostala od přítelovy maminky aromalampu a šla jsem si do ní koupit právě YC vosk - mám mandarinka a brusinka, voní nádherně, miluju věci s mandarinkovou vůní :) až dojde, což bude za dlouho, je nekonečný, tak jdu určitě pro další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc Natálko!! Tak to je super dárek :), přítelova mamka měla dobrý nápad :). Mandarinku mám také moc ráda :)

      Vymazat
  2. Dobrý den Andrejko,
    musím se přiznat, že jsem vosky ještě nezkoušela. Můžete mi prosím napsat odkaz na Váš obchůdek? Ráda bych si něco pořídila.
    Moc děkuji, mějte se krásně
    Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Sabinko! Obchůdek je na www.mimibazar.cz/YankeeCandleHome :)
      Kdyby odkaz nefungoval, tak napište :), krásné odpo!

      Vymazat
  3. Jé díky za skvělý článek, určitě piš o YC dál :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc! :) No obávám se, že by toto téma vystačilo bohatě na menší "knížku" :D, určitě ještě něco dopíšu :).

      Vymazat
  4. Andrejko, super článek!!! :-) Na vosky YC jsem přišla díky Vám a Vašemu obchůdku na MMB, zatím zkouším vosky do aromalampy a přemýšlím, který koupím ve větším balení (už jich mám vybraných hodně :-D ).
    Musím potvrdit, že vůně je naprosto nádherná, byt krásně provoní, a vůbec - pálím "ve dne, v noci" a nemůžu se toho nabažit!!!
    Takže děkuji a těším se na další brzký nákup! :-)
    Krásný den, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, udělala jste mi hrozně velkou radost! U nás se taky "pálí" od rána do večera :D. Když budete chtít něco ve skle, tak mi napište, poradím Vám, které vůně jsou ve skle dobré. Je jich většina, ale u pár se mi stalo, že voněly o dost méně než vosky (ale některé svíce to mají přesně naopak, takže záleží na konkrétní vůni no). Krásnou dobrou noc!! :)

      Vymazat
  5. :-)) Super popsáno Ajko, já mám v koupelnách Beach Walk:-)) Novinka, ze které jsem nadšená a Vanilu Lime právě pálím v domě:-) Krásný večer, pa, pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leníku, díky moc :))!!! To je mi jasný, že už zkoušíš nové náplně! Na Beach Walk se chystám, až se mi odpaří Lemon Lavender, což doufám bude za dlouho, protože v tom provedení do el. zásuvky je božská! :) Co říkáš na ukončení Key Lime??? Já to vůbec nechápu, byl o ně obrovský zájem, škoda přeškoda. Vanilla Lime je taky super, ale Key Lime byla prostě lepší (podle mne), já Pure Radiance miluju :)! Neměla jsi náhodou už tu novou "Mandarin-ku"? :D papa!!!!!

      Vymazat
  6. Anonymní17/7/13

    Dobrý večer Andrejko,moc pěkný článek,určitě pokračujte.Vosky znám díky vám, a do Vašeho obchůdku se ráda vracím.Zrovna mi tu voní oblíbená vůně Soft blanket.
    Přeji Vám krásný večer Milena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Milenko, moc Vás zdravím a hrozně moc děkuji za milý komentář! Soft Blanket si šetřete, je momentálně nedostupný a vůbec netuším, kdy ho jako vosk zase dostaneme do ČR .... Krásné a voňavé léto!!! :)

      Vymazat
  7. Dobrý večer, jako velká milovnice YC moc děkuji za dnešní post (a nejen za něj).... právě mi tu voní ananasový vosk :-) a chystám se na nějakou novou vůni v provedení Pure Radiance.

    Krásné léto. Míša š.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, jako velká milovnice YC moc děkuji za dnešní post (a nejen za něj).... právě mi tu voní ananasový vosk :-) a chystám se na nějakou novou vůni v provedení Pure Radiance.

    Krásné léto. Míša š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji moc! Vůbec jsem nečekala, že post bude mít takový ohlas :). Pure Radiance určitě můžu jedině doporučit :). Krásnou dobrou noc!

      Vymazat
  9. Anonymní17/7/13

    Andrejko, moc Vás zdravím a článek čtu teprve teď a zrovna před chvílí jsem u Vás na MMB objednala vosky :-) - tak tomu říkám trefa do černého. Už se těším, až mi od Vás přijde voňavý balíček - vždy se na něj moc těším a článek se Vám velice vydařil. Já tedy osobně miluji skořicové vůně, ale ráda vyzkouším i jiné. Mějte se krásně! Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc Vás zdravím!! Já vím, že Vy jste na tu skořici :). Už teď se můžete těšit na novinky podzim/zima, mám doma testery a můžu se "učuchat" :). Brzy vložím aspoň nějaké obrázky, i když nevím, jestli je to správně načasované, když konečně začalo léto, připomínat lidem podzim :D. Krásnou dobrou noc, papa!

      Vymazat
  10. Krásnej článek Andrejko.s YC teprve začínám,musím se přiznat,že jsem začala vosky používat až po vyzkoušení vzorku který byl myslím v dubnovém Senzaboxu.Byla jsem překvapená,nádherná vůně ,provoněl celý dům,už asi po půl hodině jsem musela sfouknout svíčku,jak to bylo silné.ale jsem max.spokojená.Měla jsem to asi jako ty,aromalampu jsem používala na vodu+olejíček.ale žádná vůně mě neuchvátila ta, že bych jí používala pořád.u YC je to obráceně.Určitě ráda vyzkouším některé typy od tebe,zaujala mě i vůně do auta.Vyzkouším.
    Měj se hezky.Vali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mne moc potěšilo! Jen upozorňuji, že vosky jsou "silně návykové" :D

      Vymazat
  11. Krásný voňavý večer přeji...jak jsem už včera podotkla, stala jsem se velkou fanynkou Yankee svíček. Důvody jsou hned tři: miluji nadevše voňavý domov, miluji svou rodinu a upřednostňuji kvalitu před kvantitou. Takže u mě YC vítěz první volby. Poslední dobou mám pocit přemíry škodlivin kolem nás a snažím se je ve svém okolí eliminovat. Kromě studování složení potravin a složení kosmetiky jsem se tedy zaměřila i na věci ostatní, začala jsem studovat trošku hlouběji..samozřejmě vše eliminovat nejde. Nicméně do koše letěly vůně do zásuvky, vonné tyčinky a svíčky ze supermarketů. Ale o tom diskuze asi až jinde a jindy. Jediné čeho se nevzdám jsou svíčky z IKEA, neb ty vanilkové voní i nezapálené a jsou členem každé naší místnosti, především koupelen. Tímto jsem se dostala k Yankee Candles, které slibují absenci škodlivin....a zakoupila si vůně Sun and sand, Beach Flowers a Pink lady slipper. Jsou úžasné, u mě vede vůně druhá zmíněná. Dnes jsem zamířila do květinářství juknout na nový květináč pro novou orchidej...nicméně bohužel či bohudík tam prodávají i Yankee svíčky. Cena stejná jako na internetu, výběr malý....no a květináč jsem nesehnala. Hned naproti je obchod s dekoracemi, takový jakýsi takýsi home decor. Tak jsem se vydala hledat květináčové štěstí i tam....a ouha....obrovský výběr YC o 6 kaček levněji než naproti. Tak jsem si udělala radost a potěšila jsem se vůněmi Wedding day a Loves me, loves me not....už jen ty názvy ve mne evokují něco příjemného :-) A vůně do auta super, líbí se i mému manželovi. Takže za mě jednoznačně všechny palce nahoru :-D Hezkou voňavou noc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc za milý komentář! :) Musím říct, že většina vůní se líbí i mužům, což je fajn :) Přeji Vám krásné léto! :)

      Vymazat
  12. Andrejko, naprosto suprový článek a klidně pište dál o YC :) Díky článku se tedy chystám na vyzkoušení řady Pure Radiance :) Na vůních YC jsem se taky stala závislá a moje nej je Black Cherry a taky mám od vá zásobičku vosků této vůně a doufám, že po spotřebování bude dostupná :) No každopádně se těším na novinku podzim/zima, to zase nebudu vědět jakou dříve zapálit.
    Váš blog je prostě super a taky se mi rozrůstá moje kosmetická výbava :) :) Momentálně teď taky používám kosmetiku YESto a jsem maximálně spokojená, a proto jsem si udělala zásobičku, takže děkuji za super tip :)

    Krásný den Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Sandři, děkuji, hrozně moc jste mne potěšila!!! Black Cherry také miluji! Je to platinová vůně, takže u ní snad nehrozí, že by se přestala vyrábět .... O YC určitě ještě něco napíšu. Ještě jednou moc děkuji za milý komentář a přeji krásné léto :)!

      Vymazat
  13. Dobrý den Ájo,
    děkuji za velmi příjemné čtení;-).Vosky YC mám také moc ráda.Bohužel zde u nás není až tak velký výběr,určitě juknu k vám na MMB a něco přiobjednám.Jsem z nich nadšená a chválí je i mé zákaznice v mém pidi kosmetickém salonu:-)))).Člověk má hned pozitivnější náladu,když to kolem něj voní.
    Každý den k vám na blog nakouknu a jásám,když vidím nový post.Těším se jako malé dítě,protože píšete zajímavě,vtipně a hlavně se člověk dozví spoustu novinek:-)))).
    Mějte se krásně,Pavlína.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, děkuji, hrozně moc jste mne potěšila!!! :) Nejraději bych psala každý den, ale bohužel nějak mi to komplikuje fakt, že den má jen 24 hodin :D. Přeji Vám krásné léto!

      Vymazat
  14. Krásný páteční den Andrejko,
    moc pěkný článek .I já mám vůně spojené s konkrétní osobou nebo určitým životním obdobím. YC jsem objevila díky Vám cca 1,5-2 roky a už nechci nic jiného. Je to luxus.
    Pokaždé se těším na nový článek nebo video :-))))

    ps: za mě stíny MUA určitě ano jsou lepší než YSL které jsou několikanásobně dražší a momentálně odsunuté na poličce a to jsem si myslela bůhví co nemám. MUA mají krásné barvy , dobrý pigment , vydrží!!!jen ten obal jak ze stánku má mé velké - budou hodně podobné těm co máte od UD Naked

    Krásné léto.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, děkuji, udělala jste mi velikou radost tak milým komentářem! Mám hned ještě větší chuť něco "vytvářet" :)!!

      Děkuji i za inspiraci s MUA, vím, že máte ráda luxus a kvalitu, a když mi píšete, že jsou tyto stíny lepší než YSL, tak si je také určitě pořídím, namísto Naked 1 UD paletce, po které jsem se dívala... :)

      Krásné léto!!!

      Vymazat
  15. Jak já ti rozumím! Jsem do svíček YC taky blázen, a když vidím to úžasné "shrnutí", myslím, že si hned zítra půjdu udělat svíčkově voňavou radost ;-). Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní22/7/13

    Ahoj Andrej, i kdyby to mělo být promo, tak co, každý si můžeme psát o tom, co nás baví. Za mě nakupování u tebe všem doporučuju a ani se nenamáhám zjišťovat, jestli nemají tento produkt i jinde, třeba levněji:)) Pá, Monika B.

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní29/9/13

    Skvělé shrnutí, Prosím o pokračování třeba o te řadě numeric a novinách? Taky jsem blázen do YC.

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, kde máte obchůdek? A dá se sehnta Red Velvet Cake vůně?

    OdpovědětVymazat
  19. YC miluju.,a nejvic kopretinovou »Loves me,loves me not« te budu vera naveky veku ;-)
    jinak clanek suprove napsany,diky a mejte se krasne, zdravi Tereza

    OdpovědětVymazat
  20. Zboznuju a nikdy neopustim kopretinovou »Loves me,loves me not«
    YC miluju,jsou nejlepsi,suprove napsany clanek :-)
    mejte se krasne,zdravim, Tereza :-*

    OdpovědětVymazat
  21. Opravdu perfektní článek! Miluji YC! Jejich vůně mi dokáži vždy zvednout náladu. Jinak také děkuji za tip na vyndávání vosku z aromalampy, vždy to z toho páčim nožem. :-D Určitě ocením i další článek a klidně i delší! :-)

    http://chic-secrets.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní18/1/16

    Tuto značku mám také ráda stejně jako značku Spaas :) tu objednávám na nejsvicky. cz , do 2 dnů jsou doma a mají úžasnou vůni :)

    OdpovědětVymazat
  23. Daniela29/2/16

    Zdravím, ja jsem si vybrala svíčky na e-shopu www.nejsvicky.cz a doporucuji! Svíčky mi hned druhý den hořely doma - rychlé dodaní a super komunikace se zákazníkem. Za me jednička.

    OdpovědětVymazat
  24. Vtipné, tak se v podstatě pořád točí, některé vůně se vrátily.
    https://pineapple-candles.blogspot.cz/
    https://www.facebook.com/pineapplecandlesblog/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.