Pages

26. 7. 2013

ROZBALOVÁNÍ ČERVENCOVÉHO LADYBOXU

ROZBALOVÁNÍ ČERVENCOVÉHO LADYBOXU

Krásné páteční odpoledne všem :),

jsem zde s rozbalováním dlouho očekávaného, nového Ladyboxu. Předem
moc děkuji za Vaše komentáře, ohledně toho, jak se obsah Ladyboxu líbil Vám
a co z produktů budete používat, a který se Vám líbíl nejvíce :)!


11 komentářů:

  1. Anonymní26/7/13

    Pěkný podvečer Ajo,
    také jsem byla tak nadšená jako Vy..Líbila se mi krabička, ale i průvodní dopis s pečetí.Největší radost mám ze setu na obočí, ale i z očních linek. Překvapila mě i barva rtěnky, že tentokráte se mi trefili do vkusu, mám odstín 71 ROSE POUDRE a mýdlo mám oranžové- kardamon. Jen si myslím, že další boxík už tak nadupaný nebude.ale veliká spokojenost..
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, naprosto souhlasím!! Byla to pecka a nic "nepřijde nazmar" :D, dokonce ani rtěnka a to je co říci, protože já na "rtěny" moc nejsem. Uvidíme, co srpen, je hodně pravděpodobné, že další "posvícení" nebude, ale díky možnosti si "customizovat" obsah krabičky, nečekám ani moc "přešlapů".. necháme se překvapit :).
      Krásný večer!

      Vymazat
  2. Anonymní26/7/13

    Ted jsem vylezla ze sprchy, otestovala jsem šampon, moc nepění, což já nemám ráda, takže jsem mydlila dvakrát..hihih.ale co je opravdu luxusní je ta sprchová pěna, to je dokonalý požitek, to si seženu ve větším balení.a maska na vlasy super.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím!!!! Tyto dva produkty mne nadchly nejvíce, maska na vlasy a pěna do koupele, obojí bych si znovu koupila :)...!!!

      Vymazat
  3. Ajo,opět moc hezké video! :) Mohla bych se zeptat, jakou tužku/stíny používáš na úpravu obočí? Už dlouho sháním nějakou světlejší hnědou se studeným podtónem a zatím neúspěšně :( Moc děkuji :) Krásný den :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, používám stíny na obočí Clinique, které nevím, zda-li se dají v čr sehnat, někdy stíny z palety Naked 2, od UD. Tužku na obočí mám Nars. Ale shodou okolností :), v dalším videu, které budu již brzy vkládat, ukazuji úplně nové stíny od Catrice, kde jsou super odstíny na obočí a je to i celkem levné :)

      Vymazat
  4. já myslím, že ti kurýři to už asi znají, můj zahlásil "slečno, mám pro vás jeden ladyboxík" :D a rozbaloval pak přítel, vyndával mi postupně jednotlivé věci podle toho, jak si myslel, že se mi budou líbit :D s pinzetou se mi bohužel pracuje dost špatně :( jinak máš strašně krásný lak, takový ideální letní, copak to je za značku a odstín?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D, tak to byl kurýr "v obraze", ten můj se tvářil nějak rozpačitě :D. Dobrý nápad s tím rozbalováním s přítelem!! Jen nechápu, jak se Tvůj přítel orientoval, co je na co?? :)
      Souhlasím, pinzetka je na houby, ale jako "poslední pomoc" poslouží :D.
      Lak je Astor, č. 240 Yellow Buttercup. Děkuji moc za pochvalu, vybírala jsem ho asi půl hodiny :D!

      Vymazat
    2. už je chudák docela v obraze, protože jsem mu vždycky o všem vykládala :D tak si asi chudák myslel, že díky blogu se mě zbaví, ale teď mi zase pomáhá s fotkama :)

      Vymazat
  5. Anonymní29/7/13

    Super novinky a další várka inspirace :-)
    Ájo, konečně jsem kromě dalších super vychytávek sehnala i kolagenový balzám na rty od Helen Rubinstein...opravdu zázrak!! Moc díky za doporučení, určitě zrovna u tohoto výrobku nějakou dobu zůstanu! a ta cena...no v porovnání s hyaluronovými výplněmi ;-) není tak závratná :-)
    Užívej léta a těším se na další videa!
    Peťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, tak to mne fakt těší!!! Jinak tento balzámek se dá většinou hodně levně sehnat na strawberrynet.com :), krásné léto!!!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.