Pages

20. 7. 2013

TAG: ANTI-WISH LIST

TAG: ANTI-WISH LIST - CO MNE NELÁKÁ

Krásný letní den/ráno/odpoledne/večer/noc všem :o))),

před časem se mezi blogerkami objevil TAG "anti-wish" list, na který jsem si dnes náhodou vzpomněla při slunění u vody :). Protože je to takové relax a možná i trošku kontroverzní téma, rozhodla jsem se připojit k holkám, které už tento TAG psaly nebo dokonce natáčely :).

Zdůrazňuji, že je to můj antiwish a v žádném případě nemám cokoliv proti komukoliv, kdo má jiná přání, priority atp., atp., jde o čistě můj subjektivní a momentální pohled na věc :D

1. OBECNĚ - POLITICKÉ DEBATY - baví mne asi tak, jako přebírání odpadků v popelnici :o))
Vhodný obrázek mne napadl hned, ale chci zůstat raději neutrální, jak vypadá popelnice, jistě víte :)

2. TELEVIZE A FILM:

Budu upřímná, televize mne nebaví vůbec, hlavně pak "zaručené" zprávy, české seriály (výjimka - Dokonalý svět, Grey´s Anatomy a Sex and the City). Každopádně mne odpuzují horory a "akční filmy". Z populárních hitů mne absolutně NE-láká Twilight sága, upírská a ponurá "romantika" mne fakt neoslovuje :)!

3. CESTOVÁNÍ
Přecpané pláže v hlavní turistické sezóně. Proč jezdit za hranice, když je v létě v Čechách tak krásně? Raději si užívám tuzemsko v jeho nejkrásnější podobě a k moři cestujeme, když si chceme léto prodloužit anebo ho předběhnout :).


4. JÍDLO - OBĚDY A VEČEŘE V LUXUSNÍCH RESTAURACÍCH
Za mnoho let strávených v mezinárodních korporacích už jsem si těchto podniků užila tolik, že je nemůžu ani vidět :D. Raději dávám přednost setkání s našimi přáteli v komornějším prostředí.  Nic mne nestresuje víc, než když mi za "zadkem" stojí číšník a čeká, kdy se napiju, aby mi mohl dolít vodu ?! :)



 5. ZLATO, ŠPERKY A VŠE CO SE TŘPYTÍ
Něco se mi za život "sešlo", ale stejně to nenosím, s výjimkou hodinek, u kterých nerada dělám kompromisy a samy o sobě je považuji za "šperk a umělecké dílo" v jednom....:).


 6. ZDLOUHAVÉ SALÓNNÍ PROCEDURY
Manikůru, pedikůru a částečně kosmetiku zvládnu sama. Chodím jen 1x, max. 2x ročně ke své kadeřnici a občas si zajdu na masáž obličeje. Několikahodinové vysedávání kdekoliv "jen tak", mne "zabíjí" :D...



7. LUXUSNÍ KRAJKOVÉ PRÁDLO - typu La Perla a spol.
Luxusní sexy krajkové prádlo mne zajímá stejně, jako elektroizolační materiál :D, prostě nula "bodov". Tím ovšem nemluvím o kvalitním prádle, jako např. od mé "srdcovky véesky" :o)))....

A když už jsme u prádla, musím zmínit, že mne absolutně odpuzuje představa umělého "zvětšování" horního objemu... Hodně mých kamarádek je příznivkyněmi těchto úprav, ale nevím no...... nějak mi připadá, že plný dekolt udělá i z 18ti leté slečny "maminu" a z "anorektičky" zase "macandu".....  Mně osobně se líbí nesrovnatelně více chic dívčí elegance Cameron Diaz nebo Audrey Hepburn, než styl MM..... no ale samozřejmě, každý ať si dělá se svým tělem cokoliv, pakli-že ho to učiní "šťastnějším".....


8. ZARUČENĚ FUNGUJÍCÍ, TĚLOVÁ ZEŠTÍHLUJÍCÍ, RE-MODELUJÍCÍ A ANTI-NEVÍMCO KOSMETIKA
Tak na toto téma bych řekla jen, že tuto produktovou kategorii považuji za "krutý vtípek" chytrých marketérů...... můj názor. Vyzkoušela jsem před více lety pár přípravků a nejen, že se nekonal zázrak, nekonalo se vůbec nic, takže asi tak ... :)







10. JABLKA ANEBO HRUŠKY? 
Ještě před půl rokem bych stoprocentně na "anti-wish" list napsala "jablečnou PC a jinou techniku". Ale od té doby, co se zabývám blogováním, bohužel zjišťuji, že ty nejlepší aplikace, využívané blogery fungují hlavně anebo pouze na platformě Mac.... :(, například Instagram. Což mne přivádí k omšelému rčení "NEVER SAY NEVER". Takže v tomto duchu prosím berte i můj dnešní "anti-wish" post :).



P.S. Ještě mne neláká toto, ale totálně ULTRA-vůbec....:


P.P.S. a toto už je vážně poslední, nemám žádné racionální vysvětlení, ale kosmetika Yves Rocher, fakt néééé, to už raději Nivea nebo Indulona :)!

 
 
Co máte na svém "anti-wish listu" Vy ??? Nebo chcete vše?? :o))))) 

Krásné léto!









 

 

13 komentářů:

  1. Anonymní20/7/13

    Andrejko, zdravím! Opět jsem si krásně početla a zasmála - v některých věcech se opravdu poznávám moc dobře. Televizi zapínám snad jen k žehlení a to ještě velice nerada, ale u tv mi to jde jaksi líp od ruky, i když v poslední době radši pouštím muziku. Politické debaty absolutně nesnáším!!!! No a co se týče zázračných zeštíhlujících krémů, tak to mě nelákalo nikdy. Radši si jít zaběhat, zaplavat nebo na kolo a člověk má pak ze sebe mnohem lepší pocit, než se napatlat nějakým rádoby pomocníkem a svalit se na gauč :-). Pláže miluju, ale spíše prázdné, ale je mi fantasticky kdekoliv, kde si odpočinu a kde načerpám energii a je jedno, jestli u nás nebo v cizině. Taky jde spíš o lidi, kteří jsou se mnou. Zdlouhavé procedury v salonech mi nevadí, když výsledek stojí za to a když to absolvuji jednou za rok :-) ne-li déle. Krásný víkend a děkuji za bezva počtení! Pa Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, děkuji moc!!! Já právě také pouštím "bednu" jenom při žehlení, tedy pakli-že už není puštěna nekým jiným :D A souhlasím naprosto, že dovolená je hlavně o tom, s jakým lidmi ji člověk tráví, velmi dobrá poznámka!!! :)Přeji nádherné léto :)!

      Vymazat
    2. Anonymní22/7/13

      Jo a úplně jsem zapomněla napsat, že seriál Dokonalý svět je taky můj favorit! Hodně se u něj pobavím. Krásné léto!

      Vymazat
    3. Kéž by natočili pokračování, což??? To bych si fakt moc přála! :)

      Vymazat
  2. Anonymní20/7/13

    Hezky jsi to napsala.Mimo jiné Indulona modrá,olivová a měsíčková opravdu nejsou vůbec špatné,kolikrát mně zachránila modrá v zimě pleť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím!!!! Hlavně modrá indulona je špičková. Kamarádka, která pracuje v porodnici na neonatologii mi říkala, že jí mažou kvůli složení nedonošenečky. A příbuzní z Ameriky si ji nechají od nás z čr posílat. Je prostě nanahraditelná :)! A mám ráda nejen modrou i ty ostatní. A modrou Niveu používám min. 1x týdně na noc, na celý obličej. Děkuji moc za komentář a přeji krásné léto! :)

      Vymazat
  3. Anonymní20/7/13

    Jéé, Áji, tak to je teda až filosofická otázka k zamyšlení. Každý spíš přemýšlí co by chtěl.
    No já bych pro inspiraci zašla k tchýni a její povedené dárečky - ve stylu recykluji co se mi doma nehodí dám snaše, případně vnoučatům (!!) jakákoliv napodobenina čehokoliv - bonboniéra z Polska, napodobeniny parfémů, parfémy ze slev...atd.
    Ad tvé a-wish tak zrovna to krajkové prádlo jsi dam dala takové hnusné, ale jinak u mě taky nejvíc boduje bila-cerna-nude seamless klasika, nejvic od M&S a třeba vubec nechapu kdo nosi tanga.
    A těm zeštíhlujícím a dalším zázrakům taky nevěřím.
    Monika B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, tak to jsi mě pobavila :o)))))), vidím, že všechny "tchýně" asi recyklují :D. U nás se tomu říká "putovní bonboniera" :D. M&S má určitě nejlepší prádlo, které se dá normálně koupit. Ale zjistila jsem, že nevydrží zdaleka tolik, jako Victoria´s Secret (myslím při běžném praní, prádlo od VS vydrží 2-3 roky jako nové, což jsem u jiné značky nezažila). Také mám nejraději seamless, ale občas to prohodím nějakým "crazy" kouskem od VS Pink :). Děkuji za komentář a příspěvek k diskuzi!! :) A přeji Ti moc krásné léto! :)

      Vymazat
  4. Krásný den Ájo. Anti-wish list mne pobavil a přivedl k zamyšlení :-)

    Hned na prvním místě je společná věc: Padesát odstínů šedi.....málokterou knihu nedočtu, tuto jsem odložila po pár hodinách a považuji ji za literární dno, aniž bych patřila k puritánkám :-) Prostě škoda času!

    Na druhém místě jsou luxusní restaurace. Taky jsem pár takových podniků prošla a neba mě to! Upřednostňuji hezké restaurace s dobrým jídlem a příjemným personálem, kde se netváří kysele na přítomnost dětí, dětské koutky či prostor pro děti jsou pro nás velké plus!


    Televizi si též pouštím k žehlení a musím se tedy přiznat, že mám ráda tuzemské reality show. Občas to je velmi zajímavé. Nicméně když u nás běží telka, je v naprosté většině puštěna kvůli programu Óčko plus, protože milujeme kvalitní hudbu.

    Zázračné přípravky slibující zeštíhlení, zmizení celulitidy apod. jsou u mne na bodu mrazu. Už jsem velká holka, a tak vím, že nejlepší je prostě čistý kokosový olej, modrá indulona a bambucké máslo :-D

    Na krajkové prádlo mám stejný názor, a to včetně obliby VS. Často ale chodím lovit prádlo do HM a LINDEX.

    Na mani chodím jednou za tři měsíce, na pedi jednou měsíčně a ke kadeřnici jednou za dva měsíce...ale to z důvodu, že mou rukou by melír dopadl katastrofálně. Na kosmetice jsem nikdy nebyla.

    K mému anti-wish listu dále patří:
    oblečení a kabelky GUESS, shopping v tuzemských obchodních centrech, opalování v soláriu, umělé nehty, uměle prodloužené vlasy, napodobeniny Swarovski, kosmetika s parabeny, čínské fast foody, dovolená v Egyptě (jednou a dost!), tvrdý alkohol a levné víno, bílá lesklá kuchyň a moderní hranatý nábytek :-D

    Krásný den přeji všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!!! Super komentář, který mne fakt moc pobavil :o)))!!! Vidím, že jsem toho zapomněla ještě na hodně - Guess a jejich "kabelky" mi připadají jako "stylová smrt" :D, solárka, umělé nehty.... grrrrr a prodloužené vlasy.... se nechci nikoho dotknout, ale mít na hlavě "vlasy někoho jiného"... nevím :////// :D A ten moderní a nedej Bože ještě lesklý nábytek, tak to fakt nééééé :o))))
      Děkuji za tip na spodní prádlo Lindex! Na to se určitě podívám. HM má hezké, ale mně bohužel nějak nesedí a i ceny mi nepřipadají oproti "VSce" o moc výhodnější..... Krásný večer a díky, hezky jsem si početla!!! :)

      Vymazat
    2. PS. zrovna dnes jsem viděla v Sephoře speciální slevu mínus 30% na "zeštíhlující přípravky všech značek"... že by je nikdo nekupoval???? :D!

      Vymazat
  5. Tak ja jsem negativista uz dlouho, muj anti-wish seznam by byl hoooodne dlouhy. Jeste dodam, ze ten celosvetovy trhak (Padesat odstinu sedi) jsem pretrpela do 9 kapitoli a vic uz me to opravdu nebavilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jste ještě "statečná" čtenářka :D.... moje kamarádka, která si knihu půjčila a následně ji utopila v bazénu, teď brečí, že musela koupit novou, snad za 400,- Kč nebo kolik to "umělecké dílo" stojí :o))))!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.