Pages

3. 7. 2013

TAG - OUTFIT POST & VIDEO S KAMARÁDKOU

TAG: OUTFIT POST A VIDEO - S KAMARÁDKOU

 Krásný večer, snad užíváte konečně léto, se vším, co k němu patří! :)

Na pár dnů jsem se odmlčela, nikoliv snad kvůli plavkové sezóně, i když to samozřejmě, částečně také :o))).  Pustila jsem se totiž do něčeho, do čeho se mi tedy vůbec zpočátku nechtělo a to je produkce a  natáčení video postů...... Ehm, klobouk dolů před všemi blogerkami, které pravidelně videa produkují, protože kdo to nezkusil, nepochopí ....... :o)))).

Naštěstí už jako malá jsem viděla, když mne bral táta na natáčení, co přesně dělá scénárista, produkční, kameraman, osvětlovač, zvukař, maskérka, režisér, herci, byla jsem mockrát i ve "střižně" a v audio-studiu. Když to malinko přeženu, bloger, který produkuje videa, de facto musí zvládnout více méně všechny tyto úkony, což mne, přiznávám,  malinko zaskočilo :D. Když k tomu ještě doplníme funkci grafika a webmastera, částečně se přibližujeme k rozsahu činností, kterými se video bloger musí zaobírat.... Co dodat, prosím o shovívavost, některé technické detaily ještě musím doladit :)!

Dnes jsem si pro Vás připravila trošku netradiční post, je to TAG: Outfit post a video s mojí kamarádkou, o které jsem se již několikrát zmiňovala a kdo jste byl na "Beatypedia Make-up School" workshopech, tak jste tam Ayu viděly na živo :o))).

Jako "exteriér" pro náš TAG jsme si vybraly krásný zámeček v Lánech, který od dob T.G. Masaryka funguje, s menší pauzou..., jako jedno z oficiálních sídel "hlavy" našeho státu :).... Kdo jste tam nebyl, tak vřele doporučuji návštěvu, je to opravdu přenádherné místo. Součástí rozsáhlého komplexu je i malá botanická zahrada, najdete tam dokonce i včelí úly, jezírko
a domeček pro trpaslíky :).

Tak teď pár fotek a na závěr krátké video a á la "dvě pipinky na výletě" :o)))).

Začnu s outfitem, který má na sobě Aya:
tyrkysové šaty: C&A
zlaté žabky: F&F

Outfit kamarádky má antický "nádech" a nádherně ladí s jejími čokoládově hnědými vlasy a dokonalým obličejem. Protože nevlastním skoro žádné šaty a už vůbec ne dlouhé, uvažuji, že si budu do budoucna chtít rozšířit svůj šatník o kousek v podobném stylu.
VÍLA NA PALOUČKU :)
Můj outfit obsahuje trošku více položek :), a sice:
šaty (tunika) - Terranova
látková růže - New Yorker
bílé capri rifle - Retro Jeans
žabky - F&F (stejné jako kamarádka :)
kabelka - zeleno - zlatá, naprosto překvapivě jsem ji sehnala v Globusu!!!, je k nerozeznání od pravé kůže a i vzhledem k množství komplimentů, které jsem na ni dostala, to byl jeden z mých "nákupů století" :o)). V kabelce je  ještě jedna menší, vyndavací kabelka, která se dá nosit jako "crossbody" a její vnitřek je velmi prakticky uspořádán do různých kapsiček.
zlaté doplňky - mix různých značek

CESTA K TROPICKÉMU SKLENÍKU


 
ROZKVETLÁ LOUKA - IDEÁLNÍ MÍSTO NA RELAX :)




 
ROZKVETLÝCH RODODENDRONŮ JSME SE NEMOHLY NABAŽIT...



MŮJ NOVÝ ECO-HOUSE :O))

 Počasí nám vyšlo, navzdory předpovědi,  naprosto "zn. ideál" a užily jsme si spoustu legrace.....

Budu ráda, když mi dáte vědět, zda se Vám takový netradiční post líbí a zde je slíbené video:








Krásné letní dny všem :)






20 komentářů:

  1. Andrejko, super video!! :-) Moc jsem se pobavila (samozřejmě v dobrém :-D )!! Jste obě moc příjemné, jak na pohled, tak i po hlase ;-)
    A musím poděkovat za tip kamarádčiných šatů!! Jsou naprosto boží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkujeme, tak to jste nás hrozně moc potěšila! Šaty myslím v C&A ještě nedávno měli, tak jukněte :). Krásné léto!

      Vymazat
  2. Hanka Francová3/7/13

    Dobrý den Andrejko, tak jsem asi první, která jsem viděla Vaše video a chválím, chválím, chválím !!! :o) ....... těším se na další post ...... užívejte léta a sluníčka. Také se chystáme výletovat.

    P.S.: Moc se mi líbí ty žabky, já jsem je vždy nerada nosila, vadily mi, ale tyto se mi líbí a i bych je zkusila, ale nemůžu na ně jako na potvoru v TESCU natrefit :o(......no, třeba se mi ještě zadaří :o)

    Mějte se pěkně.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko, hrozně moc děkujeme!!! Nevěděla jsem, zda ty naše srandičky budou někoho zajímat a bavit, tak mám radost, že ano :)...

      Na ty žabky se zkuste podívat na F&F online, držím palce a přeji krásné léto!

      Vymazat
  3. Ahoj holky užasné outfity a video je pojaté velmi legračně nic škrobeného a to se mi líbí to je celý tvůj styl tak jen tak dáááál už teď se těším na další...krásné prázdniny Aje a Aye.super jako Pat a Mat takže se doplňujete ve všem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, díky moc!!! To jsi nás potěšila. Z Pata a Mata jsem chtěla použít úvodní hudbu, ale je na to Copyright, takže smůla, ale jinak by to myslím bylo výstižný :D.
      Užívejte léta, pa!

      Vymazat
  4. Anonymní3/7/13

    Ajo, co na to rict, te zeru.. pripominas mi Tanu Kucharovou :) Mej se..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji moc! Už mi to pár lidí řeklo, ale korunku na svý hlavě jsem zatím neviděla :o)))), né legrace, děkuji za kompliment jako hrom!!

      Vymazat
  5. Anonymní3/7/13

    Ajo a muzu se zaptat, co mas za auto? Ja celou dobu myslela, ze je to Seat :) podle fotek na mmb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, když přijde na auto, tak věřím jedině Němcům! :o))), již podruhé jsem si pořídila VW a můžu všem jedině doporučit :)!

      Vymazat
  6. Anonymní3/7/13

    Ahoj holky,fakt povedené video. Klobouk dulů, před Vámi. Tleskám...Marta K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkujeme hrozně moc!!! Hezké léto Vám přeje Pat & Mat o)))!

      Vymazat
  7. Anonymní3/7/13

    líbííí :-) a ty jo...ta kabelka vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mooooc! :) JJ, z kabelky mám fakt radost, asi jí použiji na TAG: What`s in my handbag.... Bohužel, od té doby, kdy jsem jí koupila, tam pravidelně monitoruji sortiment a už jsem nic hezké neviděla :(

      Vymazat
  8. Moc pěkné fotky, nemužu si pomoct, ale vypadáš jako Dara Rolins trošku v obličeji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, děkujeme Ti moc za milý komentář! :) No víš..... já jsem Dara :D, néééé sranda samozřejmě :o))), krásný léto! :)

      Vymazat
  9. Anonymní3/7/13

    Andrejko,super video,fotečky a prostě vy obě jste super kočky. A ty jsi teda pěkné éro:-)a tak to má být.
    Moc vás holky zdravíme i malou předškolačku,které posíláme moc pusinek a přejeme krásné a pohodové prázdniny! Verča a Nikča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, moc děkujeme :o)))), předškolačka také zdraví a přejeme nádherné léto!!! :)

      Vymazat
  10. Jéééé,to bylo pěkné video,zdravím vás ženský;-).Jste obě velice příjemné,pěkně se na vás dívá a poslouchá vás.Kdyby bylo takových příjemný videí více,nezlobila bych se:-))))).Ale chápu,že je s tím určitě moc práce.
    Andrejko mám dotaz.který se teda netýká tohoto postu,ale snad to nevadí.Minulý týden jsem konečně u nás našla obchod,kde prodávají ajurvedské čaje.Koupila jsem zatím dva-Nimba a Nagara(mimochodem žádná lahůdka to teda není,ale snad si zvyknu:-) )a chtěla jsem se zeptat,zda je můžu pít dle libosti,klidně více druhů během dne,nebo se musí dát nějaká kůra,třeba měsíční.Na to jsem se zapomněla nějak v bioobchodě zeptat.Ještě dokoupím ten na očka;-).
    A tak vám chci poděkovat za tip na vodělodolnou řasenku od Essence-stála pár korun,vydržela návštěvu aquparku,akorát ta práce s odlíčením.Ale s tím jsem počítala.MOc díky.
    Mějte se krásně.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, MOOOOC děkujeme!!! Videí bude určitě víc.... máme natočeno, jen to zpracovat, (detail) :D!
      Ty čaje je lepší pít max. 2 druhy denně a to s min. 2-3 hodinovým časovým odstupem... jak říkala moje babi, "méně je někdy více" :)). Pokud má člověk nějaký akutní problém, tak je nejlepší pít jenom jeden druh a to 3-4 denně max., ideálně půl hodiny před jídlem.
      Mám velkou radost, že řasenka Essence posloužila! Krásné léto! :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.