Pages

17. 8. 2013

SUMMER OUTFIT POST - WHITE & GOLD

LETNÍ OUTFIT POST - BÍLÁ & ZLATÁ

 

 Krásný letní večer,

dnes mám pro Vás inspiraci na jednoduchý, letní outfit, vhodný třeba i pro slavnostnější příležitosti, jako je například "beach party" :) nebo oslava narozenin. Základní barevnou kombinací je smetanová v kombinaci se zlatou. Moje babička mi, když jsem byla malá říkala, že bez "klobouku není žena oblečená".... hodně dlouho jsem nechápala, co tím myslela :))). Vhodně vybraný klobouk udělá i z obyčejného outfitu outfit výjimečný (třeba s tím někdo nebude souhlasit, ale pokud klobouky nenosíte, někdy to zkuste a uvidíte ten pocit ... :).

Jen pozor na to, aby výsledek nebyl moc usedlý, nic proti "lady look-u", ale s mírou :). Jako protipól k tomuto stylu jsem volila spíše dívčí účes, zapletený cop na jednu stranu, což je můj favorit už nejméně 8 let.

Na sobě mám:
šaty - Jennyfer
klobouk - ISNAR
boty - CAPARROS
kabelka - F&F

doplňky:
náušnice - Tie Rack
brýle - Christian Dior
náramky - sbírka různých značek

líčení:
pěnový make-up - Essence
pudr - YSL
bronzer - Dermacol, krajková tvářenka č.4
rtěnka - Maybelline č. 422 Coral Tonic
podklad rtěnky - konturka MUFE 16a - AQUA Lips
laky na nehty - Miss Sporty Quick Dry - zlatý 512, oranžový 461

Ještě poznámka k lakům na nehty, značka Miss Sporty nepatří k mým favoritům, nicméně tyto konkrétní laky "Quick Dry" vřele doporučuji, nejen, že opravdu rychle schnou, ale i dlouho vydrží a za cenu 29,- Kč udělají skvělou službu.







 Budu ráda, když mi dáte vědět, zda se Vám outfit líbí a jestli někdy nosíte klobouky?? :)

20 komentářů:

  1. moc Vám to sluší Andrejko.... s kloboukem dokonalé...., vlastním pár klobouků.. jen popravdě letošní léto jsem vyšla s kloboukem jen jednou....na kafíčko s kamarádkou...:)...,na zahradě..to se odvážu...a k sekačce se vyladím i s různýma pokrývkama hlavy ...:)
    krásný víkend přeji ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, moc Vás zdravím a děkuji!! :) S tou sekačkou jste mě pobavila :D Podle fotek si myslím, že Vám kloubouky určitě sluší, jako ostatně většině žen, jen nám možná chybí trošku odvaha :). Líbí se mi moc doba 30.let, kdy klouboučky byly normální a také bylo normální, aby chlapi otevírali ženám dveře a spousta dalších věcí, které zmizely, neznámo kam... :). Krásné léto a ještě jednou moc děkuji !!! :)

      Vymazat
  2. Anonymní17/8/13

    Tu kabelku z FaF ti už dlouho upřímně závidím :D Klobouk krásný, šaty krásné - mmch, jaké se pod ně nosí spodní prádlo? ;-) Odpověď "žádné" nechci slyšet! Akorát bych maloulinko zredukovala náramky, vyhodila dřevěné ve prospěch kovu a lesku. Njn, klobouky bych ráááda nosila, i myslím, že mi celkem sluší... Ale když už někam vyrážíme, snažím se ladit i s partnerem. a to bývá oříšek. On nejraději v tričku+džínách a za ním cupitá lady v klobouku. Uf. Pěst na oko aneb toho pána neznám. Donutit převléct? Nemožné.
    Ahoj Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuji! :) Spodní prádlo Victoria´s Secret Seamless, ale může být samozřejmě jakékoliv jiné "seamless". Provoz "na ostro" fakt nevypadá dobře :D v těchto šatech :))) Souhlasím, že náramky by se daly vybrat i jiné, ale šla jsem na beach party, takže jsem nechtěla být totálně glamour, ale trošku odlehčit styl... Ohledně našich drahoušů je docela dobré řešení pořídit nějaké světlé rifle, bílé nebo smetanové, k tomu kvalitní pásek a košile, hotovo :D. No ale hlavně, aby měli pocit, že to byl "jejich" nápad :)))). S prcky je to podstatně jednoduší :D! Krásné léto!

      Vymazat
  3. Moc pěkný outfit! Jinak já klobouky nenosím, protože mi nesluší :D

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Lucy! :) Zatím jsem našla slušivý klobouk skoro pro všechny kamarádky, ale chce to chvíli hledat... také byly doby, kdy jsem si myslela, že mi nesluší na hlavě nic, možná ani ta hlava ne :D! Krásné léto :)!

      Vymazat
  4. Andrejko, moc krásné. Vše dokonalé, já nemám výtky. :o) Jsi nádherná a vše ostatní Tě jen krásně doplňuje. Za mě 1 desetkrát podtržená. :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti, děkuji tisíckrát, to je tedy Kompliment :o))))!!! DÍKY :)!

      Vymazat
  5. Dobrý den Andrejo, krása, šaty nádherné - přesně můj styl. Klobouky jsem zatím nenašla odvahu nosit. Ale co mě zaujalo nejvíc jsou boty. Takové sháním celé léto a nic. Koupila jsem si kdysi podobné u Bati a ty dosluhují. V obchodech mají sice hezké, ale letos všechno na obr platformách nebo korek a sláma. Vaše boty jsou dokonalé!
    Krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, děkuji hrozně moc za milý komentář!!!! :) Ohledně bot Vás asi úplně nepotěším, protože jsem si je koupila v usa.... , ale věřím, že něco podobného určitě seženete na internetu :).

      Krásnou neděli! :)

      Vymazat
  6. Nádhera, moc Vám to sluší, Andrejko, a ty boty jsou naprosto úžasné. Jste kočka. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Evičko! Je fakt, že tyto botky miluju! :) Krásnou dobrou noc!

      Vymazat
  7. Andrej, jsi nádherná, šaty boží, kloubouk Pecka!!! Mandlová s Baarovou by mohly závidět!!! Papa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji MOOOC!!! :) Mandlová a Baarová jsou mé dětské "idoly" :)), takže mne velmi potěšilo! :)
      Krásné léto!

      Vymazat
  8. Andrej, ty šaty jsou naprosto náááádherné:-)
    Kde že jsi je kupovala?????:-)))))
    Klobouk Ti moc sluší...já bych to ale na hlavě nesnesla. Já ani na lyže nenosím čepice - to už fakt musí být strašněj mráz, abych si na hlavu něco narazila:-)))
    A jaká byla dovča?Nás teprve čeká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, šaty jsou z Jennyfer (je to napsané v článku :), kupované s velkou slevou, tzn. velká radost :D. Čepice jsem dřív také nemusela, ale odpor k mytí vlasů byl ve výsledku větší, než odpor k nošení čepic a klobouků :D, obzvláště v zimě :o))))! No měli jsme se pohádkově, určitě udělám nějaký článek zde :). Krásně si užije dovču!!!! A moc díky! :)

      Vymazat
  9. Anonymní20/8/13

    Andrejko, za mě boty a náramky ne-e. Klobouk je pecka, musí se ale umět nosit, narovnaná záda a malé krůčky - pak je to "za dámu". Sluší Vám velice, i když si myslím, že Vám by slušel na hlavě i hrnec. :-) Super! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc, s tím nošením máte pravdu! :) Krásné léto! :)

      Vymazat
  10. Anonymní24/8/13

    Very beautiful outfit ;) Amazing dress

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní27/8/13

    Moc sluší! Kočka jako vždy.... líbí se mi náramky..boty...ale úplně nejvíc brýle...jsou luxusní, chic a naprosto peckovní..!!!
    Péťa

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.