Pages

1. 8. 2013

SUMMER OUTFIT POST - TURQUOISE & BEIGE

LETNÍ OUTFIT POST - TYRKYSOVÁ & BÉŽOVÁ

Léto se nám bohužel přehouplo do 2. poloviny a dlouho jsem nevkládala žádný outfit post, tak to dnes doženu. Přišla mi spousta vzkazů ohledně šatů, které mám na sobě ve videu "Červencové tipy I.", takže zde je máte :). Zároveň si říkám, že když už je 1.srpna, asi bych měla vložit i video "Červencové tipy II. :)....  Snad se mi podaří ho přes noc nahrát :). Mimo jiné se v něm dozvíte i něco o bělení zubů, což je další častý dotaz, takže Vám odpovím takto "hromadně" přes video, ať víte co a jak :).

Děkuji moc za Vaše emaily a vzkazy a omlouvám se, že nejsem schopná na všechny odpovídat a reagovat, protože odepíšu 10ti z Vás a dalších 10 vzkazů či emailů mi mezitím přistane. Čímž Vás nechci vůbec odrazovat od toho, abyste mi psaly :), jen prosím, otázky pište spíš do komentářů, aby si odpovědi mohly dohledat ty z Vás, které mi pak třeba stejnou otázku napíšou na FB do vzkazů 5x :))).

Zde již outfit, ke kterému bych na úvod řekla, že mám na sobě, bez přehánění, boty na nejvyšším podpatku (klínu), jaký jsem kdy v životě obula. Slyšela jsem v poslední době často, že "nosím málo podpatky", takže "když už, tak už" :D. Boty jsou vysoké skoro 15cm, a když je nosím, měřím  190cm :o))), což je fakt zvláštní pocit :).



Outfit jsem ladila do béžovo - tyrkysovo - zlatých odstínů, s tím, že šaty jsou v reálu více tyrkysové a mají mírný lesk. Pořídila jsem je ve slevách v obchodě Bershka, za neuvěřitelných 299,- Kč a jsem z nich fakt nadšená. Perfektně mi sedí a dostala jsem na ně spousty komplimentů (i od žen, což je zásadní, komplimenty od chlapů beru s velkou rezervou....a ještě je dělím 5, mínus 10, jak by řekla moje kamarádka Leník.....).

Pásek je z Manga, kožený, ze zimní kolekce, protože jsem ho kupovala se záměrem nosit ho přes zimní šaty, tudíž je mi v létě poněkud "větší" :).... nicméně se mi moc líbí a věřím, že ho budu nosit ještě hodně dlouho, protože mne prostě baví.
 U doplňků se řídím heslem "méně je více". K výrazným náušnicím nikdy nenosím řetízek nebo náhrdelník a naopak. Zlaté odstíny klidně míchám s "růžovo-zlatou", líbí se mi, když barvy vytvářejí efekt "melírů".




Kabelku už jste na blogu asi viděly tisíckrát, protože je jako stvořená ke kombinování s čímkoliv. Vejde se do ní spousta věcí a ještě hodně místa zbyde :)...
 

 Když se někde vyskytne Créme Brulée, prostě neodolám, je to můj nejoblíbenější dezert.... Na vysedávání po kavárnách nemám moc času, ale když už je volný den, maximálně si ho užijeme :).




PS. zapomněla jsem na boty,  u kterých jsem původně začala :).... koupila jsem je v CCC, ve slevách, za 470,- Kč. Víc bych za ně určitě nedala, i když jsou velmi kvalitní, protože příležitostí k jejich nošení moc nemám.... a navíc, nerada jsem "nejvyšší" :D.



Dobrá zpráva na konec... ještě polovina léta je před námi!!!! 
Jaké máte na srpen plány a co v těchto krásných, slunečných dnech nosíte nejraději?? 

Krásné dny všem!!! :)

21 komentářů:

  1. Ahojky chci se zeptat po jaké době ti na serveru blogerky.cz zveřejní článek? Já vím asi hloupý dotaz ale vkládala jsem jej včera a ještě jej nezveřejnili :( Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, počítej s tím, že na schválení příspěvku mají tak 24h, jestli jsi ho vkladádala včera, tak v průběhu dneška by Ti ho měli autorizovat :)

      Vymazat
    2. PS. Společnice, tak mám čerstvou zkušenost s publikováním. Po sepsání článku mi ho publikovali za přesně 8 hodin. Ale pokud v něm cokoliv změníš, jako to bylo v mém případě, článek se Ti vrátí do statusu "koncept" a na schvalování čekáš znovu. Jakmile změníš byť i jedno písmeno, už je i z publikovaného článku znovu koncept. Pokud Ti schvalují článek takhle dlouho, netuším, jaký k tomu mají důvod. Každopádně, já jsem úplně hotová z jejich textového editoru, pidi-okénka na psaní a krkolomnému nahrávání fotek, kde pak složitě musíš dolaďovat jejich pořadí. Psala bych pro něj častěji, ale tohle mne vždy spolehlivě odrovná :D. Hodně štěstí!!!

      Vymazat
  2. Anonymní2/8/13

    Ajo, moc krásná kombinace, musím chválit, vytknout není co :-)Zvolené barvy ti opravdu sluší. Krásné léto Tobě i N. přeje Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, děkuji hrozně moc! :) Krásné léto!

      Vymazat
  3. Ájo, megakočka, sluší ti to moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji tisíckrát, pochvala od Tebe je jako "olympijská medaile"!!! Krásný letní den! :)

      Vymazat
  4. Tak nevím asi se jim můj článek nelíbil nebo se jim nelíbím já :D i když byl publikován 1.8 stále nebyl zveřejněn, článek jsem normálně napsala a dala publikovat asi jsem udělala něco špatně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je tedy zvláštní, do 24 h by Ti měli publikovat. Ale je léto, tak bych asi ještě chvíli počkala... Nebo se podívej, kdo z blogerek publikoval v poslední době a zkus se na to zeptat, poradí Ti nejlépe :).
      Krásný den!

      Vymazat
  5. moc Vám to sluší Andrejko.... velká kočka..., minulý víkend jsme strávily s Kájou v Praze...jely jsme na koncert Hugha L. /dr. House/ .... supr zážitek...a samo co v těch vedrech v Praze...z klimatizovaného auta rovnou do klimatizovaného shopu :)..vydržely jsme tam dlouho:)... s nákupy spokojeny... samo Sephoru jsem neminula ..milý prodavač čokoládově opálený... reklama na vlastním těle :)odcházela jsem se samoopalovákem od VITA LIBERATA i s nanášecí houbou.... žádný čmouhy !!!...doporučuji, krásný víkend Všem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, hrozně moc Vám děkuji!!! A mám obr radost, že máte s Kájou takové hezké léto a společně navštěvujete takové akce!! Je fakt, že jak jsem normálně spíše proti tahání dětí do nákupních center, tak v tomto počasí mi to naopak připadá dokonce "zdraví prospěšné" :D!
      Sephoru s čokoládovým pánem známe :), protože jsem tam byla s Nikčou a při odchodu se na pána dlouze zadívala, (a to už by se ve mne krve nedořezal, čekala jsem nějakou netaktní a hlasitou otázku ...) a malá překvapivě pánovi říká "máte hezký účes" :o))))))!! Venku jsem se smála nahlas :D. Na samoopalovák Vita Liberata juknu, tuto značku neznám a aplikátor s houbičkou zní fakt dobře :).
      Děkuji moc a zdravím Káju, užívejte holky léto!!!! :)

      Vymazat
    2. díky Andrejko... k tomu samoopalováku s pumpičkou... Vám ten čokoládový muž doporučí :) nanášecí rukavici... je to fajn :)
      Dnes bych potřebovala "něco" doporučit na namoženou sedací část těla...:) byla jsem včera po 30letech na kolech s manželem a rovnou 40km..., ale dobrá čistička hlavy !!!Tak to stálo za to...
      jinak naše dítě má 2.9. už 18 svíček na dortu...tak shop je její velké hobby... po kom to má???

      Vymazat
    3. Laďko, nemůžu uvěřit, že už budete mít 18!!! svíček! To je fakt síla, jak to letí!
      No dopadla jste ještě dobře, já si dát 40 km v tomto počasí, tak už nežiju :D:D.
      Holky mějte se krásně, papa!!
      PS. 2.9. se mi bude dobře pamatovat, to mají Adélky svátek! :)

      Vymazat
  6. Anonymní3/8/13

    Andrejko, nádherná od hlavy až k patě. Boty vám dělají ještě luxusnější nohy (a to je máte hooodně krásné). :-D Odstín šatů lichotí opálení, kabelku obdivuji už dávno, doplňky bomba!! Jen - ne podpadky, ale podpatky. Nosí se pod patou. A to myslím v dobrém. :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moooc!!! Hlavně tedy za upozornění na šílenou chybu :D, už to jdu opravit, hrůza :D. Krásný letní den!!! :)

      Vymazat
  7. Anonymní10/8/13

    Andrejko a z těch bot jsem tak "vyřízená", že jsem si je dnes v OC Olympia v Plzni koupila též. :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, tak to mám radost, že jste si udělala radost! :) A v jaké barvě?? Taky béžové? Mně se líbily i korálové a černé, ale musím se krotit :D. Krásné léto :)!

      Vymazat
  8. wau krásne šaty. Krásne si to zladila opaskom a tie boty sú užasné. Vobec nevyzeráš, že máš s nimi tolko cm. Inak máš pekný blog, tak si ta pridávam do sledovania :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, moc děkuji!! To jsi mne uklidnila, že nevypadám jako žirafa :D. Děkuji za pochvalu blogu, nápodobně, byla jsem u Tebe na návštěvě, jak jsi asi viděla, budu Tě číst pravidelně, máš super posty :), krásné léto!!

      Vymazat
  9. Na tvůj blog jsem narazila až teď. Nechápu :-) Moc ti to sluší, jsi mi sympatická a i já podpořím tvou beautypedii svým sledováním /i když na ty čísla moc nejsi ;-) /. Přeji krásný den!
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, děkuji, to mne hrozně moc potěšilo!!! :) Krásné, ještě stále letní dny!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.