Pages

25. 8. 2013

VIDEO - SUMMER SHOPPING SPREE

VIDEO - LETNÍ NÁKUPY  

Moc Vás všechny zdravím :),

počasí nám dnes ukázalo svoji méně přívětivou tvář, takže jsem se rozhodla, že prohodím pořadí plánovaných příspěvků a namísto "suché recenze" raději vložím video. Možná se Vám bude, v průběhu upršeného odpoledne líbit více, než "suchá" recenze :D.

Děkuji předem moc za Vaše komentáře a určitě mi dejte vědět, kam chodíte Vy nejraději na nákupy a jestli Vás nákupy ve slevách baví anebo ne?? :)




PS. dejte mi prosím vědět, jestli se Vám tato kratší videa líbí více, než ty předchozí, "celovečerní" filmy???? :D Díky!!!


Krásné, stále ještě léto!

 


11 komentářů:

  1. Ahoj Andrejko,
    já vždy pod průhlednou záminkou vyrazím na slevy, kde se koupím jedno tričko a ostatní v nové kolekci, nějak mi to v těch slevách nejde :-)
    Ale letos jsem byla překvapivě úspěšná a to hlavně na Šestce, kde jsem v Timeoutu a mém oblíbeném Orsay, našla super poslední kousky ve velikosti 34. A slevy byly 50-70% a u pokladny jsem zjistila, že na víkend jsou ještě vypsané další slevy 20 %, paráda :-) A co se týká New Yorkeru, tam já moc nechodím,ale kamarádka mě tam poslala pro "push-upky" a musím říct, že jsem byla nadšená. Pořídila jsem několik krásných soupraviček za super ceny a plavky asi za 380 Kč a dělají "dekolt" :-)
    Minulý týden ale na Arkádách už navážely podzimní zboží, tak mi bylo trochu smutno :-(
    Jinak Tvoje bílé a tyrkysové šaty jsou krásné, byla jsem se ještě v Berschce podívat a nic. Tak příště. FF je také moc dobré, dřív jsem tam kupovala jenom pro děti a teď jsem zabrousila i do dospělého a basic trička jsou bezvadné!
    Těším se na další článek nebo video a přeji krásný zbytek prázdnin :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, děkuji moc a gratuluji k super-výhodným úlovkům!! :) Myslím, že hezký kousek se dá najít v úplně každém obchodě, včetně New Yorkeru. Baví mne mnohem více kombinovat věci různých značek. Být od paty k hlavně oblečená v jedné značce mne "neba" a podle mého osobního názoru to není ani nijak extra "chic"... :)
      Krásný zbytek léta! :)
      Ps. děkuji za tip na spodní prádlo v NY, určitě se ráda podívám! :)

      Vymazat
  2. Anonymní26/8/13

    Dařilo se mi v Espritu - svetříky s luxus složením: vlna, kašmír, angora ze 40 eur na 299,- Kč. Oh lala! taky nějaká basic trika a tílka, no paráda. A vlezla jsem do Camaieu a Newyorkeru, což jsem považovala za hadrárny, a teda příjemné překvapení se konalo. Jo, hadry leží všude, ale mezi tím chic kousky - třeba slušivá béžová bundička 1290,- a ja ji mám za třistapade. No zásobila jsem se řádně, taky ještě v Lindexu, pro ten mám nějakou slabost. :-)

    Jo, videa - pro mě ideální délka 15 minut. Myslím, že to je přijatelná délka (i pro ty z nác, s mega pomalým připojením)a za 15 minut řekneš vše odstatné a vyhneš se balastu a vycpávkám.

    aHOJ Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuji!!! S délkou videí určitě souhlasím a děkuji moc za tip na Esprit kašmírové svetříky, to se fakt ráda podívám :)!! Krásné léto!

      Vymazat
  3. Opět skvělé videjko já je prostě hltám bez dechu ,jen tak dál věci jsou moc hezké jsi překrásně nalíčená takže dej nějaký návod jak na to...děkuji pozdravy Nikče pa pa alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ali, děkuji hrozně moc!! Určitě tip na líčení dám a to brzy :). Mějte se krásně!!
      PS. pozdrav vyřídím, děkuji! :)

      Vymazat
  4. Anonymní27/8/13

    Andrejko jste nádherná žena ! Nakupování ve slevách je super , ale nejvíc se mi líbil odstín vaší rtěnky copak je to zač ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji hrozně moc!! Ta "rtěnka" je novinka od Astoru, Soft Sensation Lipcolor Butter, naprosto fantastický produkt, kterému chci věnovat samostatnou recenzi. Dle mne nej produkt na rty, ze všech novinek v letošním roce. Ve videu mám oranžový odstín 005 Pretty Poppy :). Krásný večer!

      Vymazat
  5. Anonymní29/8/13

    Super video, zase a opět obdivuji Tvé nalíčení...:-) ke slevám, my z konce republiky můžeme jen tiše závidět, Praha je prostě Praha, ale konečně mi končí po téměř 6 letech mateřská tak budu mít více času pro sebe a už se nemůžu dočkat, jak vezmu obchody útokem! Určitě se vyplatí vyrazit minimálně do krajského města (tady u nás Ostrava)než nakupovat v místních buticích značky "Made in Poland" :-D ještě jednou díky za tipy!!
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji hrozně moc! Co se týká oblečení, souhlasím, že větší města nabízejí více možností. Na druhou stranu, já měla včera zase "zážitek roku" ve fantastické drogérii Betty v Kopřivnici, kde jsem konečně sehnala odstín 011 Feeling Feline novinky od Astoru - Soft Sensation Lipcolor Lipbutter. Neměli ho v Praze cca na 7mi místech, dokonce ani v Novém Jičíně, ale moje oblíbená "Betty" nezklamala. Kromě toho, na S Moravě se dají sehnat i super přípravky na melíry a také klasická česká kosmetika, včetně mého milovaného Apika, na které v Pze nenarazím :)! Krásné, stále ještě léto :)!

      Vymazat
  6. Kratší videa jsou rozhodně lepší, člověk se u nich nestačí nudit...když už natočíš hodně dlouhý zkus z něj raději udělat dvě:)

    Mimochodem ty modré šaty jsou mooooc krásné!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.