Pages

21. 9. 2013

77 SHADES OF...... W7 - NAVY BLUE- LIME

77 ODSTÍNŮ...... W7

aneb TIPY NA LÍČENÍ A RECENZE PRODUKTŮ....


Krásnou sobotu všem :),

když jsem zde na svém "anti-wish" listu uváděla populární knihu 50 Shades of Grey, věděla jsem, že není důvod zabývat se 50-ti odstíny, když jich mohu mít 77 :))). (pro méně chápavé, či dočasně si sedící čtenáře na vedení, toto je prosím vtip, haha..).

Jdu Vám dnes představit další "intelektuální knihu" :o))))) a to 77 Shades of W7. Já zkrátka od malička miluji barvy a malování a celé dětství jsem se doslova "prokreslila" až do puberty, kdy jsem chtěla jít studovat obor restaurátorství a konzervátorsví a škoda jen, že mne tenkrát nevzali, mohla jsem být dnes možná o něco lépe "nakytovaná" :D.

Mnoho let jsem se držela konzervativních (asi proto, že mne nevzali na to konzervátorství :D) odstínů, ale protože líčím čím dál více lidí, bylo pořízení nějaké totálně barevné, crazy paletky, nutností.

Protože mi bylo jasné, že "výstřední" barvy nebudu používat každý den, hledala jsem co nejvyšší kvalitu za rozumnou cenu a toto své přání jsem si splnila v eshopu Galaxie Přání.

Na www.galaxieprani.cz mne upozornila kamarádka a já nevycházela z údivu při prohlížení sortimentu tohoto eshopu. Doslova téměř vše, co znám ze zahraničí a nedá se v ČR sehnat nebo velmi složitě, jsem našla v tomto koutku splněných kosmetických snů :)! Velmi se mi líbilo, že eshop nabízí nepřeberné množství vzorečků a mini-balení za symbolickou cenu, ve velikostech, které Vám vydrží na několik použití.

Kromě několika BB krémů, jsem zde narazila na vzorek slavné vlasové masky AUSSIE 3 MINUT MIRACLE RECONSTRUCTOR, po které jsem prahla už delší dobu, ale měla obavu si ji pořídit v plné velikosti. V sortimentu eshopu najdete úžasné a obtížně dostupné značky jako např: Urban Decay, MUA, W7, DAINTY DOLL, PHYSICIANS FORMULA, VIVO, NYX, REVLON, CARMEX, JOHN FRIEDA, MISSHA, LIOELE, MANHATTAN (jež zmizel z obchodů, neznámo kam..), TONY MOLY, ETUDE HOUSE a mnoho dalších, včetně úžasných štětců REAL TECHNIQUES

Úplně největší překvapení následovalo, když jsem objednávku odeslala a ozvala se mi přímo paní majitelka! Žádný automatizovaný software pro eshopy, ale opravdový člověk :)! No a další, pro mne veliké  a naprosto nečekané překvapení bylo, když mi paní majitelka skvěle poradila a evidentně bylo znát, že má osobně vyzkoušené snad všechny produkty ze sortimentu. S takovým přístupem jsem se za celou dobu, kdy nakupuji on-line, setkala pouze u dvou prodejců na Mimibazaru a pak už nikde. Pokud máte skvělou zkušenost s nějakým českým e-shopem, budu moc vděčná za případné tipy! 

Balíček jsem měla bleskově, do dvou dnů doma a můj nákup rozhodně nebyl poslední. Oceňuji moc přístup, kdy se prodejce nesnaží za každou cenu "prodat", ale zákazníkovi ochotně a odborně poradí. GALAXIE PŘÁNÍ si opravdu více než zaslouží označení "STAR STORE"!

Paletku mám již nějakou dobu doma a prakticky každý den ji používám nebo použiji v kombinaci s jinými stíny. Balení je plastové, elegantní černé, s praktickými "okénky", tzn. vidíte, kde jakou barvu hledat. Každý odstín má své označení, které je napsáno na průsvitné fólii, jež izoluje stíny od horního víka. V liště horního víka je zabudované i úzké zrcátko, to jsem za celou dobu ale ani jednou nepoužila, nicméně, je to hezký detail.




Jako první inspiraci na líčení přináším variantu "námořnická modrá - limetka", je to kombinace barev spíše pro slavnostnější líčení a já jsem jej ještě doplnila o techniku "dvojí linky", na které jsem použila úžasné gelové linky L´Oreal. Skvěle se s nimi pracuje a mají úžasný štěteček. Obvyklá PC je cca 300,- Kč, ale v DM jsou nyní zlevněny na 199,- Kč. Pokud ještě stihnete akci "sleva 25%" na některé značky, dostanete se, jako já, na fantastickou cenu 150,- Kč za tento super produkt. Šteteček, který je k linkám přiložen je jedním slovem božský, daleko lepší, než všechny "profi" štětce na linky, které vlastním.

Pojďme se podívat detailněji na paletku stínů W7:
  • balení : hezké, praktické, uzávěr pevně drží, zpočátku mi dalo trošku práce paletku otevřít, ale    po několika použitích se uzávěr tak akorát "rozchodil" :)
  • přiložené aplikátory jsou klasické, pěnové, tzn. více méně nevyužijete, jsou ale fajn, pokud stíny použijete "na mokro"
  • odstíny - v barevném spektru převažují spíše teplé odstíny, v poměru ke studeným, odhaduji tak 3:5. Paletka obsahuje jak vysloveně matné odstíny, polomatné, tak i odstíny s decentím leskem či shimmerem...
  • konzistence: máslová, stíny jsou nadprůměrně dobře pigmentované, i když jsem u některých odstínů zaznamela rozdíl. Stejně jako např. stíny MAC jsou jiné, odstín od odstínu, podobně je na tom i tato paletka, některé odstíny se určitě blíží kvalitou a pigmentací k top značkám
  • některé odstíny trošku práší, ale ne všechny a tyto barvy jsou přímo ideální na "mokrou" aplikaci, kterou jsem zčásti použila i já na líčení, které je na fotu
  • výdrž: pod líčení používám prakticky vždy bázi Urban Decay, takže tento paramentr asi nemohu objektivně posoudit, jelikož báze UD je naprosto nepřekonatelná..a i na hypermastné pleti stíny vydrží celý den jako přibité...





Odstíny, které jsem použila: 11, 52, 41, "limetkový koktejl" jsem namíchala z 21, 43 a 55.


Můj závěr: stíny rozhodně doporučuji a hodnotím 4 srdíčky z 5ti, protože 5/5 má ode mne například Urban Decay anebo Dior. Tyto stíny bych srovnala například s MAC (pominu-li jejich top, nejpovedenější odstíny).






K líčení a konturování pleti jsem  použila: jako vždy podkladovou bázi Benefit POREfessional, úžasný make-up Lancome Teint Idole Ultra 24h, který patří mezi mé stálice z množiny high-end make upů, pudr Stay Matte od Rimmelu (který jste už viděli milionkrát zde i na jiných blozích).

Fantastická tvářenka, na kterou bych chtěla upozornit, je od MAC, v odstínu Melba. Co je na této tvářence výjimečné? Jedná se o úplně neutrální, béžově - meruňkovový, matný odstín, který není ani "do oranžova" nebo "do růžova", hodí se snad úplně ke všem druhům líčení a barevným typům pokožky. Kromě skvělé pigmentace je pozoruhodná i výdrž.

Této tvářence dávám ocenění nejvyšší, tj. pět srdíček, ovšem neodpustím si úlevný komentář, že obsluha v MAC by ode mne dostala asi horší hodnocení, než nejhorší kosmetický výrobek, jaký jsem kdy zkusila :(.  Nejen, že si "podavačky" neváží zákazníka, jsou nepříjemné, nafrněné a neochotné. Kromě toho rozdávají rady, ze kterých je patrné, že svému oboru rozumí asi tak,  jako "koza petrželi". Obávám se, že se bohužel nejedná o "smůlu", ale firemní standard, neboť se stejnou ne-kvalitou obsluhy jsem se setkala na různých prodejních místech této značky. Moc ráda bych Vám poradila,  u koho MAC příjemně a s dobrým pocitem nakoupit, ale fakt nevím.... Pokud o někom milém, lidském a kompetentním víte, tak hned sem s tipem :)!!








Závěrem NEJLEPŠÍ ROZJASŇOVAČ NA SVĚTĚ!! Alespoň pro mne! Jedná se o značku MUA - Undress Your Skin, kterou jsem rovněž zakoupila  na Galaxii Přání, a to za neskutečně dobrou cenu, tuším, že to bylo něco okolo 150- 160,- Kč, nevím již přesně, ale pokud by to někoho zajímalo, nechť jukne na eshop.

Kapitola "ROZJASŇOVAČE s.r.o." by vydala nepochybně minimálně na jeden, ne-li o mnoho více postů. Takže to vezmu stručně. Vyzkoušela jsem snad vše, co se v této kagerii nabízí, a to jak z kategorie exkluzivních značek typu NARS, CH.Dior, Chanel, Benefit, tak z nabídky levnějších,  profi brandů, konče tím, co nabízejí drogérie.

Udělám dlouhý příběh krátkým. Žádný z rozjasňovačů mi nikdy nevykouzlil tak nádhernou, průzračnou a zářivou pleť jako právě tento. Pleť mám mastnější, takže jsem většinou po pár hodinách vypadala jako "kus špeku" :D. Na rozdíl od všech ostatních rozjasňovačů, které jsem vyzkoušela, MUA "Undress Your Skin" má, po mém mnohaletém hledání, naprosto výjimečnou konzistenci, jakoby duhovou, s minimálním množstvím klasického "shimmeru". Barvu odstínu nevím jak pojmenovat, protože vytváří jakoby "více-rozměrnou dimenzi" na obličeji. 

Pokud se špatně vyspíte, máte špatný den či chřipku, tento přípravek z Vás udělá super zdravou, odpočatou a zářící lady :)! Můžete jej klasicky aplikovat nad tvářenku, okolo očí do "podkovy", pod obočí, na hranu nosu (pakliže nemáte hrboly atp.) na bradu, na "srdíčko" horního rtu i jako stíny, či na rty pod lesk.

Tento přípravek je pro mne jednoznačně OBJEVEM ROKU a dala bych mu nejraději 10 srdíček, ale pravidla jsou pravidla, takže uděluji 5 srdíček z 5ti -  a ze srdce doporučuji!!!!! :) 









A jako "PS" ještě gelové linky L´Oreal, které jsou opravdu výborné a také inovovaná řasenka od Maybelline, s vylepšeným, zajímavě tvarovaným, plastovým kartáčkem. Ale pozor, dlouhé řasy může slepovat, jak vidíte na mém fotu :(. Pokud si chcete hezky nalíčit i spodní řasy anebo máte řasy extrémně krátké,  tato řasenka Vás nezklame.




Děkuji předem moc za Vaše ohlasy, jak se Vám líčení líbí a zda některý z produktů vlastníte/používáte a pokud ano, jaká je Vaše zkušenost :). 

Krásný víkend! 





19 komentářů:

  1. Anonymní21/9/13

    Pěkné, moc..mně se takové líčení líbí na ostatních, ale na mně néé..:-))) navíc jsem ani ještě nepřišla na styl, co by mi sedl..ve stínech..:-(..co bych mohla zkusit jako modrooká blondýna?..:-)
    Jinak z galaxie přání jsem také objednávala, úplně nadšená jsem byla z cen a rychlosti dodání...hned druhý den jsem měla balík doma a paní mi také volala, protože neměli jeden produkt, co jsem chtěla.Jinak jsem se Ájo chtěla zeptat, kde všechnu tu kosmetiku skladujete? Já totiž dnes zjistila, že ta moje kosmetická taštička praská ve švech a chtěla bych něco většího, ale nevím co a kde sehnat..nevíte o něčem? díky Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, děkuji moc! :) Jako modrooká blondýna máte spoustu možností, ale jestli nejste zvyklá na oční stíny, tak bych se určitě držela nějakých neutrální barev, moc hezká je na modré oči třeba paletka Urban Decay Naked 1 anebo MUA Undressed, která je de facto levnější kopií Naked 1 (myslím, že jsem jí viděla právě i na Galaxii P.). Ještě mne napadá, že modrooká blondýnka je blogerka Mia z Kissbooku, myslím, že je to www.kissbook.com, tam najdete spoustu inspirace na líčení modrých očí, Mia je moc krásná a líčí se nádherně.

      Kosmetiku, kterou používám nejčastěji a jen pro sebe, mám uskladněnou v bílém organizéru na "psací potřeby" Tchibo, laky mám v kontejneru z JYSK a kosmetiku, kterou používám na ostatní, mám v průhledných pořadačích z Ikea v šuplících Ikea :)

      Vymazat
    2. Anonymní22/9/13

      děkuji moc, určitě se podívám....:-)

      Vymazat
    3. Anonymní22/9/13

      Andrejko, bohužel mi ten odkaz na kissbook nefunguje....:-((

      Vymazat
    4. hledejte spíš kissbookbymia přes google

      Vymazat
  2. Anonymní21/9/13

    Ajo, diky za opet skvely clanek, moc me zaujal ten rozjasnovac od MUA, koukala jsem na stranky ale zatim nenasla...asi uz vyprodany. Jinak krasne dokonale liceni!!! Ahoj Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, děkuji hrozně moc!! Teď to vidím, že v eshopu momentálně není, ale snad ho zase doplní.... Každopádně je geniální :)))

      Vymazat
  3. Ájo, moc hezké a zajímavé líčení,tato kombinace barev by mne nenapadla a vypadá to moc zajímavě a netradičně. Co mě zaujalo úplně nejvíc je ten rozjasňovač, už jsem na něj několikrát koukala a říkala jsem si nepotřebuju,ale ted asi už musím :D.......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, hrozně moc děkuji!! Z rozjasňovače jsem doslova na "větvi" :))), určitě doporučuji. I když věřím, že na Tvé, suché pleti, určitě fungují výborně i jiné rozjasňovače. Tento má tedy fakt i krásný design, ty vlnky jsou rozkošné, už jenom pohled na ně mi zvedne náladu :). Mám ráda hezky lisované výrobky, hrozně moc se mi líbí ty Tvé "růžičky" do Milani :)

      Vymazat
  4. výborný článek, děkuju moc za tip na e - shop, ten rozjasňovač mě tedy zaujal hodně, již jsem na něj dříve koukala, ale po tvojí recenzi si ho určitě zakoupím:-)
    jinak líčení je moc pěkné, moc ti to sluší

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc!!! Rozjasňovač jsem kupovala s mírnou skepsí, protože už jsem jich měla fakt hodně a žádný zázrak se většinou nekonal nebo tak po hodině, dvou skončil :D. Tento je pro mne osobně fakt objev roku a ukončil mnohaleté hledání toho "pravého rozjasňovače". :)

      Vymazat
  5. Anonymní22/9/13

    Přesně, rozjasňovač hledám už dlouho, toto vypadá doooost slibně! Děkuju děkuju. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Evi! :) Výrobek je tak super, že bych si ho koupila, i kdyby stál desetkrát více. Navíc je ho tolik, že mi myslím vystačí na několik let.

      Vymazat
  6. Dobrý den Andrejko,opět jsem si krásně početla a hlavně inspirovala,děkuji.Na e-shop jsem už koukala,ale pořád jsem váhala jakou paletku vyzkoušet,tak teď aspoň vím.Moc vám toto líčení sluší,ale vám ostatně bude slušet asi úplně všechno;-).Bude barevný podzim,tak se budeme i barevně líčit:-)))).Já bohužel neumím nosit výraznější rtěnky,ve všech si připadám,jako bych"zakousla králíka".Radši se držím nenápadnějších barev a víc líčím oči:-).
    Jinak pudr i linky znám a používám-jsou super!!
    Ten úvod postu mě moc pobavil;-).
    Krásný den přeji.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím Pavlínko a děkuji! :) Já jsem také rozhodně spíše pro výraznější oči a na rtech ubírám :). I když je tedy fakt, že z hlediska časového, ty barevné rty jsou daleko rychlejší varianta líčení :D

      Vymazat
  7. Andrejko,
    rozjasňovač vypadá moc dobře.
    Pořídila jsem si stíny MUA které mě hodně mile překvapily.
    Nic moc jsem od nich nečekala cena a design by mě asi bez doporučení neoslovily.
    Od PetiLovely jsem pořídila i štětce na stíny.Radost se teď malovat...
    Doporučuji.
    E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, včera jsem poprvé otevřela a vyzkoušela MUA stíny a žasnu!!!! Štětce na oči o Péťi už mám doma a jsem z nich doslova na větvi. Prostě když navrhuje štětce vizážista je obr rozdíl ve výsledku. Krásný víkend a děkuji :)!!

      Vymazat
  8. Anonymní25/9/13

    Velmi zajímavá kombinace...po pravdě tyhle barvy kombinovat by mě nenapadlo, ovšem Tobě to Ájo moc sluší!! Dík za další várku inspirace, opět jsem zjistila, že budu muset doplnit své kosmetické zásoby :-) Rozjasňovač musím vyzkoušet, mám teda už delší dobu "klasiku" od YSL....Touche Eclat, který je obecně vychvalován snad všude :-) tak mě ani nenapadlo zkoušet nějaký jiný....změna je život :-) Těším se na další posty a vychytávky!
    Hezké podzimní dny, Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuj moc Péťo, mne by tato barevná kombinace také dřív nenapadla, ale v poslední době se mi stává docela často, že mi nápad přijde třeba ve stánku se zeleninou anebo někde v přírodě :). Add Touche Eclat - měla jsem ho dvakrát a dodnes nevím, co si o něm přesně myslet.... Jako rozjasňovač mi přijde málo rozjasňující a jako korektor mizerně krycí, no ale obal je skvostný :D.

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.