Pages

2. 9. 2013

BEACHFRONT PARTY OUTFIT

BEACHFRONT PARTY OUTFIT

Krásné dobré ráno, 

zejména pak všem novým školáčkům a školačkám! Zní to jako špatný vtip, ale  "zdá se" :))), že začalo září! Jak se to mohlo stát??? :D Je důvodem snad to, že "vše krásné rychle uteče"....???

Letošní léto určitě patřilo k těm velmi zdařilým, co se počasí týká a věřím, že jste si ho všichni užili... Snad nás ještě pár krásných týdnů čeká a tudíž i z tohoto důvodu,  budu zatím podzim "sabotovat", alespoň, co se outfitů na blogu týká..... :D. 

Samozřejmě, už delší dobu sleduji trendy v módním průmyslu, ale proč si zbytečně zkracovat něco, co ještě chvíli potrvá :)))! Nepochybně pro Vás připravím nějaké shrnutí podzimních "basics a must haves...", ale až to bude fakt nezbytně nutné! :D

Mám pro Vás napsaný i článek, "proč se těším na podzim". Ano, z mnoha důvodů se těším na toto roční období a brzy se dozvíte proč :).

Dnes si dáme ještě jeden, ultra-letní outfit. Upřímně řečeno, mám jich v "šuplíku" více, ale nejsem si jistá, zda je,  s ohledem na počasí,  všechny na blog vložím...

Co se týká dnešního outfitu, je přesně z té kategorie "za málo peněz hodně muziky", konkrétně, to nejdražší z outfitu byly brýle Chanel. Šaty i boty stály dohromady cca 600,- Kč :D. Outfit by se nepochybně dal i "upgradovat" na chladnější počasí, přidáním několika dalších prvků.




  


 Na sobě mám věci, které jste viděli v nákupním videu :)...

- šaty - H&M
- boty - F&F
- doplňky - kromě náušnic, krystalů Swarovski a brýlí Chanel nemám již žádné ozdoby,
  protože leopardí vzor je myslím dostatečně výrazný a každá další položka by
  outfit dělala zbytečně usedlým
- pásek - původně jsem na šaty chtěla použít svůj široký, černý, elastický pásek z Manga.
  Ale za prvé, byl mi obr, protože ho nosím v zimě přes svetr a za druhé, vytvářel usedlou
  hru na "černobílou", která se mi nelíbila, tudíž jsem chtěla přechody barev zjemnit a navázat na 
  nugátové potisky, které jsou součástí vzoru. Tmavě hnědý, semišový pásek je z mého zimního
  kožichu :D!!!!
- boty - abych outfit barevně drošku "odrazila", obula jsem si červeno-rybízové, lakované lodičky

- líčení:
  CC Cream Dr. Brandt, pudr Stay Matte Rimmel a YSL Rouge Laque, odstín 9 (fuchsiový)




 
 Musím říci, že červené lodičky jsem si zamilovala, jsou pohodlné, mají super tvar, podpatky jsou úplně ideální a barva je v reálu ještě hezčí, než na fotu. Kam přijdu, dostávám na ně komplimenty :). Přestože ve svém šatníku nemám zatím vůbec nic červeného, pominu-li kabelku a peněženku :), začíná se mi červená barva líbit čím dál víc!

Nosíte červenou, máte ji rády??? Event. jaký odstín je Váš nejoblíbenější?? :)

Krásný den a děkuji moc za Vaše postřehy a komentáře!



 

16 komentářů:

  1. Krasa, moc ti to slusi=)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný den Andrejko, díky za další super článek, moc ti to sluší :-) K té červené - sama sebe řadím k zavilým odpůrcům červené barvy :-) Nemám jí ráda na oblečení, doplňcích, kdekoli v bytě, na autě...prostě červená jde mimo mě :-) Úplně :-D Nicméně, lodičky jsou krásné ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, Leni, tak to máme úplně stejně :D. Já mít červené auto, tak snad chodím pěšky :o)))), né legrace, ale prostě červená v bytě by mne asi zabila. Jediné, co v této barvě mám, jsou večerní šaty, ale je to taková studená červená do vínova. Jo a ještě laky na nehty :D. Krásný den a moc děkuji!!!!!!!!! :)

      Vymazat
  3. Andrejko, krása jako vždy :-) Já dnes poté co jsem zamáčkla slzu a odvedla svého již druhého a posledního prvňáčka do školy, navštívila Rossmana a pro uklidnění koupila máslíčko na rty od Astoru,u nás měli i 11 feelling feline, koupila jsem si ještě nenápadnou 02 loved up. Bohužel stíny cartice 10 jsou vyprodané, tak jsem si udělala radost 3D stíny od essence :-) Já červenou neumím nosit, ale mojí mamince moc sluší!
    Přeji Ti krásné září :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, to se vůbec nedivím, že jsi byla na měkko, protože podle mne škola je už takový "malý" konec toho krásného dětství bez povinností.... Nás to čeká příští rok :(. Ale věřím, že máslíčko na rty od Astoru byla slušná "náplast" :). Vidím, že mám samé čtenářky, které jsou na tom s červenou jako já :D!! Krásné babí léto a úspěšný "školní rozjezd".. :)

      Vymazat
  4. Anonymní2/9/13

    Díky za další várku ispirace....kromě vydařeného outfitu obdivuji taky prosředí, ve kterém fotky vznikly...prostě nádhera a to moře v pozadí....luxus! Moc bych se přikláněla k nějakým travel postům...kdyby záleželo jen na mě, tak září a říjen jsou nejideálnější měsíce pro dovolenou...v létě je hezky i u nás v Čechách :-) určitě bych nejen já uvítala nějaké tipy :-)
    Červenou mám ráda....nemám moc odvahu ji nosit v běžném životě, ale třeba sportovní oblečení tam ano, mám například červenou lyžařskou bundu, soupravu na aerobik v červeno-černé kombinaci atd. takže za mě červená ANO!
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji hrozně moc!!! :) Také bych cestovala a normálně i touto dobou někde jsme, ale letos jsme to nezvládali kvůli práci... Tím pádem ale budu mít konečně více času na blog, včetně travel postů, protože zážitků a fotek mám bilión :D.
      A co se červené týká, tak vidím, že jsme na tom všechny nějak podobně. Já ji dříve nosila, né moc, ale nějak z ní "vyrůstám" :D. Ale souhlas, na doplňcích a sportovním oblečení je určitě moc hezká!! :) Krásné babí léto a úspěšný start v novém školním roce!!! :)

      Vymazat
  5. Krásný, šaty i lodičky (ty jsou fakt super), tento styl ti sedí :). Já červenou nikdy moc nenosila, ale na ostatních se mi moc líbí a u sebe ji mám ráda právě na doplňcích :), červené lodičky a kabelku mám a je to můj nejoblíbenější set, když tak přemýšlím, vlastně mám ještě červené džíny :D, takže jo, asi ji mám i ráda :D.....Nejradši mám klasickou rudou,ale s modrým podtónem nebo červenorůžovou, která mi sedí víc :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, MOC děkuji!!! :) No mně se právě na Tobě červená líbí hrozně moc, přesně jak píšeš, studené odstíny a to na všem! Jediné, co by mi k Tobě asi fakt nepasovalo, je "červené" auto :D

      Vymazat
  6. Ahoj Ajo, mela by jsi nejaky typ - jak zuzitkovat ty krasne sklenice od Yankee Candles? Mam doma nekolik - tech krasnych se sklenenym vickem. Zbavila jsem se zbytku vosku, ale jsou jen prazdne a v policce. Uvitam jakýkoli nápad :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, dobrá zpráva :), možností využití prázdných sklenic je nepřeberné množství a dokonce chystám na toto téma video :).
      Takže začnu u kosmetiky - malé housewarmery jsou skvělé například na vatové tyčinky, střední a velká skla jsou perfektní na štětce, rtěnky, laky na nehty či tužky. V kuchyni: malá skla na jakékoliv koření, větší sklenice používám například na skladování kypřících prášků či vanilkových cukrů. Keramické tumblery z řady Coconut používám ( a to s velkým úspěchem u návštěv) jako cukřenku. V ostatních mám kávu, čaje atd. Osobně používám sklenice tak, jak jsou, ale dají se i různě dekorovat pomocí produktů na zdobení skla.... já jsem ale minimalista, takže nic nezdobím - zatím :D Krásný víkend!

      Vymazat
  7. Anonymní5/9/13

    Ahojky. Ty šaty jsou moc krásné a červené lodičky je pěkně rozzářily a ozvláštnily. Snad se nebudeš zlobit, ale ty sluneční brýle se mi na tobě moc nelíbí. Přijde mi, že ti špatně sedí na nose a tím pádem v nich vypadáš trochu "směšně", což není kritika, abych ti nějak ublížila, ale jen můj postřeh. Jinak vypadáš báječně. Měj se hezky, Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, děkuji moc! :) Brýle mi opravdu "nesedí" a to z toho důvodu, že jsem si na ně "sedla" :D :D, nicméně, ještě než jsem je předala do rukou odborníka, využila jsem je pro tento outfit, pokud to působí "směšně" tím lépe, ráda kohokoliv pobavím :o)))))!!!
      Přeji krásný a slunečný víkend!

      Vymazat
  8. Wow, za tebou si musí chlapi ukroutit krk:-D Super, moc pěkná kombinace, já si takové šatičky s mojí postavou dovolit nemohu, tak jen obdivně koukám:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc!!! No myslím, že s tím "kroucením krku" to není takové drama :D, obecně si myslím, že chlapům se líbí víc "oplácané typy" a to já nikdy nebudu (doufám, teď se tedy nechci nikoho dotknout), ale mnohem více se mi líbí holky se subtilní postavou. teď to zní blbě co, orientaci mám normální :D!!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.