Pages

28. 9. 2013

NOVÁ NÁKUPNÍ OÁZA V CENTRU PRAHY - Reserved, Mohito, SinSay

RESERVED, MOHITO, SinSay - pod 1 střechou v srdci Prahy

Před několika týdny otevřela společnost LLP Retail  nové, krásné prodejní místo, kde najdete všechny brandy této polské značky. Dříve byl u nás na trhu viditelný zejména Reserved, který moji pozornost neupoutal, protože se mi starší kolekce zdály velmi usedlé a invenci postrádající.

To se ale změnilo letos v létě, když jsem v Arkádách Pankrát vstoupila do prodejny Reserved
a nevycházela z údivu. První, čeho jsem si všimla, byl úplně odlišný visual merchandising. Prodejna získala velmi moderní, jednoduchou a chic dimenzi. To samé mne překvapilo i u kolekce oblečení, doplňků a obuvi!! Od té doby patří Reserved mezi mé oblíbené značky.

Když jsem náhodou cestou do kanceláře uzřela ve spodní části Václavského náměstí nový "obchodní dům", který zastřešuje všechny brandy LLP, byla jsem nadšená!! Reserved jsem již znala, novinkovou pro mne byla trendy, fresh a elegantní móda pro mladé MOHITO a skvělý, spíše "streetový" SinSay, orientovaný zřejmě na nejmladší dospělé zákazníky okolo 20ti let. Ale i v kolekci SinSay se dají najít společenské kousky a to za fantastické ceny. Možná, že oficiální marketing a orientace na cílové skupiny jednotlivých brandů jsou odlišné, ale protože se "fashion industry" zabývám i pracovně, je to můj odhad, pokud je to jinak, klidně mi napište!

Dnešní článek bude hodně obrázkový. Zveřejňuji ho v pátek, protože si myslím, že by se třeba někomu mohl hodit jako inspirace na víkendové nákupy.

Jen prosím omluvte dosti sníženou kvalitu fotografií, protože jak známo "securiťáci a zrcadlovky" nejsou úplně kompatibilní dvojice :))), tzn. vše je foceno na BlackBerry a také to podle toho bohužel vypadá.... Ale myslím, že pro ilustraci to snad bude stačit :).








 






















A co Vy??? Nakupujete v Reserved, Mohitu nebo SinSay?? Jak se Vám líbí tyto módní značky?? Zaujalo Vás něco z ne-fotografií v tomto postu? :)
Popř. byli jste už v novém "obchodním domě" na Václavském náměstí?

Krásný víkend všem! 

11 komentářů:

  1. Anonymní28/9/13

    Ahojky Ajo, jeee diky za skvely clanek, zrovna mam volny dnesek tak sr tam pujdu mrknout. Mam to stejne v minulosti me Reserved nezaujal vubec, proste nadrarna, obleceni fakt nic moc, zrovna minuly vikend jsem po dlouheee dobe byla v Reserved a poridila hezky tricko bily s stribrnou aplikaci u krku. V Mohitu jsem byla jen jednou v Ostrave, pekne stylove veci, jen jsem zrovna nic nesehnala co jsem potrebovala.
    Krasny vikend a nakupum zdar!!!
    Zdravim. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Leni, to mne fakt potěšilo! Tak hezky nakup! :)

      Vymazat
  2. super článek, akorát mám vždycky pak hroznou chuť jít nakupovat :D

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj můžu se zeptat ze kdy jsou ty fotky?? Ty kožešinové vesty z Reserved jsou už dlouho vyprodané,bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, fota jsou cca 3 týdny stará nebo "mladá" :D Já jsem si podobnou vestu koupila v Takko, někdy na jaře, ve výprodeji. Ale třeba ji budou mít zase v sortimentu. Mám ji na sobě v jednom z jarních outfit postů. Jukni na Mango, tam chlupatky také mívají..

      Vymazat
  4. No, co bych k tvému pěknému článku napsala, snad asi jen to, že jsem ráda, že nejsem z Prahy, už už bych tam klusala:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! No a představ si, že bys to ještě měla po cestě do kanceláře.... a pak tam nechoď :D Naštěstí od té doby co mám blog mám za a) podstatně méně času a za b) pořizování fotek v obchodech na BB je taky docela slušný adrenalinový sport :), akorát mně štve, že pak je ta kvalita fotek hrozná :/

      Vymazat
  5. Skoda, ze ty fotecky nejsou v tom kvalite

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní5/5/14

    Dobrý den, kde je ten obchodní dům?

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní2/7/14

    Mohito sice fajn, ale kvalita k ničemu :(
    Přecijen je to trochu drazší obchod (podobně jako Zara) ale ta kvalita... Ani se nevyplatí si tam něco kupovat.
    A spíš mi tedy přijde, že většina oblečení je pro dámy od 30ti výše.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.