Pages

28. 9. 2013

ROZBALOVÁNÍ ZÁŘIJOVÉHO LADYBOXU



VIDEO - ROZBALOVÁNÍ ZÁŘIJOVÉHO LADYBOXU

 

Krásný večer všem :),

dnes mám pro Vás video s rozbalováním dalšího "historicky významného" :)) Ladyboxu, protože
na český trh vstoupila skvělá a cenově dostupná značka MUA.

Za sebe musím říci, že jsem z obsahu boxu přímo "na větvi", krabička je úžasná a osobně využiji úplně všechny produkty, což se zatím nikdy dříve nestalo. Zapomněla jsem Vám ve videu říci,
že pokud si objednáte v eshopu do 30.9. jakékoliv zboží, budete mít poštovné zdarma, jen musíte vložit promo kód "LADYBOX" :)

Budu moc ráda, když mi napíšete, co přišlo v krabičce Vám a jak jste s tím spokojené! :)

22 komentářů:

  1. Anonymní29/9/13

    U očních linek je štěteček schovaný ve víčku.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máte pravdu, je to ale napsané v "řečové bublině" ve videu, pokud nemáte nastaveno "vypnout titulky" :)

      Vymazat
  2. Zdravím Ájo,tak já jsem taky z této krabičky taky nadšená.Přišla mi v pátek odpoledne a hned jsem musela vše vyzkoušet;-).Mám i stejné odstíny jako vy,takže za mě 100%spokojenost.Akorát ta fixa na rty vážně dost vysušuje rty.
    Hezký den přeji.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, děkuji moc! :) Myslím, že ty stíny fakt využije každý. Add fixa, naprostý souhlas, ale barva je krásná, škoda. Celkově je to asi úplně NEJ krabička, jaká mi kdy přišla. Krásnou neděli! :)

      Vymazat
  3. Anonymní29/9/13

    Dobrý den Andrejko..
    tak já krabičku doma ještě nemám..zítra se dočkám, ale jak vidím, využiji vše..MUA je cenově dostupná kosmetika a myslím že i dobrá kvalita. Už jsem objednala z jejich stránek...tak uvidíme..
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Jarko, máte se na co těšit! :) Nemám vyzkoušené zdaleka všechny produkty ze sortimentu MUA, ale ty, které mám, se kvalitou vyrovnají anebo alespoň minimálně přibližují mnohem dražším značkám. Mám radost, že velmi kvalitní kosmetika teď bude snadno dostupná všem dívkám a ženám :). Krásné odpoledne!
      PS. napište pak, jestli Vám v krabičce přišlo to samé, jsem zvědavá... :)))

      Vymazat
    2. Anonymní29/9/13

      určitě napíši, co jsem měla v krabičce já, protože podle ostatní videíí, co se na youtube objevila, je PRIMER i zmatňující...( v černém obalu), jinak by mělo být vše stejné...tak jsem zvědavá, co objevím já.

      Vymazat
    3. Ten zmatňující primer černý bych vyměnila hned za ten, který mám já :) a stíny měly asi všechny zákaznice stejné, ale viděla jsem jen pár recenzí... :)

      Vymazat
  4. Krásné ráno Andrejko, povedené video ;-) Krabička mi dojde dnes, ale neodolala jsem a koukla, co v ní je :-) A musím říct, že jsem spokojená!! Moc se těším až dorazí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Leni!!!! :) Hodně radosti z Ladyboxu :)

      Vymazat
  5. Anonymní30/9/13

    Ajo, opet dekuju za videjko. Nejen, ze diky tobe mam prima tricko ze soboty:-).
    Ale momentalne jsem si obj. MUA underdressed a ten jejich rozjasnovac a skvela je ta vychytavka bez postovnyho.
    Ja te nemit tak nemam takovou skvelou inspiracku tedka s malou, neni proste tolik casu a ty mi to extra zjednodusujes, jedu proste na jistotu, protoze u tebe je to vzdycky kvalitka:-)
    Krasny den, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, to mne hrozně mooooc potěšilo!!!! :) Hned mám větší chuť do dalšího "blogování" :)

      Vymazat
  6. Anonymní1/10/13

    Hezký den Andrejko,

    Vaše recenze na výrobky jsou úplně super.Už jsem na základě Vašich doporučení nějaké vyzkoušela a co musím ohodnotit mega kladně je opravdu ten štětec od Petry. Já si s ním tedy nanáším jen pudr, protože jaksi nevím jak na to abych s ním nanesla make up. Ten si nanáším buď houbičkou nebo prsty. Proto jsem chtěla poprosit jestli neuvažujete o tom natočit video, kde byste předvedla jak si udělat hezký make up krok za krokem. A pak mám ještě dotaz na krém. Používáte nějaký osvědčený??? Já mám pleť mastnou a taky i v mých 35!!!!!letech s akné a pořád nemůžu nějak dohledat to pravé ořechové.Moc děkuju za odpověď a ještě jednou veliké díky za inspiraci!!!!
    Dana H

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dančo, hrozně moc jste mně potěšila!!! Děkuji! :)
      Ohledně štětců se podívejte k Pétě, na eshopu nebo na blogu má video, kde přesně ukazuje, co a jak štětcem nanášet. Já Vám k make-upu mohu doporuči postup nanést přípravek prsty od středu obličeje směrem ven a pak zapracovat štětcem krouživými pohyby. Pokud je make-up velmi tekutý můžete si ho dát na hřbet ruky a pak do něj štětec namáčet.
      Nebo můžete někdy přijít k nám do kurzů líčení, brzy o nich budu psát na blogu. Tam byste se vše naučila sama. Protože je sice fajn nechat se nalíčit u profíka, ale přijdete domů a pak to akorát tak smyjete ... :).
      Na mastnou pleť od 30ti dále je dobré kombinovat podle věku proti-vráskové nemastné sérum a hydratační krém bez oleje proti akné. Důležitá je právě ta kombinace účinných látek v séru, které bojují proti stárnutí pleti a současně hydratační krém doplńuje do pleti vodu a působí cíleně na akné. Naprostým základem je ale správné a důsledné čištění pleti 2x denně. O tom, jak pečuji o pleť já, jsem psala v tomto článku:
      http://www.beautypedia-byaja.com/2013/05/my-daily-facial-routine-aneb-jak-pecuji.html
      Snad jsem Vám trošku poradila :)

      Vymazat
    2. Anonymní2/10/13

      Andrejko,

      moc Vám děkuju za odpověď a určitě videa zkouknu abych se něco přiučila.....člověk se stále má co učit o))Mějte se moc hezky a budu nadále stálou načuhovatelkou.Dana H

      Vymazat
  7. Ahoj Andrejko,dík za video, teď mě fakt mrzí,že jsem si zářiový Ladybox neobjednala, ten by se mi teda moc líbil. Ale objednala jsem říjnový,snad bude tak dobrý,nebo dokonce lepší;-)
    Měj se hezky.Vali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali, no upřímně, byl to asi nejlepší "boxík", který jsem zatím měla .... Otázka je, co bude v říjnu. No ale i tak můžeš využít akci doprava zdarma v eshopu MUA, ta kosmetika je opravdu velmi levná, na to, že je to super kvalita. Odkaz na eshop najdeš na "fejsbůkové" stránce Beautypedia. Akce platí do konce týdne, jen je trošku potíž, že ty nej věci už jsou vyprodané... ale včera ještě měly skvělou paletku očních stínů MUA Undressed a rozjasňovač Undressed. Za ty 3 stovky, které stojí Ladybox, tam nakoupíš spoustu věcí :). Rtěnky jsou do 50,- Kč například...
      Ps. brzy budu na Facebook dělat album s kosmetikou (ale ne novou), kterou mám navíc, tak si tam třeba něco vybereš :)
      Měj se moc krásně!

      Vymazat
    2. Tahle zářijová edice je naprostá bomba, mrzí mě, že jsem si tento box neobjednala.

      Vymazat
  8. Ahoj tak to vypadá že tohle byt ten nel boxík co kdy byl a to jsem po pár zklamání tentokrát neobjednala v té akci MUA skoro vše vyprodáno ach jooooo,jo jo kdo pozdě chodí však to přísloví znáč díky za tvůj blog je totál boží...pa pozdravy Niky

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní4/10/13

    Krásný den Andrejko , kosmetiku Mua mi tedˇ bude brát kamarádka z anglie, tak jsem moc ráda .Jsem nadšená, hlavně z očních stínu ani nevím které si vybrat dřív :) Chlěla jsem poprosit o nějaký článek s péčí o nehty a jestli máte nějaký tip na nadlak a podlak jestli je používáte ? moc děkuju

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky! Ráda bych tě pozvala na svou podzimní giveaway. Pokud máš chuť soutěžit o několik věciček z kvalitní dekorativní kosmetiky, jsi vítána! Krásný zbytek dne! :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní12/12/13

    Simply desire to say your article is as amazing. The clarity to your put up is just excellent and i could assume you're a professional on this subject.
    Fine with your permission let me to grab your feed to stay updated with approaching
    post. Thanks one million and please continue the enjoyable work.


    my website; อาหารเสริมผิวใส

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.