Pages

9. 9. 2013

SPOTŘEBOVÁNO - ČERVENEC& SRPEN / JULY&AUGUST EMPTIES

VIDEO - SPOTŘEBOVÁNO ČERVENEC & SRPEN

Krásný den všem :),

po několika pokusech s uploadem videa se nakonec zadařilo :D, máte to sice bez hudby, ale snad to příště "doladím" :)..... Video bude mít ještě pokračování. Píšete mi hodně, že po návratu z dovolených máte různé problémy s pletí a vlasy, takže mám pro Vás pár tipů, ale to až příště. Což bude určitě brzy! :)
Odkazy na zahraniční e-shopy máte v description boxu, přímo na YT pod videem.

 Určitě mi napište, pokud některý z výrobků používate nebo jste používaly také ! :)



13 komentářů:

  1. Strašně Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodil by se tip "co na padání vlasů" :D to u mně vypadá jako bych měnila srst nebo co..akorát jsem si koupila šampon a balzám od Balei s arganovým olejem (který mám i 100% bio a je úžasný na pleť a kůži!!), tak snad to trošku pomůže , hodně lidí mi ho doporučovalo=)
    jinak děkuju za tip na dermacol, dneska jsem si poslušně nakoupila - taky ten hroznový:) voní překrásně!:)

    a tobě to moc sluší:) přeji hezký týden!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, padání vlasů z 99% procent není problém kosmetický, ale zdravotní ... Když jsem byla hodně nemocná a padaly mi vlasy, nejvíce mi pomohly švýcarské tobolky Revalid (jsou dražší, ale fakt fungují, když se pravidelně používají) a pak ještě šampon a sérum proti padání vlasů od Redkenu. Určitě bych doporučila i ajurvédský čaj na vlasy:
      http://www.everest-ayurveda.cz/index.php?id=2&item_id=1&temp=4&products=1&it=r1

      Jinak děkuji MOOOOC! Krásný týden :)!

      Vymazat
    2. Děkuju moc za tip, mě už právě napadl i nedostatek hořčíku, který to taky může způsobovat:/ (zinek a céčko pojídám každý den, tak ty jsem vyloučila) teď teda nejspíš vyzkouším ten, a kdyby se to pořád nelepšilo, tak koupím revalid, už jsem si ho uložila:D

      Vymazat
  3. Ájo děkuji za milé video,jako vždy"kočka"(vždycky když zkouknu vaše video,nebo prohlížím vaše fotky,tak mě to hrozně inspiruje-chci si všechno dokoupit,krásně se oblékat,zdravě vypadat,atd:-)))))))) ).
    Jinak já osobně mám moc ráda sprchové gely Balea-za tu cenu a s mou spotřebou super výrobek a olejíček od Dermacolu mám též-vůně spojená s ukončením dne;-) a je super "samoopalovák"ze Sephory.
    Mějte se krásně.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, zdravím a hrozně moc děkuji!!!! :) Balea je skvělá a opravdu není potřeba utrácet za dražší značky, jejich sprchové gely a i další věci na tělo jsou skvělé! :) Samoopalovák ze Sephory jsem chtěla dokoupit, ale bylo mi řečeno, že je teď dlouhodoběji vyprodaný :(, tak doufám, že budou pokračovat ve výrobě! :)
      Krásnou dobrou noc!

      Vymazat
  4. Anonymní10/9/13

    Ajo, diky za krasny video, me hodne zaujal ten sprej od lorealu, urco zkusim.
    Jsi kocka.ahoky lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji MOOOC! :) Ten Elnett na objem určitě zkus, je senzační! Nechápu, proč se neprodává i u nás.... jako ostatně spousta dalších věcí :D

      Vymazat
  5. Anonymní11/9/13

    Ahoj, právě jsem objevila tvůj blog, moc se mi líbí. Ale jediné,co mi vadí je opravdu velmi velmi pomalé tempo řeči. Nepíšu to proto, že bych chtěla jako anonym ublížit, ale možná nejsem jediná, kdo si toho všiml.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní11/9/13

    Ahoj Ájo, super účes! Kočka jako vždy a naprosto ses mi trefila "do noty" sprcháče Balea jsou super, začala jsem používat i šampony od této značky, na vlastní názor je ještě brzy... Dermacol mi teda voní až trochu moc už...mám ráda méně výrazné vůně. Už se nemůžu dočkat na článek o "po-dovolenkových" problémech, hlavně teda vlasy mám dost zničené a nedrží mi žádný přeliv, musela jsem se po delší době objednat ke kadeřnici :-)
    Další věc, kterou velmi oceňuji na Tvém blogu, je, že spoustu zkrášlovacích procedur provádíš v domácím prostředí, například melíry apod. což je super nejen na ušetření financí, ale hlavně času!! Jsi hrozně moc šikovná :-)
    Těším se na další posty a videa
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, promiň, že reaguji až teď, ale u těch starších postů mi nové komentáře většinou "zapadnou". Já ten Dermacol také nepoužívám každý den, je to opravdu intenzivní a člověk si na to rychle i zvykne. Ale pokud nemám dobrý den a použiji tyto přípravky, je mi hned o hodně lépe :). O tom je i princip aromaterapie, že si člověk vybírá vůně podle toho, co zrovna momentálně potřebuje no :)
      Ps. add ty zkrášlující procedury, máš asi vlastně pravdu :D, když to zvládnu sama a ještě mne to navíc baví, připadalo by mi to jako vyhazování peněz. Ale samozřejmě, né každý je na toto šikovný a ne každého to baví. Jediné, na co občas chodím jsou masáže a hlavně obličejové masáže :)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.