Pages

13. 9. 2013

STUNNING "NEW IN" DRUGSTORE´S PRODUCTS

ÚŽASNÉ NOVINKY ZA PÁR KAČEK!

Krásný den,

po posledním postu s recenzí luxusní kosmetiky, mám pro Vás dnes pár tipů na naprosto senzační výrobky, které se nově objevily v drogériích a určitě stojí za povšimnutí a případně  i nákup :).

Začnu tím, co mne uchvátilo nejvíce. Určitě potěším všechny milovnice úžasného pudru Rimmel Stay Matt, protože má nového sourozence, inovovaný make-up Stay Matt. Má naprosto úžasnou konzistenci!!! Božsky kryje, tzn. korektor na kruhy pod očima můžete poslat na "dovolenou". Líbí se mi moc i design obalu. Následné použití pudru se redukuje na minimum, protože Stay Matt make-up je "matný nejen dle názvu", ale i co do reálného výsledku!! :). Tento make-up bych ale určitě NE-doporučila na suchou pleť.
PC okolo 139,- Kč (DM).


 Pro sebe jsem zvolila nejtmavší odstín, 300 Sand. Až vybledne mé letní opálení, pořídím si odstín světlejší a budu tyto dva míchat. Pro porovnání s králem krycích make-upů - zlatým Dermacolem, Stay Matt kryje cca z 80-90% stejně, ale naprosto nevytváří efekt masky, pokud se správně zapracuje. Já pro finální úpravu používám Flat Top - Petra Lovely Hair, ale můžete samozřejmě použít jakýkoli jiný štětec tohoto typu.

Je vidět, že vývojové laboratoře L´Oreal (pod který spadá značka Maybelline) vyslechly zoufalé volání blogerek po neutrálních odstínech Color Tattoo :) (DÍÍÍÍKY!!!) a na pultech se nově objevil úžasný, neutrální odstín č. 40 Taupe. Taupe je matný, studený šedo-hnědý odstín, respektive více do šeda, než do hněda. Můžete ho použít samostatně anebo jako skvělou bázi pod další oční stíny.



Poslední, dle mého názoru "pecka", je testovací sada EFFACLAR - La Roche Posay. 30% čtenářek mého blogu jsou slečny mezi 13-17ti lety a nejen jim, ale i nám " výrazně služebně starším" :D, jež trápí mastná pleť, bych tento set více než vřele doporučila.

Prodává se totiž za pouhých 99,- Kč, v síti lékáren Dr. Max. Balení za tuto skvělou cenu obsahuje 50ml odličovacího gelu, 50 ml micelární vody a 3X 5ml hydratačního, velmi efektivně působího fluidu proti akné, EFFACLAR DUO. Tento přípravek jsem měla několikrát a je naprosto úžasný. Jen nepatrně  lepší a účinnější je Bioderma Global. Plné balení Effaclar DUO se prodává jako 30ml balení a cena kolísá, v závislosti na prodejním místě, mezi 350-400,- Kč. Tzn. už jeN tyto tři vzorky fluidu mají hodnotu téměř 200,- Kč.




Dnešní post berte spíše jako tip na nákup. Klasických recenzí se dočkáte už velmi brzy a myslím, že to bude překvapené .)

Kromě jiného i díky eshopu: feelunique.com  budu testovat nejnovější hit na trhu, slavnou masku GLAMGLOW na obličej i oční partie. První zkušenosti jsou naprosto perfektní, ale recenzi napíšu, až budu přípravky mít důkladně a opakovaně otestované. 

Tento produkt zmiňuji záměrně, protože v dnešních dnech, kdy probíhají slevové akce Marianne, společnost Douglas zařadila v miniaturní podobě, tuto masku GLAMGLOW, jako dárek k nákupu :). Takže pokud půjdete do Douglasu a dostanete černé "cosi" :), obsahující nevábně vyhlížející masku, plnou " hodně divných věcí", včetně kousků mořských řas :D, neděste se, jedná se o poklad, který používají vizážisté v hollywoodských filmových studiích!! :)))



Pokud už jste si něco z novinek, o kterých píšu, pořídily, budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak jste spokojené! :)
Přeji Vám krásný pátek 13. :))) a ještě krásnější víkend! 

29 komentářů:

  1. Ty jsi prostě poklad, super článek jako vždy :)

    looromanova.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi prostě poklad, super článek jako vždy :)

    looromanova.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. Teda na ten make-up si mě vážně nalákala! :) Musím se po něm podívat. A těším se na recenzi Glamglow, protože by mě zajímalo, jestli za ty prachy stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímal by mne fakt Tvůj názor na tento make-up. Podle mne je super, tedy na mastnější pleť. Glamglow je zatím nejpozoruhodnější produkt, který jsem testovala. Jeho účinek jakoby dojíždí až po několika hodinách. No rozhodně recenze bude a hodně podrobná :). PS. ale není to tedy nic na suchou pleť...

      Vymazat
  4. makeup vypadá dobře, jen jestli není moc na suchou, tak pro mne asi nebude moc vhodný:-(

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně, na suchou pleť bych ho určitě nedoporučila. Myslím, že by mohl vysušovat a zdůrazňovat šupinky...

      Vymazat
  5. Anonymní13/9/13

    Super článek!! Určitě musím vyzkoušet make-up Stay Matt, pomalu už mi dochází Essence, se kterým jsem byla moc spokojená, ale odstín už je příliš "letní" vzhledem k tomu, jak mé opálení vybledlo...mimochodem máš nějaký tip, jak co nejdéle udržet opálení od moře??
    Další tipy pro moji sušší pleť asi nevyužiju, ale chtěla bych dodatečně moooooooc poděkovat za doporučení kolagenového vyplňujícího balzámu na rty Collagenist Lip Zoom, něco tak úžasného jsem dosud nikdy nepoužívala! Uvažovala jsem o injekčních výplních aplikovaných do rtů, s tímto balzámem jsem natolik spokojená, že mnohem radši investuji do něj než do nějakých injekcí :-)
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, taky blednu a netěší mne to :D. No tip mám stejný, jako v tom postu "jak se připravit na léto...", pořád to samé, peeling, samoopalovací přípravky a dobré tělové mléko nebo máslo. Kromě toho si myslím, že občasné a opravdu kvalitní solárko taky nikoho nezabije. Léto bylo hrozně krásné, ale krátké a teď nás čeká zase min. 7-8 měsíců nic moc počasí ....
      Collagenist od HR už se prodává nějaký inovovaný, tak jsem fakt zvědavá,jaký bude. Doufám, že ne horší, než ten původní, to by byla fakt škoda. Mám ho hrozně ráda a když k němu přidám ještě ten Lip Balm Bobbi Brown, tak fakt nemám už několik týdnů jedinou prasklinku na rtech, což se mi v životě ještě nestalo ... :)

      Vymazat
  6. Anonymní13/9/13

    Dobrý den Andreo,

    to jste mi přímo kápla do noty s Vašimi tipy :-). Zítra se chystám na nákupy a přemýšlela jsem, jestli nemám vyzkoušet ten nový make-up Stay Matte. Viděla jsem na něj slevový kuponek v časopise DM. Určitě si ho koupím.

    Hezký den!

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji, to mám fakt radost, určitě pak napište, zda-li Vám vyhovuje :)!

      Vymazat
  7. TeĎ jsem tak štastná,že jsem na tvůj blog narazila,protože jak jsem viděla ten balíček Effalar, co tam je všechno za 99,- tak tomu nemůžu uvěřit a hned si to zajdu koupit :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, tak to mám obr radost, že jsem někoho potěšila! Snad ho seženeš, já ho momentálně intenzivně používám, protože při každé změně ročního období vypadám jako puboš :D

      Vymazat
  8. ten make-up mě docela láká, i když už jsem dlouho žádný neměla... možná na něj mrknu :) a glamglow bych chtěla taky vyzkoušet, ale teď čekám z FU jiný balíček, tak až za chvíli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Natálko, jestli máš mastnější pleť a vybereš si nějaký pro sebe hezký odstín, věřím, že budeš spokojená :).
      Glamglow je fakt dílo!! Ale chci napřed fakt řádně otestovat, než pustím nějaký svůj názor do světa :D

      Vymazat
  9. Tak potom make-upu se musím podívat, protože mám smíšenou pleť, takže pro mě by mohl být ideální :) A na tu masku Glamglow jsem zvědavá, protože jsem k nákupu v parfumerii Douglas dostala její miniaturku (vydrží prý na tři použití, tak uvidíme), tak jsem sama zvědavá na její účinky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarah, tak to mi pak určitě napište, co na Glamglow říkáte. Já jsem z ní zatím nadšená! Ale jak jsem psala, na suchou pleť mi připadá úplně nevhodná....

      Vymazat
  10. Krásný den Andrejko, článek je opět super!! :-) V DM jsem byla v pátek, tak ho asi půjdu navštívit znovu :-D Ten balíček Effaclair musím určitě zkusit, micelární voda sice není nějaký hit (na Biodermu nemá :-D), ale ostatní přípravky jsem zatím nezkoušela a musím říct, že jsi mne nalákala o to víc!

    Užívejte zbytek víkendu!
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leničko, myslím, že na Biodermu nemá nic! Ale na druhou stranu, ten odličovací gel je skvělý, už jsem ho měla několikrát, stejně tak jako čistící pěnu s pumpičkou od LRP, je to moje oblíbená značka.. :) Krásný víkend! :)

      Vymazat
  11. Děkuji za tip na testovací sadu v lékárnách dr. Max, snad ji ještě seženu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, snad jsi sehnala... myslím, že tato lékárna má prodej i na netu :)

      Vymazat
  12. super tip, dík! La Roche Posay ještě úplně neznám, ale něco jsem vyzkoušela, tak bych ráda vyzkoušela víc, a 99 kč je dobrá cena! :) zkusím se po tom podívat, snad seženu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Snad budeš spokojená, mně připadá super vše, kromě micelárky, tu mám prostě nejraději od Biodermy... :)

      Vymazat
  13. ty jsi úžasná! moc děkuji za všechny tipy! ale teď mám největší chuť popadnout peněženku a utíkat do drogérii! :D ale tomu Stay Matte make-upu asi fakt neodolám...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuji hrozně moc!!! :) Pak mi napiš, jaký odstín sis vybrala a zda jsi spokojená, u všech přípravků jsem moc zvědavá, jak to komu vyhovuje :)

      Vymazat
  14. makeup urcite vyskusam! ten ma velmi zaujal :) ...La Roche Posay Effaclar,cistiaci gel mam a strasne mi vysusuje plet :/ az mam supinky, hlavne okolo nosa a na licach :/ ale ako kozmetika je to fajn :) kedysi mi velmi produkty od nich pomohli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento čistíci gel je fakt na mastnou pleť a hlavně se musí opravdu důkladně opláchnout, pozor i na to :)..
      Každopádně, pokud Ti dělá šupinky, určitě ho dál nepoužívej. Pokud si kdysi měla třeba akné, dnes můžeš mít už i jiný typ pokožky. Je to úplně běžné, že třeba s mastné pleti se stává smíšená atp. :)

      Vymazat
  15. Anonymní12/12/13

    What i do not understood is in reality how you are no longer actually much more smartly-appreciated than you may
    be now. You're so intelligent. You already know therefore significantly in
    terms of this matter, produced me personally believe it
    from numerous various angles. Its like men and women don't
    seem to be involved until it's something to do with Girl
    gaga! Your individual stuffs excellent. All the time
    handle it up!

    Feel free to surf to my page - อาหารเสริมผิวใส

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní31/7/14

    ahoj a v jáké lékárně dr.max jsi koupila ten effaclar ? :) díky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.