Pages

6. 9. 2013

VINAŘSKÉ SLAVNOSTI DOBŘICHOVICE

VINAŘSKÉ SLAVNOSTI DOBŘICHOVICE (TRIP & OUTFIT POST)

Přeji krásný večer přátelé,

bohužel mám nějaké technické "issues" s uploadem videa, takže pro dnešek náhradní program. Troška inspirace na případný výlet a také outfit, vhodný pro pozdně letní období....

Naše rodina pochází z Dobřichovic a já toto městečko opravdu miluji. Tudíž si zpravidla nenecháme ujít žádnou z akcí, které probíhají v místním zámečku, který stojí přímo u Berounky. Je to snad nejromantičtější místo, které znám. Trávíme zde většinu svátků v roce od Velikonoc, přes food festival, letní akce, až po oslavy Adventu  a Silvestra, který je vždy doprovázen naprosto velkolepým ohňostrojem nad Berounkou.

Takže zde již outfit a pak "dokument&moment" fota z Vinařských slavností :).  Smajlík proto, že  jsem téměř abstinent. Alkohol mi nechutná a víno mi nic neříká. Tedy kromě "šumivého", pokud je kvalitní, to je asi jediná výjimka. 

Nejsem úplný fanda do klasicky černobílých outfitů, ale v kombinaci se zlatými doplňky a vínovými odstíny laku na nehty a rtěnky mi to přišlo docela "kůůůl" :D

Na sobě mám:

- svetřík - Reserved
- tílko - F&F
- bílé rifle - Retro Jeans
- pásek - H&M
- boty - Ralph Lauren
- kabelka - La Farfalla (moje vysněná kožená kabelka, narozeninový dárek - jsem z ní naprosto 
  nadšená.. kdybych si měla navrhnou černou kabelku podle sebe, vypadala by přesně takto ... :)
- černo-zlatý náramek - Reserved
- náušnice - Swarovski











DO KABELKY SE MI VEJDE I LAPTOP, COŽ JE ÚŽASNÉ A NAVÍC SE DÁ NOSIT I JAKO CROSSBODY, CO VÍCE SI PŘÁT...

LAK NA NEHTY - OD RELATIVNĚ NOVÉ (NA ČR TRHU), NĚMECKÉ ZNAČKY ANNY, V ODSTÍNU 203 QUEEN OF THE NIGHT. MUSÍM ŘÍCI, ŽE MNE (A NEJEN MNE) TENTO ODSTÍN NAPROSTO  UCHVÁTIL! DĚKUJI PARFUMERII DOUGLAS ZA ÚŽASNÝ DÁREK. TUTO ZNAČKU  SEŽENETE V DOUGLASU A URČITĚ NA NI NAPÍŠU BRZY RECENZI,..



 
PŘES MENŠÍ OBAVY, POČASÍ PŘEDČILO NAŠE OČEKÁVÁNÍ :)
 


PŘESTOŽE VÍNU PŘÍLIŠ NEHOLDUJI, "ANDĚLSKÉ VÍNO" Z VALTIC JSEM OCHUTNALA HNED 2X :)
PŘEMÝŠLÍM, ZDA MILUJI VÍCE SÝRY ANEBO ZÁKUSKY.... TĚŽKÉ DILEMA :D, KAŽDOPÁDNĚ PO REBLOCHONU SE DOSLOVA ZAPRÁŠILO!






ZDE ZAČÍNÁ NEJZAJÍMAVĚJŠÍ BOD PROGRAMU :D


LEPŠÍ OLIVY JSEM NEJEDLA ANI V ŘECKU.. PROSTĚ SKVOST...


EHMMM, CO DODAT... ZJISTILA JSEM ŽE MÁ NOVÁ KABELKA KROMĚ LAPTOPU POJME I ZNAČNÉ MNOŽSTVÍ MÝCH MILOVANÝCH ZÁKUSKŮ. PANÍ, KTERÁ JE PEKLA, VSTÁVALA VE 3.H RÁNO, ABY BYLY ČERSTVÉ, TLESKÁÁÁÁM!!!!

DALŠÍ Z MÝCH 4 ÚŽASNÝCH  SESTŘIČEK, V MÝCH BRÝLÍCH :D. NALÍČENA  RTĚNKOU BOBBI BROWN V ODSTÍNU 11 - ROSE BLOSSOM :), NÁDHERNÝ ODSTÍN KTERÝ SI BUDU KUPOVAT DO KONCE SVÝCH DNŮ :D

JEDEN Z NEJKRÁSNĚJŠÍCH DNŮ LETOŠNÍHO LÉTA VŮBEC ... :). POSEZENÍ ČI POLEŽENÍ U BEROUNKY JE HNED VEDLE ZÁMEČKU A PROSTĚ NEMÁ CHYBU, RÁJ NA ZEMI!

AŽ BUDETE PŘÍŠTĚ SESTAVOVAT OUTFIT, NEZAPOMEŇTE ROZHODNĚ SLADIT LAK  NA NEHTY S OLIVAMI :O)))))

 


NESPORNÉ PROJEVY SYMPATIÍ POTĚŠILY :O))


POHLED NA NÁDVOŘÍ ZE ZÁMKU, 2 ŽIVÉ KAPELY HRÁLY ÚŽASNĚ!

V ZÁMKU, KROMĚ JINÝCH KULTURNÍCH AKCÍ, VĚTŠINOU STÁLE PROBÍHAJÍ RŮZNÉ VÝSTAVY, JAKO TATO NAPŘÍKLAD

ZÁTIŠÍ, KTERÉ MYSLÍM DOCELA VYSTIHUJE KOUZELNOU ATMOSFÉRU TOHOTO ÚŽASNÉHO MÍSTA :)

SESTRY V AKCI :D



POKUD BY JEŠTĚ NĚKDO NEMĚL DOST VÍNA A DELIKATES, ROZHODNĚ JE NAJDE VE FANTASTICKÉ VINOTÉCE, KAVÁRNĚ A PRODEJNĚ ITALSKÝCH SPECIALIT "LA FONTANA", KDE JSME MÁLEM ZAPUSTILI KOŘENY :D. PODNIK JE HNED VEDLE ZÁMEČKU :)


ZDE NENÍ NIC NEMOŽNÉ...., TAKOVÁ "MINI ITOŠKA", VČETNĚ FANTASTICKÝCH DEZERTŮ....

ZÁVĚREM JEŠTĚ JEDNO DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! :O)))) AŽ PŮJDETE PŘÍŠTĚ "RÝPAT ŽÍŽALY", TAK SE PROSÍM VÁS VYHNĚTE TOMUTO MÍSTU :D :D :D. JAK VIDÍTE, JSOU MEZI NÁMI I JEDINCI, KTEŘÍ MAJÍ K ŘEŠENÍ FAKT "VÁŽNÉ" PROBLÉMY :O)))!!!!

BUDU MOC RÁDA, KDYŽ MI DÁTE VĚDĚT, JAK SE VÁM LÍBÍ TAKOVÉTO "OČUMOVACÍ" POSTY A TIPY NA VÝLETY :). A JESTLI JSOU DOBŘICHOVICE NEBO ČERNOŠICE SRDCOVKOU I PRO NĚKOHO Z VÁS, URČITĚ MI NAPIŠTE :)! 

Z TÉTO AKCE MÁM NATOČENÝ I VLOG, ALE JAK POZORUJI SVÉ STÁLE ÚSPĚŠNĚJŠÍ "UPLOADY" VIDEÍ,  RADĚJI NEBUDU NIC SLIBOVAT .........:D!

PS. PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V DOBŘICHOVICÍCH NAJDETE NA OFICIÁLNÍ WEBOVÉ STRÁNCE MĚSTA :)

PŘEJI KRÁSNÉ BABÍ LÉTO VŠEM!





32 komentářů:

  1. Wow,amazing pics...I like your pretty blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi Venessa, thanx a lot!!! It will be my pleasure to follow you on blogvin, happy blogging! :) See you there!

      Vymazat
  2. Krásné ráno Andrejko, chválím za výborný post!!:-) Ráda si počtu kde, co a jak a pokud jsou k tomu tak super fotografie, tak je to absolutní špička! ;-)
    Takže za mne - určitě takových postů víc :-)
    My zítra razíme na letecký den do Hradce (doma mám holt dva chlapy :-D ), ale bývá to taky paráda ;-)
    Přejeme pěkný slunečný víkend!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, moc děkuji, to mne fakt potěšilo! Vzhledem k tomu, že "vymetáme" jednu akci za druhou, tak mám spoustu "materiálu" :D.
      Zítra si to užijte, já letadla a letiště miluju, takže bych hned jela také! :)
      Krásný víkend!!

      Vymazat
  3. Ten svetřík je naprosto dokonalý, strašně moc ti to sluší! krása=) a ten lak je taky nádherný, mám podobný, ale bohužel tmavší a nedělá tak pěkné odlesky=/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, děkuji hrozně moc! Musím říct, že se v posledním roce kolekce Reserved neskutečně zlepšily, dřív jsem tam zašla max. 1x za rok a dnes je mezi mými top 3 obchody. Navíc kousek od místa kde pracuji, otevřeli mega store, kde jsou i příbuzné brandy Mohito a sinsay, což je naprostá pecka a hlavně za super ceny! Co se týká laku, tak mně osobně by nikdy nenapadlo si ho koupit, protože jsem ho dostala a v lahvičce vypadá dost "rockově". Ale strašně mne překvapil po nalakování, i výdrž je super :).
      Krásný víkend! :)

      Vymazat
  4. Anonymní6/9/13

    Ahojky, dneska jsem objevila tvuj blog a jsem teda nadsena:-))), krasa tleskaaaam, jsi nadherna a mas cit pro detail. Urcite vice takovych postu. Jsem z Phy, tak Dobrichovice malinko znam, krasny kraj. Prosim te jakou znacku hodinek to mas, moc dekuju, zdravim lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji tisickrát, to mne hrozně moc potěšilo!! :) Leni, hodinky jsou od MK. Krásný víkend! :)

      Vymazat
  5. Anonymní6/9/13

    Ta kabelkaaaaa!!!!! Tak to je pecka. Super sladěné i s tím náramkem, fotky nádherné - takové pozdně letně nostalgické a příště rozhodně nezapomenu sladit barvu laku na nehty s olivami. :-D Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak to mne tedy pobavilo :o)))))), ladit lak s olivami je fakt zásadní :D!!
      Děkuji hrozně moc a přeji bezva víkend! :)

      Vymazat
  6. Anonymní6/9/13

    Jo a ještě, Andrejko, nechystáte nějakou recenzi na MAC versus Bobbi Brown nebo tak podobně? Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, recenzi určitě chystám. Hlavně připravuji novou rubriku o nejlepších obchodech a prodejcích, protože na toto téma dostávám spoustu dotazů. Obecně mám opakovaně dost negativní zkušenosti s prodejními "konzultantkami" MAC :/ a naopak jsem objevila naprosto fantastickou a úžasnou vizážistku Bobbi Brown v Douglas Praha 1, Na Příkopě, jmenuje se Aneta. Její přístup a servis mne doslova posadil na zadek, protože to byl "koncert". Takže už brzy napíšu detaily :). Krásný víkend!!

      Vymazat
  7. Anonymní6/9/13

    Dobřichovice bohužel neznám....ale moc zajímavý post! Kabelka je naprosto úžasná! A budu muset taky navštívit Reserved, svetřík se mi taky moc líbí. Celkově super, máš dokonalý cit pro detail...lak na nehty peckovní...co dodat. Super inspirace a taky sestře to moc sluší. Jinak jsem vinařka, takže nad fotkami a všemi těmi dobrotami slintám :-D ten obchůdek závidím teda!
    Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkujeme moc obě (i ségra) :), návštěvu Reserved vřele doporučuji, nejlepší jsou co do šíře sortimentu Arkády Pankrác, Praha 4 anebo nově otevřený "obchodní dům" na Václavském náměstí. Dříve jsem tam vůbec nechodila, připadalo mi to hrozně nemoderní, nekvalitní a usedlé, ale nastala změna a to rapidní!!! No a na závěr musím přiznat, že jsem dnes na farmářských trzích zakoupila láhev "Andělského vína" z Valtic a je to první víno, které mi opravdu chutná ( směs Tramín a Rulandské šedé)...vím, že "směsi" nejsou nic pro fajnšmekry, ale já jsem z toho unešená, takže asi tak :D. Krásný víkend!!

      Vymazat
  8. Andrejko opět jsem si pěkně početla.Jsem pro takové posty,ikdyž já mám vlastně ráda všechny vaše posty,asi nejvíc o kosmetice,péči o pleť,atdZajímavosti o cestování by taky byly fajn;-).
    Mějte se krásně.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, děkuji hrozně moc!!! Musím říci, že za poslední dobu jsem nashromáždila neskutečně moc materiálu pro blog, takže si troufám říci, že se zhoršujícím se počasím bude na blogu určitě kratší frekvence nových postů, od ryze kosmetických až po ty "cestovatelské".
      Přeji krásný a slunečný víkend! :)

      Vymazat
  9. Hanka Francová6/9/13

    Andrejko, opět jsem si také pěkně početla. Moc se mi takovéto posty líbí !!!

    Mějte se pěkně.

    Hanka

    OdpovědětVymazat
  10. Sandra S.6/9/13

    Andrejko, další velmi povedený post. Od vás jsou všechny články strašně zajímavé a vždy se těším na další nový vklad. Outfit je krásně sladěn, moc se mi to líbí, kabelka, svetřík a narámek naprostá pecka :)a budu se těšit na další post (jakýkoliv a v jakékoliv délce :) ). Ještě mám jeden takový dotaz, který se tedy netýká dnešního postu. Nemáte zkušenost s make-upy od Armaniho a Bobbi Brown? Respektive, který je asi lepší? Mám také mastnější pleť jako vy :)

    Děkuji moc za radu Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, MOC děkuji za milý komentář! :) Add make-upy, používala jsem obojí, dvakrát jsem měla od Armaniho Lasting Silk F., ten je opravdu výborný. Teď testuji novinku Bobbi Brown,první kompaktní make-up na mastnou pleť, je naprosto úžasný, v odkazu druhý zleva:
      http://www.bobbibrown.co.uk/products/5141/Makeup/Face/Foundation/index.tmpl?cm_re=Gnav-_-Makeup-_-Face-Foundation

      Pro mne osobně má Bobbi B. lepší odstíny, protože mám pleť s výrazným žlutým podtónem a BB vyrábí pouze odstíny "do žluta". Armani má i odstíny "do růžova", ze studené barevné škály-. Co do konzistence make upů obou značek, je můj subjektivní názor takový, že tekuté make-upy má lepší Armani. Krásný víkend!

      Vymazat
    2. Sandra S.7/9/13

      Andrej, děkuji moc za odpověď. Podle fotek bych řekla, že mám stejný odstím pleti jako Vy, jsem také snědá a dobře se opaluji, ale popravdě nepoznám jestli mám odstín pleti do žluta nebo růžova a ani nevim jestli jsem studený a nebo teplý tip, tohle nějak nevím :) Jednou jsem zkoušela právě make-up od Armaniho a ta konzistence mě tedy velmi překvapila byl jak hedvábí :)

      Sandra

      Vymazat
    3. Sandři, tak jedinou radu, kterou můžu poskytnout bez fota a na dálku, je podívat se na spodní stranu zápěstí, kde je pleť úplně neopálená a podívat se v okolí žíly, zda je pleť spíše do žluta nebo do růžova.... a úplně nejlepší je to porovnat s někým jiným... Ale to je taková orientační rada typu "plus mínus autobus"! :D Přijďte k nám někdy do kurzu Beatypedia Make - up School, brzy budeme vypisovat nové termíny na podzim.

      Vymazat
    4. Sandra S.8/9/13

      Andrej, tak to by bylo super, už jsem se právě jedou ptala jestli máte nějaké stránky, na kterých by se dalo přihlásit nebo kouknout co všechno máte v nabídce :) :) moc ráda bych toho využila.

      Děkuji Sandra

      Vymazat
    5. Sandři, zatím stránky nemáme, protože máme více zájemců, než volné kapacity (obě s kamarádkou kurzy děláme ve volném čase). Ale brzy napíšu více informací přímo na blogu a až design blogu projde "přestavbou" bude tam i oddíl věnovaný podrobnostem :). Krásnou dobrou noc!

      Vymazat
  11. Na niektorých fotkách sa neskutočne podobáš na Daru Rolins :O

    OdpovědětVymazat
  12. Já tyto posty miluju, když už nic tak z toho člověk pochytí hodně inspirace. A teď si po těch tvých nádherných fotkách musím jít dát něco nachuť, děkuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, moc děkuji!! Je fakt, že taky půjdu zkontrolovat lednici, když se zpětně dívám na fota :D :D

      Vymazat
  13. Anonymní15/9/13

    Ahoj Ajo,
    Krasnyyyy postik, kde jsi prosim poridila tu kabelku, je naprosto uchvatna....jsi kocka, super blog, Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní17/9/13

      Prosim o odpoved:-)))). Potrebuju takovou kabelku ma cesty...ale pokud je to tajne tak to respektuju, no co mi zbude:-). Diky snad se dockam, hezky den, kamila

      Vymazat
    2. Kamilo, promiň, nestíhám reagovat tak rychle, jak bych si přála, protože kromě komentářů přímo sem, mi chodí ještě každý den desítky dotazů na FB a emailem, tzn. každý den několik hodin jenom "odpovídám". Ta kabelka je z obchodu La Farfalla, je to tam napsané přímo v postu. Ale pochybuji, že ji seženeš, protože jsem ji dostala k narozeninám v červenci a myslím, že tato kolekce už asi nebude k sehnání :/....
      Jinak hrozně moc děkuji! :)

      Vymazat
  14. Anonymní17/9/13

    Dekuju hrozne moc!!!! Hezky vecir, fandim ti jsi skvelaaaa, kamila

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.