Pages

4. 12. 2013

CHRISTMAS DECOR INSPIRATION

VÁNOČNÍ INSPIRACE - OD CHLÁDKŮ...




 Krásný den všem,

dnes mám pro Vás článek s inspirací na vánoční dekor :-). Už jsem psala o vánoční kolekci v Ikea, která je přeci jen trošku "masová". Nafotila jsem pro Vás různé, spíše luxusnější kousky, které mne zaujaly, a některé doslova uchvátily, v zahradnictví Chládek, které je v Praze, na Ořechovce.

Jak víte, tento podnik přímo miluji a myslím, že nejsem sama :-).


























Asi jste už viděli na Instagramu, že mám doma od Chládků "srdíčkový" stojánek na votivní svíce, přeci jen jsem ho tam nemohla nechat, když znázorňuje logo mého blogu :o)))).
Co by se líbilo Vám????

Některé kousky jsou určitě využitelné celoročně a myslím, že asi svoji sbírku ještě trošinku rozšířím a možná zde pořídím i pár chybějících dárků :-).

Krásné předvánoční dny Vám všem!!!

23 komentářů:

  1. nádhera, nádhera....
    mně se moc líbí ty pletené tačky, modré punčochy a ty sovičky jsou tak dokonalé..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilko, naprosto souhlasím! :) Ještě bych přidala různé ty kalíšky na svíčky, hlavně ty v pleteném "svetru" :), no asi by se toho našlo hodně :D

      Vymazat
  2. Teda to je krása ten a dílek toho moc chci je úžasný Škoda ze to mám tak z ruky:-) v Praze jsem jen pouze když nemám letime takže znám jen cestu na letiště po krasach města jsem nebyla...snad naposledy na zakladce:-) ostuda jsem fakticky.. mají krásný slunečný den i když mrazivý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkuji! :) Udělejte si někdy výlet, je toho určitě hodně co vidět v Pze. Ale chápu, že to máš z ruky no... Přeji krásný Advent!! :)

      Vymazat
  3. Děkuju moc za tip, vypadá to krásně. Určitě se tam budu muset zajít podívat:) Mohla bych se jen zeptat, jak je to zhruba cenově dostupné? Díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anežko, děkuji, to mne potěšilo! :) No ono je to hrozně individuální, co je pro koho "dostupné". Je to určitě dražší než Ikea, ale zase to není tak napálené jako ALMI dekor nebo "almo"?? Ani nevím, jak se to píše, mám na mysli tu síť obchodů s doplňky, kde jedna ozdoba na strom stojí 500,- Kč :D. Tak to fakt ne :o)))!

      Vymazat
  4. Sandra S.4/12/13

    Andrejko, tak to je nádhera :) :) ten srdíčkový stojánek je krásný, ale já bych snad brala vše :) :).
    Nejsem sice z Prahy, ale jakmile pojedu do Prahy tak se tam musím zajet podívat, to už si říkám delší dobu, protože tam mají určitě spousty nádherných věcí.

    Krásný den Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, určitě to stojí za výlet. U Chládků je i výborná a relativně levná restaurace, kde dělají skvělá jídla a obří porce. Člověk ani nemusí nic kupovat ( i když je to těžké :D) a získá tam spoustu inspirace...

      Vymazat
    2. Sandra S.4/12/13

      Andrej, přesně, ráda se také nechám inspirovat a nasát tu vánoční atmosféru :) :) Andresj, teď úplně odbočím, ale chtěla jse se vás zeptat jestli nemáte zkušenost s francouzskou kosmetikou Sothys?

      Sandra

      Vymazat
    3. Se Sothys úplně minimálně, je to kosmetika určitě kvalitní, hlavně pro použití v salónech, něco jsem zkoušela před delší dobou, ale aktuálně fakt nevím ... :)

      Vymazat
    4. Sandra S.4/12/13

      Andrej, děkuji, přemýšlím právě o koupi denního krému a očního, ale stále jsem na vážkách zda Sothys nebo Estee Lauder, tak jsem myslela se vás chtěla zeptat jako zkušené kosmetické matadorky :) Andrejko a nechcete udělat nějaké video jak si správně udělat nake-up? Chtěla bych si pořídt štětec na make-up, z vašich videí jsem usoudila, že už ho opravdu potřebuji, ale nemám s ním vůbec zkušenost, takže kdybyste dělala nějaké video tak by to bylo supeeeeer.

      Vymazat
  5. Tolik krásných věcí. Bych se nedoplatila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak nějak :D, je to docela masakr, člověk se musí krotit, ale jde to těžko :D

      Vymazat
  6. Namlsala jsi mě :) Ta stříbrná aromalampa by se mi tuze hodila.. A neznám nikoho, komu by se u Chládka nelíbilo, jen bych asi musela být milionář, abych si tam mohla pořídit vše, co bych chtěla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím a žasnu nad tím, kolik financí musí mít majitelé ve skladových zásobách. Ten sortiment i množství položek je neuvěřitelný. Ale jak jsem psala, ne vše je vysloveně "napálené", dají se tam sehnat i kousky za docela rozumné ceny :-)

      Vymazat
  7. Super článek, koupila bych si asi tak všechno :D

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky, to je pokoukáníčko :) mít je doma tak se raduji :) některé jsou opravdu luxusní.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera. Ty pleteninové stromky bych si určo koupila. Jestli někdo pojedete do Karlových Varů tak si nenechte ujít celoroční výstavu ve Vánočním domě. www.vanocnidum.cz . Mají tam nádherné věci :o)))

    OdpovědětVymazat
  10. Hned ty první svícky jsou naprosto úžasné. No a polštářky samozřejmě taky :-)

    Mikulášská soutěž

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní10/12/13

    Úžasné a super inspirace!!! taky milujeme toto období adventu a příprav na vánoce...letos se s dcerkou poprvé zúčastníme tzv. vánočních dílniček, je to školní akce, kde maminky s dětmi tvoří vánoční ozdoby ze sušeného ovoce apod. už se moc těšíme
    Hezký adventní čas přejeme!
    Péťa s dětma

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní31/12/13

    Ajo, děkuji Vám za inspiraci. Myslím, že jsem objevila novou lásku. Svíčky Y.C.. Sleduju blog Petry L.H., kde jste jí poslala svíčku jako dárek a už mám i já jednu doma. Chtěla jsem Chrismas memories, ale omylem mám Chrismas eve. Musím kouknout na Váš obchod, musím si koupit ještě velké stínítko z řady gold and pearl, je nádherné. Máte i e-shop? Začla jsem sledovat i Váš blog, jste super! Víte jak mě mrzí, že v Brně není Chládek :-), ty svíčky s vločkou......ach. Hezký nový rok a ať se daří. :-) Andrea

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.