Pages

15. 12. 2013

DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI - GIFTS FOR HER - VIDEO

DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI - VIDEO

 

 

Krásný nedělní večer,

do Vánoc ještě zbývá více než týden, a tak věřím, že se možná někomu z Vás budou hodit tipy na dárky. Ve dnešním videu ukazuji dárky pro holky a ženy, ne-kosmetické, cenově relativně dostupné a snad i originální :-)

Protože sama ještě všechny dárky nemám, určitě budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jaké máte své vlastní, speciální tipy na dárky na poslední chvíli :-).

Přeji pohodové předvánoční dny všem! :-)


7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni opäť nádherné video :) Našla som super nápady na darčeky. Mňa osobne by stoho všetkého potešilo asi všetko sú to naozaj milé a krásne veci :D Len škoda že u nás sa zohnať nedáju ... teda aspoň pokiaľ viem.
    Určite sa teším na ďalšie video :)
    A dostala som len taký nápad. Keďže sa mi vždy ked si pozrem tvoje video páči aj pozadie ako napríklad tu pekňe zorganizovaný stôl alebo keď rozbaľujete Ladybox a tak.. preto ma napadlo či by ste niekedy nechli urobit trebarz video ako si zariadiť danú miestnosť a tak :D

    S pozdravom Nika♥

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla by som sa vás na niečo opýtať? Zaujal ma jeden čaj ktorý ste tiež na blogu spomýnali volá sa ALOCHAKA a je to ajurvedsky čaj viete mi poradiť kde by som ho mohla zohnať? Bývam na Slovensku.
    A tiež by som sa vás chcela opýtať či poznáte nieaké eshopy kde sadá najs dobrá a nie az tak draha kozmetika.(niečo ako Galaxie priani --- za ktoré vam chcem teda veľmi pekne podakovat vdaka vam som mala moznost tuto stranku spoznat a uz si z nej nieco aj objednat prave dnes mi balík prisiel a som s vecmi veklmi spokojna :D Vopred veľmi pekne dakujem :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Andrejko, krásné video, já bych dárečky chtěla dostat úplně všechny, na svícínky všeho druhu jsem "ujetá" :-) Nejvíc se mi líbila vychytávka se štětci, tu určitě využiju sama pro sebe :-)
    A hlavně si musím zapamatovat větu - Kýče tvoří krásný domov - to je prostě pecka!!!!
    Já také jako dárečky /mimo různých svíček/ ráda kupuji různé šály, šátky a kosmetické balíčky, ještě také vánoční čaje a sladkůstky :-)
    Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní17/12/13

    Ájo, díky za tipy! Chci se jenom zeptat na ten "jewellery" boxík, odkud je? taky xxl lutz? je úžesnej!! Přesně takovej dlouho hledám! :) Dík a přeji krásný vánoce.

    OdpovědětVymazat
  6. Ájo,pěkný, pěkný, taky jsem na všelijaký úložný boxy, stojánky, no prostě něco pro ženský drobnosti:-), hezký předvánoční čas:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Lovely blog :)
    I am following you now. Do follow back will appreciate it <e
    xoxo
    Red Alice
    http://redraoalice.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.