Pages

19. 12. 2013

LUXUSNÍ DÁRKY NA POSLEDNÍ CHVÍLI - PRO VŠECHNY A LEVNĚ (VIDEO)

Krásný předsváteční večer,

 

dnes mi udělalo malinko čáru přes časový rozpočet dvouhodinové posezení u zubaře, tento týden již třetí :-), tímto Vám představuji své nové "hobby" :-D. Původně jsem chtěla video vložit už odpoledne,  ale ze zubařského křesla se bohužel docela špatně "prchá" ...

Mám pro Vás volné pokračování předchozího videa s tipy na vánoční dárky. Děkuji hrozně moc čtenářkám, které mne na obchod T. K. Maxx upozornily!! Pochopitelně jsem při natáčení videa zapomněla  na docela důležité kousky, takže je ukazuji až na konci videa. Uvidíte i tipy na dárky pro muže, o které jste si psaly. Pochopitelně, nemůžu ukázat dárky všechny, protože by pak ty, které Ježíšek chce obdarovat, neměli překvapení :-).

P.S. hlásím, že ještě všechny dárky nemám :-)
P.P.S. jak jste na tom Vy??

Pohodové sváteční dny všem!

12 komentářů:

  1. No krásný úlovky v jakém městě si byla prosim?
    :-)

    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, děkuji moc! Tento obchod je v Drážďanech :)

      Vymazat
    2. Tak tam taky musim nikdy sem tam nebyla ... jee to si mi neco dala do hlavy... prozradis cenu kabatku nebo tajne :D

      Vymazat
  2. Anonymní20/12/13

    Ahoj Ajo,
    mam dotaz, prosím tě nevíš, jestli lze zabránit obtiskávání makeupu dospod čepice? Já jsem z toho vždycky na mrtvici, šíleně mi to vadí. Jsem takový puntičkář a mám ráda, když mi věci dlouho zůstávají jako nové. Namáčím do šamponové lázně do umyvadla, ale někdy se makeup hodně špatně vymývá. Máš i na toto nějaký návod? Děkuji Alča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, existují fixační spreje, třeba Urban Decay anebo Make Up For Ever. Neodstraní obstiskávání stoprocentně, ale je to o dost lepší :-)

      Vymazat
    2. Anonymní22/12/13

      Jé, tak to moc díky. O tomhle slyším poprvé.Mrknu někde. Nechtěla bys třeba o těch fixačních sprejích udělat článek nebo video? Ještě jednou díky.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. La Ni, děkuji a moc ráda se podívám :-), přeji Ti krásné svátky :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Andrej, nádherný kousky jsi koupila:-). Ale jelení čepice mě fakt dostala nejvíc!!! Za kolik jsi ji pořídila??
    Krásný víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, moc Ti děkuji, přesnou cenu si nepamatuji, myslím, že to bylo mezi 12-15 EUR, PC pochopitelně XY vyšší, zajeď se tam podívat :-), Drážďany nemáš úplně daleko, ne?? papa

      Vymazat
  5. Ach skvele ulovky!!:) Ten satek teda cena pred a po, super. Vypada sice ujete lehce, ale nakonec mi prisel super, bude vypadat pekne.. Ja letos vubec honbu na darky nepodnikala, tak byl klid:)
    Tobe to taaak slusi!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji hrozně mooooc! :) No máš pravdu, že když jsem si šátek vzala do ruky, tak jsem slyšela něco jako "ten si vezmi, ať všichni vidí, že jako blondýna neumíš napočítat do 5ti :-D"! Ale myslím, že na hlavě vypadá fakt hezky a hlavně tak kvalita.....joooo, kdybys viděla ty kašmírové svetry, které tam mají.... je to obr rozdíl, ale i v ceně :D. Já letos také dárky "neuháním", kupuji, co mne cvrnkne do nosu. Od té doby, co mám blog a natáčím i videa, tak na nákupy a blbosti nemám čas :o)). Krásnou poslední adventní neděli! :-)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.