Pages

31. 12. 2013

MY WINTER - INSTAGOODIES

Moc Vás všechny zdravím,

děkuji  tisíckrát za Vaši přízeň a podporu v mém blogování po celý rok 2013. Za velkou podporu a rady děkuji všem svým přátelům, rodině a také "kolegyním" blogerkám, zejména pak Pétě z Petra Lovely Hair a Rendy z Ordinary Life ..... tato děvčata mi poslalo samo nebe a já jsem za ně nesmírně vděčná! Péťa i Rendy jsou v dnešní době opravdovou vzácností, zastávají a především i činy naplňují heslo mé babičky, že "my holky bychom měly držet při sobě...."!  Samozřejmě, měla bych a také chtěla jmenovat i další blogerky, no ale nejsme na udílení Oskarů :-D. Jak jsem psala již v minulosti, bez ohledu na to, zda tu či kterou blogerku sleduji, sleduji jen občas anebo vůbec, všechny bez výjimky mají můj respekt, protože vím, co blogování obnáší...

Nesmírně děkuji i všem firmám, se kterými jsem v letošním roce započala spolupráci. Za všechny chci  zmínit Galaxieprani.cz, kde jsem měla tu čest poznat naprosto fantastický tým výjimečných lidí. Kdyby všichni svou práci dělali tak, jak jako oni, žilo by se nám jako v ráji. Dnes na mne dokonce vypadlo ze schránky ručně psané, krásné sváteční přání a opravdu mne to zahřálo u srdce, nesmírně děkuji, milá Galaxie! 

Nevím, zda tento post bude za letošní rok poslední, mám v plánu ještě jeden na zítřek, ale člověk nikdy neví, takže raději Vám všem popřeji už dnes, aby rok 2014 byl pro Vás rokem, kdy se splní všechna Vaše přání, a na který budete mít jen krásné vzpomínky. Čáry, máry, fuk - staniž se :-)....... ne nebojte, nejsem pod vlivem metly lidstva, alkohol piju jen výjimečně, ale dnes bych si ráda připila s Vámi na Vaše štěstí a především zdraví!

Bohužel je to teprve pár měsíců, kdy jsem objevila kouzlo Instagramu. Takže nemohu udělat typický "Instagoodies" za celý rok. Nicméně, podělím se s Vámi o to, co mne bavilo a těšilo letošní zimu. Protože skoro 30% návštěvníků mého blogu a Youtube kanálu tvoří anglicky hovořící publikum, některé posty anebo jejich části začnu popisovat i v AJ, tak se nelekejte :-)

1. Ehmmm....., bez zapálené svíce už si neumím představit ani jeden jediný den, což se asi nedá přehlédnout a věřím, že někteří z Vás jsou na tom podobně :-)

Unfortunately, I can´t literally live without candle burning for every single day. I must admit to be addicted on Yankee Candle, as you might have already noticed :-)



2. Pochopitelně, celý podzim jsem vášnivě používala a testovala kosmetiku, hádám, že jste překvapeni :-)

For the entire autumn/winter I have been using and testing various cosmetics products, consider it a big surprise for you guys, haha :-)




3. Podzimní a vánoční období jsem si užívala své malé dcerky a také cestování, výletů a tradičních předvánočních akcí a samozřejmě i různých party.....

As always, autumn and xmas time provides lots of opportunities for traveling and trips, I was enjoying my family, traditional xmas and social events as well...



Letos jsem objevila a následně propadla kouzlu Instagramu, miluji svůj Samsung Galaxy S4!

This year I have revealed and fall in love with the both, Samsung Galaxy S4 and Insta... as well! :-)



I


4. Dostala jsem spoustu dárků a také jsem nějaké darovala :-)

I have got lots of lovely  and fancy gifts and also did donate some as well... :-)





5. Miluji nakupování a nestydím se za to :o))))....

And don't feel ashamed to admit I do love shopping :o)))





6. Miluji předvánoční čas a tak začínám s vánoční výzdobou asi trochu dříve, než ostatní, protože si toto období chci co nejvíce prodloužit.... :-)

In order to extend the xmas time period, I usually start decorating my home a bit earlier than other people do  :-)






7. Překvapivě, stihla jsem i něco málo sníst a vypít :-)

Yes, big surprise, I am eating and drinking, moreover, enjoying it very much!



 8. Miluji Vánoce a obzvláště s dětmi mají naprosto kouzelnou atmosféru......

I absolutely adore xmas time,  and especially due to my daughter this season gained a quite magic dimension...




9. Miluji blogování, i když bych si moc přála mít na něj více času :-)

I found myself in blogging, just wishing to find more time for it......






10. Díky Beautypedii se mi změnil život a jsem za to nesmírně vděčná. Letošní rok končí krásně symbolicky, těsně před koncem roku má Beautypedia více než 1000 "lajků" na Facebooku a přes 600 odběratelů na Youtube, což považuji za malý zázrak, vzhledem k tomu, že jsem aktivně začala blogovat až v dubnu letošního rok,. A za to vše vděčím Vám, čtenářům, děkuji tisíckrát!!!

Beautypedia  has definitely  changed my life and made me superhappy, even though it was not always easy and made me to cross over my "comfort zone". 
1000 likes on Facebook and more than 600 subscribers on Youtube seems to me as a real miracle, considering the fact I have started with blogging early this year. My gratitude is infinite and can´t find enought words to express what I feel.... Big thanks to all of you. Wishing to all of you peaceful and wonderful New Year 2014!



                                        ŠŤASNÝ NOVÝ ROK 2014 VÁM VŠEM! :-)
 
 
                                        HAPPY NEW YEAR 2014!


 

16 komentářů:

  1. Milá Ájo,krásně napsané.Děkuji za váš(tvůj)blog,jsem za něj nesmírně vděčná.Nacházím zde inspiraci,rady,krásné fotky a příjemná videa.DÍKY.
    Blogu,youtobe kanálu a facebooku přeji v roce 2014 vzestup spokojených odběratelů.A vám(tobě)samotné krásný,úspěšný rok plný zdravíčka,spokojenosti a mnoho krásných dětských úsměvů.
    Hezkého silvestra přeje Pavlína s klukama-Nikolka se jim mooooc líbí;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, děkuji hrozně moc za krásné a osobní přání, moc si toho vážím!! Ať ti rok 2014 přinese vše, co si přeješ, hlavně hodně zdraví a spokojenosti! :-)

      Vymazat
  2. zdravím Andrejko.... přeji hodně zdraví a štěstí v Novém roce... celé Vaší rodině... , jste skvělá :) jen tak dál... Laďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, děkuji mockrát za milé přání, velmi mne potěšilo! Já Vám přeji v roce 2014 jediné a obě víme co, moc Vám držíme palce, jste skvělá, máte můj obdiv!

      Vymazat
  3. šťastný nový rok i tobě, a hlavně hodně zdraví i celé rodině, moc vám to s malou pod stromečkem sluší :) a hodně úspěchů jak v soukromém, tak blogovém životě. tvůj blog patří mezi moje nejoblíbenější, je vidět, že to děláš opravdu s láskou a nadšením :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, děkuji hrozně moc, máš pravdu, zdraví je základ, pak je možné cokoliv, pokud tomu člověk věří a dělá to srdcem, jak píšeš ... :-). Ať je rok 2014 i pro tebe rokem splněných přání, pohody a štěstí. No a hlavně přeji hodně úspěchů v blogování, protože je vidět, že tě to moc baví a mne zase baví tvůj blog číst! :-)

      Vymazat
  4. Ajo, krasny Novy rok a jen tak dal, jsi skvela!!!
    Ahoooj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknelko, obrovské díky!!! :-) Přeji ti nádherný rok 2014, ať ti vše vychází tak, jak si přeješ!

      Vymazat
  5. Anonymní1/1/14

    Milá Andrejko a Nicolko, přejeme vám krásný Nový rok 2014 - hlavně hodně zdraví,štěstí a pohody.
    Mějte se Milena a Natálka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, MOC děkuji za přání, které mne velmi potěšilo a i překvapilo, jste hrozně fajn :-)!!!
      Do roku 2014 Vám přeji jen to NEEEJ, hodně zdraví a ať se vám splní úplně vše, co si přejete. Posíláme s Nikčou pusu! :-)

      Vymazat
  6. Anonymní5/1/14

    Ájo, také přeji Vše nej v Novém roce :-)!!! A otázečka: Tam jak jste vyfocená u stromečku s dcerkou ... odkud máte ty šortky??? Jsou boží:-D!!! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za přání! :-) Jaké šortky máš na mysli?? Ani jedna nemáme šortky :-)

      Vymazat
  7. Ať se Ti v tomto roce jen a jen daří, ve všem.. Jak kdybych viděla svůj život - nákupy, svíčky, samsung galaxy..až na tu krásnou dcerušku, tu zatím nemám:))

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní7/1/14

    Milá Ájo, dodatečně ještě přeji mnoho úspěchů nejen tady v blogování :-) moc pěkné fotky tady....nádhera...ta vánoční atmosféra je úžasně zachycena, úplně z těch fotek cítím takovou tu pohodu a rodinné štěstí....a ta s Nicolkou pod stromečkem je absolutně peckovní....jako z reklamy jste!!!
    Moc ráda vás "čtu" i když ne vždy mám čas psát komentáře, ale polepším se!!
    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkujeme hrozně moc! :-) S těmi komentáři si nic nedělej, já taky nestíhám :-). Přejeme pohodový rok 2014 :-)!

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.