Pages

23. 12. 2013

SVÁTEČNÍ MAKE UP + PÉČE O PLEŤ TUTORIAL video

SVÁTEČNÍ TUTORIAL - MAKE UP&PÉČE O PLEŤ

 

Krásný sváteční večer :-),

dnes mám pro Vás video na přání, svůj úplně první video tutorial. Berte ho jako můj vánoční "dárek" pro Vás :-).  Musím říci, že délka a náročnost výroby tutorialu mne trošku zaskočila a fakt se skláním až na zem před všemi youtuberkami, které tutorialy dělají pravidelně! Omluvte prosím chyby začátečníka, protože fakt není úplně legrace vychytat osvětlení, nastavení kamery, mluvu a to vše synchronizovat :-D.

Jak víte, hodně si potrpím na péči o pleť, protože na zanedbané pokožce i nejhezčí líčení na světě nebude vypadat dobře. Kromě jiného, v tomto tutorialu se dozvíte: jak si nabarvit řasy a obočí, udělat peeling a rychlou masáž, nanést masku :-). Dále Vás provedu postupem nalepování jednotlivých trsů umělých řas a kompletním večerním líčením.

Video trvá trošku déle, než jste zvyklé. Pro orientaci jsem ho rozdělila do dvou částí: 1. příprava pleti, 2. líčení. Ta druhá část začíná někdy před 5.minutou videa, pokud by někoho ta první část nezajímala.

Přeji Vám ty nejkrásnější a nejpohodovější zítřejší Štědrý den!!! :-)

PS. na závěr seznam použitých produktů

POUŽITÉ PRODUKTY:

- barva na řasy a obočí zn. Thuya
- dermabraze Bioderma
- maska na mastnou pleť Yves Rocher
- maska LUSH Drsňák medík
- zklidňující krém Uriage a Bionic Face Cream Neostrata
- podkladová báze Benefit POREfessional
- rozjasňující BB báze Lioele Dollish Veil z z galaxieprani.cz 

 - make up Dermacol Mat Control č.2
- pudr MUA z galaxieprani.cz
- korektor Maybelline Affinitone 03
- korektor Clinique All about eyes 03 Light Petal
- korektor Benefit Erase Paste č. 02
- pudr na obočí duo - Clinique (nevím, zd a se ještě vyrábí)
- báze pod oční stíny Urban Decay Original Potion
- tužka na oči L´Oreal Silkissime - černá
- paletka očních stínů MUA Undressed z galaxieprani.cz
- trsy umělý řas P2/Essence
- řasenka Benefit they´re real
- řasenka Miss Sporty Studio Lash
- konturovací pudr krajková tvářenka Dermacol č.04 z eshopu Dermacol
- tvářenka MAC - Melba
- rozjasňovač - MUA
- konturovací tužka na rty L´Oreal 653 Cappuccino
- tekutá rtěnka L´Oreal Causse 102 Romy
ŠTĚTCE:
SIXPLUS - top rounded z galaxieprani.cz
Petra Lovely Hair - flat top + sada na oči z z eshopu Petra Lovely Hair
real techniques sada na oči: seženete například na galaxieprani.cz

www.BEAUTYPEDIA-byAja.com



15 komentářů:

  1. Páni toto video je úplne úžasne. Dúfam že niekedy urobite znovu podobné!:) Určite som si vzala pár skvelích rád:) Najviac ma teda zaujali tie masky najmä na akné ktorích ja mám hojne. Prosímvás kde sa dajú zohnať? Veľmi peken ďakujema prajem VESELÉ VIANOCE Vám aj Nikoke:)♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, děkuji hrozně moc! Maska na akné se dá koupit v Ives Rocher - modrá řada anebo LUSH, třeba "Bojovník", je česneková, ale má fantastický účinek :-). Česnek je antibakteriální a opravdu, když jsem měla pleť v otřesném stavu, tak mi ji tato maska dala dokupy :-)

      Vymazat
  2. Nikčo, děkuji hrozně moc! :-) Maska na akné je od Yves Rocher - modrá řada na problematickou pleť. V akci se dá koupit okolo 120,- Kč. Výborná je i česneková "Bojovník" od Lush, ta stojí cca 280,- Kč. Přeji nádherné Vánoce i Tobě!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní25/12/13

    PĚKNÉ VIDEO,RÁDA SE NĚCO NAUČÍM,SKVĚLE PŘIPRAVENÉ .HEZKÝ DEN.LÍDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Liduš, děkuji hrozně moc! Určitě budu točit další tutoriály, ale spíš už jen kratší, zaměřené na líčení :-)

      Vymazat
  4. Ahoj ajo tedy toto je ten něj něj video post který jsi kdy natočila úžasné nádhera jsem se hned inspirovala neboť mi ty štětce od Petry donesl Ježíšek a paletku MUA máme stejnou takže diiiiiiiky moc a doufám ze jste si užili krásného Ježíška mám te rada a díky za to co děláš pa pa alca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, strašně moc děkuji, to jsi mne moc potěšila, mám radost, že se Ti tutorial hodil a viděla jsi přípravky, které máš doma :-). Přeji krásný zbytek roku!

      Vymazat
  5. AJO, JSI PROFIK:-). Pekne svatky, ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknelko, děkuji hrozně moc! Přeji ti krásný zbytek roku :-)

      Vymazat
  6. Sandra S.27/12/13

    Andrej, naprosto úžasné video :) :) :) jste prostě profík a já jsem pro další taková videa, protože se ráda přiučím od vás nějaké finty, jste prostě úžasná :) :) Andrej, chtěla jsem se vás zeptat zda byste mi poradila, pořád se mi dělají suché šupiny na nose a to jen přes zimu, je to špatným krémem nebo já už nevím co dělám špatně :(.
    Děkuji Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandři, děkuji hrozně moc a omlouvám se, že odpovídám až dnes, ale trošku nás skolila nějaká viróza... :/ Suché šupiny na nose mohou mít velmi mnoho příčin, těžko to takhle online vyřešit.

      Pokud je pleť suchá, pravděpodobně jí chybí lipidy (tuky) a voda. V tom případě je dobré šetrně odstranit šupiny a následně pleť pořádně promastit. Dobrá je třeba modrá indulona a použít ji jako masku přes noc. To je ta lepší varianta. Pokud je pleť spíše mastná, může to být i seboroická dermatitida, případně alergie či ekzém. Musela bych to fakt vidět ...Každá "diagnoza" má úplně jiný léčebný postup, takže takto radit by byl "nástřel naslepo", to bohužel nemůžu sloužit, i když bych ráda :-). Jediný univerzální přípravek, který mne napadá a měl by pleť zklidnit, bez ohledu na příčinu, je Solutio Jarish, roztok, které se prodává v lékárně, cca 80,- Kč za půl litru. Mírně se ohřeje a na postižené místo se dá 2x denně obklad na 15 minut. To by mělo pomoct bez ohledu na to, co je příčinou...

      Vymazat
  7. Nádherná!!! I bez líčidel!!! Malování krásný, moc Ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní14/4/14

    Perfektní video a tipy, jsi pro mě inspirací! :-) Můžu se zeptat, jaký štětec používáš k barvení obočí? Skoro vůbec se nemaluju a ve štětcích se nevyznám. A ta barva na obočí je hnědá, nebo černá? Děkuju, Zdeni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, moc děkuji! :-) Na barvení používám spirálu na řasy a pak ještě štětec od real t. Ale můžeš použít i spirálu od nějaké staré vyschlé řasenky, pakliže ji úplně vymyješ a lze použít i třeba tenký štětec k vodovkám. Jen se barva nesmí dostat na žádný kov. Jedině sklo, dřevo, nebo plast na míchání i nanášení. Barvu mám tmavě hnědou a i černou, ale tu dávám jen na řasy. Snad jsem ti trošku poradila... :-)

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.