Pages

10. 1. 2014

HOW TO APPLY HIGHLIGHTER - ULTRAFLESH SHINEBOX - REVIEW VIDEO

VIDEO JAK APLIKOVAT ROZJASŇOVAČ - RECENZE

ULTRAFLESH SHINEBOX - FUSION BEAUTY

 

 Krásný páteční večer!

 Z neznámého důvodu mi Blogger všechna fota zbarvuje do žluta :-(, už o tom psala myslím i Kája z PlumFoolery, takže se omlouvám, ale tentokrát není "míček na mé straně".....

Často mi posíláte dotazy, jak a kam aplikovat rozjasňovače. Proto, když mne všem jistě známý a můj oblíbený eshop "jahoda" www.strawberrynet.com oslovil s nabídkou na vytvoření recenze na ULTRAFLESH SHINEBOX od značky Fusion Beauty, neváhala jsem ani minutu. 

Na strawberrynet.com nakupuji již mnoho let a to hlavně značky, které jsou "americké" a obtížně se shánějí v EU. Eshop má navíc ten benefit, že můžete nakoupit na stránkách, které jsou přeloženy do češtiny. Pokud překročíte horní hranici nákupu, kdy vám celní úřad vyměří clo anebo i DPH, strawberrynet vám tento doplatek velmi rychle vrátí zpět na účet, pokud jim pošlete naskenované potvrzení o úhradě. Už jsem to takhle řešila několikrát a mohu potvrdit, že to opravdu funguje.


Americká značka Fusion Beauty se před nějakou dobou prodávala i v ČR, exkluzivně v parfumeriích Sephora, ale po čase zmizela ze sortimentu, neznámo kam. Což je velká škoda, protože tato značka byla úplně první, kdo přinesl na trh inovativní novinku na "zvětšení objemu" rtů,  LipFusion. Další firmy pak tento výrobek kopírovaly, ale držitelem patentu je právě tato značka. Po úspěchu produktu se začaly postupně objevovat různé další patentované a hlavně převratné novinky Fusion Beauty, jak z oblasti péče o pleť, tak i z dekorativní kosmetiky.


O rozjasňovačích již bylo napsáno mnohé a také asi všichni víme, že existují de facto v několika "skupenstvích" a právě v tomto je ULTRAFLESH SHINEBOX jedinečný, protože kombinuje v jednom balení 3 různé formy rozjasňovačů - pudrový, krémový a mini tužky.

Kromě fotek mám pro vás dnes i video s tutorialem o tom, jak a kam rozjasňovače obecně nanášet.

 
ULTRAFLESH SHINEBOX  je rozdělen do tří "pater", spojených napevno magnetem.

V 1.patře najdete pudrový rozjasňovač "anyplace", který mi konzistencí a odstínem silně připomíná legendární tvářenku Orgasm od Nars. "anyplace" bych jako klasický rozjasňovač použila spíše na snědší typy pleti, na porcelánové odstíny pokožky je vhodný, dle mého názoru, spíše jako hezký, světlý bronzer anebo tvářenka.

Ve 2.patře najdete dva rozjasňovače krémové konzistence: "anywhere", který má zlatavou barvu a "anytime", jež má podtón studené růžové. Tyto dva rozjasňovače jsou srovnatelné s krémovým rozjasňovačem MAC, který jsem vám ukazovala ve videu Top makeup produkty za rok 2013. Jen bych řekla, že tyto dva jsou o malinko méně pigmentované, tzn. přípravku je potřeba nanést trochu více.

Ve 3., spodním patře jsou ukryty dvě malé výsuvné, skvostné "mini-tužky", jejich náplň má formu tuhého krémového, kompaktního rozjasňovače. Název tužek je "all over shimmer". "secret shimmer" má bílý, studený odstín a vzhledem k velikost tužky je naprosto úžasný na projasnění partií ve vnitřním koutku oka a pod obočím. Druhá tužka má název "nude shimmer", jedná se o spíše teplý odstín světlé, béžovo-zlaté. 




Celkově se mi produkt líbí moc, jediné, co bych mu vytkla, je mírně slabší pigmentace, než na jakou jsem zvyklá například u rozjasňovačů Benefit anebo Mac.

Výrobku uděluji 4 srdíčka z pěti možných.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG2B7iMn_Z1ENtsvES2sQPg-C7XjeH0oRmgroKxn6w_6y3Onk3_Rj3gKLODs88hQpXCtmX1QeVI9rAWESkohTFN_-V5O_U99Mjvs61g-hNOpc6ZRJgWItPEYc5vVzdThu69Z7koIcfB7yr/s1600/4x5.png 



Máte někdo s tímto produktem vlastní zkušenost, eventuelně nakupovali jste již na  strawberrynet.com ?? Určitě mi dejte vědět, zda se vám video líbilo...

Mějte krásný víkend!


8 komentářů:

  1. rozjasňovač jsem ke zrecenzování dostala také a jsem s ním spokojená. přesně jak píšeš, jediné, co jsem mu vytkla byla trošičku slabší pigmentace a mně tam teda chyběl nějaký ještě vážně hodně světlý rozjasňovač - stín. líbí se mi ale jeho multifunkčnost - ten velký stín vypadá super i jako tvářenka:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Ájo můžu se zeptat kolik ti je roků? :-)) ve videu jsi krásně nalíčená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Aji na tohle líčení udělej videjko prosííím moc prosííím...pa Alča

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní13/1/14

    Super líčení!!! moc moc moc prosím o nějaký ten turorial přesně na toto líčení....naprosto dokonalé!!!
    Co se týče nakupování na a strawberrynet.com pořád se nějak nemůžu odhodlat, prozatím dávám přednost parfumeriím a klíďo si i připlatím za možnost si kosmetiku "osahat" a hlavně vidět odstín "naživo"
    Hezké lednové dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Hi! nice blog and pictures :-)

    I´m following you now. Would you like to visit my blog and follow me back?

    xx

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto rozjasňovače mám tiež a páčia sa mi hlavne tie krémové. Práškový využijem ako lícenku a bronzer :) A musím pochváliť líčenie vo videu, nádherné!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi krásně nalíčená!!! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Musím napsat, že jsi nádherně nalíčená, hlavně ty oči. Chtěla bych tě taky poprosit o návod na toto líčení :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.