Pages

13. 1. 2014

MOJI OBLÍBENÍ ZAHRANIČNÍ YOUTUBEŘI

MOJI OBLÍBENÍ ZAHRANIČNÍ YOUTUBEŘI

Krásný večer,

dnes bych se s vámi ráda podělila o to, koho ze zahraničních youtuberů  nejraději sleduji. České youtubery asi nemá smysl rozebírat, protože jich není tolik a ti dobří jsou podle mne hodně vidět. Ale pokud by vás to vysloveně zajímalo, ráda o tom napíšu :-)

Jako prvního uvedu překvapivě Brita, kluka, který pracuje jako profesionální vizážista. Na Youtube má přezdívku Gossmakeupartist, jsou pro něj typická poměrně krátká videa, max. 5 - 10 minut. Gossmakeupartist je obsahově perfektní, dozvíte se od něj profesionální vychytávky a podívat se můžete na nepřeberné množství tutoriálu, které předvádí buď sám na sobě, což je nezvyk (ale po pár videích už mi to zvláštní nepřipadalo) anebo na modelkách různého věku, výjimkou nejsou ani starší paní. Gossmakeupartist má osobitý styl a výrazný smysl pro humor, jeho recenze jsou podle mého názoru fakt upřímné, pokud se mu něco nezdá, nebojí se to říct na "plnou pusu".


Další britská youtuberka, která se striktně drží kosmetiky,  je vizážistka celebrit s 20ti letou praxí, LISA ELDRIDGE. List klientů, se kterými pracovala je ohromující, je tam snad každý, kdo se někdy prošel po "červeném koberci" :-), stejně tak žasnu nad počtem titulních stran nejprestižnějších časopisů KLIK.  Lisa sama o sobě není typická "kráska" a ani její projev není podle mne úplně strhující  nebo charismatický, nicméně  tutoriály Lisy jsou dokonalé a moc se mi líbí, že se nevěnuje jenom make upu, ale zaměřuje se hodně i na péči o pleť. Recenzuje i méně známé značky, většinou profesionální a účinky přípravků umí skvěle popsat.


Další Britkou, ale mladší, veselejší a celkově "šťavnatější" je   TANYA BURR, opět profesionální vizážistka a i blogerka a "vlogerka", její snoubenec je bratrem Samanthy Chapman, která je autorkou věhlasných štětců "real techniques". Kromě kosmetiky natáčí videa na spoustu dalších témat a docela často produkuje videa s mou, asi úplně nejoblíbenější britskou youtuberkou, která si říká ZOELLA. Zoelle je něco málo přes 20 let, je krásná, roztomilá i vtipná a velice charismatická, na její videa bych se vydržela dívat celé hodiny! Původně začala tím, že psala beauty blog, už někdy před rokem 2010. Postupem doby se od kosmetiky trošku odklonila ke "vlogování" a v této kategorii je podle mého názoru nepřekonatelná, dostala celou řadu ocenění a má přes 3 milióny odběratelů.


Trošku méně známou youtuberkou je americká vizážistka, žijící v Paříži, která má na Youtube kanál Missmai27. Dělá zajímavé tutoriály a recenze, je hezká, milá, občas vloží i nějaké tipy na život v Paříži, což je celkem zajímavé.

V amerických "vodách" je mou,  jednoznačně nejoblíbenější blogerkou a youtuberkou KANDEE JOHNSON,. Kandee je mimořádně sympatická a krásná žena, která natáčí neskutečně vychytané a zábavné tutoriály, videa o kosmetice i o životě, nebojí se pustit i do vážných témat a je veeeelmi inspirující. Fascinuje mne, že ještě před dvěma lety byla dlouhovlasou brunetkou a nyní je na krátko ostříhaná blondýnka :-). Asi by to do ní nikdo neřekl, Kandee má čtyři děti a její život asi vůbec nebyl lehký. Ale i přesto nebo možná právě proto, z ní  doslova srší pozitivní energie, laskavost a životní moudrost.. Na rozdíl od většiny amerických youtuberek,  z Kandee necítím nic falešného,  má naprosto skvělý smysl pro humor. Kromě toho se vyznačuje, podle mého názoru, fantasticky upravenými
a sestříhanými videi, má velmi originální styl. Těším se na každé její nové video jako na "večerníček" :-). Odpovídá i na poměrně hodně komentářů svých fanoušků, což vůbec nechápu, jak stíhá. Kandee je super-kreativní.


Na závěr si nechávám youtuberku, kterou asi bude většina z vás znát a tou je DULCE CANDY. Dulce Candy je necelých 30 let a pochází původně z Mexika. Na první pohled by člověk řekl, že je to úplná "pipinka" na kvadrát, mající v hlavě jen kosmetiku. Nicméně, byla jsem hodně v šoku, když jsem zjistila, že předtím, než se stala slavnou youtuberkou, pracovala Dulce Candy pro americkou armádu, dokonce byla i na misi v Íránu a její dětství asi také nebyla procházka růžovým sadem. Když byla malá, její rodina uprchla z Mexika do USA, kde dost dlouho žili "ilegálně". Z této youtuberky mám trošku pocit, že se občas přetvařuje a "youtubování" bere dost jako byznys, ale v každém případě je znát, že Candy kosmetiku miluje a je to rozená showman-ka, navíc je moc krásná a její videa mají šmrnc.

Pochopitelně, je celá řada dalších, zajímavých youtuberů, ale protože mám hodně málo času, sleduji nejvíce Kandee Johnson a Zoellu, tyto dvě mne nejvíc "ba" :-).

Budu moc ráda, když mi napíšete, jaké máte vy oblíbené youtubery a jestli sledujete někoho z těch, které jsem dnes zmínila :-)...












31 komentářů:

  1. Já osobně miluju tuto americkou youtuberku: http://www.youtube.com/channel/UCc6W7efUSkd9YYoxOnctlFg
    Je úžasná, vtipná, šikovná... :-)
    Jinak sleduju mimo dvě snad všechny, co tady popisuješ. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Znam jen Dulce Candy, ale nesleduju, sledovala jsem driv:) Ja mam rada napr. Nicole Guerriero, Jaclyn Hill nebo SMLx0, pak treba Laura in the Kitchen:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tipy, sice nestíhám, ale na tipy od tebe si rozhodně čas udělám, protože věřím, že to bude určitě super!!! :-)

      Vymazat
  3. Ráda koukám na Julie G nebo tutorialy u cutepolish :)) Zoella je pecka, to souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tipy :-), jj Zoella je the BEST :-)

      Vymazat
  4. Z těch, co jsi zmiňovala znám jen Dulce, Kandee a Zoellu...U Kandee jsem pár videí viděla, Zoellu znám jen podle jména, ale pro mě je nejoblíbenější zahraniční youtuberkou jednoznačně Dulce...Je mi moc sympatická, má příjemný hlas, je neskutečně krásná a dle mě má cit jak pro modu, tak pro líčení...Poslední dobou mě baví i její "vlogovací" videa...Chápu, že někdo ji mít rád nemusí, ale to rozhodně není můj případ... :)

    www.thingsbydebie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Dulce mne také moc baví a je fakt mega-krásná, to každopádně! :-)

      Vymazat
  5. Ja mam rada michelle phan, je uzastna a je vlastne uplne prva ktoru som sledovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tip!!! :-) Už se mi o ní někdo zmiňoval....

      Vymazat
  6. Zoellu i Candy znám :)) strašně ráda koukám ještě na miss glamorazzi - optimismus s pozitivní nálada z ní doslova srší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip, glamorazzi neznám, ale pokud máš ráda Zoellu i Candy, tak věřím, že bude určitě bezva .-)

      Vymazat
  7. Páni tých teda ale je!:) Opäť som si našla dalšie ktoré budem sledovať!
    Som rada za všetky typy a za tento článok!
    Ja som doteraz sledovala iba Dulce Candy ktorá ako vravíte je naozaj skvela youtuberka ale to ze sluzila v armade som naozaj netusila :)
    No a dalej okrem nich uz sledujem iba ThatsHeart a Michelle Phan.
    No a potom mám jednu jedninú najobľubenejsiu cesku youtuberku a tou je ........... BEAUTYpedia by Aja !!!♥:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, tak to mne pobavilo :o))))) , nedávno sice jedna paní redaktorka v Právu můj blog úplně "přejmenovala - zkomolila", ale děkuji za pochvalu i za tipy, Michell Phan už se tu objevila vícekrát, takže tu si musím pustit asap :D

      Vymazat
  8. Dakujem za uzasny clanok a typy! Opat som si nasla dalsie youtuberky ktore budem odteraz pravidelne sledovat! Ja poznám iba Dulce Candy ktora je naozaj velmi dobra a celkovo jejvidea su uzasne. Avsak naozaj som netusila ze bola v armade a ... praveze mne pripadala ze sa narodila uz do bohatej rodiny a moze si dovolit vsetko bez toho aby pracovala. Teda najmä podla jej satníka :)))))) Ale aj tak je mojim favoritom!:)
    Dalej medzi moje oblubene youtuberky patria tiez ThatsHeart → je uzasna ma nadherne videa, je krasna, mila a ............., a potom este Michelle Phan a tiez swom si najnovsie oblubila dope 2111 → je naozaj uzasna to ako sa dokaze premenit (make-upom) na hociaku hviezdu (najmä ako Byonce bola uzasna http://www.youtube.com/watch?v=8Z0MB0tkzDg ).
    No a z Ceskych youtuberok mam len jednu jedinu favoritku na ktorej sa na videa tesim ako na med a tou je ---------------→ BEAUTYpedia by Aja !!!♥:)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní15/1/14

    Díky za další tipy....volného času nemám nazbyt, takže většinou sleduji jen Tvůj blog a Petralovelyhair...která není sice zrovna můj typ, ale líbí se mi její projev a díky ní jsem objevila například drogérkovou Mixu, kterou bych jinak určitě nevyzkoušela :-) Ze zahraničních z těch, co jsi uvedla, tak na Gossmakeupartistu si nějak nemůžu zvyknout právě proto, že je chlap no....připadá mi to takové zvláštní....radši čerpám ispiraci u Lisy Eldridge...přiznám se, že Zoellu ani Missmai27 jsem dosud neznala...určitě ráda kouknu i k nim a za mě ještě dope2111, líbí se mi její tutorialy na make upy
    Díky a těším se na další slíbená videa :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji moc na dope2111 se ráda podívám, je neskutečné, kolik těch youtuberů je :-). No když vydržíš tak 2-3 videa, tak nakonec si na Gossmua zvykneš a ve finále si ho i oblíbíš, alespoň tak jsem to měla já. První dojem byl ale doslova děsný, byla jsem úplně znechucená :D a dneska se těším na každé jeho nové video, takže asi tak ....:D

      Vymazat
  10. Anonymní15/1/14

    zbožňujem takéto články aspoň objavím nových ľudí na ktorých sa dá pozerať..

    http://thewonderlandinahat.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej, díky, já se zase ráda podívám na tvůj blog. Slovenské blogerky mne baví moc!

      Vymazat
  11. Ájo, skvělý tipy, tak už teď přesně vím, co budu dlouhý zimní večery sledovat, paráda:-), ahooj

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní17/1/14

    Andrej, super. Děkuji moc, zase si dooost rozšířím obzor. Iva

    OdpovědětVymazat
  13. great post,you do a good job
    No matter what you're going through, it's always better if you have people to share it with.
    thank you for sharing this to us ,enjoy here
    Hope to be your friend soon Pls post more!

    http://me-poppy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. jednoznačně Carli Bybel...nádherná ženská :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tip, tak to se určitě musím podívat!! :-)

      Vymazat
  15. Anonymní19/1/14

    Krásný článek z vyhlášení Blogerka Roku 2013 v Magazínu Právo. Moc Vám to tam sluší! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) děkuji hrozně moc! No upřímně, mám pocit, že paní redaktorka se malinko ztratila "v překladu" :D a inovovala název mého blogu :o)))), Péťě tam nedala nakonec žádnou fotku s líčením, jenom jednu z dovči, kde je nenamalovaná :-), což je samozřejmě v poho, jen si myslím, že jako doprovodná fota pro "expertku na líčení" by se určitě našla lepší, z toho, co jí Péťa poskytla. Nicméně chápu, že né každý se musí ve světě beauty blogování atd. orientovat..... Každopádně, alespoň máme přírůstek do "rodinného archivu" :-)!

      Vymazat
  16. Anonymní4/10/14

    " vartesmajklem" moc ráda sleduji, protože je sympatický Kanadian, a dokáže zvednout náladu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.