Pages

19. 1. 2014

MY HAIR CARE TOP PRODUCTS

NEJVĚTŠÍ HVĚZDY Z MÉ VLASOVÉ PÉČE 

 

 

Krásnou neděli,

protože mezi vaše nejčastější dotazy patří to, jak a čím pečuji o vlasy, přináším dnes bleskový přehled toho, co nyní nejvíce používám a vidím nejlepší výsledky. Některé z těchto přípravků si pořizuji opakovaně už více než 6 let, tudíž si myslím, že po tak dlouhé době relativně vím, o čem mluvím :-).

Tutoriál o barvení vlasů a melírů jsem napsala již v minulém roce  ZDE. Zmiňovala jsem, že střídám melíry a barvu, a to z toho důvodu, že se mi vadí a hlavně nesluší odrosty u klasického melírování, nehledě na velké poškozování vlasů. Nicméně, nejsem ani příznivcem klasického barvení, protože se mi nelíbí opticky "placatý" efekt, který barvy vytvářejí. Samozřejmě, to je můj názor, který nikomu necpu, ale ptáte se dost často, tak jen odpovídám, jak to vidím já :-)....

Ještě než začnu s přípravky..... nedávno mi psal(a) jeden "anonym", že mám šíleně zničené vlasy atd. Chvíli jsem nechápala a pak mi došlo, že to možná v některých videích může tak vypadat, protože používám velké množství suchých šampónů ve spreji a ty pochopitelně opticky vlasy ještě více bělí a hlavně jim berou lesk. Nicméně, suché šampóny miluji, protože kromě toho, že vlasovou pokožku odmašťují a dodávají vlasům objem, tak především po jejich aplikaci skvěle drží jakékoliv účesy pro dlouhé vlasy, drdoly atp.  

Ze značek vlasové péče u mne již mnoho let na celé čáře vede Kérastase, Redken a v poslední době i John Frieda. Určitě se najdou i kvalitní přípravky v drogériích, některé mám doma také a průběžně je zkouším, ale bohužel, fakt jsem nenašla nic, co by bylo stejně super, jako přípravky Kérastase. I když na druhou stranu musím zdůraznit, že už jsem měla i pár přípravků Kérastase, které mne hrozně zklamaly.

Začnu u mytí vlasů a následné péče:


Většinou používám šampony pro "objem", a to z toho důvodu, že mám velmi mastnou vlasovou pokožku a tudíž potřebuji cokoliv, co od ní vlasy "nadzvedne". V tomto ohledu naprosto miluji a už asi 8 let používám šampon body full od Redkenu. Za 8 let šampon prošel celou řadou inovací a podle mne je naprosto úžasný. Mám i kondicionér, ale ten používám jen příležitostně, protože na suché konce je pro mne málo výživný.

Přibližně stejný počet let používám masku a balzám Kérastase Chroma-Reflective, který v loňském roce L´Oreal přejmenoval na Chroma-Captive. Na výživu a lesk vlasů neznám nic lepšího. Údajně používá tuto produktovou řadu i Jennyfer Aniston. Šampon ze stejné řady je také super, ale kvůli své mastné vlasové pokožce ho používám spíše jen občas, třeba u moře, kde jsou vlasy extrémně vysušené.

Dostáváme se ke speciální péči:

 Absolutním "must have" produktem je pro mne Ciment Thermique ze zelené řady Resistance od Kérastase. Řada Resistance je cílena na posilování a "dostavování" vlasového vlákna zevnitř. Opět přípravek, který používám cca 5 let a přesně od té doby se mi zásadním způsobem přestaly dlouhé melírované vlasy ulamovat. Tento přípravek nanáším před vysoušením vlasů. Jeho účinek je silně hydratační, takže na vlasy doslova působí jako "živá voda". Navíc působením tepla se účinné látky "vpraví" do vlasového vlákna. Kromě toho mne uchvátila letošní novinka ze zlaté řady Ultimate, sérum Initialiste. Je to mléčné, hedvábné, hydratační a mega-luxusní sérum, které má podobnou strukturu jako luxusní séra na obličej. Fantasticky stimuluje vlasovou pokožku, kořínky, ale i vlasové vlákno. Pokud jej používáte pravidelně, vlasy se doslova zázračně promění! Doporučuji je slabé slovo :-).

Nejvýživnější maskou, kterou doma mám, je Kérastase Elixir Ultimate. Navazuje na revoluční olejíček Elixir Ultimate, který mi ale bohužel moc nevyhovuje, protože na mé vlasy je prostě moc mastný, byť ho použiji i v minimálním množství na konečky. Maska je výjimečně výživná, ale zároveň trochu bere vlasům objem. Což řeším tak, že si po důkladném opláchnutí masky vlasy ještě jednou umyji šamponem a pak už pokračuji jako obvykle přípravky Ciment Thermique a sérem Initialiste.


Přemýšlela jsem, které vlasové přípravky z drogérií mám nejraději a nejvíce je používám a jsou to tyto dva od Elseve L´Oreal....



Musím uznat, že Elseve má velmi krásné obaly (alespoň mně se líbí moc). Z jejich účinků jsem nikdy ale nebyla vysloveně unešená, rozdíl mezi Elseve a Kerastase se mi jeví jako značný. Trochu jiná story je "západní" varianta Elseve pod názvem Elvive (nebo Elvital nejsem si úplně jistá), kterou seženete například v Německu, tam už se dají najít o hodně kvalitnější produkty.

Řada Total Repair Extreme mi připadá jako velmi podařená.  Dle výrobce jsou účinné látky  molekulárně přizpůsobeny tak, aby pronikly až do 10. vrstvy vlasového vlákna... nevím, nejsem chemik, ale vidím, že vlasy jsou už po prvním použití opravdu krásně oživené a "opravené". Velmi se mi líbí i sérum, jehož složení jsem raději nezkoumala, protože už na první dotek z něj cítím "silikony". Má zvláštní strukturu, dvousložkovou, obsahuje kvalitní oleje a absolutně vlasy nezatěžuje, což mne udivilo asi úplně nejvíc.
Z této řady jsem měla i šampon a byl také super. Momentálně seženete v Tescu výrobky Elseve v akci, tzn. maska vyjde cca na 109,- Kč a sérum je cca za 129,- Kč.

Obecně se mi osvědčilo vlasové produkty střídat, podle toho, co vidím, že vlasy zrovna potřebují, někdy je to hydratace, jindy výživa a v neposlední řadě  používám pravidelně jedenkrát týdně i hloukově čistící šamon Balea, za cca 29,- Kč, který vlasy zbavuje residua všech (nejen) stylingových přípravků, nánosů suchých šampónů (v mém případě :-) atd. Možná to někoho překvapí, ale používání hloubkově čistících šampónů pravidelně 1x týdně, může zásadně zlepšit kvalitu vašich vlasů!

Určitě mi napište, jestli některý z produktů znáte a používáte a jaké jsou vaše stálice mezi přípravky vlasové péče, moc ráda se inspiruji od vás :-)


PS. miluji i Macadamia Deep Repair Oil Mask, ale tu jsem už bohužel spotřebovala a další si pořídím, až dopotřebuji to, co momentálně skladuji v koupelně. Ehmmmm to, co vidíte na fotech, není ani zdaleka vše, co potřebuji spotřebovat :o)))...


44 komentářů:

  1. ten Elseve vypadá dobře a asi si jej pořídím :) na to ostatní bych bohužel jako studující člověk nenašla sponzory, ale třeba časem... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Elseve Extreme Repair je mimořádně zdařilý, doporučuji max. Hodně levně se dají dražší značky pořídit na www.kadernicke-potreby.com anebo www.lookfantastic.com, popr. www.beautyexpert.com. Za sebe můžu říct, že maska od Kérastase mi vydrží minimálně rok, takže když se pak cena rozpočítá na měsíce, vyjde to třeba jen na 50,- Kč/měsíc, což si myslím není taková hrůza, ale je jasné, že pořizovací cena vyšší je, to chápu no... :-)

      Vymazat
  2. Pěkný článek,také mám nejradši profi řady na vlasy, momentálne je v mém hledáčku pro změnu zase redken, a sérum jsem koupila sestře k narozeninám, tak snad bude dobré :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Jani, Redken je určitě super, používala jsem ho hodně dlouho. Jediné, co mi absolutně nesedělo, byla modrá řada Extreme, která má vysokou koncentraci proteinů, což je sice super, ale bohužel proteiny vážou vodu, takže jsem z této řady měla ve finále příšerně vysušené vlasy, hlavně po koncentrované péči Anti-Snap. Naopak, fantastická mi přišla fialová řada Real Control na těžké a vysušené vlasy, maska byla famózní, to samé řada červená. Ale jak jsem psala, co člověk, to úplně jiné vlasy...... :-)

      Vymazat
  3. Musím se přiznat, že kdybych měla tvoje vlasy hodnotit jen na základě toho, jak vypadají ve videích, tak bych si taky myslela, že jsou hodně suché a poničené. Na fotkách ale tak vůbec nevypadají :-) Jak jsi sem dávala odkaz na článek o barvení a melírování, tak tvé vlasy na úvodní fotce jsou naprosto perfektní a je vidět, že jsou krásně hladké a jemné.
    Z tvých oblíbených produktů jsem zatím nic nezkoušela. Momentálně používám na vlasy převážně produkty od Lush, L´Occitane a drogérkovou kosmetiku. Na profi kosmetiku mám také v plánu přejít, ale až dodělám zásoby toho, co mám doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že pokud nemáš vlasy moc chemicky narušené, melírem nebo tak, Lush a spol. je určitě OK, na mne je to slabé a navíc nevím čím to je, ale po těchto přírodních produktech se mi hrozně mastí vlasy, což v mém případě znamená, ráno si je umyji a odpoledne je mám mastné :D, tzn. nic moc..... Moje ségra Lush na vlasy miluje, ale ona si vůbec nedává melíry a barví se jednou za sto let. Ony nejsou vůbec špatné ani dětské šampony, také je občas používám :-)

      Vymazat
    2. Dřív jsem měla vlasy zničené, ale za poslední půlrok se mi hodně zlepšily, protože jsem je téměř přestala žehlit i barvit. Žehlím je tak jednou měsíčně a barvím 2x ročně :-D Přestaly se mi úplně třepit konečky atd., ale i tak mám vlasy od přírody suché, protože jsou vlnité. Lush má i šampony na mastící se vlasy, nebo šampuky, ty prý jsou na mastící se vlasy nejlepší. Ale možná jsi už zkoušela :-) Dětský šampon vyzkouším, holky mi ho na blogu doporučovaly, že působí i trochu proti lupům a je fajn na citlivou pokožku hlavy.

      Vymazat
  4. páni, pěkná sbírka (nebo teda část sbírky :)
    já jsem kdysi od Kérastase měla nějaký šampon a byla jsem moc spokojená. pak jsem si jednu dobu kupovala objemovou řadu L'Oréal Proffesionel, ale nějak mi přestala vyhovovat. momentálně střídám blond Friedu a vyhlazující Yves Rocher, kondicionér mám oranžový Fructis (Goodbye Damage) a jednou týdně si dopřeju Macadamia masku.
    chtěla bych ale časem přejít na přírodní kosmetiku, tak uvidím, jak budou moje vlasy reagovat. šampon ještě zvládnu, ale u kondiše asi ty silikony potřebuju :D dneska jsem zkoušela nový blond kondicionér Balea (bez silikonů) a nějak to není ono. uvidím po čase. jo a díky za tip na tu čisticí Baleu, vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, moje zkušenost s přírodní vlasovou kosmetikou byla vždy stejná. Na chemicky ošetřené vlasy mi to bohužel absolutně nevyhovovalo. A to jsem zkoušela od nejlevnějších, až po ty nejkvalitnější, třeba Aveda nebo Pureology, samozřejmě také vše od Lush.... Ale pokud nemáš vlasy moc narušené, tak budeš třeba spokojená :-)

      Vymazat
  5. Veľmi zaujímavý článok, hlavne poučný :) Normálne si ma presvedčila o tom, aby som si to zakúpila :) Krásny blog, som nový follower :)
    Adysha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak to mne moc těší :-)! Jenom popisuji svoji zkušenost, každý máme vlasy úplně jiné a věřím, že třeba spoustě lidí to vyhovovat nemusí. U Kérastase je důležité si vybrat fakt správnou řadu, tak pak napiš, zda jsi byla spokojená :-)

      Vymazat
  6. Ráda bych vyzkoušela značku Kérastase. :) Zatím ale nedám dopustit na produkty značky Aussie, vyzkoušela jsem jich opravdu spoustu a skoro se všemi jsem spokojená. :) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že Aussie je kvalitní, ale na Kérastase to fakt nemá - můj názor, ale je pravděpodobné, že pokud bych si vlasy nebarvila a nemelírovala, tak bych asi vystačila s lopuchovým šampónem od Alpy, který je btw také super (na mytí - ne na výživu ...)

      Vymazat
  7. Anonymní19/1/14

    Z drahších produktov som si obľúbila masku od Macadamie a Biosilk. S použitím čistiaceho šampónu súhlasím. Sama ho občas používam a vlasom nesmierne prospieva, ten od značky Balea je podľa mňa vynikajúci a za pár drobných.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macadamia je super, souhlas :-). Biosilk jsem zatím nezkoušela, ale ráda bych si pořídila alespoň vzorek toho olejíčku... :-)

      Vymazat
  8. O body full jsem nikdy neslyšela, ale dle tvého popisu zní přímo skvěle. Budu se po něm muset poohlédnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za sebe určitě doporučuji, protože jsem šamponu spotřebovala nepochybně již několik litrů, doslova .-)) a i několik balení kondicionéru.

      Vymazat
  9. Anonymní20/1/14

    Dobrý den, nepatří to sice k článku o vlasových produktech, ale mohu se zeptat, v čem máte dekorativní kosmetiku? Uvažuji o koupi kufříku, ale jsou docela drahé a tak váhám, jestli to má význam. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu video "my makeup collection". Kosmetický kufřík bych určitě nedoporučila, je to drahé a úplně na nic. Jsou mnohem levnějí a lepší organizéry. Tedy pokud nejste profi vizážistka, pokud byste potřebovala transportní organizér, tak bych vřele doporučila značku ZUCA (u se píše jako přehlasované). Jinak si myslím, že je to úplně zbytečné, dá se to vyřešit daleko levněji - to je můj názor :-)

      Vymazat
  10. Anonymní20/1/14

    Kérastase jsem nikdy neměla a myslím, že kvůli ceně asi mít nebudu..:-) ted jsem si objednávala sadu od Macadamie- masku, kondicionér, bezoplachovou péči a šampon, uvidíme..
    Jinak suché šampony také ráda používám, zkoušela jsem Baleu, ale ta nic moc, co mi vyhovuje max. je suchý šampon od Syossu na objem vlasů. Opravdu vlasy načechrá a jak píšeš, pak jdou dobře účesy. Už jsem si jej koupila do zásoby.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, jukni na www.kadernicke-potreby.com. Tam mají naprosto super ceny a některé přípravky od Kérastase i za poloviční cenu (samozřejmě, ne vše). Macadamia je také super, ale zkoušela jsem pouze masku, to ostatní nemůžu vůbec posoudit :-). Na suché šampóny budu brzy dělat recenzi :-)

      Vymazat
  11. Kerastase jsem používala v minulosti (byla jsem moc spokojená) a chtěla bych se k nim vrátit, proto by mě hrozně zajímaly ty produkty, které nejsou tak dobré. Momentálně používám Korres a v zásobě na mě čekají Redken a kalifornský KMS (s tím jsem taky moc spokojená, v ČR je to neznámá značka), ráda produkty střídám. Až toto vypotřebuju, jdu opět do Kerastase:)
    Zdravím

    Pointofview…by Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, střídat péči je určitě nutné, aspoň tedy z mé zkušenosti, KMS znám, to je super značka. Od Kérastase mi absolutně nefungoval stylingový přípravek Lift Vertige, psala jsem o tom na blogu a potom ještě některé přípravky z řady Nutritive (masky a uhlazující termo mléka), řada Reflection Chroma - Riche a propadák je podle mne řada Cristalliste. Ale věřím, že někdo může být z těchto produktů třeba nadšený..... :-)

      Vymazat
  12. Kerastase jsem zkoušela, ale nijak mě tato značka neuchvátila výsledky. Za sebe mohu doporučit masku Mythic Oil od Lóreal z profi řady nebo masku s arganovým olejem od Bione Cosmetics. Ze šampónů nyní u mě vede Melu od Davines.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mythic Oil mám také a nějak mi to nevyhovuje bohužel, lepší mi připadá i ten Elséve Extreme... Ale jak jsem psala, je to hrozně individuální a chce to zkoušet :-). Šampony mi vyhovují i ty úplně nejlevnějí, třeba lopuchový od Alpy je super :-), sice né tak jako Redken, ale připadá mi fakt kvalitní...:-)

      Vymazat
  13. Ahojda,

    tak já mám hustý, dlouhý (po zadek) vlasy, lehce melírovaný jednou za sto let... A problém je jako u tebe rychle se mastící vlasy. Kérastase mi absolutně nevyhovoval vůbec v ničem...
    Používám Kapyderm šampon na citlivou pokožku, což bych označila za zázrak (po vyzkoušený tuně šamponů na mastnou a bla bla)...
    Masek mám plnou koupelnu, ale jako TOP bych označila masku, kterou jsem si koupila na doporučení a předtím jsem jí vůbec neznala, je to maska s arganovým olejem, sice stojí dost peněz, ale zase je jí kotel, nádherně voní a ty účinky jsou božský!
    http://www.hairway.cz/arganova-regeneracni-pece-pro-vlasy/467-argan-mask-vyzivna-maska-s-arganovym-olejem-1000g.html

    A jinak mám další skvělou masku, kterou jsem si koupila v Maďarsku, okurkovou, bohužel se nedá sehnat u nás =o(

    A pak se mezi mé lásky řadí už po mnoho let Aussie luscious long

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip :-), na ten Kapyderm se určitě podívám! :-) U Kérastase je hrozně důležité najít správnou řadu. Některé mi také nevyhovovaly a jiné zase naprosto světově, je to hrozně individuální.... Aussie používám také, ale oproti Kérastase mi to připadá prostě horší - pro mne no...

      Vymazat
  14. Hey such lovely blog!!!
    No matter what you're sharing, it's always better if you have people to share it with.
    I am a new hand in blog,shall we follow each other and share beauties to each
    Hope to be your friend soon Pls post more!
    I love comment and browse blogs I followed!
    It would be a pleasure to keep in touch.
    may be you can check my blog and sharing everything:
    http://mingmingshuohaode.blogspot.com

    if u follow me,just let me know and I will follow back soon
    waiting for you,dear

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, thanks a lot! I´ll definitely have a look :-)

      Vymazat
  15. to všetko od Kerastese vyzerá super :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  16. Teda, máš nádhernou vlasovou sbírku! :) Tahle řada Elseve je parádní, chci ji znovu koupit, ale mám toho na vlasy teď tolik, že to nespotřebuji ani za tři roky! :/
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to znám :-D, také jsem si dala momentálně stopku, protože už to nemám kam dávat ....

      Vymazat
  17. Wow tomu sa hovori paradna zbierka! Ja by som uz konecne chcela nieco vyskusat z Kerastase ale tie ceny :(

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti nevyhovuji nákupy v zahraničních eshopech,tak jukni na www.kadernicke-potreby.cz, tak mají super akce. Někdy se tam dají pořídit tyto přípravky i o 50% levněji :-)

      Vymazat
  18. Anonymní21/1/14

    Ahoj Ajo, těším se na druhou část slibovaných top produktů 2013 (pleť a tělo) a stále nic. Už máš video natočené? Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se brzy dočkáš :-). Měla jsem děs chřipku, takže jsem trošku ve skluzu....

      Vymazat
  19. Anonymní21/1/14

    ahoj prosim te a nezkouselas tento na mastnou pokožku: RedkenOil Detox Shampoošampon pro omezení přebytečné tvorby mazu, taky se mi právě mastí a dle tvého doporučení bych si Redken objednala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zkoušela, a to dokonce včetně séra, které šampon doplňuje. Absolutně to nefunguje, nezaznamenala jsem zlepšení ani náznakem, takže jsem pak zbytek prodala. Myslím, že jsem četla negativní recenzi i u jiné blogerky, nejsem si jistá, možná to byla LadyLuxe nebo tak nějak....
      Jediné, co mi opravdu zafungovalo, je tento šampón z lékárny, vlasová pokožka se pak výrazně méně mastí, ale bohužel dost hodně vysušuje vlasy, takže na moje melírované to není vhodné pro pravidelné používání:
      http://www.lekarna.cz/ducray-sabal-sampon-200ml-mastne-vlasy/

      Vymazat
    2. Anonymní22/1/14

      diky moc jsi hodná, tak se rozhodnu mezi tímto a tím redken co používáš ty, máš krásné vlasy, třeba mi taky sedne.

      Vymazat
  20. Ajo, prosím tě, ještě když už jsme u toho Redkenu, koupila jsem si do nebe vychválený Redken Extreme CAT Protein Reconstructing Treatment, moc ho ale nepoužívám. Máš s ním zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, ano mám zkušenost a bohužel ne dobrou, jukni do odpovědi u 2.komentáře. Myslím, že to není až tak moc "subjektivní" názor, protože jsem se o tom bavila s kadeřnicí z Toni&Guy a potvrdila mi to. Pokud chce někdo řadu Extreme za každou cenu používat, tak určitě v kombinaci se světle modrou hydratační řadou. Proteiny na sebe vážou vodu a pokud je do vlasů nedodáš z venku, tak si pak berou vodu z jádra vlasu a jsou ve výsledku strašně vysušené a hrubé. To samé kůra Anti-Snap ze stejné řady...

      Vymazat
  21. Anonymní24/1/14

    Ahoj Ájo, tento vlasový speciál mě obzvlášť potěšil :-) díky za další várku tipů! :-) momentálně je můj No1 šampon L´Oreal Elseve s aktivním seleniem, u nás se už neprodává, tak ho kupuji přes e-shop od Katji. Koupila jsem si ho kvůli tomu, že prý je nejen proti lupům, ale hlavně a především podporuje růst vlasů a já si chci nyní nechat narůst opravdu velmi dlouhé vlasy. Musím říct, že opravdu funguje a už jsem si pořídila další dvě balení :-) jinak současně používám šampon z lékárny Revalid, ten je taky super.....na podzim mi dost padaly vlasy a nevím, jestli pomohl právě tento šampon nebo vitamíny Biosil, každopádně vlasy mi už vůbec nepadají!! No a klasika, která nesmí chybět - maska a šampon Kérastase, masku si dávám tak jednou za 2 týdny a vždy předtím vlasy umyji právě Kérastase šamponem, prostě celá řada :-) určitě vyzkouším Balea čistící šampon a až dorazím poslední balení seleniového šamponu...to už budu mít vlasy do pasu hihi :-D tak najedu na kopřivový a břízový šampon, to jsou mé stálice. Hezký zimní den přeji, Petra

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní30/10/14

    Preji krasny den! Tento special jsem si okamzite vyhledala a souhlasim s tvym nazorem na barveni, take nemam rada ,,placate,, barvy a meliruji v ombre stylu.

    Dost jsi me zarazila s tim, ze Elvive je rozdil od Elseve. Mam tu v drogeriich take pouze Elvive a protoze jsem nikdy Elseve nepouzivala (resp mela jsem par produktu a nezaujaly me, tak jsem vice nezkoumala) a Elvive zde nikdy nekoupila. Jsou opravdu lepsi? Je nejaky produkt od nich co bys doporucila?

    Ja mam rada fialove sampony na udrzeni chladneho tonu vlasu a to Loreal Profesionel nebo Lush O daddy O, na nejz jsem narazila nahodou a je uzasny a voni po fialkach. Redken co pouzivas znam take a navnadila jsi me na jeho koupi. Od Kerastase maska chroma riche a pote pouzivam Mythic Oil.
    Jinak si pravidelne delam zabaly jednou tydne pred umytim teplym kokosovym olejem a to vlaskum velmi prospiva. ,,Hloubkove,, cisteni vlasove pokozky delam tak 2x mesicne za pomoci marockeho jilu ghassoul. :)

    Preji krasne dny

    OdpovědětVymazat
  23. Ufff, to je ohromná spousta přípravků, které holka musí používat, aby měla krásné vlasy... No, nedá se nic dělat. Dneska nic není zadarmo, že :) Od Kérastase ani Redkenu jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela, ale po přečtení tvého článku se asi nechám zlákat :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.