Pages

25. 1. 2014

THE BEST BEAUTY PRODUCTS OF 2013 - PART II. video

TOP PRODUKTY ZA ROK 2013 - video

 

Krásný večer všem,

dnes mám pro vás druhou část videa o mých nejoblíbenějších produktech za rok 2013, kterou jsem věnovala péči o pleť, tělo a vlasy.

Pokud některý z produktů také používáte, určitě mi dejte vědět, jak jste spokojené :-), event. budu moc ráda, když mi napíšete, jaké byly vaše kosmetické "zlaté grály" a objevy v loňském roce!

Užijte si víkend :-)


19 komentářů:

  1. Anonymní25/1/14

    Keď zredukujem aspoň trošku zásoby šampónov, idem do Redkenu body full. Presvedčila si ma.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej, tak pak napiš, jak jsi spokojená, záleží na typu vlasů, no ale já kdybych si měla vybrat jen jeden jediný šampon ze všech na "pustý ostrov", tak si vyberu tento :)

      Vymazat
    2. Anonymní26/1/14

      Šampóny na objem sú moja povinná výbava a ak sa osvedčí, už ho nedám z ruky.:) Jop, budem sa hlásiť.:)

      Vymazat
  2. Aji, děkuju za inspiraci !!!! Moc ráda k tobě nakukuju ... máš krásný blog .... Marki

    PS: Dneska jsem zjistila, že kromě toho, že jsi moc milá a děsně ti to sekne, tak seš i docela vtipná :o):o):o) když si sedíš na "produktu" chi, chi .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, děkuji hrozně moc a děkuji i za inspiraci u tebe na blogu!! Njn. nemám problém si dělat legraci sama ze sebe, on to totiž není vůbec problém, vzhledem k tomu, co produkuji za koniny :D

      Vymazat
  3. Aji i ostatní holky , pro me Hitem pro lonsky rok a urcite i pro nasledujici roky, po dobu vyroby tohoto pripravku, je Intercosmo IL MAGNIFICO- 10 vyhod v jednom pro vase vlasy(http://www.profihair.inshop.cz/ilmagnifico/intercosmoilmagnifico10vyhodvjednom150ml?ItemIdx=0)
    naprosto uuzasnaaa vune, která opravdu vydrzi i 3dny!! a vlasky jsou hebke a leskle!! Jsem z nej nadsena jako snad z niceho ještě!
    JInak mam uz nakupni seznam se kterym zítra vyrazim do drogerii a parfumerii :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Opäť úžasné video :)
    Môžem menší dotaz? Už nerobíte recenzie na Ladybox? Pretoze boli fakt úžasné :D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní26/1/14

    Ájo, jiná barva vlasů nebo se mi to zdá?? Super krásný studený odstín. Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní26/1/14

    Super video a moc mily projev, diky za tip na Uriage, to budu muset prozkoumat blize. Ja letos objevila jen par novych veci, ktere me opravdu nadchly:vitalumiere aqua kompaktni make-up, krem Studio moisture fix od MAC, tvarenka HD od MUFE a ocni krem intensive od Louis Widmer..L.

    OdpovědětVymazat
  7. Sandra S.26/1/14

    Andrej, suprové video krásně jsem si to u kafíčka v klídku vychutnala :) :) a hltala každé vaše slovo. Vaše videa jsou opravdu senzační a opět jsem zjistila kolik dalších věcí potřebuji, takže beru opět DM v Německu útokem, ten sprej na vlasy od Loreal ten musím prostě mít :) Jinak jsem si zrovna v pátek přivezla pěnové tužidlo John Frieda, ale asi mi přijde, že mám zelené a né modré jak jste ukazovala, tak uvidím :) Musím i vyzkoušet to odličovací mléko od Mixy to mě také velmi zaujalo, jako ostatně vše o čem jste mluvila, no čeká mě opět vítr v peněžence :) Andrej, dokud jsem vás neslodovala, tak jsem ani nevěděla, že potřebuji tolik věci a že už bez nich nemohu existovat. Doufám, že se mi i jednou podaří jít k vám na školení, to bych byla moc ráda. Přeji krásný zbytek neděle a už teď se moc těším na další vaše videa :).
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní26/1/14

    Ahoj, tady je opet večně kritizující anonym, co se občas ozve :-) Musím tě pochválit video se mi moc líbilo a zlepšuješ se už i v rychlosti podávání informací co do obsahu také.
    Děkuji za velmi zajímavé tipy, určitě ráda něco zkusím. Minimálně ten čistící šampon od Baley. A ted hledám nějaký hodne hydratační krém na oční okolí. Nemáš prosím tip, jak to udělat, aby mi korektor pod očima nalezl moc do vrásek? Používám od maybelline http://www.maybelline.de/PRODUKTE/Teint/CONCEALER/Der-Loescher-Auge-Concealer.aspx
    At zapudruju nebo ne, stejne se mi trochu sleje do vrásek. Věk 32 let. Plet smíše T zona, zbytek spíše sušší.
    Děkuju Eva P.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní26/1/14

    Skvělé video!! Je nutné galvanickou žehličkou Nu Skin zažehlovat pouze originální séra k tomu určená či lze zažehlit i normální krémy a séra?? Máte NU SKIN 2?? Myslím, že by bylo úžasné, kdyby někdy v budoucnu bylo video či článek na toto téma??!! Jak často by se mělo žehlit a nemuže to být škodlivé??Zkoušela jste i na vlasy a tělo??
    Krásný večer a děkuji!!

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní26/1/14

    Super video a vypadáš naprosto famózně!!! Máš moc milý projev, hezky se tě poslouchá....a že jsi změnila kameru? ;-) je mnohem kvalitnější nejen zvuk..... super tipy, už si píšu seznam a vyrážím do drogerky... taky jsem objevila Mixu, už jsem spotřebovala 2. balení a nyní vyzkouším to na červenání, ptž v těch mrazech (nejen) s tím mám dost problém.... těším se na tutorial na třpytivé líčení :-) měj se krásně, Petra

    OdpovědětVymazat
  11. Ajo, děkuji za další skvělé video, určitě vyzkouším doporučované přípravky. Pro mě je největší objev Neostrata a to díky tobě! Pigmentové skvrny zmizely :o))))) Děkuji za Tvůj skvělý blog, strašně moc Ti fandím!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní27/1/14

    Ahoj, chtěla jsem se zeptat na ten redken :) ja mam all soft a ted tu novou ruzovou radu, a k romu mam takovou odmerovaci lahvicku pomeru produktu a vody. Asi to setri mnozstvi produktu- pry jsou velmi koncentrovane, ale je to nekdy pekna otrava...Znas, pouzivas?

    http://www.hairshop.cz/product/aplikacni-lahvicka-redken-3846/

    dekuji za odpoved, super video i clanek o vlasech :) s.

    OdpovědětVymazat
  13. Suhlasim s Mixou :)

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  14. Ajo, ve videu ti to neskutecne slusi, jsi porad krajnejsi:-).
    Jinak Mixa pletove mleko je pro me maly zazrak. Taky me nadchnul ten objemovy sprej.
    Kvalita obrazu i zvuku je prima:-).
    Hezky den.

    OdpovědětVymazat
  15. ajo nedavno jsem byla na velnesa tam byla přednáška o te firmě nu skin velmi zajímvé i to měření a když ukažovaly výsledky zůstala jsem s pusou dokořán jinak nej nej video moc se mi to líbí toho coco mademoiselle je mi líto víš jaký je můj favorit....pa pa ještě musím doplnit zásoby co doporučuješ nebideš nějakou kosmetiku prodávat??,jo já si včera dostala od clinique DDML tak jsem zvědavá jak mi doplní hydrataci...ta mi mooc chybí

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím Andrejko! Včera jsem si "sjela" Vaše video a dneska naběhla do DM a Rossmanna a ukořistila nějaký šíleně nutný věci :-). Tak jsem zvědavá, jak mi budou vyhovovat. Moc děkuji za tipy a už se těším na další video - jste šikula a opět Vám to moc sluší! Při drogérkovém maratonu jsem objevila micelárku Garnier - nemáte vyzkoušeno? Vypadala hezky. Krásný večer. Šárka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.