Pages

7. 1. 2014

TOP MAKE UP PRODUKTY 2013 - VIDEO

VIDEO - TOP MAKE UP PRODUKTY V ROCE 2013

Krásný den všem,

letošní první video bude ohlédnutí a vyhodnocení toho nejlepšího, alespoň z mého pohledu,
(včetně novinek, které mne nejvíce zaujaly), v oblasti dekorativní kosmetiky. V dalším dílu videa navážu produkty z oblasti péče o pleť, tělo a vlasy, jinak by video bylo hrozně dlouhé :-)

Seznam všech produktů najdete zde na blogu pod videem a také v description boxu  pod videem přímo na Youtube.

Určitě mi napište, jaké byly Vaše osobní objevy a nejvíce používané výrobky, abych se případě mohla také inspirovat :-).

Snad pro Vás rok 2014 začal příjemně, i když je škoda, že Vánoce tak rychle utekly...

Mějte se moc prima!








PRODUKTY, ZMIŇOVANÉ VE VIDEU:
* podkladova baze Clinique - Superprimer colour corrects redness
* L`oreal - ultra-smoothing primer
* Lancome - Teint Idole Ultra 24h make up
* Clinique - Supermoisture make up
* Dermacol - Matt control make up
* Dermacol - Caviar Long Stay Make up
* Dermacol - make up cover (zlaty/gold)
* CC mat shinerase dr. brandt
* BB cream Lioele - Triple the solution
* Maybelline - Affinitone Concealer
* Benefit - Erase paste concealer
* Clinique - All about eyes concealer
* Benefit - High Brow
* Benefit - Speed Brow
* Clinique - Brow sculpting duo
* Essence - guerilla gardening eyebrow mascara
* Rimmel - brow pencil 001 taupe
* L`Oreal - Silkissime super liner, Silkissime intenza liner (black)
* Christian Dior - Kohl eyeliner waterproof
* Max Factor - Kohl pencil 090 in Natural Glaze
* Benefit - They`re real mascara
* L`Oreal - False Lash Wings mascara
* Urban Decay - primer in Potion
* MUA - Undressed palette
* Urban Decay - NAKED 2
* L`Oreal lip liner - Capuccino 653
* MUFE - aqua lip liner
* MAC - pro longwear lipglass
* Rimmel - lipstick by Kate Moss
* Bobbi Brown - Rich lip color
* Bobbi Brow - Lip balm
* Yes to Carrots - Lip butter
* Rimmel - Stay Glossy
* L`Oreal - Caresse lip laque
* Rimmel - Stay mat pressed powder
* YSL - poudre compacte radiance
* MAC - cream colour base in Pearl Frost
* MUA - Undressed your skin
* MUA - FASHIONISTA shine stopper loose powder
* MUFE - high definition powder
* Dermacol - krajkova tvarenka c.4.
* Too Faced - Bronzed & Poreless - pore perfecting bronzer
* Too Faced - Sweethearts Perfect Flush Blush - Candy Glow
* MAC - powder blush in MELBA
* P2 - nail varnish
* Lancome - nail varnish
* OPI - nail varnish remover
* OPI - Avoplex cuticle treatment with AHA
* Essie top coat - Shine-e

30 komentářů:

  1. Anonymní7/1/14

    Ahoj, video se mi líbí :)
    Je vidět, jak se každým dalším zlepšuješ.
    A trochu opravdu upřímné kritiky - někdy mi příjde, že tě není slyšet a produkty moc "neukážeš"
    Těším se na další.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji moc :-). No máš pravdu, chtělo by to lepší kameru, stoprocentně s externím mikrofonem...

      Vymazat
  2. Co dodat?:-)...díky za recenze, se spoustou z nich plně souhlasím:-) Ještě, že jsem dneska byla dřív v Douglasu než u Tvého videa, nechala bych tam totiž jisto jistě víc:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leníku, moc děkuji!!! Každopádně, ten rozjasňovač MAC mám jen díky Tobě, v životě by mne nenapadlo po něm sáhnout :-), ale je fakt suuuper!

      Vymazat
  3. Anonymní7/1/14

    Super video :) Moc ti to tam jako vždy sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké video! Děkuji za super tipy! :) Moc Ti to ve videu sluší :) Andrejko, po Tvých videích a článcích jsem propadla Yankee candle :D A nyní mě zaujal osvěžovač tkanin Good air...mohla bych se prosím zeptat, zda osvěžovač nějak voní a zda není příliš intenzivní? Děkuji :) Měj se hezky a opožděně do nového roku vše NEJ :) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji! :-) Good Air sám o sobě "nevoní", je to spíš vůně jakoby takové té klasické "kolínské", která rychle vyprchá, ale hlavní složkou Good Air je patentovaná složka, která neutralizuje molekuly pachu, místo toho, aby je "přebíjela". Je to výborný přípravek třeba na kabáty nebo kusy oblečení, které se nedají často prát a pak když se vrátíš třeba z restaurace a mírně přestříkneš sprejem, tak veškerý "zápach" je pryč. Používám to i na vyžehlené prádlo, mnohem delší dobu to pak drží "vůni vypraného prádla", takže určitě doporučuji. Také přeji vše nej do nového roku! :-)

      Vymazat
    2. Jé tak to mě zaujalo :) Hned jsem koukala k tobě na mimibazar. Opravdu to překryje třeba pach z potu na kabátu? Mám péřový kabát, který se dá čistit pouze chemicky a tohle by mi třeba pomohla nechodit tam tak často. Díky moc za info :)

      Vymazat
  5. Díky Ájo za opět(jak jinak) krásné video.Celé odpoledne jsem se v práci těšila,až si k tomu večer sednu a v klidu pustím;-).Jinak řadu výrobků znám,zejména teda ty z drogerie a musím souhlasit,jsou super.Jsem nadšená ze značky MUA.Nemám teda vyzkoušen MAC a URBAN DECAY,ale snad se k tomu dopracuju:-))))).
    Těším se na pokračování videa.Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlínko, to mne moc potěšilo, děkuji :-)!! Musím říct, že mezi MUA a UD zase tak obr rozdíl není, UD je samozřejmě kvalitnější, ale co se týká stínů, tak myslím, že bych si klidně vystačila s MUA. Jen více práší a podstatně rychleji ubývají, takže asi ve výsledku vyjde UD levněji, protože jejich stíny prakticky nemizí. Další výborné stíny a ne moc drahé jsou paletky Sleek, ty mi připadají stejně kvalitní jako UD. Dají se koupit třeba v eshopu na blogu u Petra Lovely Hair. Hezký nový rok! :-)

      Vymazat
  6. Anonymní8/1/14

    Moc ti to sluší!! Celé toto líčení je naprosto božské, jak to prosím Tě děláš, že Ti ty stíny tak krásně drží? Já používám podkladové báze na oční víčka a stejně mi to nedrží a navíc se ty třpytky otiskují nahoru....momentálně mám bázi MUA Professional Eyes..moc spokojená s ní nejsem...nevím no...možná dávám málo nebo ji mám nechat déle zaschnout....mohla bys prosím natočit tutorial na toto líčení? a nebo aspoň dát tip na krásné třpytivé stříbrné stíny....díky moc, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, děkuji moc! Na toto líčení ve videu připravuji tutorial "step by step" video, takže to uvidíš úplně přesně. Podkladovou bázi mám tu UD a glitry míchám s fixačním sprejem All Nighter, od stejné značky, no ale je potřeba dodržet určité postupy, které právě ukazuji v tom videu. Ale není to žádná věda, jenom jde vědět v jakém pořadí a množství, co a kam plácnout :-D.

      Vymazat
    2. Anonymní9/1/14

      Tak to už se nemůžu dočkat! Jsem zvědavá, protože právě třpytky jsou takové zajímavé a nevím proč, ale už dlouho se mi moc líbí :-) připadá mi to super právě na zimní období...tak se už těším na video.
      Petra

      Vymazat
  7. Milá Ájo, krásné video, celý den jsem se na něj těšila. Potěšilo mě, že docela dost výrobků o kterých mluvíš mám doma -ehm nebude to tím, že pravidelně sleduji Tvůj blog :-D Ale mám intenzivní pocit že ještě potřebuji ten sypký pudr od MUFE a bázi od clinique :-) Také si ráda kupuji jak drogerkové tak i "lepší" kosmetiku. Jinak ještě k levnější variantě "nadlaků" - mě vyhovuje od essence Better than gell nails.Moc se těším na pokračování videa:-) Pa S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, tvůj komentář mne fakt pobavil :o))), myslím, že sypký pudr MUFE by ti fakt sedl úplně přesně, a když si pospíšíš, tak v Sephoře teď mají za velmi výhodnou cenu testovací balení 5ti výrobků, kde je: HD báze pod make up, HD make up a ten pudr!, plus ještě černá tužka a řasenka (ty nejsou teda žádný zázrak), ale celkově to vyjde fakt levně. Ten nadlak Better than gel od Essence jsem dříve také používala, měla jsem ho dokonce vícekrát, ale pak jsem zjistila, že ten Essie je daleko lepší. Měj se moc krásně! :-)

      Vymazat
  8. Anonymní8/1/14

    Super video ,ostatně jako vždy . Moji miláčkové jsou korektor YSL -TOUCHE ÉCLAT , make -up phyto teint éclat SISLEY a díky tobě Ajo ,Bobbi Brown -balzámek je naprosto dokonalej.. Po zhlédnutí videa nutně musím mít tvářenku MAC. Měj se krásně ,Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc! Tvářenku MAC doporučuji vřele :-). Touch Eclat jsem také měla, ale nějak v té době pro mne neměli odstín, až teď jsem viděla v parfumerii č.2., který vypadá fakt lákavě, možná na něj i časem dojde :D

      Vymazat
  9. Ajo naprosto super já snad ani nedychala jak jsem to hltala spoustu toho znám a spoustu mám zbytek musím dokoupit já od te doby co te sledují tak tedy skoro nevychazim s vyplatou všechno musím MIT ta rasenka loreal je super mám ji taky a dělá krásné řasy, jaký odstín je ta tvarenka MUA, a jaký odstín používá s podr státy matt ted maji akci v rossmanu na tyto pudry za snad myslím 70 korun a na NY Krakově tvarenky také, laky moc nepoužívá bohužel prace mi to nedovoluje ,udělej také na parfemky víš jaký jsem na toto maniak:-) děkuji za toto krásné video které nás všechny velmi inspirovalo a myslím ze všem udělalo pěkný vítr v penezence,pa pa měj se krásné Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc děkuji! :-) Ta tvářenka má odstín Bon-Bon :-)

      Vymazat
  10. Ajo, tohle video me zrujnuje:-)...
    Skvele, skvele a moc Ti to slusi, jsi cim dal krasnejsi, hezky vecir.

    OdpovědětVymazat
  11. Andrejko, super, moc mě bavíš. :-) Děkuju Ti za to. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné video. Moc Ti to sluší. Krásné líčení. Hlavně děkuji za typ jak ořezávat Silkissime :o).

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní13/1/14

    ahoj, chválím jak jsi vybírala vyrobky, málokdo si to takhle hezky rozdělil. Jsou velmi zajímavé tipy, která určičtě využiju. Mám tento rok spadeno na naked2 nebo naked 3. Jen mě zarazila jedna věc, máš krásné líčení ale v kontrastu s tím máš hrozně zničené vlasy, jako kdyby sis je barvila sama. Na první pohled upálené a navíc jsou v nich takové žluté fleky. Pokud chodíš ke kadeřnici, tak jí změň. Také si vlasy zesvětluji ale takhle vypadly, když jsem šla na svůj první melír a kadeřnice mi tahala pramenu přes koupací čepici - GUMOVOU!! a dala strašně silný peroxid. a to je 15 let zpět a nikdy vic mě u ní nikdo neviděl. :-)
    Jinak přeji hodně úspěchů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o))), děkuji za názor. Vlasy nemám rozhodně ani "vypálené", zničené atp., může to tak opticky vypadat, pod umělým osvětlením reflektory, protože používám velké množství suchého šamponu. Vzhledem k tomu, že mi chodí denně několik dotazů právě ohledně vlasů, nemyslím si, že je to taková katastrofa :-)

      Vymazat
  14. Je možné koupit essie laky v ČR? Ještě nikdy jsem na ně tady nenarazila, tak nevím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano určitě, třeba v Sephoře anebo v různých eshopech.

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.