Pages

10. 2. 2014

OBLÍBENCI & PROPADÁKY - LEDEN video

OBLÍBENCI & PROPADÁKY - LEDEN 

 

Krásné pondělí všem!

Mám pro vás na Beautypedii novou video-rubriku, s názvem "Oblíbenci & propadáky", kde vám budu každý měsíc ukazovat, co jsem nejvíce používala, s jakými produkty jsem měla dobré zkušenosti a naopak.

Vzhledem k tomu, že s měnícím se ročním obdobím se vždy mění i potřeby pleti i vlasů, možná to bude pro vás i inspirace, na co se v jednotlivých obdobích roku zaměřit. Popis všech produktů najdete v description boxu přímo pod videem na Youtube :-).

Děkuji předem za vaše ohlasy, zda se vám takovýto typ videa líbí a jestli ho vnímáte jako užitečný :-). Samozřejmě budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jaké jsou vaše zkušenosti s uvedenými produkty a pochopitelně, pokud mezi mými "propadáky" najdete své oblíbence, určitě se podělte o vaši individuální zkušenost, event. tipy nebo triky, jak s těmito výrobky "zacházet" :-).

Pohodový nový týden!

 

34 komentářů:

  1. Anonymní10/2/14

    Zdravím, opět moc zajímavé video. Ale docela by mě zajímalo po čem se ti tak leskne plet, jestli je to po tom HD pudru, který má i rozzářit nebo je to tou mastnou pletí na kterou si stěžuješ. Ten look se mi moc a zvlášt takhle jemné oči, tohle video na tento makeup by bylo také zajímavé. Jinak ohledně arganového oleje, když jsem byla těhotná, tak byl naprosto úžasný, ale od porodu, což je skoro už dva roky, oleje používat nemůžu. Nevím čím to je, odlíčím se , dám si růžovou vodu a na to olej. Za chvíli mě plet stahuje, že je málo mastná a když si ho dám více, tak se mi dělá akné :-(
    Eva P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, pleť se leskne díky tomu, jak mám vykonturovaný obličej, v kombinaci s krémovou tvářenkou a rozjasňovačem. Ten HD pudr je na zafixování, protože právě na mastnější pleti krémové přípravky nevydrží dlouho a na mne svítí při natáčení 800W reflektory :-)

      Vymazat
    2. Anonymní12/2/14

      Díky za odpověd, mě se ten lesk moc líbil. Uvažuji o tom pudru MUFE, ale asi až k vánocům si ho budu přát. Jinak jsem včera byla nakupovat v německém DM a objevila jsem tam masku na oční okolí, ráno jsem si nandala asi tak na půl hodiny, přebytky setřela, zbytek nechala jako podklad pod korektor. A světe div se!! Ono to vypadá fakt dobře, žádné zalézání do vrásek. Byly tam 4 pytlíčky za 0,79 Euro a jeden pytlíček vydrží na dvě aplikace. Takže příště si ho koupím znovu. Začala jsem ted dle tvé rady aplikovat arganový olej na krém večer akorát jsem vynechala tu mojí problematikou bradu a alespon ho nemusím vyhazovat :-) a výborné účinky.
      Eva P.

      Vymazat
  2. Ahoj teda nesmírně se ti lepšila kvalita videa čím to nebo se mi to zdá???opět hezké kousky které potřebuji...Aji tu krabičku ve videu za tebou máš z ikea???ale tam měli jen s nějakými květy nemáš ji složenou obráceně mě to tak napadlo neboť bílá by se mi hodila do ložnice...a Aji odkud jsou ty stíny co jsi koupila za kilčo s tak super konzistencí????děkuji a měj se my máme jarní prázdniny....:o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo - add kvalita videa, psala jsem u toho minulého tutorialu, že bylo video natáčeno už dříve, na jinou kameru, na rozdíl od předchozích 2 videí :-). Stíny Flormar seženeš třeba v drogérii Teta :-).
      Na téma organizérů kosmetiky mám v plánu video :-). Krásný večer!

      Vymazat
    2. děkuji Aji no jo já zapomněla že jsi to zminovala jj po těch stínech juknu dnes jsem v rossmanu nakoupila celou tu řadu gliskur tak jsem zvědavá...ještě že tě mám a ty takové skvělé tipy radíš hurá od té doby co tě znám je ze mě konečně ženská se všemi těmi nezbytnými vercajky"o))

      Vymazat
  3. Zdravím, super video! Aji, kde koupím od ryoru ten olejíček? A ty úžasné stíny mají i v jiných odstínech, a kde se popřípadě dají koupit?
    Děkuji moc! Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, super video! Aji, kde koupím od ryoru ten olejíček? A ty úžasné stíny mají i v jiných odstínech, a kde se popřípadě dají koupit?
    Děkuji moc! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, stíny Flormar ideálně v drogérii Teta a možná i Rossmann. Ryor také Rossman anebo eshop Ryoru na netu :-)

      Vymazat
  5. ten arganový olej mám na nákupním seznamu už dlouho :) Chci ho zkusit hlavně na vlasy, ale asi to risknu i na pleť, když říkáš, že neublíží ani mastné pleti :) A ta sada s mangem vypadá taky božsky, stejně jako ten šampon na mastné vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naire, to je moje osobní zkušenost, doporučuji prostudovat si informace na oficiální stránce Ryoru, tam je detailní popis.... Je to hrozně individuální, co jednomu člověku sedí, druhému vyhovovat vůbec nemusí. V každém případě tento olejíček se dá využít i na tělo, pokud by ti na obličej nevyhovoval. Na aknózní pleť bych ho ale určitě nedávala ...:-)

      Vymazat
  6. Ájo, moje peněženka bude krvácet:-), díky za tipy!!! ahoooj

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní10/2/14

    Super video, jako vždy..... Arganový olej používám a je naprosto bezva . Mango řada je moji stálicí. Nedávno jsem objevila e shop - Nobilis.cz a vřele doporučuji .Úžasný je Hyaluronové sérum a bioaktivní pletová maska -ANTI -AGE DE LUXE. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní12/2/14

      Ahoj zajímavlo by mě Jani jako to hyalurovné sérum používáš, protože já ho mám také. Aplikuju ráno 4 kapky a strašně se mi potom dělá akné na bradě. Nechce se mi ho vyzahovat mám velké balení :-(
      Eva P.

      Vymazat
  8. Anonymní11/2/14

    Moc pekne video! Objevila jsem Te nedavno a hned (po Tve krasne vizazi)me zaujal Tvuj kultivovany projev a hrozne prijemny hlas. 100% argonovy olej mam od nejake no name znacky z usa, je fakt prijemny, hlavne na navlhcenou plet. Davam i na konecky vlasu nez si je jdu myt. Budu si postupne poustet vsechny Tvoje videa a prispevky, moc Ti fandim a dekuju za tipy.
    Lu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za milý komentář, to mne těší! :-)

      Vymazat
  9. Anonymní11/2/14

    Dobrý den Andreo, opět zajímavé a inspirativní video. Docela jsi mě nalákala na tu pěnovou tvářenku od Inglotu a sérum od Lancome, jsem věčný bojovník s kruhy pod očima, tak třeba to zase trošku zabere :-). Budu to muset jít omrknout!

    Hezký den!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, moc pěkné video, strašně hezky se na to kouká. :) Je to pro mě vždycky oddechovka po náročném dni s roční dcerkou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc! :-) To mne fakt velmi potěšilo :-) ...

      Vymazat
  11. Genial videoblog! :)

    Te sigo desde ya! Te dejo mi blog, y si te gusta, te invito a que formes parte de él :)

    http://www.letoileduphare.com/

    Besos,
    Natalia.

    OdpovědětVymazat
  12. Super video! Moc Ti to sluší, máš úžasně nalíčené oči. Můžu se zeptat, jaké produkty jsi použila?
    Děkuji. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni, ve videu jsem použila produkty, které ve videu ukazuji :-). Tzn. stíny Flormar a k tomu fialkovou tužku Wet&Wild, rtěnku MAC...(mluvím o tom všem, kromě tužky, přímo ve videu)

      Vymazat
  13. Anonymní12/2/14

    Hyaluronové sérum používám 2 měsíce ,ráno a večer pod krém .Plet krásně vypne a zjemní .Určitě opět objednám.Jana

    OdpovědětVymazat
  14. Video se vážně vydařilo, super :-)!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní16/2/14

    Ahoj Ajo :) zajímalo by mne co bys doporučila mladé pleti za denní péči. Je mi dvacet a mám suchou pleť se sklonem k tvorbě vrásek. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš sklon ke tvorbě vrásek, chce to určitě na den hydratační krém s ochranným faktorem proti slunci a na noc krém výživný. Mohla bys mít třeba řadu Nivea Q10 (denní, noční a oční krém). Tento krém je myslím určen 25+, nicméně koenzym Q10 je tělu vlastní a určitě je jako prevence výborný. Popř. něco podobného třeba od Garnier. K tomu bych stopro ještě dala oční krém, protože oční partie jsou ke tvorbě vrásek nejvíce náchylné. Snad jsem ti poradila :-)

      Vymazat
    2. Anonymní17/2/14

      moc děkuju :)

      Vymazat
  16. Ahoj,zajímalo by mne jestli chodíš na solárko ? Co používáš abys měla tak hezky snědou pokožku ? Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lu, do solárka vůbec nechodím, naposledy jsem tam byla před 6ti lety, dost se toho bojím..... Jsem od přírody spíš snědší a trochu to "přikrmuji" samoopalovacím přípravkem Sephora (ukazuji ho ve videu oblíbenci 2013). Ale nepoužívám to pravidelně.....

      Vymazat
  17. Anonymní19/2/14

    Andrejko, všechna Vaše videa jsou skvělá a v tomto mě pár přípravků hodně zaujalo :) Mohla bych se, prosím, zeptat, kde se dají koupit produkty značky Inglot, popřípadě jaký odstín očních stínů zvolit na obočí pro tmavou brunetku? A jaký je přesný název (a cena) přípravku na oční okolí od Bobbi Brown? Moc Vám děkuji :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.