Pages

28. 2. 2014

POSVÍCENO NA ŘASENKY - VIDEO SPECIÁL

VIDEO SPECIÁL - POSVÍCENO NA ŘASENKY


 Krásný pátek :-),


v rámci jarního úklidu jsem se rozhodla pro natočení videa o řasenkách, neboť většina z mé sbírky poputuje do řasenkového nebe :-). Nerada skladuji "prázdné obaly".....
 
Ve videu jsem zapomněla zmínit, že prakticky nikdy nepoužívám voděodolné řasenky, a také,že si řasy nemaluji každý den, nejčastěji tak 4-5 týdně max. Nikdy produkty nepoužívám po uplynutí doporučené doby spotřeby, protože mám velmi citlivé oči.

Snad se bude někomu z vás video hodit. Napište mi jaké "vychytávky" a favority máte v této oblasti vy :-), ráda se nechám inspirovat!



Přeji všem krásný víkend! :-)

 

9 komentářů:

  1. Ahoj Ájo,

    moc krásné video! Taky miluju žlutou Miss Sporty, takže naprosto souhlasím se vším, co jsi řekla... Akorát jí kombinuju s nějakou jinou řasenkou, co je po ruce, nicméně zelenou tedy určitě vyzkouším!

    Máme asi podobné řasy, jelikož nám sedí či nesedí stejné řasenky, takže paráda =o)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní1/3/14

    Nikdy mě nenapadlo používat dvě řasenky najednou, ale asi na tom něco bude :-) Teď jsem si pořídila řasenku od Astor. Má opravdu velký kartáček a jak říkáš, hůř se mi s ním pracuje, takže přemýšlím, že si k tomu pořídím ještě jednu...že by tu zelenou od Miss sporty? :-) Děkuji za typ ;-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní1/3/14

    Ani mě teda nenapadlo spojit dvě řasenky při jednom líčení, takže určitě zkusím.......dřív jsem si vybírala právě dražší řasenky, většinou Lancome...s tím, že řasenka je základ, ale čím jsem starší a díky blogům "zkušenější", začínám měnit názor a jsem teda mile překvapena kvalitou drogérkových řasenek. Právě zelená Miss Sporty je moje favoritka momentálně a ani řasenky Essence nejsou špatné....úplně nejlepší jsou tak po dvou týdnech používání :-) já teda max.po 3 měsících automaticky vyhazuji a kupuji jinou, baví mě zkoušet nové, ovšem mám i stálice, ke kterým se ráda vracím. Super jsou taky takové ty malé cestovní řasenky luxusnějších značek, které jsou fajn právě na cesty nebo do kabelky a už několikrát se mi stalo, že jsem si pak musela pořídit klasickou verzi řasenky. Voděodolné se teda opravdu špatně odličují, nebo jsem zatím nenašla nějaký fajn odličovač na ně, proto je taky nepoužívám...hlavně v létě ne, mám pocit, že když ponořím obličej do vody, stejně ani ta voděodolná nevydrží a spíš se rozmaže pod očima.
    Už se těším na další "srovnávací" videa! Péťa

    OdpovědětVymazat
  4. Ájo, super video:-), já také používám vždy 2 řasenky, mám ráda např. kombinaci Maybelline colosalku a express volume, Rocketku jen na doma ta mi nesedla hlavně ne na dolní řasy. tu kombinaci Miss Sporty musím teda vyzkoušet:-))).
    ahoj

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za skvělé video :-) Včera jsem si koupila obě doporučované řasenky od Miss Sporty a jsem z nich nadšená, dělají mi úplně úžasné řasy :-) Jsou dokonce lepší než můj současný favorit řasenka od Benefitu They're Real!, která mi sice udělá krásné řasy, ale ne tolik výrazné jako tyto od Miss Sporty. V minulosti jsem vyzkoušela hodně řasenek a mým největším zklamáním byla řasenka Lancome Doll Eyes, která mi vyschla po necelých dvou měsících a navíc mi ani nedělala moc hezké řasy.
    Takže ještě jednou moc díky za video a těším se na další :-) Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní10/3/14

    Škoda, že tam sice dáváš ruku, ale zaostřený máš pořád obličej, takže není žádný kartáček pořádně vidět

    OdpovědětVymazat
  7. Ajo, ještě ti musím napsat:-), včera jsem koupila ty 2 řasenky od M. Sporty a fakt peckovka, děkuji Ti moc, za pár korun a úža výsledek...takže ještě jednou díky!!!! Mám radost:-). hezký den...

    OdpovědětVymazat
  8. já teda kartáčky vidím dostatečně, ostří to sice hodně na oličej, ale vidět jdou i detaily, v HD je to perfektní :)
    taky používám dvě řasenky, respektive vlastně tři :D nejdřív si dám nějakou "objemovou", nejradši mám žlutou Colosalku, tu Catrice, ta mi sedí, a nově jsem si oblíbila zelenou Scandaleyes od Rimmelu, je sice obří (a to velké kartáčky miluju!), dost mokrá a chce to lehkou ruku, ale zvykla jsem si na ni, nádherně zahustí a natočí. no a pak to pročísnu Benefitkou na prodloužení. a na spodní řasy používám takové ty menší kartáčky, osvědčily se mi od Estée Double Wear nebo Clinique High Impact a Lash Power, akorát ty nemají moc výdrž, přes den musím domalovat, což se mi nestává ani s "drogérkou", čekala bych za tu cenu víc...
    a tu Elle jsem sháněla a nikde jsem ji neviděla, všude byly vybalené, no comment :-/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.