Pages

3. 2. 2014

SPOTŘEBOVÁNO - PODZIM & ZIMA 2013/ EMPTIES - WINTER 2013/ video

SPOTŘEBOVÁNO - PODZIM & ZIMA 2013

 


Krásný večer všem!

Dobrá zpráva je, že pondělí už je za námi :-). Dnes mám pro vás další díl zcela nepravidelného "seriálu" SPOTŘEBOVÁNO. Původně jsem chtěla tento typ videa natáčet každý měsíc, ale myslím si, že by vás asi spíše nebavilo se každý měsíc dívat na růžovou micelárku od Biodermy :o))). Ve videích bych vám chtěla představovat, pokud možno, pokaždé jiné produkty. A vzhledem k tomu, že přípravky jsou zcela spotřebovány, doufám, že vám má subjektivní zkušenost, vytvořená na základě dlouhodobého používání, třeba pomůže v rozhodování nebo orientaci mezi přípravky, kterých je na trhu milión :-).

Zároveň bych ráda pokaždé ukázala i výrobky, které považuji za totální propadáky, abyste nebyli mezi dalšími, kdo si naběhl jako já, haha :-D...

Děkuji za váš názor, zda tento typ videa se vám po obsahové stránce líbí a pokud jste některý z přípravků také používaly nebo používáte, napište mi, jak vyhovují vám osobně... :-) 

* Edit:
 Produkty, o kterých mluvím ve videu:
L´Oreal Elnett Satin - Heat styling spray - 3 days volume
Balea - Magic Summer bodylotion (normal bis dunkle Haut)
Balea nature - odličovací mléko s bio-okurkovým extraktem
Balea - Silber-Glanz sofort - hilfe kur
treackle moon - the raspberry kiss duschcreme
Mixa - 40% - Repairing Surgras
Mixa - 30% - Hand Cream
Clinique - Take the Day Off
Clinique - Dramatically different moisturizing gel
L`Oreal - micelární voda
Bioderma - Matriciane Sérum
Helena Rubinstein - Re-Plasty - skin regeneration accelerating night cream
yes to carrots - nourishing body cream/butter
Elseve - Fibralogy šampon
Schauma - Push-Up Volumen šampon
Uriage - termální voda ve spreji
BIODROGA - Cleansing Micro Dermabrasion, salónní kosmetika, seženete například zde: http://www.saloneloa.cz/
Benefit - they´r real mascara
Rimmel - extra WOW mascara
Miss Sporty - Studio Lash
Gabriella Salvete - d´amore mascara 3 in 1 curl-lenght-volume

 

30 komentářů:

  1. Nic z tvých dopotřebovaných produktů jsem nezkoušela, ale i tak se mi video moc líbilo :-) Sluší ti to a máš příjemný projev.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc pěkné video. Chtěla bych přispět svojí zkušeností s přípravkem od Balea - Magic Summer, přesně jak jsi říkala, vůbec nefunguje, děla ošklivý nádech pleti a dalším mínusem jsou fleky na oblečení. Měla jsem možnost porovnat s podobným produktem od Garnier, ktery se už u nás bohužel neprodává ( jezdím pro něj do Londyna) a u něj stačí 3x nanést a už má barva krásny nádech, který působí velmi přirozeně. Nemáte tip na podobný,kvalitnější, který by byl k sehnání i u nás?
    A ohledně řasenek, jeste mohu doporučit od Catrice - nevím přesně název, byla to novinka na zimu a byla i součástí LadyBoxu, osobně jsem neměla lepší řasenku, dělá krásně husté oddělené řasy. Jaký na ní máš názor Andrejko?

    Hezký den
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, totálně nej gradual tanner je oranžový Sephora, ukazovala jsem ho videu top produkty za rok 2013. Už mám asi 4. balení, vřele doporučuji. Add řasenka Catrice, tak mně osobně moc nenadchla, má docela široký kartáček a to mi moc nevyhovuje..... :/, 100x lepší mi připadají řasenky od Miss Sporty, já sice tuhle značku nemám nijak zvlášť v oblibě, ale řasenky dělají minimálně stejně super jako Maybelline, ne-li lepší.... alespoň můj názor. Mám v plánu řasenkové video :-)

      Vymazat
  3. Taky nejsem spokojená s micelárkou od Lorealu. Dva týdny po otervření začala nějak divně páchnout. Já používám od La Roche Posay, ta se mi osvědčila. Na řasenku They Real od Benefitu mají teď v Sephoře akci, za 490,-. Takže jsem jí vzala a jsem dost zvědavá jaká bude!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že je nás více, koho "slavná" micelárka neohromila. LRP jsem dostala od kamarádky a byla jsem s ní také moc spokojená. Cena za řasenku je fakt super, to opravdu zírám, Sephora se překonává :-D

      Vymazat
    2. Jojo, jejich svátek bestsellerů, jak tomu v Sephoře říkají, je vždycky jednou za rok a to je jediná doba, kdy se tam ty věci dají koupit za ještě přijatelný peníze.... Svědčí to však o tom, jakou na tom mají normálně marži. Bez nějaké slevy tam snad může nakupovat jen blázen!

      Vymazat
    3. no to tedy rozhodně ano! Bez slevy bych si tam nekoupila ani odlakovač...... na druhou stranu ty marže docela chápu, protože platit nájem v OC a výplaty personálu není žádná legrace, jsou obrovské fixní náklady. Nicméně, nakupuji pouze ve slevách, protože si myslím, že díky těmto akcím stejně nakonec vydělají o dost více, než při prodeji za ty jejich "normální-nenormální" ceny :-)

      Vymazat
  4. Super video já Marne shanim onu barvu snad po všech certech a ona se jakoby do země propadla tak jsem rada a vyzkousim tuto já používám sil er šampon pro zesvetleni od kadeřnice a dělá to moc hezky efekt s odstraněním nádechu nazloutleho tónu, zkusim tedy ještě tu balea závěrečnou peci,ten clinique DDML je báječný konečně me něco hydratuje woooow:-) me by potěšilo nějaké vyletove video s nápadem co navštívit a tak dále bych prosila nějaké malovaci to jak jsi mela černo stříbrné to byla pecka:-) takže už ted se tesiiiiim:-) pa Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, moc fajn silver šampón je od Schauma (má fialový obal). Je levný a daleko účinnější, než podobné přípravky z kadeřnictví a vyzkoušela jsem jich fakt hodně. DDML je super, ale bacha, silně návykový :-D. PS. tutorial bude, jen nevím, jestli myslíme to samé, já měla líčení zeleno-zlaté, s černou linkou..., ale nevadí, příště dáme klíďo černo-stříbrné :o)))

      Vymazat
  5. Miss sporty vůbec nemusím, ale řasenky opravdu umí. Názvy si nepamatuju, identifikuje je podle barev jejich balení. Nejvíce mi vyhovovala žlutá verze, které přezdívám včelka Mája. Nyní zkouším růžovou verzi a nemohu si stěžovat. Strašně mě to překvapilo. Mezi mé stálice pak ještě patří Wonderlash od Oriflame, její výhodou je, že nevysychá a opravdu dlouho vydrží : http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2012/06/souboj-wonderlash.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je přesně moje řeč! "včelka Mája" je super a mám ji také!!! Dost často ji dávám jako 1. vrstvu a pak pokračuji tou zelenou. Na růžovou mám zálusk, až mi vyschnou zásoby :D. Díky za odkaz na recenzi, moc ráda si to přečtu! :-)

      Vymazat
  6. Zaujala mě zesvětlující péče od Balea. Příště na ní v DM kouknu a pořídím si jí. Díky za tip.

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haňdo, děkuji :-). Už mám tento přípravek po několikáté a fakt spokojenost, za cenu 22,- K4 je kůra zadarmo....

      Vymazat
  7. Milá Andrejko,
    moc ráda navštěvuji Váš blog a spoustu věcí si díky němu nakoupím nejen pro sebe, ale i pro svoji maminku. Vzhledem tomu, že nás téměř na konci každého videa nabádáte, ať Vám napíšeme nějaký tip nebo svoji zkušenost, si dovoluji poslat odkaz na krém, který jsem sice nevyzkoušela, nicméně jeho popis mě velice zaujal.
    http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=71899041&tab=1

    Hezký den

    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, děkuji hrozně moc, to mám radost! Na krémík se ráda podívám :-)!

      Vymazat
  8. Neviem ci mto je ale mna vzdy bavi pozerat sa na tvoje videa. Vzdy sa tesim kedy uz bude dalsie. Asi to bede tym tvojim prijemnym hlasom a samozrejme aj tym ze tvoje videa su vzdy velmi zaujimave. Drzim palce. A dakujem tiez aj za toto video :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicole, děkuji moc! S tím hlasem jsi mne potěšila, až mne přestane bavit se líčit, přihlásím se do rádia :-D

      Vymazat
    2. Tak to dufam ze neprestane :)) Ale urcite by ta tam bolo prijemne pocuvat :D

      Vymazat
  9. Anonymní4/2/14

    Já bych byla pro video či článek o galvanické žehličce Nu Skin!!:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Ajo, prima video, me zaujal ten Elnett:-), ten musim zkusit. Jinak zajimave produkty. Rada bych nejaky video o uprave oboci. Ve videu Ti to moc slusi, uplne zaris:-).
    Ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknelko, s Elnettem neváhej :-), jinak hrozně moc děkuji! Asi zářím, protože jsem to poněkud přehnala s rozjasňovačem a podcenila s pudrem :-D

      Vymazat
  11. Anonymní5/2/14

    Ahoj, tady opět tvuj anonym, který ti kritizoval obsah a rychlost tvé řeči. Lepšíš se, lepšíš se a moc!!! Chodím se sem ted koukat pravidelně. Ohledně tipu na video. Co třeba video jak dodat do obličeje trochu jasu nebo svěžest ted v zimě? Nějaký tip na toto období, nebo jak správně nanášet tvářenku?
    Vyzkoušela jsem tvůj tip na biodermu při akné a užasně to funguje a navíc jsem měla možnost si koupit kosmetiku Bebe. Dlouho jsem měla problém suchá plet, ale na bradě pravidelně akné. Jedině Bebe krém mi akné na bradě nedělá. Díky za tipy Eva P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní5/2/14

      Ahoj,

      moc bych prosila o odkaz o jaký krém se jedná nebo o odkaz, kde o něm Andrejko mluvíte.Moc díky za Váš blog!!!Určitě vyzkouším Váš tip na kombinaci dvou řasenek a přimlouvala bych se z video o úpravě obočí a aplikaci tvářenky.Děkuji za odpověď!!Dana H.

      Vymazat
  12. Anonymní6/2/14

    Ajo, moc ti to sluší a ráda tě poslouchám.
    Já osobně bych v některém dalším videu nakoukla k tobě do šatníku (oblečení, kabelky, doplňky, botky...)
    B.

    OdpovědětVymazat
  13. Super videjko :) Máš krásný blog, jsem nová čtenářka....budu ráda když mrkneš i ke mě :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý večer Andrejko,
    na Vašem super blogu jste mluvila o galvanické žehličce. Přemýšlím o její koupi, ale asi stojí dost peněz a mám strach aby to nebyly vyhozené peníze. Proto jsem Vás chtěla poprosit, zda by jste mi upřímně řekla, jestli opravdu funguje a má cenu do ní investovat, popř. kolik stojí a kde se dá koupit :-).
    Předem děkuji moc.
    Gábina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.