Pages

20. 4. 2014

AVON BLOGSTARS

VELIKONOČNÍ NADÍLKA PRO VÁS - S AVONEM


Krásný sváteční večer,

asi jste zaregistrovali na XY dalších blozích, že tento týden proběhla akce AVON Blogstars, z toho důvodu nebudu akci popisovat úplně do detailu. Nicméně, doplňuji za sebe alespoň pár fotografií a několik postřehů :-)

Event se odehrál v luxusním hotelu Fusion v centru Prahy, za opravdu hojné účasti blogerek a youtuberek, což byl pro mne opravdu úžasný zážitek, protože jsem měla možnost osobně poznat a strávit hezky čas s mnoha "kolegyněmi", mimo jiné s Markétou z blogu Flower Paris, Natálkou z Little Gem, s nádhernou, milou a velmi skromnou Miou z  Kissbooku. Moc hezky jsem si popovídala i s youtuberkou Renčou z MamaLifestyle, která už je také maminkou. Nejraději bych zde vypsala všechny holky, ale to by se článek asi poněkud protáhl :-)....

Domů jsem si odnesla krásný dárek, v podobě taštičky, ve které byly 4 aktuální novinky. Lak na nehty Gel finish, nová rtěnka, luxusní bronzer a fixační sprej na make-up. Společnosti AVON tímto velmi děkuji za pozvání i krásné dárky, o něž jsem se rozhodla s vámi, čtenářkami Beautypedie, podělit :-). Novou rtěnku i lak Gel finish již testuji a jsem z něj opravdu nadšená, což jsem upřímně vůbec nečekala.

Bronzer a fixační sprej bude "velikonoční nadílka" pro vás :-). Výherce vylosuje random.org a vyhlásím jej v pátek 25.4.2014.

Pokud se chcete do soutěže zapojit, napište do komentářů pod článkem, jak slavíte Velikonoce a zda používáte kosmetiku AVON a pokud ano, jaké máte favority. Do komentáře ještě napište vaši emailovou adresu :-)

 Podmínkou pro účast v soutěži je, abyste:
1. byli mezi pravidelnými čtenáři blogu - tj. registrovanými přes Google (pokud nemáte registraci, trvá asi tak 30 vteřin :-)
2. dejte prosím "like" FB stránce AVON Czech

Na závěr mám pro vás ještě fotografie z akce, abyste viděli, jak to celé probíhalo. Fotografií by bylo asi mnohem více, ale dorazila jsem po dovolené s poněkud plnou paměťovou kartou :))).... klasika :D.




TYTO NÁDHERNÉ TULIPÁNY BYLY VŠUDE, LADILY PŘEKRÁSNĚ S INTERIÉREM

NOVÁ, GELOVO - BALZÁMOVÁ RTĚNKA. BOHUŽEL JSEM DOSTALA HNĚDÝ ODSTÍN, ALE KONZISTENCE JE PERFEKTNÍ, SOLIDNĚ HYDRATUJE, HEZKY VYPLŇUJE A VYŽIVUJE RTY

O TENTO NOVÝ FIXAČNÍ SPREJ MŮŽETE SOUTĚŽIT :)


 

OČNÍ KRÉM S KOREKTOREM VE VÍČKU









TYTO OČNÍ STÍNY MNE UCHVÁTILY!!



AVON PRO NÁS PŘIPRAVIL I NEHTOVÝ KOUTEK, KDE JSME MOHLY OTESTOVAT ŽHAVOU NOVINKU GEL FINISH, JAK JSEM PSALA, LAK JE OPRAVDU SUPER!


Pokud jste dočetli až do tohoto bodu, děkuji za návštěvu Beautypedie a přeji vám krásné Velikonoce :-)!

A.

23 komentářů:

  1. Mam par veci od Avonu a favoriti su urcite Clearskin peeling a oleje na vlasy :) inak velku noc nemusim...ani tradiciu oblievania :/
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný den,Ajo :-) .Také Vám přeji krásné velikonoce.U nás bývají hodně veselé,mám tři dcerky takže o koledníky není nouze :-D ,na stole už voní domácí tlačenka a kváskový chléb .Tvarohové šátečky s povidly...v ošatce se lesknou barvená vajíčka a sladkosti pro koledníky.Hned ráno nás pomlázkou budí tatínek a pak už postupně chodí koledníci až do oběda...Maky.Dostalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Avon jsem dřív docela používala tak jsi mě nalákala zase něco vyzkoušet. :)
    PS: Z Mamalifestyle je Terka, ne Renča.

    OdpovědětVymazat
  4. Velikonoce slavime, peceme beranky, dostavame pomlazkou.
    Avon jsem používala pár let zpět, teď už ani ne.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,upřímně na Velikonocích mám ráda hlavně výzdobu kterou si doma mohu udělat....zajíčky,vajíčka a hlavně jarní barvy.Jinak si je užiji se synem a půjdeme třeba do Zoo.Co se týče kosmetiky AVON,tak kdysi jsem prakticky používala jen ji,ale postupem času jsem ji začala měnit za jiné značky.Jediné co od nich používám do teď jsou bronzové tonovací kuličky na obličej.Určitě bych,ale ráda zkusila i jiné věci. email: jukamila41@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Co se týče Velikonoc, poslední roky už je nějak moc neprožívám, letos jsem ani vajíčka nenabarvila a místo sváteční nálady sedím u počítače a píšu diplomku :( A z Avonu miluju tělové spreje, hlavně vanilkový! Dřív jsem měla ještě pár rtěnek a lesků na rty, poslední dobou se ke mně nic nového nedostalo a jak tak koukám, některé produkty vypadají fakt dost dobře!
    a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. vše splňuji, od Avonu mám osvěžovače, lak na nehty a korektor.
    martinoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. zdravím Ájo..., hezké svátky jara :), vzpomínám co naposled jsem si z Avonu pořídila...snad krakelovací lak na nehty....dodnes jsem ho nepoužila :( ....jsem na něj asi zapomněla :), ale co skoro denně používám... ty loňský hrnky z Avonu !! 4 květovaný hrnky ty u mně zabodovaly !! :) s kosmetikou to tedy moc nesouvisí...., ale jsou z AVONU :) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Velikonoce doma neslavíme vůbec, spíš jsme rádi, že máme volno :-) Od Avonu používám spoustu výrobků, dekorativní i pečující kosmetiky a jsem moc spokojená, většina mi vážně vyhovuje. Z dekorativky třeba miluju řadu Luxe, ta je celá bezvadná, z pečující pak krémy Anew.
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Také přeji krásné Velikonoce. :)) U nás se už Velikonoce příliš neslaví, maximálně nějaká výzdoba a klasické pečení mazance a beránka, na nic víc už ale bohužel nebývá čas. Být u nás v domě nějaké malé děti, asi to vypadá jinak, ale jako převážně dospělí to už tolik neprožíváme. Co se týče kosmetiky Avon, tu jsem používala hlavně dříve, ale doteď mám mezi jejich výrobky některé oblíbence. Mám od nich pár kousků kosmetiky (jako rtěnku, stíny, bronzující perly, bázi pod oční stíny,...) a moc mám ráda jejich olejíček na vlasy.

    GFC: Elysia
    FB: Katka Kimi-chan Krchová
    E-mail: elie.krios@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné velikonoce Ajo u bydlím na vesnici chatařská oblast takže se tu sejde hodně o víkendu lidí a měli jsme tu jarmark kde jsou hezké věci co lidi vyrábějí a děti a večer v místní hospůdce velikonoční zábava takže je tu veselo pomlázkou už dostala od místních mám velikonoce moc ráda a od avon mám též ráda nejvíc jsem měla masky ale toužím pro rozjasnující pudru po kterém pokukuji

    OdpovědětVymazat
  12. Ájo, tuhle Avon akci tiše závidím, takové "babince" jsou nejlepší :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat
  13. Vše splňuji, takže ještě email, kdyby se mi náhodu poštěstilo :)
    lucie.martinakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. denydenydaniela@gmaiel.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, přeju krásné Velikonoce. Podle odrazu v zrcadle jsi na akci byla pořádná kočka:)
    Z Avonu mi nejvíc vyhovuje PlanestSpa řada s olivami.
    Jinak všechno splněno a snad se na mě usměje štěstí:)
    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Super! :) Velikonoce se snažíme slavit tradičně, i když u nás ve městě to není ono. Svátky si ale stejně neumím představit bez barevných vajíček, beránka, mazanců a svátečního oběda s rodinkou. Kosmetiku od Avonu používám průběžně už spoustu let, dříve více, teď už nějak méně, vždycky jsem byla spokojená, měla jsem různé šampony, sprchové gely, dekorativku (rtěnky, balzám na rty, pudr, řasenky, oční stíny, laky na nehty, ...) a spoustu dalšího. Konkrétně se mi skvěle osvědčil perlový bronzer, tělový sprej s vanilkou, parfém Little White Dress, osvěžující krém na nohy, obnovující krém na ruce s kolagenem a elastinem, krém na ruce s glycerinem a dětský zimní krém. :) Přeji krásné jarní dny plné sluníčka! :)
    Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Áji,
    z Avonu mám již podruhé bázi pod oční stíny, jinak Avon moc nepodporuju. Raději si vše odzkouším v drogerce.
    Co se týče Velikonoc, hlavní jsou chlebíčky. :)))))
    Gabča
    simkovagabriela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Andrejko, akce vypadá tedy velmi podařeně :-) Dřív jsem Avon používala docela dost, teď už moc ne, ale měla jsem a mám moc ráda řadu SPA- např. s olivovým olejem nebo s minerály z mrtvého moře. Ale zrovna jsem nedávno koukala právě na ten fixační sprej - blíží se nám svatba v rodině, tak o fixačním spreji uvažujeme,ale nemáme zkušenost se žádnou značkou.
    Jinak na velikonoce máme dvě tradice - jednu mě naučila kamarádka z Krkonoš, všechny ženy v rodině se sejdeme a malujeme vajíčka voskem a potom celá rodina máme odpoledne hody - uzené, křen a vajíčka :-D
    Měj se krásně a pokud se můžu přimluvit - prosím o videonávod naTvůj úžasný drdol. "Drátěnku" už jsem zakoupila,ale nějak mi to nejde :-)
    Díky a přeji krásný den
    Sabina
    sabina.kubrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem také Avon dřív hodně používala- nyní téměř vůbec. Mám jen něco z řady Planet spa. Ráda ale vyzkouším jeich nové výrobky :) Co se týká Velikonoc- moc je neslavím. Ale až bude moje dcera větší, tak tradici zase opráším :)
    theresakalouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. ahojky :) nejprve musím jenom chválit, protože ti to moc slušelo a doufám, že se někdy na podobnou akci podívám a třeba se i potkáme :))
    Avon jsem objevila někdy v 7. - 8.tříde na ZŠ (což je opravdu, ale opravdu dlouho) a začala jsem objevovat kouzla řasenek, tvářenek, rtěnek atd :) Dekorativka mi sedla skvěle, ale třeba šampony a nebo tělová mléka vůbec :(
    Teď už Avon v mém okolí moc lidí nedělá, takže nemám možnost vyzkoušet, jaká ta dekorativka je:)
    A Velikonoce? ty už teď moc neslavíme, jenom jedeme na návštěvu k přibuzným a užíváme si volného dne :))

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, tak Velikonoce u nás probíhají tradičně, ale letos jsem si s přítelem vyrazila na výlet na zámek Jezeří, který byl v 70. letech 20. stol. vymazán z map a připraven k likvidaci, kvůli těžbě uhlí. Příště tam chceme vyrazit na kole. Avon kosmetiku mám ráda, především tu dekorativní, přesně ty oční stíny, které tě tak uchvátily vlastním a potom jednu hodně tmavou rtěnku (taky ji máš na fotce) jmenuje se Perfect Red, která drží jak přibitá a často jsem ji nosila na podzim.

    v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Ahooj :), sleduji jak přes Google, tak FB :).
    Like Avonu přidělen :)
    S Avon kosmetikou zkušenosti mám, nejradši mám parfémy a toaletní vody z Avonu - nejoblíbenější momentálně Sensuelle :).
    Taky mám z Avonu ráda laky na nehty a třpytivou tužku na oči :).
    Na Velikonoce zdobíme vajíčka v cibulové slupce, pečeme beránka, kluci k nám chodí na mrskut :
    E-mail: VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.