Pages

11. 4. 2014

CO MÁM V PLÁŽOVÉ TAŠCE - WHAT'S IN MY BEACH BAG video


CO JE V MÉ PLÁŽOVÉ TAŠCE?




Krásné páteční odpoledne :-),

moc vás všechny po delší době zdravím, už jste mi vážně hrozně moc chyběli!! 
Původně jsem měla v úmyslu přispívat na blog i z dovolené, ale bohužel...., i když mi z hotelu potvrzovali, že u nich na 1000% high speed wifi funguje, samozřejmě realita byla jiná..... :/. Sice fungoval, ale takovou rychlostí, že bych uploadovala 1 foto 3 dny. Musím se smát, protože jedno z hlavních kritérií při výběru hotelu, bylo právě spolehlivé připojení na rychlý internet, haha :-D.

Mám pro vás spoustu novinek, videí a také se můžete těšit na novou giveaway, kterou budu vyhlašovat vzhledem k tomu, že Beautypedia slaví své 1. narozeniny :-). Ve dnešním videu se můžete podívat na to, co nosím v plážové tašce. Jediná věc, která tam není, je voda, a to z toho důvodu, že jsme měli na pláži bar s all inclusive, takže nebyl důvod nosit balenou vodu.

Mám nové technické vybavení, protože chci pro vás připravovat stále kvalitnější videa. Nicméně, v den, kdy jsem video natáčela, na pláži foukal docela silný vítr a v kombinaci se šumem moře to vytvořilo zvukové pozadí, ve kterém můj hlas prakticky zanikl. Z toho důvodu jsem musela zvuk trochu upravit, a výsledek není úplně ideální, zním trošku jako "ze sudu" :-))). Seznam všech přípravků a věcí, které ve videu ukazuji, najdete v description boxu přímo pod videem, na YT.

Co nosíte na pláž vy a kdy se chystáte k moři a kam??? 

Přeji krásný víkend všem!
A.

PS. na Beautypedii už teď bude opět normální režim, tj. budu přispívat ve stejných intervalech, jako v předchozích měsících. Pokud máte nějaké konkrétní přání, na jaké téma byste chtěli další video nebo post, určitě mi to napište do komentářů :-).

21 komentářů:

  1. úplně na mě dýchla ta nádherná atmosféra a už se těším na letní dovču :) sice ještě nevím, kam pojedem, ale ráda bych do Španělska, tam to miluju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný jej taková videa jsou top určité nějaké ještě přidej andrejko vše něj k prvnímu výročí blogu at se ti stále tak skvěle daří

      Vymazat
    2. Děkuji moc, to mne těší! :-) Se Španělskem naprostý souhlas, miluji Mallorcu a Ibizu, ale i kontinent, upila bych se Sangrie a nejlepší je jejich "maňana" přístup.... prostě pohoda :-)

      Vymazat
  2. jéé, já bych jela na dovolenou hned :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je paradni video :)) velmi inspirativni a to prostredi more a slunicka je prijemna zmena. Ajo moc me zaujal ten tvuj drdol, celou dobu sem se snazila prijit na to jak mas upravene vlasy, travim na plazi docela dost casu a mam dlouhe vlasy,takze mi bezne poletuji a cuchaji se :( a nevim jake mas zkusenosti, nebo ostatni, ale vlnite vlasy,ktere se daji v prazskem klima ukocirovat tak u more,kde je vlhci vzduch je to fakt obtizne. Nepsala si treba uz nekdy na to tema clanek,pripadne jestli te muzu poprosit o radu jak na ten drdol? Vypada totiz vazne skvele :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, děkuji moc, na ten drdol se mne ptá docela hodně lidí, takže uvažuji o tom, že natočím tutorial. Ale je to úplně jednoduché, vlasy vyčešeš do culíku a provlíkneš ho přes "donut", takovou houbičku, kterou seženeš třeba v HM nebo Lindexu, možná i v Tescu. Vlasy se pak rozprostřou dokola jako vějíř a omotají okolo houbičky. Nakonec se ještě přichytí u hlavy několika obyčejnými sponkami. Je to velmi jednoduché a rychlé. Navíc se dá drdol různě obměňovat šátky anebo čelenkami, podle toho, co se komu líbí/sluší :-). Snad jsem ti trošku poradila :-)....

      Vymazat
    2. Myslela jsem si, že to bude donut, ale vypadá docela velký, tak jsem si nebyla právě jistá. Já mam tu stření velikost a bojuju s ním stále,vždy mi kousek drátěnky někde vykoukne. :))) kdybys natočila tutorial moc ráda bych se podívala jak přesně to děláš ;) s tou čelenkou vypada vážně skvěle.

      Vymazat
  4. Ahoj,
    mě by určitě zajímala videa třeba - Nežiju jen make-up tag. Zkrátka něco víc o Tobě, co Tě baví, jaké filmy, knížky, jestli je čteš, sport, třeba, atd.. :) Dál jak máš video Posvíceno na řasenky (je super, mimochodem), tak pokračovat v této sérii - Posvíceno na pudry, posvíceno na šampóny, posvíceno na rtěnky, posvíceno na tužky na rty, oči, obočí, posvíceno na tvářenky, atd. Dál třeba, jestli si děláš domácí masky + nějaký ten recept a vůbec vlogy. Moc příjemně se posloucháš a jsi hodně inspirativní holka (nebo dáma, pokud Tě holka uráží :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc za zajímavou zpětnou vazbu, bezva nápad posvítit si i na ostatní produkty :))). TAG Nežiju jen makeupem jsem už psala vloni, zde: http://www.beautypedia-byaja.com/2013/06/tag-neziju-jen-makeupem.html
      Ale určitě se chystám hodně brzy na TAG 50 random facts about me :-)
      PS. holka mne tedy rozhodně neuráží :)

      Vymazat
  5. Jo a třeba ještě jsem zapomněla - hodně by mě zajímaly Tvé oblíbené parfémy, deodoranty, antiperspiranty :) - takové Voňavé video :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, toto video už mám v diáři naplánované :-)

      Vymazat
  6. :) hezký video... hned bych si jela vyhřát kosti :), zatím u nás ... jsem vytáhla opět teplejší oblečení a muškáty venku balím do netkané textílie ať mi nezmrznou :(... , pohodový víkend Ájo a gratulace k 1. výročí blogu ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. La'dko, děkuji moc za milou gratulaci!! :-) Já věřím pořád, že se letos dočkáme krásných a slunečných Velikonoc - konečně :-). Moc vás s Kájou obě zdravím <3

      Vymazat
  7. já se chystám do Řecka a hrozně se těším :) mě by zajímal nějaký návod na precizní oční linky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řecko je super a kam přesně, jestli se můžu zeptat?? Návod na linky pravděpodobně dělat nebudu, protože těch je na Youtube asi miliarda :D, doporučuji juknou třeba na tutorial u Gossmakeupartist - má jich tam několik a všechny jsou super :-)

      Vymazat
  8. Anonymní13/4/14

    Moc krásné dovolenkové video,díky za něj i za všechna ostatní. Rok na Beautypedii utekl jak voda, gratuluji k 1. narozeninám a přeji ti, Andrejko, hodně inspirace, čtenárů, málo technických problémů, zkátka vše nej. Ráda bych na blogu našla video o cestování, tipy, rady... Chystám se letěl do Londýna, tak třeba o něm..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc za milou gratulaci! Další travel posty budu stopro dělat, protože mám opravdu hodně "materiálu" :D. Jen bohužel, ohledně Londýna nemůžu sloužit, tam jsem nebyla - zatím :-)

      Vymazat
  9. Anonymní14/4/14

    Milá Andrejko, k 1. narozeninkám přeji vše nejlepší, hodně dalších čtenářek a pro nás spousty takových krásných videí. Na váš blog jsem se dostala nedávno, momentálně jsem na mateřské dovolené, takže konečně mám čas na shlédnutí všech vašich videí, která jsou velmi inspirativní a děkuji za ně. V této souvislosti mám na Vás pár dotazů, které jsou ale momentálně tak trochu, vzhledem k videu, "mimo mísu" :) - což doufám nebude moc vadit. V jednom ze svých videí se zmiňujete, že jste chodila na odstranění skvrn, které vám vznikly ze solária. Má takový podobný problém od mala mám pigmentové skvrny pod bradou, které se táhnou až na hrudník a pořád se jich nemohu zbavit:( Zkoušela jsem pár krémů, možná trochu pomohl zesvětlující od Biodermy, ale to nevím jestli už z té zoufalosti není pouze můj osobní pocit. Chodila jsem i na laser, ale ten stál pouze peníze a výsledek nulový:( Chci vás poprosit o radu, jesli máte zkušenost s něčím co by mohlo zabrat.
    Ohledně vaší školy líčení - kurzy pořádátě asi jen v Praze, kde se mohu dozvědět více informací o kurzu?
    Skvělé by bylo video jak na ten váš krásný drdol, co máte udělaný a pak nějaké ohledně oblékání - kde nakupujete ráda, jak správně kombinovat oblečení atp.
    Máte skvělý vkus a jste velice inspirativní dámou:)
    Doufám, že jsem vás moc nezahltila, a děkuji za to, co pro nás děláte!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc za velmi milý komentář i gratulaci! Ráda bych vás nějak oslovila, ale neznám vaše jméno :)). Mně pomohl laser, který nevím, jestli se ještě používá, protože jsem na něm byla před 5ti lety, cca rok po porodu. Byl to velmi agresivní laser, po ošetření jsem vypadala asi 5 dnů jako kdybych měla lepru :-D. Tento zákrok mj ale velmi pomohl a pak jsem byla ještě 3x po sobě laseru IPL, ten je velmi šetrný a od té doby mám od skvrn pokoj. Ale důsledně používám každý den SPF 30 - 50 a je to ok. Každou zimu používám Neostratu. Držím palce, je to běh na dlouhou trať..... Další kurz líčení bude ve 2. pol. května, ale nevím ještě přesný termín. Add drdol, tak asi natočím tutorial, protože je to hodně častý dotaz. A video o oblečení bude také, doufám, že hodně brzy :-). Přeji krásné jarní dny!

      Vymazat
  10. Žaneta Grossmannová23/4/14

    Andrejko, předem děkuji Vám za odpověď:) Mě teď v červnu porod čeká, takže si myslím, že teď do mého těla nikdo zasahovat chtít nebude, takže to budu muset ještě na chvíli odložit:( Krém s ochranným faktorem 50 používám už dlouho, je to taková má záchrana:)
    Už teď se těším na inspirativní videa!!!! Po shlédnutí některé přípravky koupím a jsem vždy s vaším doporučením spokojená!!!
    Jestli mohu já neco málo dopodručit, pak je to maska na vlasy z býčích žláz od Wonderu - ta je na ty naše melírovaně a barvené vlasy úžasná!!!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.