Pages

17. 4. 2014

OOTD

JARNÍ OUTFIT - aneb ať žije jaro, slunce a žlutá!


Krásný večer všem,

dnes mám pro vás inspiraci na jarní, možná i velikonoční outfit :-). Dlouhou dobu jsem neměla ráda žlutou barvu - a už vůbec ne na oblečení, ale v poslední době jsem si ji oblíbila. Protože miluji "60-tky", velmi mne zaujaly střihem, vzorem i materiálem šaty z CHOiES. Dříve jsem nikdy moc šaty nenosila, protože se mi zdály příliš usedlé, s výjimkou letních šatů. Díky CHOiES jsem je řadila do své garderoby, nosím je pravidelně a hlavně ráda! Tyto minišaty vypadají moc hezky i v kombinaci s legínami. I když by mi vůbec nevadilo, kdyby byly aspoň o 10-15 cm delší, protože pak bych je mohla nosit i při oficiálních pracovních příležitostech. Být vysoká má občas i své nevýhody. U délky šatů se to ještě dá vyřešit, o dost horší je to s rukávy, které jsou mi většinou skoro u všeho krátké :))).

Protože moje zásada je kombinovat maximálně 3 barvy najednou, k šatům jsem si vzala své oblíbené nové černé lodičky z F&F, které opravdu miluji a nosím velmi často. Bílá kabelka je z obchodu Zara a nutno dodat, že ji mám už delší dobu a nejraději bych si pořídila novou, ale v úplně stejném designu, což se mi asi nepodaří :-). Pokud by náhodou někdo z vás věděl, kde takovou kabelku koupit, určitě mi napiště do komentářů :-).

Klasické perly se mi hodně líbí, ale připadají mi docela usedlé. Proto mne okamžitě zaujala modernější verze perlového náhrdelníku, který je možná trošku výstřední, ale dostala jsem na něj spoustu komplimentů. Pořídila jsem ho také v obchodě CHOiES KLIK. Co mne překvapilo, byla velikost kuliček, které jsou v reálu o hodně větší, než jsem čekala :-).











Šaty jsou skvostně vypracované a mají krásné detaily na kapsičkách i rukávech, jež mají pro mne ideální délku, tj. k loktům, takže mi není zima... haha :-)

Lodičky F&F mám již třetí a mé nadšení z nákupu nebere konce. Navíc mi nikdo zatím nechtěl věřit, že to jsou "fakt boty z Tesca" :D. Jsou pohodlné, jediné, s čím trošku bojuji je velikost, protože bych potřebovala ideálně č. 38,5 a bohužel, to se jaksi nevyrábí. Tzn. většinou volím velikost větší a následně v nich mírně "plavu" :-)....




DRESS:CHOiES
PEARL NECKLACE: CHOIES
HANDBAG: ZARA
SHOES: F&F
NAIL VARNISH: OPI in DUTCH TULLIPS
Focení outfitu jsem si tentokrát díky překrásnému počasí a všudepřítomným květinám opravdu užila :-).

Zajímalo by mne, jestli také rády nosíte šaty a sukně nebo jste spíše kalhotový typ??? Budu ráda, když mi napíšete. Dnes jsem zkoumala kolemjdoucí ve městě a připadalo mi, že 80 % holek a žen nosí kalhoty, tak nevím, co myslíte vy??? 

Krásné sváteční dny a brzy se můžete těšit na nové video :-)

A.

35 komentářů:

  1. Anonymní17/4/14

    Vy jste ale úplně mimo....to vážně takto chodíte oblečená??A to se Vám lidé nesmějí?A co ty lakované lodičky?Retro šaty?Hrůza..Kde to sebevědomí berete?A nebo je to recese ? Sára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak, je to mimoňská recese a lidé se mi smějí nahlas, určitě je to slyšet až k vám..... a je mi to jedno, mám radost, když jsou lidé veselí, klidně kvůli tomu budu mimo :D

      Vymazat
  2. Anonymní17/4/14

    Andy, Vám sluší všechno, umíte krásně kombinovat, nalíčit se atd atd, ale tyhle šaty samy o sobě se mi nelíbí vůbec... zakončení do vlnovek a ty kapsičky s knoflíky mi k Vašemu typu přijdou mírně infantilní.. vím, že se to hodně nosí, ale k Vám mi sedí větší "elegance"... Jinak kdyby se nemusely nosit silonky tak chodím v šatech pořád, ale silonky nesnáším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! No je mi jasné, že tento styl šatů se nebude líbit každému, ale já jsem z nich nadšená :-). Silonky také upřímně nesnáším a obzvlášť teď mě štve, že mám sice nohy už opálené, no ale venku kosa :D. V létě do práce nosím samodržící punčochy M&S a ty mi vadí o dost méně, než ty klasické....

      Vymazat
  3. Anonymní17/4/14

    Ahoj Ajo, skvostný jarní outfit. Je moc krásné, když ženy nosí sukně a šaty - vypadají v tom tak krásně žensky. Taky jsem byla dlouho kalhotová, ale poslední dva roky upřednostňuji spíše sukně, šaty..zjistila jsem, že je to i mnohdy pohodlnější a i muži jsou takoví laskavější a ohleduplnější, když vidí ženu v sukni. Jsem pro více outfitů v sukni - jednoznačně jsi nádherná a ty tvoje nohy!!!! Neschovávat! Alena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, děkuji moc, moje slova, méně kalhot :))), dnešní doba je tak pošahaná, že už jsme málem zapomněly oblékat se jako holky :-)

      Vymazat
  4. Anonymní17/4/14

    Chlapi si museli vykroutit hlavy :)
    Já jsem rozhodně sukňový a šatový typ a souhlasím, že jako jedna z mála, protože kolem sebe většinou vidím ženy v kalhotách. Možná je to škoda, ale zase se odlišuji :)
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  5. Já miluju sukně a šaty! Za poslední rok jsem jejich množství ve svém šatníku zvýšila tak stoprocentně :-D. A to jsem jich měla hodně i před tím! Ale mám ráda i kalhoty, záleží na tom, jakou mám náladu, jaký mám denní program apod. Jinak já žlutou barvu miluju už odmalička, všude a na všem. Působí na mě jak rudá na býka - vidím v obchodě něco žlutého a hned letím prozkoumat, co to je za kus oblečení. Ale paradoxně, když se zamyslím, tak zase tak moc žlutých věcí ve svém šatníku nemám!

    Ty boty vypadají fakt dobře! Ale na mě mají bohužel moc vysoký podpatek :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :-) Já jsem úplně nažhavená na nějakou žlutou kabelku :D. Ty boty vypadají vysoké, ale jsou fakt hrozně pohodlné, nosím je často i jen tak, na lítačku :-)

      Vymazat
  6. Jo, nevyhody, ja jsem vysoka, jak ty mas dlouhe nohy, to je teprve nevyhoda!!!:)) Ale krasne se na tebe kouka, slusi ti to hrozne moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc! No fakt, u všeho jsou mi krátké rukávy :/

      Vymazat
  7. Ty šaty jsou nádherný! Aaaaach...výška mě taky občas štve :-/...zrovna sháním uplně obyč lodičky a FaF mě nenapadlo, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :-) Krátké rukávy a nohavice, co? :D Lodičky FF můžu jedině doporučit, už mám 4. :D

      Vymazat
  8. Ajo, jsi kočka a máš perfektní postavu :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, děkuji hrozně moc, perfektní neeee - je toho ještě dost, co by se dalo vylepšovat :D

      Vymazat
  9. Co na to říct - jsi prostě kočka! Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Prostě wow18/4/14

    Wow, tak Ty jsi noční můra všech holek :D. Já se úplně vidím, jak jdu po ulici s přítelem a on si může vykroutit krk (a to je ohleduplný a v mé přítomnosti to nedělá), mlátila bych ho kabelkou :P, ale ohlídla bych se taky, jsi NÁDHERNÁ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!! No to děláš dobře, s tou kabelkou :D, docela lituji holky a ženský, kterým se chlapi otáčejí za jinýma, úplně okatě a neni jim to ani trochu blbý. Takový chlapy bych střílela :D

      Vymazat
  11. šaty nosím ráda, a máme stejný náhrdelník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dřív na šaty moc nebyla a teď to doháním :-), dobrá náhoda s tím náhrdelníkem :D

      Vymazat
  12. Ajo, sekne ti to moc, taky miluju 60tky:-). Jojo zensky tu moc sukne nenosi, ja je mam rada, sukne jsou pohodlny a sexy:-):-):-). Pekny velikonoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aknelko, děkuji moc, krásný Velikonoce i tobě! Je to fakt škoda, jak jsem psala, dnešní doba je tak "chlapská a orientovaná na výkon", že ženský úplně zapomněly na "zbraně", kterými je příroda vybavila :D

      Vymazat
  13. To je nádherný outfit! Skutečně netradiční a přitom to prakticky vyráží dech. :) A na fotografiích ti to opravdu moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), je mi jasný, že to asi není styl každého, ale já ty šaty prostě miluju :-). Přeju ti krásný Velikonoce! :-)

      Vymazat
  14. Krásny elegantný outfit :) Kika

    OdpovědětVymazat
  15. krásný outfit, moc ti to sekne! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tlesk, potlesk pro šaty!

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní19/4/14

    Ahoj,nádherné šaty.Takové byli v 60 a 70 letech.Po mojí mámě jsem je nosila když mi bylo 15.I ten materiál jak se dívám na fotku šatů,je ze stejného jak se dříve šilo :-) úžasné.Ještě by to chtělo ty jejich stylové botky :-)

    OdpovědětVymazat
  18. no ty NOHY! wow... :)
    já jsem rozhodně kalhotový typ, můj ideální outfit jsou džíny, tenisky a triko, jsem v tomhle hrozná. jenže do práce musím chodit elegantně, takže občas nějaké šaty vezmu. nejvtipnější ale je, že jich mám plnou skříň :D furt si nějaké kupuju, ale moc je nenosím, musím prostě mít šatovou náladu :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný outfit! Líbí se mi každý jednotlivý prvek i celek :)

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní28/8/17

    Ahoj,
    musím ti pochválit nohy! To je prostě nádhera :-) Ty lesklý silonky jsou naprosto boží a strašně mě štve, že je lidi nesnášej a tím pádem se už i moc nenosej. Díky ti za ně. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.