Pages

27. 4. 2014

ROZBALOVÁNÍ LADYBOXU DUBEN 2014


ROZBALOVÁNÍ LADYBOXU DUBEN


Krásné nedělní ráno :-),

dubnový Ladybox mne moc mile překvapil a myslím si, že využiji asi úplně všechny produkty. Největší radost mám z cestovního balení novinek BB krémů Skin79 a také mne potěšil bělící lak na nehty Alessandro. Tělový "jogurt" FENNEL jsem si jednou koupila ve slevě v Tescu a byl zřejmě zkažený (stál 25,- Kč), a tak jsem moc zvědavá, jaký bude ten z Ladyboxu.

Zajímá mne moc, co jsem měly v krabce vy, určitě mi napiště, jestli to samé anebo něco jiného :-).

Krásný zbytek víkendu :-),
A.

EDIT: PRVNÍ DOJMY PO 2 DNECH POUŽÍVÁNÍ :-)
Musím konstatovat, že:
a) tělový jogurt FENNEL je vážně skvělý a díky Ladyboxu teď vím, že ten který jsem si koupila v Tescu, byl vážně zkažený :/. Tělový jogurt sice není tak výživný jako klasické tělové máslo, ale fantasticky hydratuje a voní jako "dovolená", tzn. decentně po kokosu, podobně jako některé opalovací krémy a oleje :-). Značka si znovu-získala moji důvěru a myslím, že si objednám i nějaké tělové máslo z e-shopu. Je to thajská značka, což je mi sympatické. Sice nemá úplně "organické" složení, ale neva :-)
b)bělící podkladový lak Alessandro - tak to je vážně jízda!! V životě jsem neměla lepší podkladový lak. Zaprvé, nehty ihned opticky vybělí, což kvituji, protože  používám často laky barevné a po odklakování mám nehty mírně zabarvené. Hlavní benefit podkladového laku ale vidím v dokonalé schopnosti vyhladit nerovnosti nehtu! Opravdu jedna jediná vrstva vytvoří na nehtu povrch hladký doslova jako sklo! Za mne láska na první nátěr :-D.
c) nová BB-čka: čekala jsem, že budou na mne světlá a samozřejmě to tak je. Ale!! To zelené na mastnou pleť božsky zmatňuje, takže jej používám jako podklad pod make-up. Fialové bb-čko je trošku tmavší a nádherně hydratuje. Kromě toho, výborně kryje kruhy pod očima, takže už nepotřebuji korektor.
Takže asi tak, jen jsem měla potřebu se s Vámi podělit o první postřehy týkající se pro mne nových produktů. Neberte to ale v žádném případě jako "recenzi" :-).




8 komentářů:

  1. tohle vydání se celkem povedlo, kdyby mi ta "pastelka" dorazila v nějakém přirozenějším odstínu, asi bych využila také vše :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja jsem taky spokojena 😎 mela jsem verzi s pastelkou v odstinu 02 - coral twist, zamilovala jsem si maslo s divokou orchideji a bb na me vysly zeleny a zlaty se snekama 😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Věrko, tak tomu říkám klika, korálový odstín pastelky by se mi hodil asi víc, ale ségra by neměla dárek :-D. Šnečí BB je určitě super, zkoušela jsem ho, škoda veliká, že nedělají i nějaký tmavší odstín...

      Vymazat
    2. Aji, pokud nas zajem, rada ti ji poslu ;)

      Vymazat
  3. S posledním LB jsem také velmi spokojená, i když lak na nehty nevyužiji a pasty na zuby Colgate nemám ráda. Každopádně mě nadchlo to ostatní- pastelka je naprostá špica, ke mě dorazil odstín 09 Rose, tělové máslo s vůní hroznových jader- ta vůně je naprosto neskutečná a BBčka od Skin 79 už jsem chtěla hrozně dlouho vyzkoušet, tak na ty jsem moc zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, ten lak je vážně super a navíc jsem se dívala, že 10 ml stojí 280,- Kč a vzorek má myslím 7 ml, osobně jsem si právě z tohoto produktu sedla na pozadí, za mne zatím první "bělící" lak, který dělá to, co slibuje... Add zubní pasta, njn už to psalo spousta lidí, já s tím raději vždy počítám, že vždy v boxu bude něco z kategorie "nicmoc" :-)

      Vymazat
  4. Vypadá to dobře, jen mi vadí, když do ladyboxu dávají zubní pasty... Používám spíš sensodynky a pasty na citlivé zuby a navíc colgate není nic nového, převratného... nic co by mě potěšilo. Mám objednaný květnový, tak snad nebudu zklamaná a bude aspoň stejně dobrý :) (až na tu pastu teda :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tedy fakt, souhlas! Už to psalo spousta lidí. Na druhou stranu chápu, že je asi nereálné udělat box jenom ze samých novinek a ještě tak, aby všechny zákaznice byly 100% happy... osobně se těším na květnovou edici, myslím si, že by se mohla hodně povést, ale nechci to zakřiknout :D

      Vymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.