Pages

4. 8. 2014

OOTD - SUMMER DRESS II. - FUCHSIA

OOTD - TŘI OŘÍŠKY PRO BLOGERKU II. - FUCHSIOVÁ


Krásný večer všem milým čtenářům,

dnes si dáme "druhý oříšek", opět barevný a věřím, že pro někoho možná i barevně "nestravitelný" :-))). Stejně  jako v postu předchozím, i v dnešním budou hrát hlavní roli vanilkově žluté lodičky a zlato-stříbrné psaníčko. Tentokrát v doprovodu šatů mírně konzervativního stylu, v zářivé fuchsiové barvě. Aby nepůsobily příliš jednolitě, doplnila jsem je tenkým zlatým pásečkem. 

Jen se podivuji, co opět bloger provádí barevně s mými fotografiemi :/.....









Co mám na sobě:
šaty - F&F
vanilkově žluté lodičky s volnou patou - Zara
psaníčko - F&F
pásek - Reserved
hodinky - MK
brýle - NewYorker
řetízek -  PILGRIM

Líčení:
stejné, jako v předchozím postu, tj. kouřové líčení očí, změnila jsem jen odstín lesku na rty, z přechozího lososově zbarveného na jiný, malinový, zn. NYC. Konturovací tužka je od Make Up For Ever.

Výsledek posuďte sami, já jsem s barevností outfitu spokojená a dokonce si dovolím drze prohlásit, že ke kombinaci fuchsiová, vanilková, zlatá se mi líbí i ten tyrkysový lak na nehty....... věřím, že pro někoho to bude příliš, ale já módu beru jako hru.... :-). Samozřejmě, mohla bych na blog nafotit něco černého nebo "nude", ale věřím, že toho na ulicích vidíte už tak dost :-)....

Materiál šatů není vysloveně letní, a tak věřím, že šaty nepochybně využiji i na podzim a možná nejen to. 

Jak to máte se výraznými barvami vy??? Nosíte nebo se jim vyhýbáte??

20 komentářů:

  1. Naaaadhera naaaaaaadhera!:)) Saty paradni, maji hezky strih, velice se mi na Tobe libi tento uces - supr. No proste vse je tip top, ja mam barvy moc rada:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, to mám radost, že i někomu dalšímu se líbí "barevnost" :-)

      Vymazat
  2. Nějak se neumím rozhodnout, který outfit se mi líbí víc... Každý je jiný, ale oba jsou krásné...! Jinak růžovou a všechny její odstíny ti schvaluju, sama ji miluji a Tobě navíc moc sluší ;) Barevně se mi líbí i kabelka s botkama, jen nemusím u bot takhle řešenou patu, ale to je můj problém.. :)

    D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), no on je každý ten outfit úplně jiný.... ten třetí bude asi nejvíce "neutrální" :-))). To je zajímavý, já mám volnou patu naopak ráda, je to hrozně individuální no .....:-)

      Vymazat
  3. Hezky sladěné,celek působí luxusně.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera. Já tak odvážná bohužel nejsem a muj šatník se skládá převážně z černobíle kombinace. Tobě to strašnĕ moc sluší :-).

    OdpovědětVymazat
  5. krasna farba :) a paci sa mi kombinacia s tyrkysovymi pazurikmi a zltymi lodckami :) vyrazne farby az tak asi nenosim..aspon nie v takej velkej miere. Vacsinou ich kombinujem s nejakou neutralnou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ájo, ty šaty jsou úžasné a ohromně ti seknou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, moc ti děkuji! Taky si říkám, že za 180,- Kč byly šaty dobrý "kauf" :-))))

      Vymazat
  7. Jste nějak propojené s Péťou z Lovelyhair? Taky teď měla outfit s puntíky a nyní má OOTD růžové šaty se zlatými detaily :) Každopádně ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))))), jj propojené jsme - asi telepaticky :D. Každopádně moc děkuji!

      Vymazat
  8. wau, no nádherné šaty, krásna farba... a veeeelmi ti táto farba pristane :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak fuchsiová je krásná letní barva, která dokonale sedí k blonďatým vlasům :) I k vzhledem k výstřihu mi ale přijde, že se řetízek (ač se mi moc líbí jako takový), trošku bije s páskem. Lak na nehty se mi líbí a botičky bych možná opravdu zvolila nude.. :-)

    Hezký večer,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  10. Takové prozáření dnešního zamračeného ( aspoň v našem městě) dne! Super! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní6/8/14

    Krásný model, tobě sluší asi všechno. Ale ty barvy - jak letní květinka- moc se mi líbí barevně vyvedené outfity.
    Měla bych dotaz - jak docílit tohoto krásného účesu - mě se nikdy nepodaří vzadu vytvořit - takovou tu bouličku - nebo jak to nazvat. Chápu, že to je asi hrozně jednoduché - ale přece jen se zeptám, nešlo by natočit kratinké video? Díky E.

    OdpovědětVymazat
  12. Výrazné barvy mám ráda :). Ta růžová se zlatou je fakt skvělá kombinace, teďka měla Peťa taky v článku kombinaci růžové se zlatou a je to fakt pěkný
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.