Pages

8. 8. 2014

SALLY HANSEN - SALON GEL FINISH REVIEW & TUTORIAL

VIDEO-RECENZE A TUTORIÁL

 

Krásný páteční večer,
dnes mám pro vás video, ve kterém se chci podělit o svoji zkušenost se žhavou novinkou Salon Gel Finish od Sally Hansen, která se tento týden objevila v drogeriích DM. Již téměř měsíc produkt testuji a tak si myslím, že je nyní správná doba, zveřejnit svůj názor na tento výrobek :-). 

O novince již psala moc hezky i Rendy z blogu Ordinary Life ZDE a také Péťa Lovely Hair natočila velmi zajímavé a detailní video ZDE. Pokud váháte, zda do produktu jít, určitě vřele doporučuji podívat se i na recenzi k holkám, protože obě znám osobně a vím, že by v žádném případě nedoporučily nic, s čím by samy nebyly spokojené na 100%.

V mém videu najdete detailní postup, jak gel-lak aplikovat. Snad se vám video-recenze bude líbit a poslouží dobře k vašemu rozhodování, zda-li je tento produkt právě pro vás anebo ne. Video jsem vytvářela 15 hodin, snad jsem nezapomněla nic podstatného zmínit... 

Budu se těšit na vaše postřehy a komentáře, krásný víkend,
Ája  

P.S. postup, jak lak odstranit, natočím do separátního videa, protože už tak je video delší, než jsem zamýšlela. Nicméně, sundavání laku je naprosto snadné a pokud tento proces chcete urychlit, můžete horní vrstvu gelu mírně "napilovat", aby aceton rychleji penetroval do všech vrstev.

 

24 komentářů:

  1. Nic ve zlém, ale Rocklac, EBD Qlac a mnohé další jsou dostupné komukoliv, kdo si to objedná :-) JEN SHELLAC je pro profíky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je pravda, že některé tyto produkty lze sehnat přes internet. Na druhou stranu, zatím neexistuje tento typ produktu, který by byl v masivním měřítku distribuován v maloobchodní síti, kde si navíc mohou klientky sadu i odstíny prohlédnout.

      Vymazat
    2. Nikdo se nebavil o internetu....

      Modeláž má po republice například prodejny, kde si tyto produkty lze bez nejmenších potíží prohlédnout. Prokonzultovat to s profesionálem.
      Navíc mají v průměru 50 odstínů. Což SH s 12?
      Jde jen o to trochu chtít a podívat se.

      další věc... rocklac sada stojí 1790Kč a to včetně 2x11ml gellaků. Jednofázových, speciálním removerem. Sally Hansen pro ČR s SK distribuuje něco, co stojí v ofiko ceně 65 DOLARŮ za 3000... a to ještě s názvem starter kit, který lze použít až na 10 použití :-D
      Gramáž těchto produktů jsou 4ml base, 7ml laku a 4ml base. Laky jsou v černých lahvičkách, volně dostupné k prodeji za 299Kč opět ale jen 7ml... po stržení ochranné folie, která je zabarvena jako lak... jsou všechny lahvičky identicky černé.
      Jak říkám, rocklac je 11ml (290Kč) , EBD Q lac má 15ml (300-335Kč) a jedná se o jednofázové, které na domácí užití jsou poměrně jednodušší a odstraňují se stejně.

      Fascinuje mne, že tam jsou uváděny totálně nereálné ceny.
      Dále taky to, že některé pasáže vašeho videa se až nápadně podobají tomu, jako kdyby jste si vytiskla článek jiné bloggerky. Až děsivě jste se toho držela.

      A to nemluvím ani o té blbosti, že kdo má mastnou pokožku, má mastné nehty. Takový holý nesmysl jsem jaktěživ neslyšela.

      A to, že je toto distribuováno v masivním měřítku, s takovou špatnou reklamou... o to hůř pro zákazníky.

      KDO CHCE, SADA SE DÁ VČETNĚ POŠTY A DOPLATKU NA CELNICI, SEHNAT NA EBAY, OD OFIKO PRODEJCE (ŽÁDNÝ FAKE) ZA 1550 KČ. A TO V NĚKOLIKA ODSTÍNECH.

      Vymazat
    3. máš pravdu, včera jsem to všechno hledala a nechápu, jak je možné, že něco stojí 65 dolarů prodávají za 3tisíce. za tu cenu do toho nepůjdu, taky mi vadí, že jsou ty lahvičky tak malé..

      Vymazat
    4. Anonymní9/8/14

      Jak se může na eBay dát koupit pravá SH sada v několika odstínech, když SH dělá jen jednu barvu svého starter kitu? Neprodává ten prodejce náhodou i zaručeně pravý růžový iPhone 6 za polovinu ceny? :-)
      A k těm EBD a rocklac a ostatní vs SH. SH je dražší, protože je lepší, no, na tom přece není nic zvláštního. Škodovka je taky levnější než Mercedes a stejně se najde pár bláznů, kteří koupí Mercedes. Essence je taky levnější než Rimmel atd atd...

      Vymazat
    5. Luci, vím že mám pravdu. Protože i když jsem proti podobné technice zaujatá, tak jsem kvůli sestře do podobných věcí investovala a dost jsem si to procházela. Proto mi prostě tento styl reklamy vadí.

      Rocklac se dost často v salonech aplikuje za 120-150 Kč, všude možně najdeš i slevové kupony.

      Shellac je pravda trošku jiná investice... navíc má podobnou gramáž, ale prý vydrží déle. A v nákladu na základní výbavu vyjde levněji než SH.

      LED lampa se dá sehnat za 400, typ rainbow, navíc každou chvíli běží akce i na českých eshopech... a vleze se člověk v klidu do 500-600 Kč.

      Dle mého to chce jenom chtít a ne naivně věřit některým bloggerkám každé slovo.

      Čímž jsem se sice nikoho nechtěla dotknout, ale zase tu budu za hejta :-D

      Vymazat
  2. Anonymní8/8/14

    Teda paní, Vy jste Easy:)))....Proč tak složitě vysvětlujete návod, který si každá může přečíst sama. A ještě se za každým druhým slovem uchychtáváte. Vysvětlujete postup, jako žákům Zvláštní školy. Nejsme Easy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nejste "Easy", tak doporučuji nedívat se na videa, kde mluví easy blondýna :-). Je mnoho intelektuálně zaměřených blogů na internetu, kde se nikdo "neuchychtává" :-).

      Vymazat
  3. Mně se to docela líbí, ale nelíbí se mi odstíny laků. Nosím hlavně čistě bílý a černý.. :) tak si to spíše nepořídím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, ten bílý bych také brala všema 20-ti :-), ale mám informaci, že další odstíny jsou v procesu přípravy :-)..

      Vymazat
  4. Krásné video, které doslova překypovalo podstatnými informacemi. :) Tvá recenze mě ke koupi sady nalákala, ale stále se nemohu rozhodnout, jelikož jsem četla i spoustu negativních z Ameriky (například že někomu se po třech dnech gel odloupne). Nyní mám gelové nehty, platím za ně jako studentka 150 až 200 Kč a drží mi asi okolo tří týdnů. A musím říct, že jsem s nimi spokojena - měla jsem je celý rok, poté jsem si dala delší pauzu a nyní je mám již půl roku znovu. Jen mi vadí broušení a bojím se, aby se mi po čase s nehty něco nestalo. Zase na druhou stranu je škoda, že gel od Sally Hansen nejde někde nejprve vyzkoušet, abych se ujistila, že mi opravdu i na mých nehtech alespoň těch 14 dní vydrží. A pak mě mrzí, že není možnost francouzské manikúry, kterou mám nejraději (když samozřejmě nepočítám nanesení obyčejného laku na vytvrzený gelový podklad. Takže teď opravdu nevím a stále zvažuji, zda investovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, že by bylo fajn si sadu nejprve vyzkoušet. Ale pokud ti vyhovuje gel a máš možnost sehnat aplikaci za tak super cenu, je otázkou, jestli kupovat sadu na domácí použití. Za sebe můžu říct, že jsem přesně ten typ člověka, kterému nedrží nikdy nic :))) - např. když jsem zkoušela řasy, ten Striplac atd., ale tento gel-lak vydržel i extrémní zátěž - tzn. koupání, namáčení atp. Určitě doporučuji juknout ještě na recenzi k Rendy z Ordinary Life a také k Pétě z Lovely Hair...

      Vymazat
  5. Anonymní8/8/14

    Ajo, super, paráda, strašně se zlepšuješ a miluji tvá videa!! Chtěla bych se poptat, zda tím ubrouskem před lakováním čistíš celé nehty nebo jen okolí nehtů?? A zda nelze místo originálních ubrousků koupit alkoholovou desinfekci a místo origo odlakovače klasický acetonový? Jinak já už lakovala a nedrží mi to moc :-(..nedokáži asi dokonale odstranit kůžičky a vždy přetáhnu na pokožku, když lakuji, neb se snažímpokrýt celý nehet i kraje, aby se neštěpily a neulamovaly, a pak mi to steče až k pokožce a jsem celá upatlaná:-(..díky za skvělé video!! A stále se těším na video o galvanické žehličce;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mne moc těší, že se ti video líbilo :-). 1) čistící ubrousky jsou určeny především na nehtovou plochu, abych byla dokonale odmaštěna a báze na nich držela. Samozřejmě, ubrouskem očistím i kůžičku okolo. 2) Při nanášení barevného laku určitě není nutné pokrýt naprosto celou plochu nehtu - myslím, že u určitého tvaru neh. lůžka to může i opticky rozšiřovat. Je lepší držet si 1-2mm odstup od okraje, kde začíná kůže a hlavně dávat laku spíš minimální množství a ve druhé vrstě trošku přidat, pak by se to určitě nemělo roztékat :-). 3) Originální ubrousky jsou podle mne nutností a to samé i odlakovač, protože celá sada je navržena tak, aby se chemické procesy v jednotlivých produktech doplňovaly a na sebe navazovaly. Na čistících ubrouscích bych nešetřila, protože díky nim gel lak drží tak, jak by měl :-). Podobné to bude podle mého názoru i s odlakovačem...

      Vymazat
  6. Najprv som si myslela, ze je strata casu komentovat to, no neda mi. Nechapem tie hlupe komentare a natahovacky ci sa niekde da nieco kupit, ci Aja povedala Easy, ci existuju aj lacnejsie znacky,… dnes sa da zohnat skoro vsetko, znacky su rozne, ceny su rozne, tak ako naco take jedovate prispevky?
    Aja si s tym videom dala vela prace, to je vidiet. Ze propaguje nieco co ju nadchlo, ok, stale mi to pride viac objektivne, ako ked si precitam v casopise ze nejaka herecka pouziva nejaky krem. No to iste…
    Ja som si sadu kupila, zatial som nevyskusala. Ked budem mat nejaku skusenost, napisem, urcite to pomoze viacerym ako tieto podpichovacne reci.
    Aja, dakujem za video, mna zaujalo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nekritizuji video, je vidět, že si s tím Ája dala práci, klobouk dolů, já bych to neuměla.

      Kritizuji lži, absolutní neochotu prozkoumat trh a záměrné lhaní a dezinformování čtenářů. To mi vadí.

      Vymazat
    2. Milá Ellen, jak může někdo s tak krásným jménem jako ty, vypouštět z klávesnice takové jedy? Promiň, ale já zásadně na blogu doporučuji svým čtenářkám jenom to, co sama miluju a tvoje formulace na moji adresu "záměrné lhaní a dezinformování čtenářů" mi připadá opravdu za hranicí slušnosti a abych řekla pravdu, je mi to i dost líto. Je vidět, že se péči a úpravě nehtů asi hodně věnuješ, oceňuji tvůj přehled, určitě si ráda u tebe na blogu přečtu nějakou recenzi, kde shrneš všechny své poznatky, výrobce, zdroje, ceny atd. Myslím, že to je konstruktivní přístup, jak zhodnotit své znalosti. Bez ohledu na to, co se kde dá nebo nedá sehnat, si jednoznačně stojím za tím, že výrobek Sally Hansen je skvělý. Já a asi i hodně dalších žen řešíme v životě i mnohem závažnější témata, než jsou jen "nehty", takže uvítáme možnost koupit si profi přípravek v každém "DM-ku". A pokud se najde takový super expert na nehty s globálním přehledem, jako ty, ráda si přečtu recenzi, která mi/nám rozšíří obzory. Jen si myslím, že by to možná šlo i v klidu a bez přehnaně silných slov....

      Vymazat
  7. Anonymní9/8/14

    Já osobně jsem spokojená se sadou od Esssence navíc se dá použít jakýkoliv lak a nemusím si kupovat speciální lak za 300 kč a ještě jen v pár odstínech.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní10/8/14

    Nebylo to myšleno ve zlem jen je škoda že od Essence to nikdo nezná a ani nezkouší a přitom je to cenově hodně dostupné.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak zpětně musím komentovat a moc pochválit video, parádně jsi vše vysvětlila, pro ty, kdo třeba v něčem nemají jasno.. Postup je také fajn, že jsi ukázala. Já jsem si kdysi dělala gelovky, k nim bych se už asi nevrátila, ale tohle mě hodně láká.. Tak nějak váhám, zda si pěstovat svoje nehty nebo jít do tohoto, vím z vlastní zkušenosti, že to pomůže nehtům k rychlejšímu růstu, jinak se mi nehty lámou.. No uvidím ještě, pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-). S tím růstem a zpevněním nehtů naprosto souhlasím, po 2 měsících používání mi fakt narostly krásné a silné nehty, nemluvě o tom, že dříve mi klasický lak vydržel hezký max. 2 dny, takže vůně acetonu mne provázela každý večer u odpovídání na komentáře zde:-)))). A je super, že má člověk celou sadu doma a nemusí se vypravovat do salónu,.... kdo má práci, domácnost a rodinu, tak i 5 minut k dobru se počítá :-)....

      Vymazat
  10. Anonymní25/10/14

    Koupila jsem si sadu a zatím se mi moc líbí, sice mi lak nevydrží 14 dní, max 3-7dní, ale učím se. Zajímalo by mě ale, kde mohu koupit náhradní gely, odlakovače a ost. potřeby mimo drogerie dm. Je nějaká jiná možnost a samozřejmě výhodnější cena? Děkuji Marcela

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní31/8/19

    Hi! I could have sworn I've been to this website before but after going through many of the articles I realized it's new to me.
    Anyhow, I'm definitely delighted I discovered it and I'll be bookmarking it and checking back frequently!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.