Pages

23. 8. 2014

ZIAJA - VIDEO HAUL & GIVEAWAY

NÁVŠTĚVA OBCHODU ZIAJA - VIDEO HAUL & GIVEAWAY + OOTD


Krásný, stále ještě letní víkend vám všem :-),
na Beautypedii se teď týden nic moc nedělo, ale bylo to tím, že jsem běhala v terénu :-) a sbírala pro vás informace, fotila a natáčela videa, takže se můžete těšit dokonce na 3 giveaway(s), z čehož mám obrovskou radost, protože mne nesmírně těší vaše přízeň a krásné zprávy, které mi píšete. Tím pádem jsem nadšená, že vás můžu také nějak potěšit a obdarovat. Dnešní giveaway je se značkou Ziaja, o které jste už slyšely v mých videích a to hlavně díky tomu, že na tuto značku mne původně upozornila Péťa z Lovely Hair.

Ve videu mluvím o tom, proč mne tato značka zaujala, takže se nebudu opakovat :-). Měla jsem to štěstí, že si na mne udělala čas sama majitelka obchodu Ziaja v Růžové ulici 10, v Praze 1.  Paní Veronice tímto velmi děkuji za její čas a příjemné setkání! Byla jsem zvědavá na to, kdo a proč vlastně začal Ziaju do Čech dovážet... a jaké lidské příběhy za touto značkou stojí....

Setkání s paní Veronikou Rubinovou bylo velmi příjemné, protože Veronika je naprosto  pozitivní, energický člověk, s obrovským nadšení a láskou k tomu, co dělá :-). Kdyby takový příspup měli všichni Češi, to by se nám žilo :-))!

Paní Veronika k Ziaje přišla původně "náhodou". Její manžel je Polák a před nějakou dobou paní Veronika žila v Polsku a Ziaju s velkou spokojeností používala. Po návratu do Čech, cca před 5-ti lety, měla Veronika 1,5 roku malého prcka, ale ani to ji neodradilo od založení firmy a otevření obchůdku. Vezmeme-li v úvahu, že se psal rok 2009, kdy ekonomika byla asi v nejhorší recesi, klobouk dolů!

Celý rozhovor s paní Veronikou jsem si nahrála na diktafon, ale protože jsme povídaly skoro hodinu :-)), je prakticky nemožné rozhovor přepsat klasickou formou, to bylo bylo asi na tenčí knížku :-).  Nebyl to vlastně klasický "rozhovor", ale spíš povídání jako s kamarádkou. Musím konstatovat, že první, čeho jsem si všimla, že paní Veronika nebyla vůbec nalíčená a přesto její pleť vypadá jako "dětská", bez jediné vrásky, dokonale vyhlazená! Tím pádem vzrostla moje zvědavost ohledně toho, jak pečuje o svoji pleť na maximum :-)!

A byla jsem překvapená, že paní Veronika má na péči o pleť hodně podobný názor jako já. Což znamená, že základ péče je pravidelné čistění 2x denně, důkladná hydratace a výživa kvalitním nočním krémem. Ohledně odličování, paní Veronika používá žhavou novinku Ziaja, a to tzv. micelární mléko, které jsem si okamžitě musela koupit :D. Sama se poslední cca půl roku odličuji pleťovým mlékem a pleť se mi velmi zlepšila. Micelární mléko je něco mezi micelární vodou a čistící mlékem. Je to mléčná emulze, obsahující micely. Pro mne osobně je to doslova "odličovací" zázrak! Určitě ho uvidíte v některém z dalších videí.

V rozhovoru jsme narazily i na historii a filozofii značky. Některé fakta zmíním ve článku a něco uslyšíte ve videu. Název "Ziaja" je příjmení zakladatele značky, pan Ziaja je lékárník a jeho manželka magistra. První krém, který vyrobili, byl olivový krém a byl namíchán ve stroji na zmrzlinu :-). Paní Veronika vypráví, že když pan Ziaja přivezl první várku krémů do lékárny, než se vrátil domů, zboží bylo vyprodáno :-)! Od té doby si značka vybudovala vedoucí postavení na kosmetickém trhu v Polsku. V dnešní době globalizace a vlády korporací, mi čím dál více chybí pocit "osobitosti" při nakupování. Asi jsem staromil, ale baví mne mít svého "zelináře", "pekaře", "řezníka" atd. I při nakupování přes internet nejraději nakupuji u lidí, které znám osobně anebo alespoň "virtuálně". Proto jsem z konceptu rodinné firmy a tradičního přístupu k zákazníkovi opravdu nadšená. Paní Veronika své zákazníky zná, všimla jsem si, že si u několika lidí i pamatovala, co si koupili minule a i správně odhadla, pro co si přicházejí.

Olivová řada a řada s výtažky z kozího mléka patří po mnoho let mezi bestsellery značky.  Obchody v Polsku mají "lékárenský" způsob prodeje. Prodejny vypadají jako lékárny a prodejní konzultantky nosí bílé uniformy. Obchůdek v Růžové je útulný a zařízený v přírodním stylu, dřevěné regály, košíčky - jednoduchý, útulný a čistý interiér. Velkou novinkou je, že k pražské a olomoucké prodejně již brzy přibyde prodejna ve Zlíně! Občané zlínského kraje, máte se na co těšit! :-)

Co mne překvapilo asi úplně nejvíce, bylo  to, že v průběhu hodiny, kdy jsem v obchodě byla, přišli dva muži, spíše mladší středního věku, stálí zákazníci! To jsem se divila opravdu hodně! Paní Veronika mi vysvětlila, že jako jediná značka na trhu má Ziaja i ucelenou pánskou kosmetiku , včetně produktů pro intimní hygienu (vím, že podobný produkt má i ATOK a Dr. Hadek, ale to nejsou retailové značky).


Do prodejny prý chodí dělat velké nákupy například Korejci, protože v Korei je údajně kosmetika Ziaja cca 5x dražší. Abych nepsala článek moc dlouhý, vložím fotografie produktů, abyste si je mohli snad trošku více zblízka prohlédnout, než v eshopu. Škoda, že vám nemůžu zprostředkovat i úžasnou vůni všech přípravků :-).

Možná vás bude zajímat, co v těchto dnech, kdy člověk neví, jak se obléci, aby mu nebylo horko anebo zima, nosím já, proto přikládám i několik fotek outfitu, který jsem si při této příležitosi oblékla.






S blížícím se podzimem se obvykle vracím k neutrálním barvám. Základ outfitu tvoří bílé slimky a černé žebrované tílko, které pochopitelně není vidět pod svetrem, který měl letos v létě premiéru - bohužel. Zvolila jsem černé eleganní lodičky a jediným výrazným prvkem outfitu je nádhrdelník.

Co mám na sobě:
svetr - Tally Weijl
bílé slim rifle - Tally Weijl
kabelka - H&M
boty - Zara
brýle - Armani
hodinky - MK, prstýnek - Svarowski, náhrdelník - Lindex



V obchodě je zboží vystaveno podle jednotlivých produktových řad. Žhavá novinka - dermokosmetika, je na první fotografii v pravém krajím regálu a obsahuje: přípravky na intimní hygienu, šampony na běžné vlasové problémy, dále pleťovou řadu na citlivou pleť, mastnou pleť, pleť s kuperózou, pigmentovými skvrnami, seboroickou dermatitidu a výživnou, lipidovou řadu na velmi suchou pleť.









Dostáváme se k přípravkům pro děti, které jsou natolik unikátní, že dle mého názoru nemají na našem trhu obdobu. Protože mám některé tyto dětské přípravky odzkoušené na svém vlastním prckovi a i na sobě :-), můžu vřele doporučit. Pokud máte například problém donutit děti k pravidelné zubní hygieně, zubní pasta s příchutí bublinkové koly nabo sušenko-vanilková zmrzlina vám pomůžou vyřešit výchovný problém :-D. To samé platí o sprchových gelech, koupelích a nemůžu nezmínit skvělý dětský krém na obličej (se želvičkou), který používám i já.




Skvělá je i novější řada Sensitive, obsahuje také enzymatický peeling.


Nejsilnější a nejvýživnější řada z výtažky šafránu: 


Řada s jasmínovým máslem - pro mne osobně objev roku, sice je určena pro kategorii padesát plus, ale věřím, že jasmínové máslo ještě nikomu pleť nepoškodilo. Pokud je vám méně, ale jste unavené, po nemoci atd., jednorázově určitě můžete používat. Pleť si z přípravků stejně "vezme" jen to, co potřebuje.  Speciálně chci upozornit na krém na ruce, je to opravdová pecka!


Takto rozsáhlý je sortiment pro intimní hygienu, nemá žádná jiná značka, a to se mi líbí moc.


Základní péče - levnější, pro všechny věkové kategorie:


Výživná řada s růžovým máslem - ale pozor!! Nejde o máslo z růží, ale z růžových šípků :-). Přípravky jsou vhodné pro všechny Šípkové růženky se suchou pletí, od cca 30-ti let, ale i méně - podle mého názoru.


Řada s mořskými výtažky a hydroretinolem, pro pleť 30+, ale i mladší, momentálně testuji a tak za měsíc napíšu detailnější recenzi.


Masážní oleje - zatím jsem nenašla snad žádný kosmetický produkt (z péče o pleť, tělo, vlasy a další), který by Ziaja neměla ve svém sortimentu.



Olivová řada - kterou začal příběh kosmetiky Ziaja....



Řada Lifting solution - tajný tip paní majitelky.


Sada pro problematickou pleť Manuka,  je vhodná pro dospívající od 12-13 let až po dospěláky. Vychytávkou je tonikum s rozprašovačem, které zaručuje hygieničtější, to jest bez-dotykovou aplikaci.

A zde ucelená pánská řada, která má obr úspěch, jak jsem viděla na vlastí oči. Že by se pánové v našich končinách začínali "civilizovat"? Hurá! :-)


Jak mne znáte, víte, jaký mám názor na všechny produkty z kategorie "zešlíhlující" :-))). Ale protože někoho z vás by to mohlo zajímat, zde detailní foto. Co do složení je to klasika, podobné účinné látky jako u jiných značek, chybí mi zde speciální řada pro těhulky, která ale byla stejně z větší části pro velký zájem vyprodána....


Svou konzistencí mne velmi zaujaly opalovací krémy. Ty na obrázku jsou určeny na obličej a hlavní rozdíl, oproti ostatním značkám, je překvapivě ultra-lehká konzistence u SPF 50 a také několik variant provedení - zmatňující, tónovaný atd.


Nakonec to žhavá novinka - micelární mléko, já jsem si koupila variantu pro citlivou pleť a jsem nadšená!


Určitě si nenechte ujít akci 1+1 zdarma, která platí do konce srpna a vztahuje se například na tento okurkový krém a také slavný petrželkový krém (viz foto níže). Produkty v jednotlivých kategoriích můžete i kombinovat, což je skvělé. Úplný seznam přípravků v akci 1+1 zdarma najdete: ZDE. Okurkový krém používám každý den a opravdu ho miluju. Voní jako čerstvá okurka. Používat ho můžete už od puberty.


Legendární petrželkový krém - díky němu už nemusím používat korektor na kruhy pod očima. Je to určitě individuální, ale na mne zafungoval na 1000%!


Zdaleka jsem nevložila fota všech produktů, jen ty, z mého pohledu nejzajímavější. Samozřejmě asi každý ví, jak vypadají sprchové gely, tělová másla, šampony atd.

Konečně se dostáváme ke GIVEAWAY! :-)

Ceny:
1. cenu věnuje zastoupení značky Ziaja ČR, a to dva produkty dle vašeho vlastního výběru!
2. cenu věnuji já, bude to oční krém s chrpou, dále "překvapení" :-)) a velká spousta vzorečků.

Pravidla:
1. dejte like FB stránce Ziaja Czech - KLIK
2. "olajkujte" a sdílejte na své FB stránce příspěvek o otevření prodejny ve Zlíně - KLIK
3. musíte být čtenáři Beautypedie registrovanými přes Google

Jak se zapojit:
Do komentáře zde na blogu (nikoliv pod videem), napište, jaké dva přípravky byste si vybrali, pokud byste vyhráli a také, pokud Ziaju používáte, který produkt je váš oblíbený. Komentář doplňte emailovou adresou, abych vás pak mohla kontaktovat.

Vyhlášení vítězů - proběhne v pátek 5.9.2014, výherce vybere random.org, tak jak jste na to zde zvyklí :-).



68 komentářů:

  1. Já sehnala Ziaju u nás v Intersparu,ale už tam není a jejich šop v Prze mám z ruky a na netu nechci platit poštovný,možná by nebylo špatný kdyby byla kosmetika víc dostupná. Zkoušela jsem kozí a přírodní olivku. Tyto mi sedly,láká mě vyzkoušet jasminovou řadu a krémy na oči-petrželka a nebo šalvěj.
    Podmínky splněny :)
    lucitka.sim@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní24/8/14

      Zijaju můžeš koupit na eshopu ruzova10.cz a nad 600,- je poštovné zdarma :-) taky tam začínám nakupovat

      Vymazat
    2. jj díky za tip,Aja to zminovala v komentu i u videa :)

      Vymazat
  2. Ještě ke článku,ten sortiment je užasný,pro každýho něco a Ziajka pro děti,to je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaja mě začíný zajímat čím dál víc :) Ráda bych vyzkoušela hydratační micelární mléko a masku na vlasy - intenzivní obnova. Na Vánoce se chystám obdarovat Ziajou členy mojí rodiny :)
    Podmínky splněny.
    Ingrid.Asenbrenerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super! :) U kosmetiky Ziaja mě přesně upoutala dostupnost a kvalita, působí na první dojem velice dobře a seriózně. Zkoušela jsem kakaové tělové máslo a byla jsem opravdu spokojená, bylo prostě fakt "jedlé". ;) Jelikož jsem ekzematik a na ruce dost trpím, tak bych ráda vyzkoušela zmíněnou slavnou kozu, tedy kozí mléko - regenerační koncentrát na ruce a pak na můj suchý a citlivý xichtík enzymatický peeling pro citlivou pokožku. :)
    Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem tak trochu atopik, takže mě od ziaji nejvíce vyhovuje řada sensitive, ale dokud nebyla tahle řada, tak jsem občas používala výrobky s kakaovým máslem a také jsem byla spokojená. Já teď kosmetiky mám docela dost, takže pokud bych vyhrála a měla možnost výběru, tak bych byla tak velkorysá a vybrala bych si pánskou řadu pro mého přítele :-D (konkrétně hydratační krém a sprchový gel ziaja men), ale i ten oční krém je velmi lákavá výhra ;)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla jsem vyzkoušet něco s jasmínem, ale 50+ je asi moc.Taky mě láká z kozí řady ten koncentrát na ruce a oční krém.
    Vyzkoušela jsem jen pleťový krém kakaové máslo,který měli v nějakém supermarketu.Byla jsem s ním spokojená.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní24/8/14

    Lucie Sim Ziaja má na 600,- Kč poštovné zdarma. Jsem z Prahy, ale když se nedostanu do centra - téké tak nakupuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj díky za tip,Aja to zminovala v komentu i u videa :)

      Vymazat
  8. Hned bych tam šla než kupovat kosmetiku přes internet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Hned jsem si objednala.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní24/8/14

    Moji první ZIAJU jsem koupila před 10 lety,kdy se ještě prodávala v rossmannu.Ted mě hodně mrzí,že se tam už neprodává...ale hodně blogerek o nich začalo psát,tak se k ní pomalu vracím,jelikož mají spousty novinek :-) ale je to - pro mě,že tu nemám poblíž žádnou značkovou prodejnu a musí objednávat z eshou a nemůžu se na to podívat osobně,což mě mrzí.Nejbližší prodejny jsou ode mě 70km a více.Hltám každou fotku,co máš vyfocenou z obchůdku :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Ájo,skvělá soutěž.Ziaju mám moc ráda,používám oční krém a tělovou kosmetiku.Moc mě zaujalo to micelární mléko a vybrala bych si cokoli z té řady jasmín 50+.Jinak jsi mě nalákala na ten petrželkový krém ale myslím si že moje kruhy nevyzmizíkuje nic :(
    Všechny podmínky jsem splnila. luciana.vesela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Od Ziaji jsem teď velmi dlouho doma nic neměla, ale kdysi jsem měla kakaové máslo a bylo vážně boží!
    Ráda bych vyzkoušela z řady s Kozím mlékem - Tělový balzám pro suchou pokožku. Jako druhý též z řady s Kozím mlékem - pleťové mléko s tonikum pro suchou pleť.
    GFC sleduji jako Pandička Vendy a na FB jsem sdílela také jako Pandička Vendy.
    pandicka.vendy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ráda bych se zapojila. Už objednávám pro mamku a sestru k Vánocům a myslím si, že to nebude poslední objednávka :) Sortiment mě velice zaujal a určitě bych chtěla vyzkoušet nějakou micelární vodu a kakaové máslo.
    Sleduji Tě všude jako Jana Perglerová, email perglerovajana@seznam.cz
    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Ájo,
    moc děkuji za podrobné představení Ziaji - jak ve článku, na fotkách i v perfektním videu.
    Ziaju znám díky doporučení Péti Vančurové (= Lovely Hair). Vyzkoušela jsem díky ní krém na oči a musím říct, že mě příjemně překvapil.
    Mám celkem citlivou pleť a suchou k tomu...tak mi nesedne jen tak něco:-)
    Moc děkuji za možnost vyzkoušet nějaké vzorečky produktů Ziaji a GW jako takové:-)
    Ziaju mají u nás v brně v Teta drogerii, nicméně sortiment není kompletní :-) Ale vybrat se dá i tak. Škoda, že obchod- pobočka Ziaji není zatím naplánovám i na Brno. Zajímala by mne právě řada na citlivou pleť Sensitive- asi nejvíce Zklidňující denní krém SPF20 a jako "suchokožce" i kakaové máslo-tělové máslo, které by mohlo být dostatečně vyživující:-)
    Přeji pěknou neděli:-)
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  15. krásny obchod :) milujem ziaju a nikdy som nezaregistrovala že tie obaly su nejaké lacnejšie , kvalitné krabičky všetko bolo super vždy zabalené mne sa to páči .
    olajkované všetko , ja ťa sledujem strašne dlho už cez tento účet
    n.princess@azet.sk
    ja planujem vyskušat sensitive čistiaci gel na plet a micelarku

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Ajo, mam doma ocni krem z koziho mleka, rada bych vyzkousela sampon pro vlasy s dermatitidou a nejaky krem na smisenou plet.
    Podminky splneny:-). Hezky den!

    OdpovědětVymazat
  17. Jo zapomnela jsem email:-)
    aknelka777@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Ájo. Kosmetiku Ziaja miluju. Hlavně jejich krém na ruce a oční krémy. Kdybych vyhrála (což bych moc ráda a budu si držet pěsti :D ) tak bych určitě chtěla pleťový krém a oční krém.
    Všechny podmínky jsem splnila, tak teď už jen doufat :)
    Měj se krásně a díky (za všechny) za super soutěž
    olgalifestyle.blogspot.com
    olgalifestyle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Vše splněno! :)
    Vybrala bych si Manuka čistící gel a Manuka čistící tonikum s rozprašovačem
    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Mě se moc líbí hned tři výrobky :D Ten petrželkový krém, bych ráda vyzkoušela. Také mám problém s kruhy pod očima. :( Pak se mi líbí Ziaja - BB - normální, suchá a citlivá - 01 natural, Ziaja - slim - reduktor srtrií. Ještě jsem žádný výrobek od Ziaja nevyzkoušela, tak jsem moc zvědavá.

    peta.krausova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní24/8/14

    Ahoj Ájo kosmetika Ziaja je pro mě zatím novinka ale nejvíc bych asi chtěla Legendární petrželkový krém a potom něco na tu problematickou plet jelikož mě taky trápí - nemůžu říct že je to nějaká hrůza znám a denně potkávám snad stovky holčin co to mají o hoodně moc horší než já ale stejně když má moje plet špatné období radši se vyhýbám zbytečnému chození mezi lidi. S kosmetikou nemám zetím bližší zkušenosti ale kdyby otevírali prodejnu v Hradci králové takbych byla bych jejich věrná návštěvnice :)
    jinak email: karolina.cestice@seznam.cz
    účet google bohužel nemám ale čtu tě pořád a každý článek :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ziaju jsem si v poslední době hodně oblíbila, sama bych na tuhle značku asi nikdy nenarazila, sláva ččeské youtube beauty scéně, díky které jsem na ní přišla a od té doby pořád zkouším a zkouším. Teď mě samozřejmě zlákala jejich akce 1+1 zdarma.. A už jsem si napsala, co do košíku nezapemnout přidat příště, podle doporučení :) Je super, že se k nám takhle dostanou informace, které bychom jinak asi nikde nevyčetly :) Člověk je orpavdu rád, když vidí, že mohou fungovat i levné věci a není vždy třeba koukat po high.end značkách.. Když může začít něčím levnějším :) A ty obaly pak člověk moc rád oželí.. Že nejsou úplně na pohled lákavé.. Obal prodává, ale zde dá člověk orpavd urád na tu kvalitu :)

    Na fb sleduji jako Kristýna Rudolfská, podmínky splněny.. a co bych si vybrala?
    Určitě onen tolik zminovaný petrželkový krém.. a k němu nejspíš z řady jasmín 50+ ve videu taky zmíněné protivráskové serum :)

    OdpovědětVymazat
  23. a zapomněla jsem na mail * kristyna.gabrielova@gmail.com


    OdpovědětVymazat
  24. Anonymní24/8/14

    Ahoj Ajo,
    na tvuj dalsi clanek a video jsem se moc tesila a opet jsi nezklamala.
    Ziaju jsem objevila pred necelym rokem, kdyz jsem byla tehotna. Nejdrive na me pusobila lacine a neverila jsem. Ale obsah me presvedcil. Pak jsem na tuto kosmetiku nejak zapomnela a zacala jsem po mi koukat znovu ted. Svym videem jsi me vyburcovala k objednavce Tebou chvalenych produktu. Jelikoz mam dnes narozeniny,tak jsem si par vecicek objednala. Pozdeji vyzkousim i ten telovy peeling,maslo a i neco pro malou.
    Diky za Tvoje rady a tipy,jsi fajn. Pa Andrea
    andrea.kozlerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Ájo! :o) Nové video a článek se mi moc líbí! A mimochodem..moc Ti to sluší! :o) Od Ziaji bych si vybrala petrželkový krém na oči a mořské řasy enzymatický peeling.. Měj se krásně..a třeba budu mít štěstí. Ahoj Klára :o)) klara.klara3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní24/8/14

    Dobrý den Andreo, už v minulém videu jste mě dst nalákala na ten petrželkový oční rém, ale teď vidím, že se do obchůdku budu muset vydat osobně a všechno to "prozkoumat" na místě :-). Díky za tip!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  27. Ajo, všechny podmínky splněny. Používám petrzelkovy krem a zatím jsem spokojena. Pro děti mám myci gel. Chtěla bych vyzkoušet micerální mleko a enzym.peeling. j.cervenkova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  28. Díky za přehledné představení sortimentu této značky. Minulý rok jsem používala noční krém s kozou a tělové máslo. Mám velmi citlivou pleť a byla jsem příjemně překvapená. U nás v Liberci je nabídka této značky hodně omezená, už delší dobu se snažím v kamenném obchodě sehnat oční krém, ale bezúspěšně. Připadá mi, že krémy od Ziaji nemají záměrně, protože jsou kvalitní, levné a kdo by pak kupoval ty "značkové", které stojí za ....Ráda bych vyzkoušela řadu na citlivou pleť a oční krém s petrželkou.
    Podmínky splněny
    j.schauerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Já teďka zkouším denní a noční krém s kozím mlíkem. Ráda bych vyzkoušela nějaký oční krém.

    evinka94@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Účastnit soutěže se nebudu, ale komentář si neodpustím. :) Mě zatím Ziaja jen zklamala, protože po krému na mastnou pleť jsem se leskla jako blázen a vůbec nehydratoval. Také jejich odličovač očí mi dříve odřel víčka než je odlíčil, ale teď mám tělový krém s kozím mlékem a zatím se to tváří docela pozitivně. Ziaja asi sedne jak komu, ale stále mám chuť zkoušet nové produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, kosmetiku ziaja jsem objevila celkem nedávno, ale oblíbila jsem si jí :) Mám ráda intimní gely a krémy na oči. Ráda bych vyzkoušela intimní gel z řady dermo a poté ten oční krém s chrpou. Mail: marcinova.alice@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Ajo, Z kozmetiky Ziaja som mala miceralku s ruzou a este tonikum s uhorkou, Inak u nas na Slovensku sa da zohnať iba niekotých obchodných retazdoch ...Kaufland, ale maju strasne malý výber ,čo sa týka eshopou su aj slovenske zastupenia ale tak isto s malým výberom produktou. Z česka neposielaju, alebo o tom neviem, Inak zaujela ma rada s morskými riasami ten enzemycký piling a tak isto krem tej rady, simonova.ajka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ziaja je skvělá! Nejraději mám kozí řadu, takže tu máme doma komplet celou:-) a pak taky micelárku s mořskými řasy... A kdybych vyhrála, určitě bych zkusila nový CC krém, micelárné mléko a petrželkový krémik:) A takhle bych mohla pokračovat dále a dále a dále:-)))
    Podmínky splněny, tak snad:)
    fijalova.kfjetina@seznam.cz
    (omlouvám se, kdy by příspěvek zde byl dvakrát, nějak mi to dnes blbne)

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní24/8/14

    skvělý článek, ráda bych soutěžila, ale bohužel nejsem registrovaná na googlu, škoda tohohle omezení, Hanka

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj od kosmetiky Ziaja bohužel ještě nic nemám ale hodlám to změnit kdybych vyhrála a to, že si fandím to nebudu zatajovat :D chtěla bych zkusit micelární mléko a petrželkový oční krém
    podmínky jsem splnila :) hezký večer přeji zajicova92@email.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ziaju chci už delší dobu vyzkoušet, doma mám jen jednu micelárku a je skvělá. Moc se mi líbí celá ta filozofie s kvalitními výrobky a levnějšími obaly a reklamou, je super, že ses takto informovala, pořád jsem něvěděla, proč mají tak dobré ceny. Od Ziaji mě láká spousta věcí, ale po shlédnutí tvého videa bych si moc přála okurkový krém, musí být úžasně svěží, a na jejich e-shopu mě zaujalo micelární mléko - zklidňující, čistící, potřebuji něco šetrnějšího k očím. Druhá cena by mě potěšila úplně stejně, protože krém na oči by se mi rozhodně hodil, ale stále nevím, který bude ten správný, a vzorečky zbožňuju!!!! Jsem vzorečkový maniak :D.
    Sleduji tě všude kde se dá už dlouho jako Caroline Red-haired a vše potřebné jsem olajkovala a sdílela na fb stránce pod stejným jménem :)
    Můj email je xlolkax@seznam.cz
    Je to skvělá soutěž, tak budu doufat, a třeba se na mě štěstí usměje :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Ájo,
    Ziaju jezdím kupovat u nás do Globusu, bohužel není tam tak velký výběr, to je jasné. Zatím jsem zkusila olivovou řadu a kakaovou a to v podobě krémů na pleť a oba byly super. Moje mamka si tam koupila také krémy na obličej a už mě uháněla, že si je musíme jet koupit znovu! Já bych chtěla zkusit něco z kozí řady, např. tělové mléko a denní krém.
    Opravdu by bylo fajn, kdyby se Ziaja dostala do více obchodů a byl větší výběr.
    v.marsikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. super článek a těším se na recenzi kosmetiky. nejvíc mě zajímá dětská kosmetika - sprcháče a krémy a pak pro mne řada sensitive.
    Krásný zbytek večera přeje Jitka

    jitka.kubic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Vypadá to všechno krásně, já bych vyzkoušela enzymatický peeling a třeba okurkový krém. Ziaju nepoužívám, ale velmi mě zaujala dětská řada, mořská řada, paní majitelce moc fandím a do Zlína to máme kousek, tak příležitostně zajedu omrknout. monika.benes@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Andrejko, vtipné je, že Ty jsi publikovala tenhle článek a mě zrovna přišel se Ziaji v pátek balíček s první objednávkou. Už dlouho jsem se odhodlávala :-) Využila jsem právě akce 1+1 a objednala si petrželkový oční krém a spoustu krémů na ruce a nějaká tělová másla, tak jsem na to zvědavá. Ráda bych ještě vyzkoušela Tebou zmiňované micelární mléko a něco z řady s jasmínovým máslem. Jinak Tvoje boty jsou naprosto úžasné!!! Už dlouho jsem neviděla tak pěkné a zajímavé lodičky :-) Přesně můj vkus.
    Všechno jsem "olajkovala" tak teď už jen trochu štěstíčka :-)
    Měj se krásně, papa S.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, tak to byl opravdu skvělý a naprosto božsky obsáhlý článek. Ziaju znám, ale zatím jsem vyzkoušela jen krém na ruce, ten kozí a byl skvělý. Záda bych ještě vyzkoušela Krémová mýdla s hedvábím a Sensitiv micelární vodu. l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. S kosmetikou Ziaja jsem zatím do styku nepřišla, ale zaujala mě vzhledem k mému věku kosmetická řada s "jasmínovým máslem". Dva výrobky z této řady bych si v případě výhry vybrala (asi sérum a krém na oči).
    Jinak děkuji Ajo za váš blog i přispěvky na YT.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Ajo, kosmetiku Ziaju jsem chtela už dlouho vyzkoušet, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Ale slyšela jsem chválu na okurkové tonikum s denním krémem a to by mě lákalo vyzkoušet. Také bych chtěla vyzkoušet Sadu pro problematickou pleť Manuka :-)
    Vše jsem olajkovala :-)
    email: Tereza.Dr@seznam.cz

    Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Áji, tak jsem hned na e-shopu objednala :-), jen už nemají petrželkový oční krém, ale snad bude příště :-). Už se namůžu dočkat balíčku a budu taky testovat :-D.

    OdpovědětVymazat
  45. Já se na Ziaju dlouho chystam, tak že bych se k tomu konečně dokopala? Určitě bych chtěla zkusit ten peeling a petrželkový krém. A to mlíko/micelárku musim mít!
    barunka00@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Objednala bych si ten vychvalovaný enzymatický peeling a nějaký tělový krém.
    Jinak ve sprše si už užívám se sušenkovým gelem a v zásobě mám colový.
    osminka@wo.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Ájo, děkujeme za soutěž. Ráda bych zkusila peeling a kozí krém :)
    Ziaju jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale velmi ráda bych ji vyzkoušela :-)
    Lucie.vitu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Dnes jsem si koupila v Globusu od Ziaji jasmínový denní krém. Ještě bych ráda vyzkoušela ten oční krém a pak enzymatický peeling z mořské řady. Jinak jsem měla na Ziaju podobný názor a předsudky jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky Ájo,děkuji za soutěž.Také jsem již o kosmetice Ziaja slyšela a moc bych si přála jí vyzkoušet.Jak jsi povídala o těch dvou jasmínových krémech,tak ty bych ráda vyzkoušela,protože nechápu,že se mi v 35-ti letech začlo dělat akné a tak zkouším rúzné krémy,ale mám pocit,že mi už málokterý vyhovuje,díky zhoršení mé pleti...každou chvíli nějaké pupínky.
    jessi1979@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. GFC: Lucia Kvaššayová
    Od ziaja nemám zatial žiadny produkt, ale v blízkej dobe si chcem kúpiť :). a vybrala by som si niečo zo sady pre problematickú pleť MANUKA :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, Ziaju jsem zatím nezkoušela, ale zaujal mě petrželkový oční krém a okurkový krém :-) Katka

    passion.for.cosmetics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Anonymní28/8/14

    Aji, a ty jako bloggerka neřešíš u kosmetiky složení? Konkrétně krémy Ziaja tvoří kombinace glycerinu s parabeny, to si dobrovolně na obličej fakt nedám. Tak posílám i názor z druhé strany. Jo, a nesoutěžím teda :-D ahoj Eva (prosím prosím článek o Dnech Marianne, vím, že určitě vyrazíš ;-))

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojky, ze Ziaji jsem zkoušela odličovací vodu a bylo skvělá. Ráda bych vyzkoušela enzymatický peeling z mořské řady a petrželkový oční krém :)
    Můj e-mail je: chroby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, od Ziaja jsem vyzkoušela pouze dvoufázový odličovač, který je, podle mě, špatný, a tak jsem značku zařadila do škatulky "na nic"... byla to ale jak vidím asi chyba, takže bych ráda vyzkoušela jiné produkty. Nejvíc mě láká petrželkový oční krém a pleťový krém s okurkou... přeju krásný den! sharka9@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Ajko, moc ráda od Ziaji používám kozí mléko - krém na ruce, micelární vodu a teď jsem si koupila levandulový šampon na mastné vlasy, pokud bych vyhrála přála bych si petrželkový krém na kruhy pod očima a novinku micelární mléko. můj mail enett@seznam.cz. Hezký pátek a celý víkend Eva

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Ájo, kosmetiku Zijaja mám moc ráda. Nyní používám sprch. gel limeta, citron a manžel ten pánský sprcháč, který mimochodem moc příjemně voní. V zásobě mám ještě šampon na poškozené vlasy. Zkoušela jsem ze vzorečků krémy na ruce kozu a olivu. Ta koza mi moc nevoní, je to na mne moc parfemované, mám raději jemnější vůně.
    Po tomto článku a videu jsem si pořídila ještě jasmínový oční krém 50+ a rodinný šampon s fíky :-). Kupuji Ziaju tady u nás v kamenném malém obchůdku s drogerií, kde je omezenější sortiment, ale některé věci tu mají levnější než na e-shopu. Na e-shopu mi vadí, že není možnost dopravy přes poštu. Šlo by se zeptat proč? Děkuji.
    Pokud bych vyhrála, chtěla bych zkusit slim express tělové sérum a měsíčkový pleťový krém. priby.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, kupujem Ziaju u nás v 101 drogerie, majú tam ale len pár kúskov. Skúšala som už telové mlieko, sprcháč, krém na ruky. Ak by sa mi podarilo vyhrať aj ja by som rada vyskúšala ten petrželkový očný krém a nejaké telové mliečko.
    Všetko splnené :)
    GFC Denisa Slobodová
    FB Andi D Voilá
    denisa.slobodova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  58. ahoj Ájo :) kdybych vyhrála, vybrala bych si ten přípravek na kruhy pod očima a něco z té sady pro problematickou pleť Manuka:) od Ziaja jsem zatím neměla nic, takže s tím nemám žádné zkušenosti :)
    můj email: jolka.h@centrum.cz :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Ajo.Z kosmetiky ziaja jsem zatím měla možnost vyzkoušet micerální vodu.Byla fajn.Ráda vyzkouším i něco dalšího. Marky.Dostalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. S touhle značkou mám zatím jen drobné zkušenosti, ale vypadá skvěle, líbí se mi jejich barevné provedení u každé kolekce. :)
    www,eliska-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Výrobků od Ziaja mě láká hodně a na první nákup od obchodu v Růžové jsem vyrazila po tvém videu a koupila micerální vodu s olivou - výborná :-) Nejvíce si teď brousím zuby na Ziaja - kozí mléko sprchový krém a mořské řasy tělové máslo.
    martispacilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Výrobky od Ziajy mě poslední dobou hodně baví. Už se připravuji na další nákup. Chtěla bych vyzkoušet legendární oční krém Petrželka a také micelární vodu. Jinak skvělá videa. Moc mě baví. Zemankova.lucie@seznam.cz. Facebook: Lucie Ščudlová

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Ajo, zatím jsem neměla tu čest vyzkoušet Ziaju, ale přemýšlím o ní . Tvoje podmínky jsem splnila a kdybych vyhrála tak bych zkusila asi Ziaja - lifting solution denní krém ,Ziaja - jasmín krém pod oči, e-mail:spryslik@sezanm.cz,fb Lenka Špryslová

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Áji, kosmetika pana Ziaji mě velmi zajímá už delší dobu, samozřejmě jsem na ní narazila díky Pétě, ale bohužel jsem se doposud nedostala do jejich obchůdku v Praze. To se ale chystám velmi rychle napravit!
    Pokud bych si měla vybrat, ráda bych petrželkový krém na oči a okurkový pleťový krém.
    Měj se krásně! luciepultrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Páni, takhle příjemný obchůdek jsem dlouho neviděla.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.