Pages

14. 9. 2014

FALL WISHLIST

PODZIMNÍ WISHLIST 

Krásný nedělní večer,
snad jste měli hezký víkend :-). Já jsem hodně času strávila v přírodě, což mi opět potvrdilo, že léto je bohužel nenávratně za námi. Ranní teploty volají po teplejším oblečení a tak jsem se trošku "rozhlédla" na internetu, respektive v pro mne relativně novém eshopu Sheinside. Krásné věci této značky už jsem viděla na Pétě z Lovely Hair v reálu, zdály se mi kvalitní. Překvapila mne i kolegyně v práci, hodně se mi líbila její blůza, a když jsem ptala, odkud ji má, odpověděla mi, že právě z tohoto eshopu. Jak jste viděli v mém poslední outfit postu, mám od Sheinside pletený kabátek, který nosím velmi často a moc mne překvapil svojí kvalitou, kterou jsem upřímně za relativně nízkou cenu nečekala. Kvalitou a provedením bych ho přirovnala třeba k Mangu.

Dnes jsem se rozhodla přijít s něčím, co na Beautypedii ještě nebylo, a tím je "wishlist". Musím říct, že jsem netušila, jak pracná záležitost vytvoření wishlistu je. Určitě by se dal udělat daleko více "kůl", ale začátky jsou těžké :-D.


Vybrala jsem si daleko více věcí, ale nechci dávat na wishlist milion věcí. Co se barev týká, na podzim a i v zimě se mi moc líbí základní barvy jako je šedá, tmavě modrá, hnědá v kombinaci s bílou. Miluji teplé "tulící" šály, tunely, čepice a klobouky. Z věcí, které jsem nikdy neměla, jsem si letos poprvé pořídila barevné punčocháče. Tento kus "garderóby" sice nesnáším, ale když už to musí být, tak ať mají aspoň zajímavou barvu :-).

Co máte na svém wishlistu vy?? Popřípadě, pokud blogujete, jaké aplikace se vám na vytváření wishlistů osvědčily??

Krásné babí léto :-)!




11 komentářů:

  1. Barevné punčocháče jsem na sobě ještě taky neměla :).Musím se na tu stránku taky podívat, už jsem viděla víc wishlistů na tu stránku a mají tam pěkné věci. Tady se mi nejvíc líbí svetr
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja by som brala 1 a 3 :))
    Inak uplne suhlasim, wishlist je dost pracny. Najma ked uvazim fakt, ze nema pre citatelov az taku pridanu hodnotu (napr ako recenzia). Vyrabala som ho raz vo photoshope a najviac casu mi zabralo hladanie tych predmetov, nez samotna kolaz.
    Keby ta zaujimalo, TOTO je ono. Teraz by to uz ale robila inak :D

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se až se nám zas vyfotíš v nějakém pěkném outfitu

    OdpovědětVymazat
  4. Oo muj bize ta4a 5je naprosto dokonala!Aji jsi super a jsem rada ze te znam!

    OdpovědětVymazat
  5. pěkné kousky :)) já jsem měla na pozdimním wishlistu boty,ale už jsem sehnala :))

    OdpovědětVymazat
  6. ta vesta je boží, podobnou jsem si pořídila v Orsay :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní15/9/14

    Já bych chtěla sehnat klasickou zelenou parku... ve vel. XS. Bohužel všude mají i to XS obrovské, že v tom vypadám jako pytel od brambor... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní21/9/14

      V Lindexu teď mají krásné:) Já mám hodně drobnou postavu a taky je všechno na mě široké ale tohle je bomba! :)

      Vymazat
    2. Anonymní21/9/14

      Díky za tip... :)

      Vymazat
  8. Krásný kousky,hlavně 1 a 2 a 6. Já sháním slim jeansy k podpatkům,černý a boty workers-černý ale ne humpolácký :) no,mám co dělat ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.