Pages

9. 9. 2014

OOTD - KNIT COAT - ALL SHADES OF GREY

 OOTD - PLETENÝ KABÁTEK - VŠECHNY ODSTÍNY ŠEDÉ



Krásné dobré ráno :-),

protože se nám začíná bohužel ochlazovat, jsem tu s prvním podzimní outfitem. Nevím, jak vás, ale mne vždy koncem léta zachvátí chuť na odstíny šedé, vínové a hnědé. Už v průběhu léta jsem plánovala pořídit si pletený kabátek, respektive svetr á la kabát, který by se dal hodně variabilně kombinovat a zároveň neměl složité zapínání. Kabátek je z velmi kvalitního materiálu, je měkký, neškrábe ani nekouše :-) a má fantastický systém zapínání na dva cvočky a stylovou koženo - kovovou sponu.

Klasická ponča mám také ráda, ale přeci jen, trochu mi chybí rukávy a neustálé oblékání přes hlavu 10x za den, taky nic moc :-).

 Svůj vysněný kousek, v tmavě antracitové barvě, jsem sehnala na Sheinside KLIK. Dost často jste mi píšete o rady ohledně kombinování oblečení, a myslíte si některé z vás, že ho mám asi strašně hodně :-D. Tak to vůbec není, nakupuji v neutrálních odstínech, které se kombinují úplně bez přemýšlení. Navíc mám oblečení ve uložené podle barev, takže když ráno pospíchám, ve vteřině mám outfit hotový. 

Tento kabátek se dá skvěle kombinovat, jak jsem psala nejen s různými barvami, ale také pro různé příležitosti. Připravila jsem dvě varianty, dnes si dáme tu elegantnější, abych na blog nedávala 30 fotek najednou :-)...

Další novinkou v mém šatníku je sukně do pasu (překvapivě!!) s potiskem růží, v různých odstínech šedé až po hnědou a hnědo-růzovou. Když jsem ji v obchodě viděla, byla to láska na první pohled, protože mi bylo jasné, že tento kousek je multi-variabilní. Obvykle nesnesu nic "do pasu", ale u této sukně jsem si zvykla rychle. 

V outfit je doplněn jednoduchým tričkem v modro-švestkové barvě, kterému jsem přizpůsobila líčení. Kabelku i boty už mám docela dlouho, byly to sice dražší kousky, ale opět se mi potvrdilo, že tyto věci prostě vydrží.














nails - Sally Hansen - Salon Gel Polish in Wine Not


Co mám na sobě:
pletený kabátek - SHEINSIDE
sukně - H&M
tričko - H&M
kozačky - Nine West
kabelka - Michael Kors
hodinky - Michael Kors
prstýnek - Orsay
náramek - tromolovaný granát

Líčení:
Paletka - Make Up REVOLUTION, Salvation - Dia los Muertos z oficiálního eshopu KLIK
make up - zlatý Dermacol
linky - zebří fixa Dermacol
řasenka - žlutá Miss Sporty
konturování a tvářenka - Too Faced
rty - kontura Inglot a lesk Rimmel
rozjasňovač - Make Up REVOLUTION, zlatý zapečený z oficiálního eshopu KLIK
lak na nehty - Sally Hansen - Salon Gel Finish - Wine not (je ze startovního kitu, pár z vás mi psalo, že se vám barva nelíbí, upřímně, v létě jsem z ní také nebyla nadšená, no ale v tomto období ji doslova miluji!)

Snad se vám bude dnešní outfit líbit (anebo taky ne, samozřejmě :-), jak jsem psala, ještě bude mít pokračování, ve více sportovním stylu. Moc by mě zajímalo, co nosíte v tomto období vy, protože každý rok v září se bavím tím, že pozoruji na ulicích "outfity" spoluobčanů.... V zásadě vidím dva typy, a) ty kterým ještě neskončilo léto (tzn. sandály, tričko, na boso), za b) zmrzliny (můj případ) v podzimních kabátech, svetrech a punčochách. Do jaké kategorie patříte?? :-)

Přeji krásný den vám všem!

38 komentářů:

  1. U nás je zatím ještě krásně teploučko, takže já si ještě běhám v sandálkách a žabkách :D. Strašně moc Ti to sluší, nádherný outfit!!
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, hrozně moc děkuji! U nás je taky krásně, ale žabky bych asi už nedala...., i když je jinak miluju, nejspíš bych v nich po ránu zmrzla :D

      Vymazat
  2. Anonymní9/9/14

    Jako vždy Ti to strašně sluší Ájo! Ten kabátek si musím taky koupit je úžasný, přesně můj styl. Pro mě je to taky mnohem lepší než pončo, protože to přetahování přes hlavu mi dost vadí. Potom co jsem po každém přetáhnutí přes hlavu vypadala jak Einstein jsem pončo poslala dál.. Jinak u nás v Brně je pořád docela teplo takže zatím to jde i když já taky patřím do kategorie zmrzlin takže šatičky na ramínka už nedávám jen tričko s krátkým rukávem a ráno to jistím sakem nebo riflovou bundou. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozně moc děkuji! To jsem ráda, že nejsem sama, koho navlékání ponča irituje :D..... vyloženě letní šaty už jsem taky zazimovala a teď se jen modlím, aby počasí bylo milosrdné aspoň do konce září..... :-). Zima by mi asi tolik nevadila, hlavně ať neprší pořád :-)))))

      Vymazat
  3. svetr a baleríny na boso :) a doufám, žeč se toho nebudu ještě muset vzdát... ale už jsem viděla slečnu v kabátě, šále a kozačkách...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta osoba v kabátě, šále a kozačkách, jsem byla pravděpodobně já :-D, haha..... mne se strašně moc líbí chodit naboso, protože fakt nesnáším silonky, ale to bych asi zmrzla, hlavně ráno, brrrr :-)

      Vymazat
  4. Perfektní outfit :) Přesně se hodí k tomuto počasí. Taky patřím to typu zmrzlin a nejraději bych už vytáhla šálu :D Ale opravdu nesnáším, když je ráno šílená zima, přes den se oteplí a já tahám všechno po rukách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfektně jsi to vystihla, to máme úplně stejné, ranní mrazíky a skoro odpolední 30-tky jsou na bednu, aspoň tedy pro mě osobně nic moc pocit :-), na druhou stranu podzimní móda, taková ta vrstvená, mne moc baví. Já to řeším tak, že tahám od rána různé šály a plédy a podle potřeby je omotám anebo odmotám :D... Jinak hrozně moc děkuji! :-)

      Vymazat
  5. Tak tohle je nádhera Ájo!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, Ájo, strašně ti to sluší, kabátek je bomba! :) Já miluju podzim a hlavně podzimní módu, už jsem vybavená, koupila jsem si krásný kabátek v HM. :) A nosím kotníčkové boty, svetry, šálky, prostě podzimní módu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc! :-) Musím přiznat, že v H&M nakupuji čím dál častěji, připadá mi, že se v posledních dvou letech velmi zlepšili, co do nápadů i kvality. JJ, kotníčkové boty a vůbec "cibulová" vrstvená móda mne také moc baví! :-)

      Vymazat
  7. Outfit skvělí, moc ti to sluší !!!

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Výborný! Jako vystřižené z nějakého katalogu! :) Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. U nás je teplo a svítí sluníčko, takže ještě chodíme v krátkém rukávu, ale tenhle tvůj podzim se moc těším:) Kabátek je vážně krásný a ráda bych tě jinak pozvala na svůj nový blog o cvičení a zdravé stravě:))
    fitnessholicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že dnes jsem také měla jenom tričko :-), snad počasí ještě chvilinku vydrží no.... Děkuji moc za milý komentář, ráda se na tvůj blog podívám :-)

      Vymazat
  10. Anonymní9/9/14

    Ahoj, chodím tiše pozorovat tvůj blog a moc se mi líbí. Zdá se mi, že jsi inteligentní a krásná žena. :) Nicméně co se týká dnešního outfitu, přijde mi už moc překombinovaný. Na můj vkus se jedná o příliš mnoho odlišných materiálů, stylů a ve spojení s několika různými doplňky mi to přijde již značně nesourodé. Za sebe bych volila jednobarevnou kabelku bez dalších aplikací a sundala náramek, ideálně i prstýnek. Na stranu druhou se mi velmi líbí tvůj účes a make up! A samozřejmě se jedná jen o můj názor. Hezký večer, El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc milou pochvalu i za názor, tomu samozřejmě rozumím, že každému se líbí něco jiného, já mám kombinace materiálů naopak velmi ráda, hnědé části kabelky korespondují s hnědými kvítky na potisku sukně (podle mne :-))), každopádně outfity na blogu nikdy neprezentuji stylem "tak je to správně", to vůbec ne :-)....

      Vymazat
  11. Mooc Ti to Ajinko slusi<3

    OdpovědětVymazat
  12. Komentáře nepíšu moc často, ale dnes musím. Opravdu moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Hrozně ti to sluší, krásný a elegantní outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní9/9/14

    Ahoj Ajo, Tvuj blog uz sleduji dlouho a musim rict, ze za me jsi nejlepsi blogerka, takze az se bude vyhlasovat blogerka roku, tak muj hlas mas zarucenej:-) Ajo slusi ti to moc, svetr je nadherny, presne muj styl, ze premyslim o koupi...Mam na Tebe dotaz, jak dlouho trva doruceni? Jinak na zaklade Tveho videa jsem si pred mesicem poridila gel set od Sally Hansen a nemuzu si ho vynachvalit. Ted delam mani sobe, mamce i kamaradce. Kamaradka je ted v USA, tak jsem si nechala objednat skoro vsechny laky, vychazeji tam podstatne levneji..Krasny vecer Lucie

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, to je nádhera. Takový kabátek bych brala hned. Opravdu moc povedený outfit. Strašně moc ti to sluší. Já v tomto období nosím nejvíc džíny, tenisky a nějakou podzimní bundičku. Na mateřské ke kočárku je mi to nejpohodlnější. :)

    OdpovědětVymazat
  16. tak ten kabátek se mi vážně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jsi tak nádherná...! Ten kabátek je skvělý! Já aktuálně pořádám hon na nějaké pěkné cardigany, které nezruinují mou peněženku a zároveň je nebudu mít po kotníky...bohužel zatím marně... :( Jinak zatím se léta nevzdávám a snažím se ještě unosit sukně a šaty a silonky ještě nechat ve skříni. (Taky se mi to včera vymstilo, vyšla jsem si v sukni a celkově polehku a najednou přišel takový slejvák, že jsem byla během pár sekund totálně promoklá...když ono na autobus se musí no... :D Našim během v kalužích a z kopce na zastávku jsme asi některé lidi pěkně pobavili no... :D) Ale jinak zmrzliny se ještě nevzdám! Zrovna dneska jsme byli s kamarádkou na naší oblíbené točené a děsíme se dne, kdy už ji pro tento rok zavřou... :(

    D.

    OdpovědětVymazat
  18. Ta sukně je naprosto skvělá! A kabátek se mi taky moc líbí!

    Sororessa

    A.

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Ájo, tak ten kabátek je fakt krásný!!! A moc Vám to sluší! :-) Jen tak dál! Krásný den s úsměvem. Šárka

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásný outfit Ájo, hrozně ti to sluší a fotky jsou parádní! Nemám co vytknout :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní13/9/14

    Moc se mi ta kombinace a svetřík/kabátek líbí. Těším se na další outfit.
    Zu.

    OdpovědětVymazat
  22. Na první fotce sem i kabátek moc nelíbil, ale jak jsem procházela fotky dál a dál, tak nakonec se mi líbí moc, je to fajn originální kousek, hezký! Super fotky jako vždy, eňo ňuňo!:-D

    OdpovědětVymazat
  23. Moc jsem si zamilovala ten prstýnek a kabátek! Moc ti to sluší!

    TEEZKA.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.