Pages

22. 9. 2014

YANKEE CANDLE/TENDENCE HAUL + NOVINKY video

NOVINKY A VIDEO HAUL TENDENCE 2014/YANKE CANDLE


Krásný pondělní večer, 
zdá se, že máme za sebou "nejpopulárnější" den v týdnu, tj. pondělí a já pro vás mám dnes prohlížecí post a video. Kdo mne sledujete na IG asi víte, že jsem minulý víkend navštívila veletrh Tendence 2014. Je to každoročně má oblíbená akce, která se mi jeví jako "náplast" na smutek nad končícím létem. Tendence je určena hlavně pro obchodníky a tudíž na počátku podzimu zde vystavující prezentují především podzimní a vánoční zboží, jupíííí. Asi jsem cvok, ale už se hrozně těším na Vánoce, Halloween, pouštění draků, Svatováclavskou pouť, lampiónový průvod a tak dále :-), no prostě jako každé jiné pěti-leté dítě :D, haha...

Pochopitelně, věci, které jsem si z Tendence přinesla uvidíte ve videu pod článkem, je to takový můj první dojem z letošních novinek Yankee Candle pro podzim a zimu 2014. 

Omlouvám se za spousty fotek a těm, kdo nemají rádi Vánoce za fota vánočních stromků, ale bohužel, nemůžu si pomoct ... :-).
















Toto foto jsem vložila především kvůli Alče J., blonďatá holčička na obrázku jakoby z oka vypadla dcerušce Alči... :)










Už jste vyzkoušeli některou z novinkových vůní YC na letošní podzim/zimu, popř. na kterou se těšíte?? Máte toto roční období rádi?? A jestli také máte diagnózu "Yankee Candle závislák", určitě mi napište, jaká je anebo jsou, v tomto ročním období, vaše top vůně. Takové, které udělají váš den nebo večer hezčím :-).

PS. vybrali byste si něco z dekorací, které jsem nafotila??

Krásné podzimní dny! A.

34 komentářů:

  1. Miluji Vánoce :) Hlavně kvůli té atmosféře :) Všude světla, nazdobené výlohy, voňavé svíčky a koření :) Celý podzim přežívám jen na myšlence, že budou Vánoce :D I když tedy podzim mám ráda také, akorát škola to trochu kazí :D Letos si už konečně musim něco od YC pořídit. A asi vyhraje nějaká čistě vánoční vůně, protože jindy mě svíčky tolik nelákají :) Teď mám na stole nějakou levandulovou, ale ani mě neláká ji zapálit. Ale až bude to pravé sychravé počasí, bude se hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naire, taky mi kazí podzim trochu škola, přeci jen, chodím znova do 1.třídy ZŠ a to každodenní psaní úkolů mne moc nebaví :D, haha.... Já myslím, že na tu tvoji levandulovou dojde brzy, až klesnou teploty a ubyde sluníčka... Přeju ti hezké čekání na Vánoce! :-)

      Vymazat
  2. Mám ráda podzim a zimu právě kvůli svíčkám :-) Pálím sice celoročně,ale přes léto moc ne..protože né vždy je mi to příjemné ve 30C i když je vůně svěží.úplně si mě Vánočně naladila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji moc :-). Také jsem celoroční pyroman, nezastaví mne dokonce ani teploty nad 30 C+ :-))))

      Vymazat
  3. juchuuu, krásnééé!:)))))))))))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty svíčky, dekorace a ozdůbky jsou nádherný, já bych si určitě vybrala, spíš bych měla problém si vybrat, protože se mi toho líbí hodně :D. Já jsem jednou o Vánocích dostala velkou yankee ve skle za nákup výrobků Rocher. Jinak v obchodě jsem je viděla tak 3x a zatím jsem si žádnou sama pak už nekoupila :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To bych nevydržela, já pálím každý den celý rok něco, jen typ vůně se liší dle ročního období :-))), dokonce s sebou vozím Yankee i na dovolené a víkendy, takový jsem cvok :D!

      Vymazat
  5. Zdravím Áji! Opět jste mně naladila! Už se těším, až si zapálím svoje oblíbené skořicovo-jablečné vůně a ráda nakoupím i nějaké novinky. Miluju léto, ale snažím se užívat každého ročního období a jak píšete - miluju pouštění draků, sbírání kaštanů a tvoření z nich. Prostě taky jako malé dítě :-). Já mám dokonce už jeden vánoční dárek a začnu pomalu už teď, abych si potom, až bude vánoční mumraj, mohla právě zapálit svíčku a sednou v klidu s čajem a knihou pod deku :-). Nakoupila jste úžasně, určitě bych se také vyřádila :-D. Ten kouřový svícen jsem si pořídila v KIK, ale s trošku jiným nápisem. Krásné podzimní dny Vám i dcerce. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári, moc děkuji, taky už jsem začala s vánočními dárky :-))) a mám v plánu si letošní Vánoce užít na max., pokud to půjde. Moc zdravím a přeju krásný podzim!!! :-)

      Vymazat
  6. Andrejko, to je nádhera !!! Když pominu, že bych chtěla vše nafocené od YC, hrozně se mi líbí všechny svícínky. A to bílé nádobí -ach ta konvička - po tom toužím už dlouho. Krása...Už se také těším na vánoce - už jen kvůli těm dekoracím, vůni skořice a svařáku :-) U nás doma teď pálím hlavně vanilla chai, ta je taková podzimní. Novinky jsem zatím nevyzkoušela, budu se pro ně muset zajet, lákají mě asi všechny... Hlásím se do klubu YC závisláků :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabinko, taky bych chtěla vše od YC, co je na fotografiích ..... :-). Na Vánoce se těším hrozně moc a dokonce už mám i nějaké dárky, což je v mém případě neuvěřitelné :-)))), s vůní Vanilla Chai se shodneme, miluji ji a popíjím teď skoro každý den i Chai čaj :-))))), měj se krásně!

      Vymazat
  7. Anonymní23/9/14

    Moc hezké video i fotky! Já jsem moc zvědavá na tu vůni s ptáčkem - Icicles, na tu andělskou - Angel Wings a hrozně mě zajímá, jak bude vonět Winter Garden a Silver Birch. Nemáte už někdo odzkoušeno? Jinak ta Honey Glow mi taky děsně voní - jako nějaký parfém :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), jestli ti voní Honey Glow, tak Angel's Winds se ti určitě také bude líbit!! Icicles je hodně slabá ... Winter Garden je docela hezká a podobná na Angel's Winds, Silver Birch se mi zdála slabá a taková "chladná", trošku smutná, ale je to jen můj subjektivní dojem no ..... :-)

      Vymazat
  8. krásné fotky a poznatky Ájo :) díky,... vosky ve tvaru "lahviček s vyraženým srdíčkem :)" se mi líbí moc... a testuji :), těším se na novinky ,..doplňky až budou v nabídce na e shopu...
    hezký podzim a pozdravení Laďka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laďko, děkuji a moc zdravím :-), z nových vosků jsem nadšená a nemůžu se dočkat vůní vánočních :-). Krásné babí léto!

      Vymazat
  9. Anonymní23/9/14

    Ahoj Ajo, moc krásný haul. Obdivuji tě, že sis z té pestré nabídky dokázala vybrat. Mě by se toho líbilo, že bych nevěděla co dříve. Moc mě upoutala ta retro plechová krabička s děvčátkem. Líbí se mi sovičky, lucerny, pak se mi moc líbí ta puntíkatá taburetka a vedle ta komodka na nožičkách...
    Co se týče svíček - Yankee mám moc ráda - hrozně moc by mě lákala ta svíčka s tím čokoládovým dezertem, nemáš tušení jak voní?
    Přeji ti krásné podzimní dny a díky, že píšeš na blog, moc se mi líbí!!! Elen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elen, děkuji moc, nebylo to zas tak těžké držet se na uzdě, měla jsem s sebou prcka, takže na vášnivé nákupy nebyl prostor :-))), naštěstí, protože to bylo fakt mega-lákadlo, kam se hrabou dny Marianne... sovičky mě taky trhají srdce :-D.
      Svíčka voní hodně čokoládově, ale neměla jsem ji doma, takže nevím, jak moc je nebo není intenzivní. Já jsem milovala Red Velvet, která se asi už nebude vyrábět, fňuk..., ta byla božská a velmi intenzivní. Tato čoko nevím.... :-)

      Vymazat
  10. Ahoj, tvůj článek dokonale vystihl mé nejoblíbenější roční období a to podzim a následně Vánoce... moc děkuji. V těchto dnech se necítím zrovna nejlíp a tvůj článek mi zase udělal úsměv na tváři.. zafungovalo to přesně tak jak píšeš.. jako náplast ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a držím palce, ať je lépe a veseleji, píše mi hodně lidí, že se cítí blbě, nejsi v tom sama. Brzy udělám na Beautypedii soutěž o svíčky Yankee C., takže "stay tunned" :-)

      Vymazat
  11. ááách ...tak krásné fotečky, hned mi zvedly náladu :) a teď si jdu zapálit svíčku a jdu juknout na video :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak takový veletrh bych si pořádně užila. A moje peněženka taky. Dneska jsem byla nakupovat podzimní dekorace. Nekoupila jsem vše, ještě jdu na lov zítra. Už se těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, ta měnící se roční období jsou zrádná, člověk aby změnil barvu šminek, doplňků, koupil zimní svíce a ještě dekorace domů :D. Ale o tom to je, užívat si malých radostí :-)...

      Vymazat
  13. Aji, nádhera ..... vybrala bych si ..... voní to až sem .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jémine, to je asi telepatie, právě dnes jsem přemýšlela, zda-li již někde na patentovém úřadě třeba neleží vynález na přenos pachových stop po internetu :D. To by byla super vychytávka. Ale je pravda, že za pomocí fantazie a pár fotek se to dá i tak :-). A děkuji moc <3 :-)

      Vymazat
  14. Ach můj bože, nádhera nádhera nádhera, voní mi to vše až sem!:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-), věřím, že by sis nepochybně vybrala :-)....

      Vymazat
  15. Anonymní24/9/14

    Pane boze blbi svicky proc jsou tak drahy?!tvl ty ses rozmazlena!A podivejse na sebe chodici parfumerie

    OdpovědětVymazat
  16. Vánoce, tu atmosféru, dekorace, jídlo atd. mám velmi ráda a už teď se nemůžu dočkat :-) No ještě 3 měsíce (vlastně 2), protože celý advent je nádherný a nej je přece to "těšení se"! Miluji purpuru a františky - to jsou vůně, které podle mě nejlíp svátkům sluší :) Yankee jsem již taktéž zkoušela (to ani jinak nejde) a oblíbila jsem si samozřejmě Christmas Memories (protože i půl roku po zapálení mi ve skříni voní schovaný obal, což je neuvěřitelný, takže asi každý tuší, co musím letos pořídit), dále když se mi několik lidiček ve dveřích divilo, že peču cukroví (u mě nehrozí) a já přitom pálila fireside treats :-) Z novinek mě láká Candy Cane Lane, ze starších kolekcí pak Christmas cookies ;) Teď jen, rychle pane říjne a listopade uběhněte!

    OdpovědětVymazat
  17. tak nejdřív - moc ti to sluší!
    a co se YC týče, tak víš, že jsem taky závislák :D na vánoční se těším moc, zatím mám ty podzimní novinky, Cranberry Pear je naprosto božská, Ginger Dusk mě taky zaujal a mám ještě tu fíkovou.

    OdpovědětVymazat
  18. Ah <3

    Only love for those candles <3

    Hello!


    I'm successful Slovenian blogger, (beauty and fashion) and I was considering If you want to do any collaboration with me and my blog

    www.blogvivalavida.com

    Let me know :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.