Pages

25. 10. 2014

Interbeauty 2014 - HAUL video

Co jsem si přinesla z Interbeauty 2014 - Haul

Krásnou sobotu,
 minulý víkend jsem byla na veletrhu Interbeauty v Holešovicích. Jarní veletrh jsem nestihla
a poslední, který jsem naposledy navštívila, byl někdy na jaře 2013. Tím pádem jsem byla hodně zvědavá, co se od té doby změnilo, jaké novinky a nové brandy se na veletrhu objeví. 

Nakonec jsem byla velmi mile překvapená. Od mé poslední návštěvy přibylo mnoho nových značek jak dekorativní kosmetiky, tak i péče o pleť, salónní péče a nejmodernějších zařízení salónů. 

Jediné, co jsem nestihla, byla nehtová péče, ale zahlédla jsem, že firmy, obchodující s nehtovou kosmetikou, obsadily prakticky celé jedno křídlo veletržních prostorů. Co jsem si z veletrhu přinesla uvidíte ve videu. Během natáčení se hodně měnilo světlo, což je vidět bohužel ve videu, tak snad omluvíte sníženou kvalitu obrazu :-).
Byl jste někdo také na Interbeauty?? Budu moc ráda, kdy mi napíšete, co jste si pořídili. Ty z vás, kdo jsou na IG, už jsem samozřejmě viděla :-).

Užijte si víkend :-)!

29 komentářů:

  1. Moc pěkné video na sobotní večer. ;) A na ten make up jsi mě nalákala tak, že ho asi vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Ájo moc pěkné videjko. Já byla na veletrhu v sobotu koupila jsem Tangle Tezzer a několik věcí od Ryoru chtěla jsem i nějakou rtěnku od Sleek, ale už měli jen testery tak jsem ušetřila jinak tu paletku mám taky už delší dobu a je super .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško, děkuji moc! Já jsem bohužel Ryor nestihla, i když bych ráda.... rtěnku Sleek jsem také neulovila, netuším, zda-li jich měli tak málo anebo zda-li byl tak obrovský zájem o ně ... :-).

      Vymazat
  3. Ty jsi tak přirozená a příjemná :) Moc mě tvá videa baví! Škoda, že jsem o veletrhu nevěděla dříve, určitě bych se zajela podívat.
    Pěkné video a moc mě zaujal ten peeling. Doufám, že bude samostatné video o něm :)
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, děkuji moc, to jsi mne fakt potěšila :-). Ano, peeling je momentálně nejžádanější video, takže to mé odběratele asi určitě nemine :-D.

      Vymazat
  4. Nádhera. Make up asi vyzkouším...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Míšo, snad to bude ok, trošku se bojím make-upy doporučovat, protože přeci jen každý máme jinou pleť a taky jinou představu o tom, jak by měl výsledek vypadat :-).Ale já už mám druhé balení :-)

      Vymazat
  5. Jsem zvědavá na recenzi o chemickém peelingu, jestli bude :) Měla bych zájem klidně i o video s aplikací.. a jsem zvědavá na účinky :)

    Značka Bomb je skvělá :) Prodávají ji i na Národce v My, tak tam občas očichávám :))

    Video se mi moc líbilo ;) Máš krásně namalované oči ;)

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to jsem vůbec netušila, že je Bomb v MY?? To je skvělé, díky za radu :). Mám radost, že se ti video líbilo! :)

      Vymazat
  6. Ano, ano - chci videlo na chemický peeling.
    A tohle líčení je vážně úžasne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, od tebe pochvala potěší dvojnásob :-)

      Vymazat
  7. Anonymní27/10/14

    Super video Ájo :o) musím konstatovat, že co čtu Tvůj blog - a využívám Tvé rady a doporučení se mi výrazně zlepšila kvalita pleti. Video o aplikaci chem. peelingu by mě zajímalo moc. BTW líčení ve videu nádherné, ty oční stíny jsou úžasné.
    Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No panečku, tak to mne hrozně moc těší, že někomu moje rada pomohla k lepší pleti. Fakt díky moc!! :-)

      Vymazat
  8. Anonymní27/10/14

    Ahoj Andrejko..krásné video!Za instruktáž k chemickému peelingu se přimlouvám..Ještě,prosím dotaz na barvu na obočí..neobsahuje tolueny?Jediná která je neobsahovala byla Tana a přestala se vyrábět.Děkuji moc.Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji, ohledně složení, doporučuji hodit do "gůglu"... já to na krabičce nevidím, ale nejsem výrobce, tzn. nemůžu se za to zaručit :D...

      Vymazat
  9. Jordana tvářenku jsem si musela objednat také, a je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda! :-) Je vážně skvělý, že se dnes dá sehnat špičkový produkt a stojí pomalu méně, než v drogérii .. :).

      Vymazat
  10. Dobrý den Ájo, nevím, jestli Vám (Tobě) mám tykat nebo vykat nebo jak to v blogovém světě chodí :) Ale vzhledem k tomu, že jsem radši zdvořilá než neurvalá, tak budu vykat :)
    Ráda bych se zeptala, jestli máte vlastní srovnanání přípravku Glyko-A od ISIS Pharma a Neostraty - například Ultra Smoothing Cream (10% AHA) - http://www.kosmetika-neostrata.cz/neostrata-ultra-smoothing-cream-_kosmetika-neostrata_-1.html?cPath=1
    Je mi 24 let, mám rozšířené žilky, citlivou pleť lehce se lesknoucí v T-zoně v létě, jinak v zimě vysušenou a šupinatou. S přípravky s obsahem ovocných kyselin zatím nemám zkušenosti, ale ráda bych je vyzkoušela a zatím se zkouším zorientovat na trhu.
    Budu ráda za jakékoliv Vaše postředy.
    Btw. Díky Vašemu blogu jsem nejspíš už závislá na Yankee Candle, tak uvidím, jestli se tak stane i u přípravků s obsahem ovocných kyselin :) Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, v blogo - komunitě si 90% lidí tyká :-), protože máme stejný koníček :-). Já bohužel od ISIS peeling s kys. glykolovou neměla, nikdy jsem ho nezkoušela, takže určitě nemohu srovnávat. Z Neostraty mám nejraději Face Cream plus, který obsahuje 15% koncentraci, těch už jsem spotřebovala několik balení. Ale pokud s tímto typem produktů teprve začínáš, tak by to chtělo nejprve něco s nižší koncentrací a ideálně zkusit vzorek ... :-). S tím Yankee jsi mě pobavila :D, no ano, máš dobrý postřeh, je to hodně podobné :-D, ale Yankee je trochu dražší "závislost"...

      Vymazat
  11. Anonymní27/10/14

    Ahoj Ájo, také bych měla velký zájem o video ohledně chemického peelingu. Řekla bych, že co se týče typu pleti, jsme na tom stejně, mám navíc rozšířené póry, občas nějaký ten pupínek. Děkuji a měj se moc hezky. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrej, děkuji moc, o video je velký zájem takže ho ráda udělám. V mezičase doporučuji juknout na video, které natočil Lukáš, slovenský youtuber: http://youtu.be/F54IpvxkWkI

      Vymazat
  12. Anonymní28/10/14

    Ahojky Ájo, prosím, jaký používáš odstín barvy na obočí, moc děkuji a jsi nej a nej blogerka naše!! Ten make up Stage - nezalézá do vrásek a nezdůrazňuje nedokonalosti??Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, promiň, nestíhám v posledních dnech odpovědi. Barvu si kupuji hnědou na obočí a černou na řasy. Ale protože mám hodně tmavě hnědé oči, tak do té hnědé barvy na obočí přímíchávám trošku černé. Ale samozřejmě to musí být stejná značka.... :-).
      Jinak moc děkuji za pochvalu i podporu. Stage HD nikam nezalézá, ale já používám pod něj bázi pod make-up, tím pádem už hodně nedokonalostí schová báze a make-upu spotřebuji mnohem méně. V každém případě, stejný typ make-upu od Bobbi Brow mi přesně dělal tuto neplechu, flekatěl, mizel, zalézal i do vrásek, o kterých jsem neměla potuchy :D atd... Za sebe můžu doporučit, mám již druhý. Ale pozor, každá pleť je jiná a co jednomu člověku sedne perfektně, druhému třeba vůbec no...

      Vymazat
  13. Super video, mám veľmi rada takéto dlhé videá :) na interbeauty by som rada šla ale mám to veľmi ďaleko :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?? Tak to děkuji moc, já když vidím, že jsem nakecala více než 20 minut, tak jsem na sebe naštvaná :-))). Tohle byla spíše výjimka, kvůli tomu Braunu, to je tak obsáhlé téma, že jsem to nechtěla brát povrchně....

      Vymazat
  14. Anonymní30/10/14

    Jeeee! Ja mam radost, ze jsem objevila tento blog. Nasla jsem jej pri zadani do googlu ,,skin care blog cz,, :D ziji prevazne v zahranici a miluji kosmetiku (pouze tu skin care, na dekorativku me neuzije prestoze jsem pracovala 3 roky v Praze jako vizazistka :D) a take jsem puvodne kosmeticka a nikdy vsak bohuzel tuto praci nevykonavala po skole. Sleduji spousty blogu v aj ale clovek si proste ,,rad pusti,, :D krajanku. Timto ti skladam kompliment neb se mi libi i ze jsi maminka a celkove tvuj projev mi krasne zveda naladu :)

    K videu :D Exfoliace je zaklad, a osobne razim heslo, ze chemicky peeling zvladnu i doma, naposledy jsem mela s mandlovou kyselinkou od alissa beaute. Jinak doporucuji exfoliacni toner od Clarins, koupila jsem si jej na doporuceni od Caroline Hirons a obcas jej nanesu na oblicej prsty a chvili necham pusobit a smyju a plet je po nem skvela :)

    Preji krasne zdrave dny plne krasy a radosti

    Suki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát, to mě nesmírně těší! :-) Také mne více baví "skin care", než dekorativka, i když na druhou stranu, bez make upu by to asi úplně nešlo :D. Ale myslím si, že čím lepší a systematičtější je péče o pleť, tím méně make upu pak člověk potřebuje :-).
      Děkuji za tip na Clarins, to se vážně ráda podívám!

      Vymazat
  15. Mně vždycky s modrými stíny připadáš jako mořská panna:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.