Pages

12. 10. 2014

THE SECRET DIARY OF A YOUTUBER - TAG

The Secret Diary of a Youtuber - TAG



Krásný nedělní večer,

po delší době mám pro vás TAG. Už dlouho jsem žádný nenatáčela a tento TAG mne vážně zaujal.
Napište mi prosím, jestli máte rádi TAGy a zda-li by vás potěšilo, vidět jich na Beautypedii více :-)-

Krásnou dobrou noc všem a pohodový start do nového týdne, A.


8 komentářů:

  1. Anonymní13/10/14

    Super video! Fascinuje mne, jak Ty a Petra (lovely) reknete, ze vypadate bidne, jelikoz jste nemocny a ja cumim jak puk na dve bezchybny krasavice! :-) S tim brecenim mas naprostou pravdu, vzdycky me to otravi a vypinam. Mozna je to i vekem (je mi pres 30 let), ale je mi jasne, ze zadny clovek nema zivot jako prochazku ruzovym sadem. Nekdo pohromy a smutne udalosti snasi lepe, nekdo hur, ale proc o tom, proboha, vykladat cizim lidem? Asi nejaka vnitrni nevyrovnanost ci nespokojenost..? Netusim. Ja se k vam (blogerkam) chodim odreagovat (i prave po nejakem problemu) a nechci videt smutek, sebelitost, fnukani... Proto mam rada Tebe, Petru, Rendy, Lucii (i s Holandanem:-D ), Vivi, Lucieshoemaniac, Boo, Vanity time.. a dalsi vesela a krasna devcata, ktera umi nejen poradit a dat zajimave tipy a inspirace, ale taky prozarit den! Moc vam fandim a drzim pesti!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní13/10/14

    Milá Andrejko..pravidelně sleduji pouze tebe a Petru Lovely(je to o tom předání informací a uvolněném projevu)myslím,že o to jde..my sledující se chceme něco dozvědět a přitom si odpočinout,prostě relax.Hodně mi předají tvé kosmetické vychytávky(jen Ziaja byla pro mě tragická..já prostě mám,už zřejmě pleť dost zhýčkanou dražší kosmetikou,že mi to udělalo takovou neplechu)tělová byla v pohodě,ale na obličej ne..dávám to do kupy Medik8 a Dermaheel.Jinak za všechny prosím o nákupní outfitové video.Ahoj!Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní13/10/14

    Zdravím Ájo, mě tagová videa nebaví takže se těším na kosmetické :-) Už aby bylo a co nejdelší, je to pro mě super relax. Mám moc ráda tvůj blog a blog Péti (u ní jsem vlastně přišla na to že Beautypedia existuje :-) ) a kosmetická videa kde se vždy na začátku strachujete že bude dlouhé mám nejradši a říkám si no paráda ať je to klidně celovečerní film :-D udělám si nějaký dobrý čajík a relaxuju a plánuju co si pěkného koupím :-) Deni

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní13/10/14

    Super video! A máš naprosto dokonalou barvu laku na nehty!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ja chci taky takhle vypadat az budu mit chřipku :). Video výborný. Jak říkáš, že bys nekoukala na video kde by byl nekdo neupraveny a mel neporadek, tak ja to mám stejný. Proto koukám na tebe :). Vzdy jsi krasna a v krasnem prostředí.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi libi to pozadi😘a moc se mi libis ty Aji!

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní15/10/14

    S Petrou. O tom ako si udrziavat dobru naladu a nadhlad v zivote.
    Skvele video.
    Kat

    OdpovědětVymazat
  8. Super video Andrejko, Tagy určitě toč dál. Jinak musím přiznat, že uvažuju, že bych se do točení videí taky pustila, ale když čtu tyto Tagy, tak si kolikrát říkám, že to zabere víc než jen hodně času :) Tak uvidíme :)

    Řasy jako vějíře

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše milé komentáře, dělají mi velkou radost ! :)


 photo copyright.jpg
envye template.